فصل پیش رو این خط هافبک باید تیمهای حریف رو تار و مار بکنن.اوففففف
حاضرم شرط ببندم همشون سایه همو با تیر میزنن تا بتونن فیکس بشن مروان یه دست تو سرش ببره شپشاش بقیه رو فلج میکنن
مشاهده پیوست 832415
آره بدجور کم اورده، ولی باز هم داره نشون میده که چشمش به بازیکنهای ماست که نمیخواد این شراکت از بین بره براش...پرز هم دمش به درونش برگشته و دیگه زبون درازی نمیکنه
گفته دخیا بازیکن منچستریونایتده که دوست ماست
ما هم درباره بازیکن دوستمون حرفی نمیزنیم:general304::general304:
خوب اصلان جون این یکی رو باید قبول کنیم به بارسا و رئال برمیگرده، نمیگم که والدز خیلی بد هستش، ولی کاسیاس خیلی بهتر هستش...این هم یه آمار یه مقدار عجیب! صحت داره دوستان؟!
موافقم باهات، ولی بازم آمار والدز قابل احترامهخوب اصلان جون این یکی رو باید قبول کنیم به بارسا و رئال برمیگرده، نمیگم که والدز خیلی بد هستش، ولی کاسیاس خیلی بهتر هستش...
مشکل این هستش که رئال تو این مدتی که با کاسیاس گذروند، در کل 15 سال گذشته هیچی برای افتخار بهش نداشت و بارسا بهترین دوران تاریخش رو گذروند...
بابت اون چیزی که گفتی هماهنگی مدافع های میانی رو که من گفته بودم!!!!!!!!!!! نه کامنتها!!!!!!!:general106::general106::general106:
همین دیگه!!!الان همه از خریدهای جدید خوشحال هستیم با اینکه وضعیتمون از نظر مهره بهتر شده ولی یادمون باشه باز هنوزم چیز خاصی تغییر نکرده , زمانی تغییر می کنه این خریدها در عمل و زمین بازی هم نتیجه بدن و منچستری که انتظارش رو داریم ببینیم اون وقت خوشحالی معنا پیدا می کنه
فوتبال ورزش بی رحمیه به هیچ تیمی روی خوش مطلق نشون نداده که ما دومیش باشیم از همین حالا در بهترین حالت هم میشه چند بازی اعصاب خورد کنی برای فصل آینده پیش بینی کرد و کنار گذاشت ولی مهم عملکرد تیم در مجموعه
امیدوارم در طول فصل آینده جو تاپیک همیشه اینجور مثبت بمونه که قطعا امید باطلیه! پس حداقل امیدوارم تعداد روزهایی که جو متشنج میشه کاهش پیدا کنه! رو این یکی میشه واقعا امید داشت
دوستان ویرایش میشه کپی رایت اون نظرا مال میلاد بود
من با مهرداد هماهنگ میکنم هر وقت بد باختیم موقت افشین و میلادو بن کنن جو به هم نریزهالان همه از خریدهای جدید خوشحال هستیم با اینکه وضعیتمون از نظر مهره بهتر شده ولی یادمون باشه باز هنوزم چیز خاصی تغییر نکرده , زمانی تغییر می کنه این خریدها در عمل و زمین بازی هم نتیجه بدن و منچستری که انتظارش رو داریم ببینیم اون وقت خوشحالی معنا پیدا می کنه
فوتبال ورزش بی رحمیه به هیچ تیمی روی خوش مطلق نشون نداده که ما دومیش باشیم از همین حالا در بهترین حالت هم میشه چند بازی اعصاب خورد کنی برای فصل آینده پیش بینی کرد و کنار گذاشت ولی مهم عملکرد تیم در مجموعه
امیدوارم در طول فصل آینده جو تاپیک همیشه اینجور مثبت بمونه که قطعا امید باطلیه! پس حداقل امیدوارم تعداد روزهایی که جو متشنج میشه کاهش پیدا کنه! رو این یکی میشه واقعا امید داشت