• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
آخه آوردن بلکت جای روخو چه منطقی پشتش بود؟ راحت می تونست دی ماریا رو جای ماتا بیاره که در خط حمله هم تحرکمون بیشتر بشه نه اینکه گند بزنه به خط دفاعمون
آرسنال هم لایق این گل و 1 امتیاز نبود به هیچ وجه از اونجا آوردن با این گل به خودی کذایی

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
نتایج فصل بعدمون تو لیگ قهرمانان
نیمه اول از یه تیمی مثل پورتو 4-0 جلو میوفتیم نیمه دوم الزایمر استاد میاد سراغش دو تا تعویض میکنه 6-4 میبازیم

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
همون بهتر که با پلی آف بریم لیگ قهرمانان اگه لیاقت حضور در این مسابقات رو نداشته باشیم بهتر که اول کاری حذف بشیم تا بی خود وقت و انرژی مون رو تلف نکنیم
ولی من به لیگ قهرمانان بیشتر از لیگ برتر امید دارم فقط اگه بتونین جلوی این نوسان و عدم ثبات احمقانه رو بگیریم وضعمون خیلی بهتر میشه زمانی که ما خوب بودیم به ندرت به حریف اجازه ی خلق موقعیت دادیم فرقی نمی کرد مقابل چه تیمی باشیم چلسی و سیتی و تاتنهام یا نیمه ی اول همین بازی
واقعا این چه بازی بود نیمه ی اول یه تیم بودیم نیمه ی دوم یه تیم دیگه حتی بین دو نیمه هم ثبات نداشتیم
فعلا نه شخصیت تیمی شکل گرفته و نه بازیکنا به بلوغ فکری رسیدن

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
همون بهتر که با پلی آف بریم لیگ قهرمانان اگه لیاقت حضور در این مسابقات رو نداشته باشیم بهتر که اول کاری حذف بشیم تا بی خود وقت و انرژی مون رو تلف نکنیم
ولی من به لیگ قهرمانان بیشتر از لیگ برتر امید دارم فقط اگه بتونین جلوی این نوسان و عدم ثبات احمقانه رو بگیریم وضعمون خیلی بهتر میشه زمانی که ما خوب بودیم به ندرت به حریف اجازه ی خلق موقعیت دادیم فرقی نمی کرد مقابل چه تیمی باشیم چلسی و سیتی و تاتنهام یا نیمه ی اول همین بازی
واقعا این چه بازی بود نیمه ی اول یه تیم بودیم نیمه ی دوم یه تیم دیگه حتی بین دو نیمه هم ثبات نداشتیم
فعلا نه شخصیت تیمی شکل گرفته و نه بازیکنا به بلوغ فکری رسیدن
من فقط امیدوارم وودوارد نیمکتو پر از بازیکن خوب بکنه تا اگر این مرتیکه موجی خواست گند بزنه به بازی نتونه!

اقا الان به من ایراد میگیرید ولی این مصدومیت دخیا فوق العاده مشکوک بود
دقیقا یه همچین داستانی رو گوتزه وقتی میخواست بره بایرن پیاده کرد

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
عجب نتیجه مزخرفی شد!
من که دفتر بودم تی وی نبود، با کلی شوق هندزفری بردم از رادیو دنبال کنم بازی رو،
این بماند که صد دفعه وسط بازی قطع کردن و نشستن داستان سرایی، کلاً از 90 دقیقه شاید نیم ساعتش پیام بازرگانی بود وسط بازی :|
ون حال هم که ترکوند با این تعویضش، همون موقع که اسم بلکت اومد و گفت داره جای روخو میاد گفتم به اف رفتیم!
خیلی حرصم گرفت، تدافعی کردنش وقتی که نیازی نبود یه طرف، اوردن بلکت تو همچین شرایطی یه افتضاح دیگه!
این 3 امتیاز فقط به خاطر کج فکری :D ون حال از دست رفت!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
Real Madrid to offer just €20m for De Gea
Real Madrid will offer just €20m for Manchester United goalkeeper David De Gea, as his contract expires in a year's time. United paid €25m to sign him from Atletico Madrid in 2011.
Source: Sunday Mirror
سان دی میرر هم خواسته ناراحتی این تساوی رو درآره از دلمون یه جوک نوشته :p

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
رئالیا این مدیرای احمق یونایتد رو گیر اوردن
اون از بکهام و نیستلروی که مفت رفتن.کریس بهترین بازیکن جهان , قهرمان اروپا و لیگ برتر بود در مقایسه با بازیکنی مثل بیل که اونقدر براش پول دادن مفت از چنگ یونایتد در اوردن
حالا هم دخیا که جزو سه دروازه بان برتر دنیا هست (یونایتد از یه بازیکن ناامید و تنبل یه همچین ستاره ای ساخت)

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
بازم گرفتار بودم و بازی رو ندیدم. خلاصه‌اش رو دیدم. نیمه اول چند تا گل نزدیم؟ تازه خودمون هم جلوی گل زدنمون رو گرفتیم!
امیدوارم فصل آتی تغییرات به بار بنشینه. طبعا با صحبت‌های بعضی دوستانم در مورد سرمربی موافق نیستم. بعضی حرف‌ها اونقدر تکرار شده، که دیگه داره به یک فرض مسلم تبدیل میشه. و حال اونکه چنین تئوری‌هایی توی فوتبال حرفه‌ای امروز، بیشتر به یک شوخی شبیه هست. بگذریم. الان عصبانی هستین و وقتش نیست در موردش صحبت کنیم.

من با افشین (لااقل اینبار) کاملا موافقم که فن خال هر کاری رو که لازم بود برای نگه داشتن دخیا انجام داد. چه در حرف و چه در عمل. واقعا مطمئن نیستم که رئیس تا همینجاش رو هم تحمل میکرد. دخیا بازیکن خیلی خوبیه. اگر بخواد بمونه، خیلی بدرد تیم میخوره. اما اگر نخواد بمونه، خوب کاری از دست کسی برنمیاد. فقط سر مبلغش باید گفت، ما داریم یکی از بهترین‌های فعلی دنیا رو می‌فروشیم و برای همین رقم نقل و انتقالش باید تو مرزهای رکورد باشه، این رقم بیست میلیون بیشتر جوکه.

اگر قرار به تعویض هم باشه (با رئال منظورمه) یک سنت هم نباید سر بدیم. حالا واسه هر کی. من که خودم ایسکو رو پیشنهاد میکنم.

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
یک مطلبی اصلان جان گفت
حرف منم فقط همینه! دیگه حتی به وفاداری هم کاری ندارم، با این کار لااقل میتونه یکم قدرشناس باشه
متاسفم که اینو میگم اما کلماتی مثل وفاداری، قدرشناسی و یا تعصب، مدت‌هاست که دیگه معناش رو تو دنیای وحشی، هار و لجام گسیختهء پول، از دست داده. به ندرت اتفاق میفته که بازیکن و حتی باشگاهی نسبت به همدیگه وفاداری نشون بدن.

بازیکن‌هایی هستند که موقع بازی با سرسختی می‌جنگند. این خیلی خوبه و وظیفه‌شون هم هست. رونی یکی از اوناست. گاتوزو هم اینطوری بود و نمونه مشهور داخلی‌اش هم علی دایی. اما این به کلی با تعصب نسبت به پیرهنی خاص متفاوته. من البته خیلی احترام می‌گذارم به بازیکنی که در هر تیمی با جنگندگی و با تمام تلاش بازی میکنه. اما امروزه عشق به پیراهن، داره به یک مفهوم فراموش شده تبدیل میشه. حتی اگر بازیکنی بخواد این وفاداری رو اثبات کنه، باشگاهش دکش میکنه که بره.

خداحافظی دیروز استیون جرالد (چه ازش خوشمون بیاد و چه نیاد) از لیورپول، اتفاق تلخ و دردناکی در ورزش امروزه. چه کسی هست که ندونه جرالد این رو نمی‌خواست و چون می‌خواست به بازی ادامه بده، مجبور شد که بره. اتفاقی که به زودی برای ژاوی در بارسلونا خواهد افتاد. من حدس میزنم که هر دوی این بازیکن ها حاضر می‌شدند با نصف مبلغ قراردادشون بمونند و فوتبالشون رو توی تیم همهء زندگی‌شون به پایان برسونند. اما منطق، منطق پول شده و این بازیکن‌ها دیگه نگه داشتن‌شون صرف نمی‌کنه. به همین سادگی و البته به همین بی‌رحمی.

خوشحالم که دو تا از نمادهای ما به این سرنوشت دچار نشدند، اسکولز و گیگز. اما با خودمون صادق باشیم. اگر گیگز خودش رو بازنشسته نمیکرد، باشگاه باهاش ادامه نمیداد. البته اینجا دیگه تعصب معنای دقیق خودش رو یادآوری می‌کنه. چون او گفته بود که اگر تمدید نکنند، بازنشسته خواهد شد و جای دیگری هم بازی نخواهد کرد.

کلا دنیای امروز، جایی شده که پول حرف اول رو میزنه. بقول نیما: و چه بیچاره است انسان

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
در مورد رفتار باشگاه با اسطوره ها یونایتد یه فرق اساسی داره
طرفدارا عاشقشون هستن مثل گلوری هانتر هایی که الان افتادن دنبال دخیا رفتار نمیکنن
مدیرای یونایتد هم حالا بگیم یا از طرفدارا میترسن یا به نظرشون احترام میذارن هیچوقت نمیان خلاف نظر طرفدارا عمل کنن(نمونش همین عوض کردن اسم استادیوم واسه پول)
بلیند چند وقت پیش گفته بود گیگز تو تمرینا با تیم بازی میکنه و هنوزم فوق العادس. یادمون نره با اون سنش دو سال پیش چطور خط دفاع رئالو بهم ریخته بود

----------------------
امیدوارم وودوارد بتونه دخیا رو با قیمت واقعی و بالا بفروشه ولی اگر نتونست و دخیا با کمترین مبلغ ممکن رفت. اول ارزو میکنم فصل اینده تو مرحله حذفی به رئال بخوریم بعد تمام چیزی که از فن خال به عنوان یه طرفدار میخوام این هست که همون بلایی که سر اسپانیا تو جام جهانی اورد بدترشو سر مادرید بیاره بعدش خواست سقوط کنه چمپیونز شیپ هم برام مهم نیست!

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
ونگال توی مصاحبه اش گفته که دیوید دوست دخترش اسپانیایی هست و پدر مادرش رو هم میس کرده و اونها هر یکی دو هفته یکبار سر میزنند بهش ولی باز براش سخته ضمن اینکه اون پشت سر کاسیاس توی تیم ملی قرار گرفته و انتقالش به کشور خودش میتونه جایگاهش رو تثبیت کنه البته گفته ما از موندنش استقبال میکنیم اون گفته من بهش نمیتونم بگم بره یا بمونه چون اون خودش میدونه اینجا کجاست و بهش چه چیزهایی داده در کل حرف های زیادی زده که میتونید اینجا بخونید
http://www.theguardian.com/football...al-david-de-gea-real-madrid-manchester-united
پ.ن: با توجه به اینکه یک سال از قرار دادش مونده و حاضر به تمدید هم نمیشه که حداقل باشگاه پول خوبی گیرش بیاد اصلاْ دور از ذهن نیست که همون ۲۰ میلیون به فروش برسه...!!! چون تمام اختلاف هم سر امضا نکردن قرارداد جدید بند آزادسازیش هست که اون رو یونایتد تا ۵۰ میلیون افزایش داده منچستر زیاد جای مانور نداره چون اون یک سال فقط از قراردادش مونده و سال بعد بازیکن آزاد میشه پس اگر واقعاْ میخواد بره مجبوره که همون ۲۰ میلیون رو هم بگیره و حرفی نزنه فقط حیف این هوادارها که با اینکه میدونن یا اصلا بگیم شک داره که اون داره چه عوضی بازی در میاره و برای رپال جون میده باز تشویقش کردن
ما یک همجین کسانی داریم که جونشون رو جلوی توپ میزارن بزار بره
3046_image.jpg

Last edited:

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
کار دیروز جونز رو وازا چند سال پیش جلو همین ارسنال انجام داد. داخل زمین رونی نماد غیرته ولی خارج از زمین نمیدونم چش میشه!
---
این شایعات که مطبوعات در مورد اینکه دلتنگ فلان کسش هست و اینا رو ول کنید. طرف هفته ای 200 هزار پوند بهش پیشنهاد شده جد و ابادشم میتونه ببره منچستر
در مورد جایگاهش تو تیم ملیشون هم کاسیاس تا الان بخاطر طرفدارای رئال فیکس مونده بود وگرنه طرفدارای سایر تیم ها اهمیتی بهش نمیدن. در واقع مردم اسپانیا تیمای باشگاهیشون براشون مهمتر از تیم ملی هست
من یه 1% هم احتمال نمیدم مصدوم شده باشه. امیدوارم اشتباه بکنم ولی اگر حق با من باشه کار دیروزش توهین به طرفدارا بود
دوست دخترش ؟ ببخشید اینو میگم ولی موقعی که اومد یونایتد مثل شیره ای ها بود و هیچکس حاضر نبود سمتش بره!

http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/manchester-uniteds-david-de-gea-4391970

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
چون تمام اختلاف هم سر امضا نکردن قرارداد جدید بند آزادسازیش هست که اون رو یونایتد تا ۵۰ میلیون افزایش داده منچستر زیاد جای مانور نداره چون اون یک سال فقط از قراردادش مونده و سال بعد بازیکن آزاد میشه پس اگر واقعاْ میخواد بره مجبوره که همون ۲۰ میلیون رو هم بگیره و حرفی نزنه
حسین جان (امیدوارم اسمتون رو درست گفته باشم)
اگر بنا بر عوضی بازی باشه و دخیا بخواد اینجوری تیمو تحت فشار بذاره ترجیح میدم این یک فصلم نگهش دارن سال بعد مجانی بره اصلاً، مثل لوا.
20 میلیون واسه تیمی مثل یونایتد چیزی نیست، بیشتر تحقیر آمیزه فروختن به همچین رقمی از سر ناچاری، یونایتد باشگاهی نیست که ناچار بشه بفروشه کسی رو به خاطر 20 میلیون!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
حسین جان (امیدوارم اسمتون رو درست گفته باشم)
اگر بنا بر عوضی بازی باشه و دخیا بخواد اینجوری تیمو تحت فشار بذاره ترجیح میدم این یک فصلم نگهش دارن سال بعد مجانی بره اصلاً، مثل لوا.
20 میلیون واسه تیمی مثل یونایتد چیزی نیست، بیشتر تحقیر آمیزه فروختن به همچین رقمی از سر ناچاری، یونایتد باشگاهی نیست که ناچار بشه بفروشه کسی رو به خاطر 20 میلیون!
مرد باشن نگهش دارن بره و نیمکت کل فصل رو بعد ازاد هر جایی دوست داره بره:D
کاملا موافقم...
ولی خوب مشکل اینجاست که نه طرفدارای منچستر راضی هستن همچین اتفاقی بیوفته و نه واسه وحهه باشگاه خوب هستش...
متاسفانه باید بگم که که اگه اونجوری که افشین هم گفت، این مصدومیت به نوعی فیلم بازی کردن بوده باشه، واقعا توهین کرده به تماشاچیای بازی که اونجوری تشویقش کردن...
گری نویل هم حرفای خیلی جالبی زده:
http://www.goal.com/en/news/9/engla...n-bale-in-potential-de-gea-?ICID=TP_TNM_ART_1

بالا