ولی من فکر میکنم دخه آ رفتنی باشه. از قیافه اش تو بازی اخر اینطور حس کردم که ته دلش شاید ناراحته که داره میره اما عزم جدی داره که بره
این حرکتش خدا بود...ما یک همجین کسانی داریم که جونشون رو جلوی توپ میزارن بزار بره
اخبار چند هفته گذشته میگه که هوملز اصلا قصد ترک دورتموند رو نداره و حداقل امسال هم تو دورتموند میمونه...مدیرای دورتموند نمیخوان بیشتر از این بازیکن و مربی از دست بدن...
قضیه شواینی هم کاملا جدی شده...
میگن که اوتامندی گزینه خیلی جدی تری واسه ما شده(کاملا راضی هستم) ولی قد بلندی نداره و تو انگلیس اونقدر به نظر نمیاد که بتونه به تیم کمک کنه...
حداقل باید به یک دفاع دیگه هم فکر کنیم...
فعلا اخبار دور تیم خیلی خوابیده...
مرد حسابی دروازه بانو با یه هافبک مقایسه میکنی!؟ دروازه بان دوران اوجش 30 به بعد هستچک؟؟؟ "مگه خانه سالمندانه؟؟؟"
ولی من یکی اصلا اعتقادی به چک ندارم، وقتی شده نیمکت نشین کورتوا و ما میگیم که دخیا بهتر از کورتوا هستش، پس اسمش رو هم نباید بیارن...
کلا اگه داریم جوونگرایی میکنیم، پس مهمترین قسمتش همین دروازه هستش که خیلی گزینه های جوون وجود داره...
پپ گواردیولا هم مثل اینکه بدجور مربیگری تو یونایتد رو دوست داره و به قول نزدیکانش یزرگترین آرزوش هستش...
الان هم انگار با انتقال شواینی مخالف هستش، ولی خوب اگه گفتن با 10 میلیون میخوایم بیاریمش، پس آنچنان هم مخالف فروشش نیستن بایرنی ها...
لاپورته هیچ خبری ازش نیست که برام خیلی جالب هستش، مارکوینوش هم که PSG اصلا نمیخواد به ما بفروشتش...
افشین جان، اگه دخیا قرارداد جدید ببنده، حداقلش اینه که قیمتش برای فروش بالا میره، پس ضرری نداره برای ما، تازه من اعتقاد دارم که رئال رفت تو غیبت 10 ساله جدیدش(مگه اینکه بخواد تا سال دیگه 1 میلیارد دولار دیگه خرج کنه) و یکی دو سال دیگه حتی اگه بیاد دنبال دخیا، دخیا پیشنهادشون رو قبول نمیکنه...
راستی بنیتز هم عملا داره با رئال قرارداد میبنده...
من یکی موندم که چرا هیچ خبر دیگه ای از خرید یا بحث نقل و انتقالات دور و بر باشگاه وجود نداره، نکنه منتظرن برسه به آخرین ساعات نقل و انتقالات دوباره؟؟؟؟
منم درباره دروازه بان دودلم!چک؟؟؟ "مگه خانه سالمندانه؟؟؟"
ولی من یکی اصلا اعتقادی به چک ندارم، وقتی شده نیمکت نشین کورتوا و ما میگیم که دخیا بهتر از کورتوا هستش، پس اسمش رو هم نباید بیارن...
کلا اگه داریم جوونگرایی میکنیم، پس مهمترین قسمتش همین دروازه هستش که خیلی گزینه های جوون وجود داره...
پپ گواردیولا هم مثل اینکه بدجور مربیگری تو یونایتد رو دوست داره و به قول نزدیکانش یزرگترین آرزوش هستش...
الان هم انگار با انتقال شواینی مخالف هستش، ولی خوب اگه گفتن با 10 میلیون میخوایم بیاریمش، پس آنچنان هم مخالف فروشش نیستن بایرنی ها...
لاپورته هیچ خبری ازش نیست که برام خیلی جالب هستش، مارکوینوش هم که PSG اصلا نمیخواد به ما بفروشتش...
افشین جان، اگه دخیا قرارداد جدید ببنده، حداقلش اینه که قیمتش برای فروش بالا میره، پس ضرری نداره برای ما، تازه من اعتقاد دارم که رئال رفت تو غیبت 10 ساله جدیدش(مگه اینکه بخواد تا سال دیگه 1 میلیارد دولار دیگه خرج کنه) و یکی دو سال دیگه حتی اگه بیاد دنبال دخیا، دخیا پیشنهادشون رو قبول نمیکنه...
راستی بنیتز هم عملا داره با رئال قرارداد میبنده...
من یکی موندم که چرا هیچ خبر دیگه ای از خرید یا بحث نقل و انتقالات دور و بر باشگاه وجود نداره، نکنه منتظرن برسه به آخرین ساعات نقل و انتقالات دوباره؟؟؟؟
افشین پس من اینارو واسه چی گذاشتم؟؟؟:general505::general505:مرد حسابی دروازه بانو با یه هافبک مقایسه میکنی!؟ دروازه بان دوران اوجش 30 به بعد هست
منطقت از پهنا تو حلق لیندگارد خوبه حالا ما طرفدار یونایتدیم بازی های لیگ برتر رو میبینیم.همین دفاع اتوبوسی که خیلیا ازش دم میزنن 50% رو چک تشکیل می داد
همین رو میگم دیگه...:general703::general703:منم درباره دروازه بان دودلم!
از یه طرف دروازه بانای جوونتر خوب زیاد هستن، همون دروازه بان والنسیا، دروازه بان استوک، بوندسلیگا هم که تا دلت بخواد!
رئال که به فنا رفته، بازیکنهای تاپش رو خودشون دارن نابود میکنن(البته سنشون هم بالا رفته) و فعلا اونقدر بازیکن پیدا نمیشه تو دنیای فوتبال که بخوان بخرن تا مشکلاتشون رو حل بکنه...رئال هم دوست دارم بنیتز بره به فنا بدشون
باید هم از بقیه جلوتر باشیم، چون مشکلاتمون از همه بیشتر هستش و خیلی زودتر باید همه خریدهامون رو انجام بدیم، اگه میخوایم تو بازی حذفی CL حذف نشیم...درباره نقل و انتقالات هم هنوز هیچ جا خبری نیست که بخواد رسانه ای شه میلاد، تازه همین الانشم یه خرید خوب داشتیم از بقیه جلوتریم
نقل قول اولی افشین بوداصلان پس من اینارو واسه چی گذاشتم؟؟؟:general505::general505:
همین رو میگم دیگه...:general703::general703:
رئال که به فنا رفته، بازیکنهای تاپش رو خودشون دارن نابود میکنن(البته سنشون هم بالا رفته) و فعلا اونقدر بازیکن پیدا نمیشه تو دنیای فوتبال که بخوان بخرن تا مشکلاتشون رو حل بکنه...
بنیتز هم بره رئال با اون خریدهای بی ارزش و احمقانش، رئال رو به فنا میده...
باید هم از بقیه جلوتر باشیم، چون مشکلاتمون از همه بیشتر هستش و خیلی زودتر باید همه خریدهامون رو انجام بدیم، اگه میخوایم تو بازی حذفی CL حذف نشیم...
ای بمیره این تاپاتاک!!!!!!نقل قول اولی افشین بود
متوجه نشدم
ادی اینجا ادی اونجا ادی پدر سوخته همه جا کم کم داره ازش خوشم میاد.مرد عمله این دیوید گیل پیر ما رو در میاورد یه بازیکن بخره
خب حالا که میخوان دخیا رو بگیرن باید بجاش کریم +30 میلیون بدن
مشاهده پیوست 807800
چیو؟ اد وودوارد مدیر اجرایی یونایتد با مورینیو و ایجنت چک ملاقات داشتهمتوجه نشدم
افشین جان فکر میکنم فیک هستش...
ادی اینجا ادی اونجا ادی پدر سوخته همه جا کم کم داره ازش خوشم میاد.مرد عمله این دیوید گیل پیر ما رو در میاورد یه بازیکن بخره تازه شایعه شده اوانز قراره با 10 میلیون بره اورتون. این خودش بزرگترین موفقیت باشگاه در نقل و انتقالات هست
خب حالا که میخوان دخیا رو بگیرن باید بجاش کریم +30 میلیون بدن
مشاهده پیوست 807800
ایسکو. ایسکو
ماتا رو چه کنیم اون وقت؟!ایسکو. ایسکو
کریم رو نمیخوایم. وقتی اونقدر رئیس میخواستش، ناز کرد رفت رئال. بذار همونجا بمونه بنیتس ازش تو پست پیستون چپ استفاده کنه صفا کنه [emoji14]
ماتا میتونه وسط و سمت چپ رو پوشش بده. ایسکو وسط و راست رو. اینجوری کمربند تکنیکی وسط فوق العاده میشه. نورچشم و عزیزدل من، فلایینی هم بیاد عقب، پشت سر اینها، و هافبک تخریبی بشه. دیگه غصهای نخواهیم داشت. تضمینی رفتیم برای سه گانه.ماتا رو چه کنیم اون وقت؟!
این وررای بیچاره هم همون پسته تازه،
Sent from my HUAWEI MT7-L09
ایسکو. ایسکو
کریم رو نمیخوایم. وقتی اونقدر رئیس میخواستش، ناز کرد رفت رئال. بذار همونجا بمونه بنیتس ازش تو پست پیستون چپ استفاده کنه صفا کنه
قبول دارم اون موضوع رو ولی خب اگر بخوایم یه مهاجم درست و حسابی بخریم فقط بنزما به کارمون میادماتا میتونه وسط و سمت چپ رو پوشش بده. ایسکو وسط و راست رو. اینجوری کمربند تکنیکی وسط فوق العاده میشه. نورچشم و عزیزدل من، فلایینی هم بیاد عقب، پشت سر اینها، و هافبک تخریبی بشه. دیگه غصهای نخواهیم داشت. تضمینی رفتیم برای سه گانه.
ضمنا پیتر چک رو هم میخوامش. چقدر همهء این سالها حیف شد که چنین آدم باشخصیتی، تو اون تیم و با اون صاحب :general608: و با اون مربی :general605: (ببخشید وضوم باطل شد)، کار کرده.
منم اولش فکر کردم فیکه ولی زوم کنی کله مبارک ادی رو میشناسیافشین جان فکر میکنم فیک هستش...