چه عجب !
يکشنبه 03/03/1394 ساعت : 18:30
هفته 38 ليگ برتر انگليس : هال سيتي - منچستريونايتد
زنده از شبکه سه
يکشنبه 03/03/1394 ساعت : 18:30
هفته 38 ليگ برتر انگليس : هال سيتي - منچستريونايتد
زنده از شبکه سه
لیورپول که تیمی نبود بخواد افت کنهخوب دیگه الان فکر میکنم دوستان اسم قاتل شیک پوش و از این جور چیزارو فراموش کرده باشن...
مهاجمی که ارزشش اونقدر پایین اومده که باشگاههایی مثل فنرباغچه و لخویا میخوانش، یه مدت هم شایعه شده بود که رئال میخوادش که فکر میکنم هیچ کس همچین شایعه ای رو باور نکرد...
این از فن پرسی و اون هم از فالکائو و مهاجم دیگمون هم ویلسون 18 ساله!!!!
رونی هم که واقعا اصلا رو فرم نبود این فصل، ولی من بعید میدونم که افت شدید این همه بازیکن دلیلی جز سرمربی داشته باشه، ولی با این همه مشکل مدافع و مهاجم و مصدومیتها، باید گفت که این فصل بد هم نتیجه نگرفتیم، البته دلیلش بدون شک ضعف و افت تیمهای دیگه مثل اورتون، لیورپول، سیتی، آرسنال و سوتون بوده!!!
من هنوز موندم تو چه دشمنی با رابین داری بابا بدبخت یه پنالتی خراب کرد :general210:خوب دیگه الان فکر میکنم دوستان اسم قاتل شیک پوش و از این جور چیزارو فراموش کرده باشن...
مهاجمی که ارزشش اونقدر پایین اومده که باشگاههایی مثل فنرباغچه و لخویا میخوانش، یه مدت هم شایعه شده بود که رئال میخوادش که فکر میکنم هیچ کس همچین شایعه ای رو باور نکرد...
این از فن پرسی و اون هم از فالکائو و مهاجم دیگمون هم ویلسون 18 ساله!!!!
رونی هم که واقعا اصلا رو فرم نبود این فصل، ولی من بعید میدونم که افت شدید این همه بازیکن دلیلی جز سرمربی داشته باشه، ولی با این همه مشکل مدافع و مهاجم و مصدومیتها، باید گفت که این فصل بد هم نتیجه نگرفتیم، البته دلیلش بدون شک ضعف و افت تیمهای دیگه مثل اورتون، لیورپول، سیتی، آرسنال و سوتون بوده!!!
:general304::general304::general304::general304:من هنوز موندم تو چه دشمنی با رابین داری بابا بدبخت یه پنالتی خراب کرد :general210:
هال سیتی هم برای فرار از سقوط تلاش می کنه هر تیمی در چنین وضعیتی خطرناک میشه!من هنوز موندم تو چه دشمنی با رابین داری بابا بدبخت یه پنالتی خراب کرد :general210:
اون هافبکای بدرد نخور یه توپ درست به این فلک زده رسوندن؟:general507:
اون تیما که تو فرم همیشگی خودشون بودن فقط ما افت کردیم متاسفانه
---------
دخیا معلوم نیست برسه به بازی امروز (ناز داره بچه) رونی هم به ترکیب برگشته
رویایی فکر بکنیم با یه برد 7-0 و باخت ارسنال ما سوم میشیم که فقط 0.01% امکان وقوع یه همچین اتفاقی هست!
بیان غیرت به خرج بدن به احترام کینگ اریک که امروز تولدشه 7-0 ببرن
:general304::general304::general304::general304:
نه والله، دشمن نیستم، فقط دارم میگم که تیم ما باید خونه تکونی بکنه، هدفم هم این هستش که ذهن بچه هارو آماده کنم برای همچین جدا شدن فن پرسی...
خوب کلا فن پرسی 2 فصل برای ما خوب بود و بعداز اون فقط پسرفت داشت، درسته فصل پیش خط هافبک ما موقعیت سازیش جالب نبود ولی دلیل نمیشد که مهاجمها اون موقعیتهایی که گیرشون میومد رو بهمین راحتی خراب کنند، بازی با تاتنهام رو اصلا از خاطرم نمیره...
آمار گل زنیش رو هم نگاه کنیم، فقط 3تا گل بیشتر از ماتا زده در دقایق حضور تقریبا برابر...
اما من یه چیزی اعتقاد دارم و اون اینه که مهاجمهای یک تیم توی لیگ باید هر 3-2 سال یک بار عوض بشن یا شیوه بازی یک تیم بطور کامل عوض بشه، و گرنه اون قدرت خودشون رو از دست میدن...
بعید میدونم...موافقم افت کرده ولی لایق یه فرصت دیگه هست
مطمئنم فصل بعد با برگشتمون به لیگ قهرمانان دوباره اوج میگیره
یادمون نره میلیتو و فورلان با سن بالاشون چطور دوباره به دوران اوجشون برگشتن
دقیقاهمون موقعی که ون پرسی رو خریدیم آمادگیش رو داشتم بعدی دو سه فصل افت کنه شدید، ولی با اون بازی های فوق العادش تو فصل اول گفتم نه، ممکن نیست!
منتها متأسفانه فرگی یهویی فیلش یاد هندستون کرد و بازنشست شد! هنوزم دلم واسه رابین میسوزه سر این قضیه،
البته به چیزی که این همه سال تو آرسنال دنبالش بود تو همون فصل اول با ما رسید و اونم قهرمانی لیگ بود، از این نظر فکر نکنم پشیمون باشه.
ولی با افشین موافقم ،باید در کنار خرید یه مهاجم رابین رو این فصل هم نگه داریم و بهش فرصت بدیم، هرچند که واقعاً ناامید کننده بوده این فصل، ولی خب... it's Robin Van Fu**n' Persie God damn it
بازی آخر فصل رو هم با هم میبینیم، امیدوارم فصل رو با دل خوش تموم کنیم