• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
یه بازیکن وقتی دلش یه جای دیگه ست زوری نمیشه نگهش داشت چون تمرکز همیشگی رو نداره قشنگ گند می زنه به بازی
اگه هم قرار باشه باهاش لج کنیم تبدیل به یه مهره ی سوخت میشه که باید بزاریمش روی نیمکت یا سکوها تا قراردادش تموم بشه و بصورت آزاد بره
هر چی که یه دروازه بان لازم داره اینجا برای دخیا فراهمه پول خوب , اعتبار , جای ثابت در ترکیب , روزهای درخشان , احترام تماشاگر ولی یه چیزایی مثل علاقه به سرزمین و کشورش , نزدیکی به تیم ملی اسپانیا , فرهنگ و خانواده و اقوامش , هویت اسپانیاییش دیگه دست ما نیست این موارد رو نمی تونیم تغییرش حالا مربیمون چه فرگی باشه چه فن خال
این مصدومیت دیشبش هم یه جورایی مشکوک بود از ابتدای فصل تا حالا بازیهای بسیار پر فشارتری رو پشت سر گذاشت جیکش در نیومد ولی تو بازی دیشب که آخرین حضورش در این فصل تو الدترافورد بود بدون اینکه زیاد تحت فشار باشیم و برخورد آنچنانی براش رخ بده افتاد روی زمین! انگار می خواست از همین الان تماشاگرا ازش قطع امید کنن و زمینه ی ذهنی خروجش فراهم بشه
اگه قرار بشه اینطوری از تیم جدا بشه براش آرزوی بدترین ها رو می کنم امیدوارم جوری سرش به سنگ بخوره که نتونه بلند بشه تو مادرید هم یه سری تماشاگر نمک نشناس نشستن مثل منچستر که نیست حتی رونالدو و کاسیاس رو هم هو می کنن کافیه یه سوتی بده تا دمار از روزگارش در بیارن
فالکائو و دی ماریا با این همه پولی که گرفتن گند زدن کسی تو الدترافورد هوش کرد؟ آقای دخیا برو رئال یکی دو بازی بد باشه تیمت هم افتاده باشه رو دور ناکامی زمانی که تماشاگرا اسطوره هاشون مثل کاسیاس و رونالدو رو هو می کنن شلوار تو رو می کشن پایین!
اون وقته که حسرت داشته هات تو منچسترو می خوری
رونالدو داره کم کم به آخرای فوتبالش تو مادرید می رسه فعلا بازیکن جانشینی براش وجود نداره مطمئن باشید با رفتنش یه خلا و افتی در رئال به وجود میاد که فشارش روی بازیکنای کل تیم سنگینی می کنه دخیا شانس بیاره که قربانی چنین وضعیتی نشه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
Depay arrives to complete Manchester United move
The Netherlands winger is due to undergo a medical at the club's Carrington training base on Monday as Louis van Gaal looks to finalise his first signing of the summer

Memphis Depay is due to arrive in England on Monday to undergo a medical ahead of completing his move to Manchester United, Goal understands.
United confirmed they had reached an agreement with PSV to sign the Netherlands international on May 7, with Louis van Gaal's side having seen off interest from Premier League rivals Liverpool and Ligue 1 champions Paris Saint-Germain.
Depay's agents arrived in Manchester on Sunday evening, with the player set to go through the medical process at the club's Carrington training base later on Monday.
Goal understands the 21-year-old will sign a five-year contract with Van Gaal's side, on wages that will be in excess of six figures a week, while the transfer fee could rise to as much as €42.5 million (£31m) depending on individual and team success.
Depay played his final game for PSV in the 3-2 win over ADO Den Haag, where he was confirmed as the Eredivisie Golden Boot winner, having already secured the title with the Eindhoven club.
http://www.goal.com/en/teams/england/manchester-united/662?ICID=HP_TN_4_1_5
این هم برای شما!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
Last edited:

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
خوب این هم یه شایعه دیگه:

De Gea offered bumper deal
Manchester United will offer David De Gea a new four-year deal worth up to £250,000 a week
The Sun
http://www.goal.com/en/news/596/exc...ld-fresh-manchester-united-talks?ICID=HP_BN_9
دوستان شاید جای امیدواری باشه؟

جای امیدواری باشه که بیشتر بابتش پول بگیریم ؟ اره این خوبه!

اما بخواد با باج گرفتن بمونه ؟ به هیچ وجه

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
من شک دارم مشکل دخیا با منچستر مالی باشه که می خواییم با بالا بردن رقم قرارداد نگهش داریم
همون پیشنهاد 200 هزار پوند قبلی خیلیه که تا الان نپذیرفته در حالی که دستمزد فعلیش 75 هزار تاست بعد یهو 250 هزار پوند؟؟
تراشتگن دروازه بان بارسلونا فقط 55 هزار پوند می گیره یا نویر با اون همه اسم و شهرت 105 هزار تا

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
من شک دارم مشکل دخیا با منچستر مالی باشه که می خواییم با بالا بردن رقم قرارداد نگهش داریم
همون پیشنهاد 200 هزار پوند قبلی خیلیه که تا الان نپذیرفته در حالی که دستمزد فعلیش 75 هزار تاست بعد یهو 250 هزار پوند؟؟
تراشتگن دروازه بان بارسلونا فقط 55 هزار پوند می گیره یا نویر با اون همه اسم و شهرت 105 هزار تا
ای آقا، شما چرا باورتون شده؟
میخوایم قیمتش رو بالا ببریم...:D:D:D

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
شرمنده دوستانی که اینقدر از حقوق بالای بازیکنهای تیم مینالن:
http://90tv.ir/news/101357/پاریسن-ژرمن-بیشترین-حقوق-را-در-جهان-می-پردازد
اگه حساب کنیم که ما حداقل 7-6 تا بازیکن طراز اول داریم و تو این رده بندی اونقدر پایین هستیم، پس واقعا اینکه که نباید به فلانی اینقدر بدیم و به اون یکی(دخیا) نباید اینقدر پول بدیم، خنده دار هستش، اگه بخوایم بازیکنهای تاپمون رو نگه داریم...
یا این آمارهایی که از حقوق هفتگی بازیکنهای ما، بچه ها اعلام میکنن اصلا درست نیست، یا این آمار که تو این سایت گذاشتن غلط هستش...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
عجیبه من پستای این صفحه رو نمیتونم لایک کنم دیگه!!!
الان این پست آخر میلادو هرچی میزنم روش نمیشه!!!
دوستان عکسای مراسم رو ببینید، خیلی خوب بودن ;)

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
ون حال هم تو مراسم حسااااابی مست کرده بود و سخنرانی آخرش کر خنده بود :D
مخصوصاً اونجایی که رونی گفته بود میریم واسه دوم شدن و ون حال داره تعریف میکنه در جوابش چی گفت :D

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
مثل اینکه فروم زیر حملات D-Dos هست،صبح زود که کلا باز نمی شد اصن! شاید به خاطر همینه اصلان جان،البته این پست آخر میلاد رو منم نمی تونم لایک کنم!!!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اصلان جون، لایک رو ول کن، میخوام صفحه رو بازی کنم، ازم سکوریتی کد میخواد!!!!!!!!!!!!!!!!
تاپاتاک هم که چند روزه تعطیل شده!!!
فروم یه چیزیش شده!!!

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
عد از ممفیس دیپای شاید کاسپر سیلسن هلندی بعدی منچستریونایتد شود. گفته می شود فن خال برای جانشینی احتمالی داوید ده خیا، دروازه بان 26 ساله آیاکس آمستردام را زیر نظر گرفته است. مارک اورمارس مدیر ورزشی آیاکس در رابطه با جدایی احتمالی سیلسن گفت: "او فروشی نیست."
تیم ملی هلند رو دارین دوستان یا نه این مربی هر کاری هم بکنه من ازش بدم میاد دست خودمم نیست

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب این هم آمار رسمی:
http://www.goal.com/en/news/7180/ga...espanyol-real-madrid-liga-bbva-05172015#photo
خوب با 137 هزار پوند حقوق هفتگی به بازیکنهامون، در جایگاه ششم هستیم...
PSG و رئال و سیتی بالاترین حقوق هارو میپردازن...
بایرن هم بعداز ما هستش و بارسا هم با هزار پوند بیشتر دو رده بالاتر از ما...
اگه به جایگاه باشگاههای دیگه یه نگاه بکنیم، واقعا هیچ مشکلی در این وضعیت تیممون نمیبینم...
مشکل ما میزان خیلی بالای مالیاتی هستش که انگلیس میگیره...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
Van Gaal wants Schweinsteiger at Manchester United
Manchester United manager Louis van Gaal is keen to lure Bastian Schweinsteiger away from Bayern Munich this summer as he aims to strengthen his midfield.
Source: Kicker
Thursday, May 21, 2015 09:30​
!!!!!!!!!!:eek::eek::eek::eek::eek:
چند وقتی هستش که بحث رفتنش از بایرن مطرح شده و حتی بحث رفتنش به MLS شده...
اگه پارسال بود، خیلی خوشحال میشدم ولی الان چند وقتی هستش که خیلی مصدوم میشه و اصلا رو فرم نیستش...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
Van Gaal wants Schweinsteiger at Manchester United
Manchester United manager Louis van Gaal is keen to lure Bastian Schweinsteiger away from Bayern Munich this summer as he aims to strengthen his midfield.
Source: Kicker
Thursday, May 21, 2015 09:30​
!!!!!!!!!!:eek::eek::eek::eek::eek:
چند وقتی هستش که بحث رفتنش از بایرن مطرح شده و حتی بحث رفتنش به MLS شده...
اگه پارسال بود، خیلی خوشحال میشدم ولی الان چند وقتی هستش که خیلی مصدوم میشه و اصلا رو فرم نیستش...
آیا جنازه ی شواینی رو تو پست هافبک دفاعی به بلیند ترجیح نمیدی؟:D

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502

SAEIDE.Y

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یه حسی بهم میگه داوید قراردادشو تمدید میکنه البته 1 ساله من که خیلی امیدوارم چون حس ششم خوب جواب میده

بالا