mehrdadb3
Registered User
- نوشتهها
- 2,667
- لایکها
- 2,238
امیدوارم از بازی بعد رونی بره رو نیمکت و چیچاریتو بیاد بجاش. هررا رو به ماتا ترجیح میدم و دوست دارم هررا پشت مهاجم بازی کنه یا اینکه بیاد وسط کنار یه هافبک دفاعی بازی کنه. عدنان هم فکر کنم وینگر راست بد نباشه واسش. کلا امروز بدشانس بودیم و هرچی زدیم گل نشد. حیف
و هنوز نکته مبهم اینجاست که چرا از هررا بازی نمیگیره،حداقل 20 دقیقه آخر جای ماتا می تونست بیاد تو زمین،4 تا شوت میزد حداقل
معین جان من به کل باهات مخالفم[emoji16]
رونی کاپیتانه و به این راحتی نیمکت نشین نمیشه، مخصوصا که این بازی خیلی بهتر از قبل هم بود...
هررا رو موافقم که باید بیاد، ولی عدنان پشت مهاجم فوق العاده مؤثرتر بوده این چند بازی و کلا نشون داده وسط خیلی خیلی بهتره!
به نظرم شاید جای تعویض تکراری کریک - شواینی خوب باشه هررا بیاد یه بار!
Sent from my Lenovo X2-AP using Tapatalk
باهاتون موافقم نمیدونم چرا به هررا بازی نمیده ؟
اصلا لازم نبود با 2 تا هافبک دفاعی بازی کنیم 1 دونه کافی بود جولوشون هم هررا و ماتا بازی میکردن یا نه به قول دوستان حداقل هررا کنار شواینی یا کریک به نظرم به مراتب بهتر نتیجه میگرفتیم
رونی هم فکر میکنم بیاد پشت مهاجم بازی کنه بهتر میشه البته یه مهاجم خیلی خوب کم داریم که امیدوارم حداقل تا فرصت تموم نشده هری کین رو بگیریم کاش از اول بجای اینکه دنبال مولر و گرت بیل و امثالهوم بودیم پیگیر هری کین و لواندوفسکی بودیم تا الان یکیشون رو گرفته بودیم خیالمون هم راحت بود.
یه چیزی هم که هست دقت کنید فن خال با یه ترکیب که نتیجه میگیره میبره بازی بعدی هم با همون ترکیب بازی میکنه اخه اینجوری که نمیشه...