مهدی جان اول بهت بگم که دورتموند به یورو نرسید و همین که کلوب تیم ته جدول نیم فصل اول رو به جایگاه هفتم رسوند، خودش خیلی حرف هستش...و همونطور که قبلا هم گفتم، تمام مشکلات دورتموند از جای دیگه هستش، بایرن!!!!!!
گواردیولا هم درسته که با بایرن موفق نبوده اونقدر، ولی باید بگیم که جزو چهار تیم تو CL بودن(با بدشانسی بازی بارسارو از دست دادن) و به راحتی دارن قهرمان بوندس لیگا میشن...
ولی در کل یک تار مو گواردیولا و کلوب رو با 100تا فن خال عوض نمیکنم...
شعور فوتبالی که گواردیولا و کلوب دارن رو فن خال اگه 100 سال دیگه هم مربی تیم باشه تو 1 ثانیه هم نشون نمیده...
بیایم نگاه کنیم بعداز یک فصل کامل این تیم حتی 1 ذره حرکت رو به جلو نداشته، نه هماهنگی وجود داشته و نه بازی قشنگی داشته و نه حرکت تیمی ازش دیدم تو کل فصل...
فقط هم ضرر داشته واسه تیم، خرجهای وحشتناک برای آشغالترین خریدهای تاریخ و نابود کردن تمام ستاره های تیم...
نمیگم که بازیکن ها بد بودن، دارم میگم که بازیکن ها وقتی اومدن به تیم آشغال شدن، فقط و فقط سرمربی مقصر هستش...
میلاد جون دورتمند سهمیه رو که گرفت بخاطر حضور در فینال جام حذفی
درست کلوب تیم ته جدول رو به رتبه 7 رسوند هر چند که فاصله ی امتیازات نزدیک بود ولی خود کلوب همون کسی بود که دورتمند رو فرستاده بود ته جدول!
تفاوت دورتمند فصل پیش که دوم شد با دورتمند امسال که هفتم شد فقط یک بازیکن بود , لواندوفسکی! تیمی که با رفتن یه بازیکن دچار چنین افتی میشه ضعف کادر فنیش رو نشون میده
کلوب هم جای لواندوفسکی رفت ایموبیله آقای گل سری آ رو گرفت که جواب نداد حالا یا نتونست ازش بازی بگیره یا ایموبیله بود که نتونست خودشو با فوتبال آلمان تطبیق بده در هر دو صورت خریدی بود که کلوب انجام داد و شکست خورد
تجربه و کارنامه ی فن خال هم پر بارتر از مربیان جوانی مثل کلوب و گواردیولاست
فعلا در مورد موندن یا رفتن فن خال قضاوتی ندارم وقتی مطمئنم نظرم تاثیری در سرنوشتش نداره ترجیح میدم که در این مورد سکوت کنم تا ببینم با گذر زمان چه اتفاقی رخ میده