و یه تشکر بسیار ویژه هم از مرد محبوب این روزهای منچستر داشته! وودی!باشه اقا باشه
----------
رابین از همه تشکر کرده بجز فن خال
من بسیار قدردان کار اد وودوارد هستم. نوع رفتار او با این انتقال در سطح بسیار بالایی بود، بسیار با کلاس. او در برخورد با تمام این شرایط ثابت کرد که یک جنتلمن واقعیست. اد، اگر این را می شنوی، از تو تشکر می کنم.
اگه تیم خانه سالمندانه منم برم عضو بشممیگم دوستان نظرتون در مورد تعویض دیماریا با ایبرا چیه؟؟؟
متنفرم ازش :general210: فوق العاده مغروره و خودشو بالاتر از تیمش میدونه.پیر هم که هستایبرا عشقه!
حتی اگه صرفاً واسه این بیاد که بعد بازنشستگی با ون حال برن گلف بازی کنن دوست دارم بیاد
به جون خودم افشینم موافقه
اگه تیم خانه سالمندانه منم برم عضو بشم
متنفرم ازش :general210: فوق العاده مغروره و خودشو بالاتر از تیمش میدونه.پیر هم که هست
من از همون موقع که لوا تو دورتمند بود چشمم گرفته بودتش الانم دارم با ادی مکاتبه میکنم بره سراغش
واقعا خوشحالم که سمتی تو تیم نداری وگرنه 6 ماه نشده یه کلوپ شادمانی تو تیم باز می کردی.اونوقت مجبور میشدیم بازیکنا رو از تو اس*** کلاب و ... جمع کنیم کادر فنی رو هم از زمین گلف
لوا اگه اومد منم راضیم
بین کاوانی و ایبرا بود حرف
فوق العاده مغروره و خودشو بالاتر از تیم میدونه که نشد عیب دلیل منطقی بیار
این تیمو میسپردن دست من شما طرفدار نماهای تروریستو که اصن جزو فن بیس حساب نمیشید کلاً از تماشای فوتبال محروم میکردم
میلاد موج فن خال رفته روی رفیقاش
این دستیارشم بیرون کنه ما خوشحال میشیم
Van Gaal blasts Valdes: He doesn't follow my philosophy… he's out
http://www.goal.com/en-gb/news/2892...ium=en_gb&utm_campaign=van_gaal_blasts_valdes
از بهترین بازیکنهای PL، یعنی آزارد و سانچز که Delicate تر نیست که؟؟؟؟بنده با اومدن کاوانی موافقم حتی در صورت فروش دی ماریا.چون دی ماریا به درد لیگ برتر نمی خوره.خیلی تندر و دلیکیت هست این بازیکن. در هر صورت اگر اجازه بدین با وودی صحبت کنیم مقدمات کار رو انجام بدیم[emoji16]
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
توئیت والدز در پاسخ به حرفهایی که فن خال در موردش زده
مشاهده پیوست 833481
هر چند دیگه زیاد مهم نیست وجود این بازیکن ولی قبول کنید واسه کسی که یه زمانی در بارسلونا و سطح اول فوتبال جهان بازی می کرد سخته که بیاد در تیم زیر 21 سالها بازی کنه یعنی فن خال قشنگ غرور بازیکنارو خورد می کنه
عزیز اخبار دو روز پیش هستش...دیماریا تایید کرده که پاریسنت ژرمن پیوسته
Ángel Di María has agreed a move to Paris Saint-Germain, however, a fee is yet to be agreed with Man United. (Source: L'Équipe)
شایعه دو روز پیش تازهعزیز اخبار دو روز پیش هستش...
شواین اشتایگر خرید خوبی نبوده و میره تو تیم زیر 21 سال!!؟جز شواین اشتایگر بقیه خریدها خیلی خوب بودن (این بنده خدا هم میره تو تیم زیر 21 سال) ولی برای قهرمانی هنوز نیاز به یه مدافع وسط و مهاجم هست.