• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ولی من فکر میکنم دخه آ رفتنی باشه. از قیافه اش تو بازی اخر اینطور حس کردم که ته دلش شاید ناراحته که داره میره اما عزم جدی داره که بره

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
این قضیه ی شواینی رو اکسپرس و اسکای اسپورت هم زده ادعا کردن منچستر می خواد برای به خدمت گرفتنش پیشنهاد 10 میلیون پوندی به بایرن ارائه بده!
از این شایعات که پیرامون هر بازیکنی در مورد منچستر بوده ولی من به شخصه از هر گزینه ی دیگری شواینی رو ترجیح میدم با اینکه سنش زیاده ولی مطمئن باشید این بازیکن تا سن 35 سالگی هم می تونه در اوج بازی کنه!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
ما یک همجین کسانی داریم که جونشون رو جلوی توپ میزارن بزار بره
3046_image.jpg
این حرکتش خدا بود...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اخبار چند هفته گذشته میگه که هوملز اصلا قصد ترک دورتموند رو نداره و حداقل امسال هم تو دورتموند میمونه...مدیرای دورتموند نمیخوان بیشتر از این بازیکن و مربی از دست بدن...
قضیه شواینی هم کاملا جدی شده...
میگن که اوتامندی گزینه خیلی جدی تری واسه ما شده(کاملا راضی هستم) ولی قد بلندی نداره و تو انگلیس اونقدر به نظر نمیاد که بتونه به تیم کمک کنه...
حداقل باید به یک دفاع دیگه هم فکر کنیم...
فعلا اخبار دور تیم خیلی خوابیده...

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
اخبار چند هفته گذشته میگه که هوملز اصلا قصد ترک دورتموند رو نداره و حداقل امسال هم تو دورتموند میمونه...مدیرای دورتموند نمیخوان بیشتر از این بازیکن و مربی از دست بدن...
قضیه شواینی هم کاملا جدی شده...
میگن که اوتامندی گزینه خیلی جدی تری واسه ما شده(کاملا راضی هستم) ولی قد بلندی نداره و تو انگلیس اونقدر به نظر نمیاد که بتونه به تیم کمک کنه...
حداقل باید به یک دفاع دیگه هم فکر کنیم...
فعلا اخبار دور تیم خیلی خوابیده...

اوتامندی تو هوا فوق العاده هست... فکر نکنم با اون قدرت بدنی، جایگیری، مارکینگ، زمان پرش و ارتفاع پرشش حتی رونالدو هم بتونه بالای سرش ضربه سر بزنه ... به نظرم بهترین مدافع وسط حال حاضر دنیا هست ولی امیدورام پیشنهاد بارسا رو قبول کنه.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
برای دفاع گودین هم خوبه
برای دروازه به نظرم اگر دخیا رفت باشگاه باید تمام تلاششو بکنه تا چک رو از چلسی بگیره
اسکولز مقایسه جالبی کرده. گفته وقتی فن در سار اومد یونایتد 4 سال تجربه لیگ برتر + سابقه قهرمانی چمپیونز لیگ رو داشت و یه بازیکن کامل بود
دقیقا چک هم الان همین وضعیتو داره 33 سالشه و 5 6 سال دیگه میتونه تو اوج دروازه بانی کنه
اقایون فکر نکنید دخیا تمدید کنه تا 10 سال اینده تو تیم می مونه
ایشون تمدید هم بکنه نهایتا یکی دو سال دیگه هوایی میشه مثل رونالدو

شواینی هم با اینکه دوستش دارم ولی بیخیالشید! مگه خانه سالمندانه ؟:D
خوشبختانه فن خال داره تیم رو جوون میکنه انقدر سنگ نندازید:D
برید خدا رو شکر کنید امسال شایعاتمون از سطح اشنایدر بالاتر رفتن:general304:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
چک؟؟؟ "مگه خانه سالمندانه؟؟؟":D:D:D
ولی من یکی اصلا اعتقادی به چک ندارم، وقتی شده نیمکت نشین کورتوا و ما میگیم که دخیا بهتر از کورتوا هستش، پس اسمش رو هم نباید بیارن...
کلا اگه داریم جوونگرایی میکنیم، پس مهمترین قسمتش همین دروازه هستش که خیلی گزینه های جوون وجود داره...
پپ گواردیولا هم مثل اینکه بدجور مربیگری تو یونایتد رو دوست داره و به قول نزدیکانش یزرگترین آرزوش هستش...
الان هم انگار با انتقال شواینی مخالف هستش، ولی خوب اگه گفتن با 10 میلیون میخوایم بیاریمش، پس آنچنان هم مخالف فروشش نیستن بایرنی ها...
لاپورته هیچ خبری ازش نیست که برام خیلی جالب هستش، مارکوینوش هم که PSG اصلا نمیخواد به ما بفروشتش...
افشین جان، اگه دخیا قرارداد جدید ببنده، حداقلش اینه که قیمتش برای فروش بالا میره، پس ضرری نداره برای ما، تازه من اعتقاد دارم که رئال رفت تو غیبت 10 ساله جدیدش(مگه اینکه بخواد تا سال دیگه 1 میلیارد دولار دیگه خرج کنه) و یکی دو سال دیگه حتی اگه بیاد دنبال دخیا، دخیا پیشنهادشون رو قبول نمیکنه...
راستی بنیتز هم عملا داره با رئال قرارداد میبنده...
من یکی موندم که چرا هیچ خبر دیگه ای از خرید یا بحث نقل و انتقالات دور و بر باشگاه وجود نداره، نکنه منتظرن برسه به آخرین ساعات نقل و انتقالات دوباره؟؟؟؟

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
ولی من یکی اصلا اعتقادی به چک ندارم، وقتی شده نیمکت نشین کورتوا و ما میگیم که دخیا بهتر از کورتوا هستش، پس اسمش رو هم نباید بیارن...
کلا اگه داریم جوونگرایی میکنیم، پس مهمترین قسمتش همین دروازه هستش که خیلی گزینه های جوون وجود داره...
پپ گواردیولا هم مثل اینکه بدجور مربیگری تو یونایتد رو دوست داره و به قول نزدیکانش یزرگترین آرزوش هستش...
الان هم انگار با انتقال شواینی مخالف هستش، ولی خوب اگه گفتن با 10 میلیون میخوایم بیاریمش، پس آنچنان هم مخالف فروشش نیستن بایرنی ها...
لاپورته هیچ خبری ازش نیست که برام خیلی جالب هستش، مارکوینوش هم که PSG اصلا نمیخواد به ما بفروشتش...
افشین جان، اگه دخیا قرارداد جدید ببنده، حداقلش اینه که قیمتش برای فروش بالا میره، پس ضرری نداره برای ما، تازه من اعتقاد دارم که رئال رفت تو غیبت 10 ساله جدیدش(مگه اینکه بخواد تا سال دیگه 1 میلیارد دولار دیگه خرج کنه) و یکی دو سال دیگه حتی اگه بیاد دنبال دخیا، دخیا پیشنهادشون رو قبول نمیکنه...
من یکی موندم که چرا هیچ خبر دیگه ای از خرید یا بحث نقل و انتقالات دور و بر باشگاه وجود نداره، نکنه منتظرن برسه به آخرین ساعات نقل و انتقالات دوباره؟؟؟؟
مرد حسابی دروازه بانو با یه هافبک مقایسه میکنی!؟:D دروازه بان دوران اوجش 30 به بعد هست
منطقت از پهنا تو حلق لیندگارد:D خوبه حالا ما طرفدار یونایتدیم بازی های لیگ برتر رو میبینیم.همین دفاع اتوبوسی که خیلیا ازش دم میزنن 50% رو چک تشکیل می داد
برا دروازه هیچوقت رو یه جوون حساب نکن مگر اینکه یه استعداد ناب انگلیسی گیر بیارن
رئال دروازه بان میخواد پس حتما دخیا رو میگیره تا به قول خودت بره تو غیبت 10 سالش
بابا بذار پنجره باز بشه طوفان میاد زیر و رومون میکنه خیالت راحت:D

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
منم درباره دروازه بان دودلم!
از یه طرف دروازه بانای جوونتر خوب زیاد هستن، همون دروازه بان والنسیا، دروازه بان استوک، بوندسلیگا هم که تا دلت بخواد!
ولی خوب چک یه لول از همه اینها بالاتره و من هم مثل افشین و پل :D مطمئنم 5-6 سالی تو اوج هست اگر بیاد!
رئال هم دوست دارم بنیتز بره به فنا بدشون :D
درباره نقل و انتقالات هم هنوز هیچ جا خبری نیست که بخواد رسانه ای شه میلاد، تازه همین الانشم یه خرید خوب داشتیم از بقیه جلوتریم :p

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مرد حسابی دروازه بانو با یه هافبک مقایسه میکنی!؟:D دروازه بان دوران اوجش 30 به بعد هست
منطقت از پهنا تو حلق لیندگارد:D خوبه حالا ما طرفدار یونایتدیم بازی های لیگ برتر رو میبینیم.همین دفاع اتوبوسی که خیلیا ازش دم میزنن 50% رو چک تشکیل می داد
افشین پس من اینارو:D:D:D واسه چی گذاشتم؟؟؟:general505::general505:
منم درباره دروازه بان دودلم!
از یه طرف دروازه بانای جوونتر خوب زیاد هستن، همون دروازه بان والنسیا، دروازه بان استوک، بوندسلیگا هم که تا دلت بخواد!
همین رو میگم دیگه...:general703::general703:
رئال هم دوست دارم بنیتز بره به فنا بدشون :D
رئال که به فنا رفته، بازیکنهای تاپش رو خودشون دارن نابود میکنن(البته سنشون هم بالا رفته) و فعلا اونقدر بازیکن پیدا نمیشه تو دنیای فوتبال که بخوان بخرن تا مشکلاتشون رو حل بکنه...
بنیتز هم بره رئال با اون خریدهای بی ارزش و احمقانش، رئال رو به فنا میده...
درباره نقل و انتقالات هم هنوز هیچ جا خبری نیست که بخواد رسانه ای شه میلاد، تازه همین الانشم یه خرید خوب داشتیم از بقیه جلوتریم :p
باید هم از بقیه جلوتر باشیم، چون مشکلاتمون از همه بیشتر هستش و خیلی زودتر باید همه خریدهامون رو انجام بدیم، اگه میخوایم تو بازی حذفی CL حذف نشیم...

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اصلان پس من اینارو:D:D:D واسه چی گذاشتم؟؟؟:general505::general505:

همین رو میگم دیگه...:general703::general703:

رئال که به فنا رفته، بازیکنهای تاپش رو خودشون دارن نابود میکنن(البته سنشون هم بالا رفته) و فعلا اونقدر بازیکن پیدا نمیشه تو دنیای فوتبال که بخوان بخرن تا مشکلاتشون رو حل بکنه...
بنیتز هم بره رئال با اون خریدهای بی ارزش و احمقانش، رئال رو به فنا میده...

باید هم از بقیه جلوتر باشیم، چون مشکلاتمون از همه بیشتر هستش و خیلی زودتر باید همه خریدهامون رو انجام بدیم، اگه میخوایم تو بازی حذفی CL حذف نشیم...
نقل قول اولی افشین بود :D

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
:cool::D

ادی اینجا ادی اونجا ادی پدر سوخته همه جا :D:D کم کم داره ازش خوشم میاد.مرد عمله این دیوید گیل پیر ما رو در میاورد یه بازیکن بخره:D تازه شایعه شده اوانز قراره با 10 میلیون بره اورتون. این خودش بزرگترین موفقیت باشگاه در نقل و انتقالات هست:D
خب حالا که میخوان دخیا رو بگیرن باید بجاش کریم +30 میلیون بدن

11329769_976581845735126_1797974228096683229_n.jpg

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
:cool::D
ادی اینجا ادی اونجا ادی پدر سوخته همه جا :D:D کم کم داره ازش خوشم میاد.مرد عمله این دیوید گیل پیر ما رو در میاورد یه بازیکن بخره:D تازه شایعه شده اوانز قراره با 10 میلیون بره اورتون. این خودش بزرگترین موفقیت باشگاه در نقل و انتقالات هست:D
خب حالا که میخوان دخیا رو بگیرن باید بجاش کریم +30 میلیون بدن
مشاهده پیوست 807800
افشین جان فکر میکنم فیک هستش...

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
ایسکو. ایسکو
کریم رو نمی‌خوایم. وقتی اونقدر رئیس می‌خواستش، ناز کرد رفت رئال. بذار همونجا بمونه بنیتس ازش تو پست پیستون چپ استفاده کنه صفا کنه [emoji14]
ماتا رو چه کنیم اون وقت؟!
این وررای بیچاره هم همون پسته تازه، :p

Sent from my HUAWEI MT7-L09

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
ماتا رو چه کنیم اون وقت؟!
این وررای بیچاره هم همون پسته تازه، :p

Sent from my HUAWEI MT7-L09
ماتا میتونه وسط و سمت چپ رو پوشش بده. ایسکو وسط و راست رو. اینجوری کمربند تکنیکی وسط فوق العاده میشه. نورچشم و عزیزدل من، فلایینی :D هم بیاد عقب، پشت سر این‌ها، و هافبک تخریبی بشه. دیگه غصه‌ای نخواهیم داشت. تضمینی رفتیم برای سه گانه.

ضمنا پیتر چک رو هم می‌خوامش. چقدر همهء این سال‌ها حیف شد که چنین آدم باشخصیتی، تو اون تیم :mad: و با اون صاحب :general608: و با اون مربی :general605: (ببخشید وضوم باطل شد)، کار کرده.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
ایسکو. ایسکو
کریم رو نمی‌خوایم. وقتی اونقدر رئیس می‌خواستش، ناز کرد رفت رئال. بذار همونجا بمونه بنیتس ازش تو پست پیستون چپ استفاده کنه صفا کنه :p
ماتا میتونه وسط و سمت چپ رو پوشش بده. ایسکو وسط و راست رو. اینجوری کمربند تکنیکی وسط فوق العاده میشه. نورچشم و عزیزدل من، فلایینی :D هم بیاد عقب، پشت سر این‌ها، و هافبک تخریبی بشه. دیگه غصه‌ای نخواهیم داشت. تضمینی رفتیم برای سه گانه.

ضمنا پیتر چک رو هم می‌خوامش. چقدر همهء این سال‌ها حیف شد که چنین آدم باشخصیتی، تو اون تیم :mad: و با اون صاحب :general608: و با اون مربی :general605: (ببخشید وضوم باطل شد)، کار کرده.
قبول دارم اون موضوع رو :D ولی خب اگر بخوایم یه مهاجم درست و حسابی بخریم فقط بنزما به کارمون میاد
ایسکو که ماهه ولی به نظر شما بیخیال رئال که تیم کشورش هست میشه ؟ شما به شخصیت والای هررا و ماتا نگاه نکن:D

افشین جان فکر میکنم فیک هستش...
منم اولش فکر کردم فیکه ولی زوم کنی کله مبارک ادی رو میشناسی :D:D:D

---------
پست اینستاگرام دوست دختر گوندوغان:D
اصل یا فیک بودنشو شک دارم

13488_896892040352230_6718946555420532448_n.jpg

بالا