• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
جالب هستش که هری کین هم این فصل هنوز گل نزده، واقعا دارم به این میرسم که حرف بعضی ها درست بوده در موردش، Another Overrated English Player...
تو دنیای فوتبال هم هیچ مهاجم جالبی پیدا نمیشه که بخواد به تیم ما بیاد، دفاعهارو هم که از دست دادیم، راموس تمدید کرد و اوتامندی هم رفت سیتی، هوملز هم که با کاپتان شدنش دلیل برای ول کردن دورتموند نداره...
پس چیزی به ذهنم نمیرسه که وودوارد بخواد الان بخره که اتفاقی برای این تیم بیوفته...

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
میلاد جان سیتی تو چند سال خودش رو تکمیل کرده و ما هم مطمئنا از سال دیگه شروع میکنیم به تکمیل تیم با خرید بازیکنهای عالی. امسالش هم بنظر من تا اینجا خیلی خوب خرید کردیم. تیم ما داره خونه تکونی میکنه و کلی بازیکن رد کردیم. نمیشه همه رو که یکباره جایگزین کرد. خونه تکونی فن خال بنظر من خیلی خوب بوده.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من شخصا عقیده دارم فن خال باید نگرشش رو عوض کنه
لیگ برتر مثل لیگ های دیگه و جام جهانی نیست

همین الانش به نظر من اصرار قرار دادن بلیند تو مرکز خط دفاع داره به تیم ضربه میزنه
بلیند تو لیگ برتر که تیمهای حریف مهاجم های قدرتی و سر زن دارند مناسب نیست
امروز هم ضعیف نشون داد

یا قرار دادن رومرو تو دروازه که هنوز هم تو بازی با پا مشکل داره

و بازی ندادن به بقیه مهاجما در خط حمله

من امیدوارم این باخت تلنگری باشه به فن خال و کادر فنی

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
دفاع مستحکمو هم دیدیم !!!! فقط شانس اوردیم بیشتر گل نخوردیم. یه گومیز کل تیمو فرستاد تو در و دیوار چه برسه تو لیگ قهرمانان بخوان جلو مسی و نیمار بازی کنن!
با این تاکتیک و طرز تفکر تو لیگ به هیچ جا نمیرسیم
ممفیس دیپای باید یه 4 5 بازی بشینه رو نیمکت تا بفهمه بجای قرتی بازی در طول هفته باید تمرین کنه
رونی هم که پوست ما رو کند :general208:
دخیا هوایی شده تقصیر فن خال نیست قبول ولی یه ذره شعور داشته باشه میفهمه باید اونو با یه دروازه بان هم رده خودش جایگزین کنه نه بازیکن مازاد یه تیم دیگه
اگر دخیا تو زمین بود مطمئنم گل دوم رو نمیخوردیم . یکی نیست مردک احمق برای گرفتن اون توپ باید پاتو دراز کنی نه اینکه شیرجه بزنی!:general208:
خوشحالم علی اصغری اقا جواب نداد ولی در عین حال ناراحتم چون نمیفهمه این تیم یه مهاجم قد بلند حرفه ای میخواد. الان فایده رفتن رابین چی بود؟
اخه گیر دادن به بازیکنایی که میدونیم از تیمشون جدا نمیشن چه فایده داره؟ این همه گزینه در دسترس هست چسبونده به بیل و ...:general710:

تو کل بازی امروز فقط یه بازیکن خوب بود اونم اشنیدرلین هست

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
سه سوته شایعشو زدن روزنامه های لندنی که میخوایم بند آزادسازیش (10 میلیون پوند) رو بپردازیم!
دخیا هوایی شده تقصیر فن خال نیست قبول ولی یه ذره شعور داشته باشه میفهمه باید اونو با یه دروازه بان هم رده خودش جایگزین کنه نه بازیکن مازاد یه تیم دیگه
آخه بدبختی دروازه بان مطرح هم نیست!
تنها دلخوشیم اینه سیلسن گفته قرار نیست بیاد!
خوشحالم علی اصغری اقا جواب نداد ولی در عین حال ناراحتم چون نمیفهمه این تیم یه مهاجم قد بلند حرفه ای میخواد. الان فایده رفتن رابین چی بود؟
تک مهاجمه بازی کردنمون هم رو اعصاب شده واقعاً!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
سه سوته شایعشو زدن روزنامه های لندنی که میخوایم بند آزادسازیش (10 میلیون پوند) رو بپردازیم!

آخه بدبختی دروازه بان مطرح هم نیست!
تنها دلخوشیم اینه سیلسن گفته قرار نیست بیاد!

تک مهاجمه بازی کردنمون هم رو اعصاب شده واقعاً!
l:
بگردن دروازه بانی حداقل با سطح بالاتر از والدز و رومرو پیدا میشه بدبختی اینه این طرف کاروان سرا کرده تیمو
رونی یه گلو خراب کرد و عامل گل دوم سوانسی بود. مهاجم ذخیرشم هرناندزه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
این بادیگارده فنخاله؟خخخخخ
cnrrmsgweaasp5c-jpg.852756

فایل های ضمیمه

• CNrRMSgWEAASP5c.jpg
    CNrRMSgWEAASP5c.jpg
    60 KB · نمایش ها: 62

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
به به چقدر خوب و منطقی بازی کردیم دفاع هم مستحکم بود رییس ونگال همه چی رو مرتب میکنه!!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
میلاد جان سیتی تو چند سال خودش رو تکمیل کرده و ما هم مطمئنا از سال دیگه شروع میکنیم به تکمیل تیم با خرید بازیکنهای عالی. امسالش هم بنظر من تا اینجا خیلی خوب خرید کردیم. تیم ما داره خونه تکونی میکنه و کلی بازیکن رد کردیم. نمیشه همه رو که یکباره جایگزین کرد. خونه تکونی فن خال بنظر من خیلی خوب بوده.
فکر میکنم که باز هم خیلی خوش بین هستید...
هر سال دارید همین حرف هارو رو تکرار میکنید واسه خودتون، سیتی با 2 سال خرید تونست به قهرمانی PL برسه، اون هم سیتی که هیچ بازیکنی در حد تیمهای درجه 2 اروپا هم نداشت...
معین جان چندتا از این بازیکنهای عالی رو به بنده معرفی بکنید که من هم امیدوار بشم که سال دیگه قهرمان هستیم، نه آقا همچین اتفاقی نمیوفته، یه بازیکن تاپ بگو که تو 10 سال اخیر خریدیم؟؟؟ میگن برداشتن سنگ بزرگ نشانه نزدن هستش، هر سال با اسمایی مثل رونالدو و بیل و نیمار و مولر و ... دارن ذهن هوادارهارو مشغول میکنن، همه میدونیم که این انتقالها هیچوقت انجام نمیشه...
فکر میکنم تاپ ترین خریدمون رونی و بعداز اون هم ماتا بوده که خیر سر مویس بوده، خریدهای دو سال گذشتمون رو یه نگاه بکنی اگه ضرر نداشتن برای تیم، سودی هم نداشتن...البته باید بگم که دارمین بدون شک بهتر از والنسیا در پست دفاع راست هستش!!!!
فقط همین یه خرید به درد تیم ما خورده که اون هم میتونم بگم اگه رئیس بود با همون رافائل تمام نیاز تیم رو حل میکرد، لیست کنیم خریدهایی که تیم رو به فاک دادن: دیماریا، والدز، بلیند، رومرو، روخو (کجاست؟؟؟)، شواینی(خانه سالمندان)، فالکائو!!!!!! و خیلی بازیکنهای هلندی دیگه که خوشبختانه بهش ندادن یا نخواستن به تیمش بیان که فکر میکنم تمام دنیا دارن مارو دست میندازن سر این بازیکنهایی که به تیم ما نیومدن...
هر سال بهترین گزینه هارو از دست میدیم و واقعا طرز تفکر جالبی دارین، سیتی خودش رو تکمیل کرده؟ چرا ما نمیتونیم این کار رو بکنیم؟؟؟ آیا این سوال رو پرسیدین از خودتون؟؟؟ چرا خودتون رو در طرف ضعف قرار میدید، دارید در مورد منچستریونایتد پر طرفدارترین و ثروتمندترین باشگاه فوتبال دنیا صحبت میکنید...
3 سال هستش که داریم خونه تکونی میکنیم، اصلا قابل حضم نیست، اون هم تیمی به اسم منچستریونایتد...
ریکارد تو 2 سال تیمی درست کرد که واسه 8-7 سال تو اوج فوتبال دنیا بود، رئیس هم که خوراکش عوض کردن تیم بود، پیگرینی هم که تیمش مشخصه چقدر خوب شده ولی باعث نشد که اوتامندی و دبروین رو نخرن، ولی ما اشنیدرلین و دیپای و شواینی رو گرفتیم و چقدر بچه ها اینجا خوشحال شدن!!!!!
خود تو یادت میاد که صحبت از خرید بنتکه یا کلاین یا خیلی کسای دیگه میکردی؟؟
آیا به نظرت با خریدشون بهتر از این نمیشد وضعیت تیم؟؟؟
نه آقا مشکل خیلی بزرگتر از این حرفاست، یا یکی دو بازیکن هم حل نمیشه، اصلا بزرگترین مشکل خود سرمربی هستش که هیچ چیز از فوتبال سر در نمیاره، تیمش اصلا تاکتیکی نداره تو زمین!!!!! ببخشید تاکتیک علی اصغری رو یادم رفت!!!!!!
فقط پاس بهم میدن و وقت بازی رو تلف میکنن...
اگه شما خرید میکنید که بخواید اون بازیکن با هنر فردیش تمام بازیهارو براتون در بیاره، پس مربی این وسط علف سر خرمن هستش؟؟ فقط یکی رو بزارن که لیست بازیکنهای توی زمین رو بده به داور...
این تیم از پارسال تا الان هیچ فرقی نکرده، تنها فرقش این بوده که یک سری بازیکنهارو از دست دادیم و یک سری بنجل به تیم اوردیم که مربی بعدی هم مجبوره همه اینهارو بریزه بیرون و دوباره روز از نو و روزی از نو...
تاکتیک جدید امسالمون هم شده با 2تا هافبک دفاعی بازی میکنیم که ضعفهای وحشتناک خط دفاع دیده نشه، غافل از اینکه تو همین تاکتیک هم مونده تیم...
اههههههه چقدر تایپ کردم، خسته شدم...

Last edited:

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
خوب بعد از منتشر شدن این خبر توسط چند تا خبررسانی ها حالا حساب توییتر اخبار باشگاه هم تایید کرده ما پیشنهاد ۵۰ میلیون یورویی به موناکو دادیم برای مهاجمشون انتونی مارتیال...کسی میشناسه اینو؟

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
فکر میکنم که باز هم خیلی خوش بین هستید...
هر سال دارید همین حرف هارو رو تکرار میکنید واسه خودتون، سیتی با 2 سال خرید تونست به قهرمانی PL برسه، اون هم سیتی که هیچ بازیکنی در حد تیمهای درجه 2 اروپا هم نداشت...
معین جان چندتا از این بازیکنهای عالی رو به بنده معرفی بکنید که من هم امیدوار بشم که سال دیگه قهرمان هستیم، نه آقا همچین اتفاقی نمیوفته، یه بازیکن تاپ بگو که تو 10 سال اخیر خریدیم؟؟؟
فکر میکنم تاپ ترین خریدمون رونی و بعداز اون هم ماتا بوده که خیر سر مویس بوده، خریدهای دو سال گذشتمون رو یه نگاه بکنی اگه ضرر نداشتن برای تیم، سودی هم نداشتن...البته باید بگم که دارمین بدون شک بهتر از والنسیا در پست دفاع راست هستش!!!!
فقط همین یه خرید به درد تیم ما خورده که اون هم میتونم بگم اگه رئیس بود با همون رافائل تمام نیاز تیم رو حل میکرد، لیست کنیم خریدهایی که تیم رو به فاک دادن: دیماریا، والدز، بلیند، رومرو، روخو (کجاست؟؟؟)، شواینی(خانه سالمندان)، فالکائو!!!!!! و خیلی بازیکنهای هلندی دیگه که خوشبختانه بهش ندادن یا نخواستن به تیمش بیان که فکر میکنم تمام دنیا دارن مارو دست میندازن سر این بازیکنهایی که به تیم ما نیومدن...
هر سال بهترین گزینه هارو از دست میدیم و واقعا طرز تفکر جالبی دارین، سیتی خودش رو تکمیل کرده؟ چرا ما نمیتونیم این کار رو بکنیم؟؟؟ آیا این سوال رو پرسیدین از خودتون؟؟؟ چرا خودتون رو در طرف ضعف قرار میدید، دارید در مورد منچستریونایتد پر طرفدارترین و ثروتمندترین باشگاه فوتبال دنیا صحبت میکنید...
3 سال هستش که داریم خونه تکونی میکنیم، اصلا قابل حضم نیست، اون هم تیمی به اسم منچستریونایتد...
ریکارد تو 2 سال تیمی درست کرد که واسه 8-7 سال تو اوج فوتبال دنیا بود، رئیس هم که خوراکش عوض کردن تیم بود، پیگرینی هم که تیمش مشخصه چقدر خوب شده ولی باعث نشد که اوتامندی و دبروین رو نخرن، ولی ما اشنیدرلین و دیپای و شواینی رو گرفتیم و چقدر بچه ها اینجا خوشحال شدن!!!!!
خود تو یادت میاد که صحبت از خرید بنتکه یا کلاین یا خیلی کسای دیگه میکردی؟؟
آیا به نظرت با خریدشون بهتر از این نمیشد وضعیت تیم؟؟؟
نه آقا مشکل خیلی بزرگتر از این حرفاست، یا یکی دو بازیکن هم حل نمیشه، اصلا بزرگترین مشکل خود سرمربی هستش که هیچ چیز از فوتبال سر در نمیاره، تیمش اصلا تاکتیکی نداره تو زمین!!!!! ببخشید تاکتیک علی اصغری رو یادم رفت!!!!!!
اگه شما خرید میکنید که بخواید اون بازیکن با هنر فردیش تمام بازیهارو براتون در بیاره، پس مربی این وسط علف سر خرمن هستش؟؟ فقط یکی رو بزارن که لیست بازیکنهای توی زمین رو بده به داور...
این تیم از پارسال تا الان هیچ فرقی نکرده، تنها فرقش این بوده که یک سری بازیکنهارو از دست دادیم و یک سری بنجل به تیم اوردیم که مربی بعدی هم مجبوره همه اینهارو بریزه بیرون و دوباره روز از نو و روزی از نو...
تاکتیک جدید امسالمون هم شده با 2تا هافبک دفاعی بازی میکنیم که ضعفهای وحشتناک خط دفاع دیده نشه، غافل از اینکه تو همین تاکتیک هم مونده تیم...
اههههههه چقدر تایپ کردم، خسته شدم...
دوست من شما یک گلوری هانتری ما که تیم قهرمانو 3 سال پیش فرگی تحویل مویس نداد این بازیکنها هم همه آت و آشغال بودن و هستن من سیتی هم از دسته دو که نیومده بود اونها خیلی بک گراند شاخی داشتند مثل ما نبودند که از دسته دو اومدیم خجالت بکش دیگه هم اینجا پست نزار به مربی عزیز تیم توهین کنی اینورا پیدات نشه گلوری هانتر عزیز....!!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب بعد از منتشر شدن این خبر توسط چند تا خبررسانی ها حالا حساب توییتر اخبار باشگاه هم تایید کرده ما پیشنهاد ۵۰ میلیون یورویی به موناکو دادیم برای مهاجمشون انتونی مارتیال...کسی میشناسه اینو؟
به سبک استاد علیفر تلفظ میکنی...
مارشال هستش که شب قبل بازی منچستر با بروخه داشتم بازیش رو مقابل والنسیا میدیدم، آنچنان آش دهن سوزی نبود، خیلی معمولی بود...
حالا ببینیم واسه حداقل 3-2 سال سیتی با این خریدهای جدیدش مارو چطور مچل میکنه، کاری که با سیلوا و توره و نصری و توز کرد واسه چند سال گذشته و الان از صدقه سر مدیران و مربی خوش فکر، همه این قضایا تکرار میشه...
دبروین رو هم رسما گرفتن...
فن خال گفته که از روی ترس خرید نمیکنیم، ولی این اخبارها یک دفعه ای بیرون اومده؟؟؟
تازه اگه خریدی تو این 2 روز باقیمونده انجام بشه، من یکی سر فحش رو میکشم(البته نه تو فروم!!!) به کل مدیرا و سرمربی محترم تیم، به این دلیل که اونقدر فهم نداشته که تا الان این چیزارو بهمه؟؟؟ یعنی این مربی اونقدر از فوتبال چیزی میفهمه؟؟؟ با اینکه توی چندین مصاحبه تمام خبرنگارها ازش پرسیدن مهاجم نمیخوای بخرین، با رفتن فن پرسی و فالکائو؟؟؟
مثل همیشه یه بحث کلیشه ای دیگه، مالکیت و پاس های بی معنی تو زمین که هیچ هدفی رو دنبال نمیکنه:
1.JPG 2.JPG

Last edited:

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
به سبک استاد علیفر تلفظ میکنی...
مارشال هستش که شب قبل بازی منچستر با بروخه داشتم بازیش رو مقابل والنسیا میدیدم، آنچنان آش دهن سوزی نبود، خیلی معمولی بود...
حالا ببینیم واسه حداقل 3-2 سال سیتی با این خریدهای جدیدش مارو چطور مچل میکنه، کاری که با سیلوا و توره و نصری و توز کرد واسه چند سال گذشته و الان از صدقه سر مدیران و مربی خوش فکر، همه این قضایا تکرار میشه...
دبروین رو هم رسما گرفتن...
فن خال گفته که از روی ترس خرید نمیکنیم، ولی این اخبارها یک دفعه ای بیرون اومده؟؟؟
تازه اگه خریدی تو این 2 روز باقیمونده انجام بشه، من یکی سر فحش رو میکشم(البته نه تو فروم!!!) به کل مدیرا و سرمربی محترم تیم، به این دلیل که اونقدر فهم نداشته که تا الان این چیزارو بهمه؟؟؟ یعنی این مربی اونقدر از فوتبال چیزی میفهمه؟؟؟ با اینکه توی چندین مصاحبه تمام خبرنگارها ازش پرسیدن مهاجم نمیخوای بخرین، با رفتن فن پرسی و فالکائو؟؟؟

اقا من علیفر شما اسپلر انلاین اکسفورد من نادان شما سراموزشگر مربی کلاس A فیفا من احمق شما فرگوسن.دوست عزیز فقط یهع جواب برای شما دارم فرگوسن مرده برای تیم دوران فرگوسن تمام شده تیم ما این هست .این همه نگید ثروتمندترین باشگاه جهان چون دیگه نیستیم شما میگید اونهام یخرن ما نمیتونیم ماهم میتونیم فصل قبلو میگی؟چون هیچ بازیکن طراز اولی فصل قبل به تیم نیومد چون اون طراز اول میخواد تو جام قهرمانان توپ بزنه تو این فصل؟ببخشیدا پریروز صعود کردیم با جام قهرمانان.دیگه مشکل چیه؟به نظرتون خرید رومرو و والدس اشتباه بوده؟والدز که واسش پول ندادیم یه چندغاز حقوقه که اونم ۵ میلیون بفروشیمش سوده برامون همینطور رومرو.به بلیند ایراد میگیرید؟بلیند خیلی هم خوبه تو خط دفاع.شواینی فسیله یا سالمندان باید بره؟همین شواینی ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰برابر بهتر و با کیفیت تر و با کلاس تر از کریک هست.مشکلتون فروش فان پرسی هست؟فان پرسی بدتر از همین رونی شده بود پیر کم مصرف که اگه بهتر بود یه تیم ته جدولی تو همین لیگ میخریدش نه تو ترکیه بره .میگی فنخال نمیفهمه معذرت میخوام اینو میگم فنخال علم فوتبالیش اونقدر هست که من و شما و امسال ما نتونن بهش ایراد بگیرن بابا انتقاد خوبه نه اینطور حمله کردن به کسی که رو صندلی ریاست تیم داره میشینه رو نیمکت.

انتقاد سازنده باشه مثلا اینکه میگیم چرا رونی باید ۹۰ دقیقه بازیکنه؟نظر اینه که اگه تعویض میشد شاید بخودش میومد این همینطوری بازی میکنه فکر میکنه همه راضی هستن مربی راضیه پس انگیزه برای بهتر شدن چی؟

رفتارش با دخیا؟ فوق العاده حرفه ای بوده
بعدش بعضی چیزا مگه الکیه الان شما میگید ما پولداریم اقا باشه ما پولدار همین الان همین الان فکر کن مالک باشگاه بگه ما بجای ۱۰۰ میلیون همین الان ۳۰۰ میلیون میدیم نیمار بیاد اینجا فکر میکنید نیمار میاد نه اقا جون نیمار نمیاد این ربطی به کوچکی بزرگی باشگاه نداره ایندشو اونجا داره میبینه .میگید سیتی چرا میگیره چون مالکش عربه قدرت مند جاه طلب نه خاندان گلیزر پول پرست .الان به مالک سیتی بگن ۱ میلیارد دلار بده رونالدو رو بیاریم ۱ میلیارد دیگه بده مسی رو بیاریم خودکارو دست چک رو در میاره همون لحظه اگه پرس بگه ۱میلیاردو اصلاح کن ۱.۵ درجا اصلاح میکنه چون جاه طلبه اما گلیزرها نه اگه همین بیل رو که رئال گفت ۶۰ میلیون بدید با دخیا بیل رو بدیم اگه گلیزرها بخوان خرید کنن میخرن پس نمیخوان این به فنخال ربطی نداره این به مدیریت ربط داره همه چیزو از فنخال نبینید فنخال هم دوست داره دستش تو خرید باز باشه اما همه چیزو نمیتونه بگه نمیتونه بیاد تو کنفرانس از گلیزرها بدبگه باید هواسش به جایگاه خودشم باشه.میگید زیر توپ زدن ببخشیدا اینو هر امقی در جهان میده وقتی بازی قفل میشه باید یا با شوت از راه دور قفل رو باز کنی یا سانتر از جناحین با این بضاعت تیم فنخال باید چکار میکرد؟ مهاجم تارگتش که رونی بود تو زمین برای فلینی باید چکار میکرد مگه فلینی مسی هست که بخواد باهاش تکنیکی بازی کنه

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
هرناندز داره میره لورکوزن بهترین کارم مکن از فنخال حال بهم زن ترین ادمی که دیدم از روی که گفت رئال بزرگترین و بهترین باشگاه جهانه دیگه نباید تو الترافورد راهش میدادن چه برسه به اعتماد دوباره
فعلا توسط کیکر اعلام شده مذاکراتش در جریانه

من یاد پارسال افتادم که تو نقل انتقالات روز اخر کل اخبار مال تیم ما بود...مثل روز برام روشنه سورپرایز خواهیم شد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من 2 3 تا فیلم از بازی این آنتونی مارشیال دیدم در یو تیو ب

بازیکن سرعتی هست. نمیدونم اگه واقعا قصد به خریدنش هست این رقم ایا خیلی بالا نیست ؟

یه مساله که جالبه برام این هست که تاتنهام هم دنبال این بازیکن بوده و من فکر میکنم اگه تاتنهام اینو بگیره و به جایی برسه دیگه به این راحتی ول کنش نیست. حداقل به یونایتد نمیفروشتش

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
دوستای گلم خودتونو ناراحت نکنید امسال از این ماجراها زیاد داریم .یکی از بچه ها گفت داره کم کم تیمو عوض میکنه و نمیشه همه رو یکباره ریخت بیرون لیورپول هم از نظر خودش چند ساله داره همین کارو میکنه متاسفانه کاملا واضح داریم تبدیل به تیم درجه وم میشیم بابا اون بروژ که 7 تا خورد من حاظرم قسم بخورم حداقل تا رده 15 لیگ راحت میبرنش هیچ چیز امیدوار کننده ای تو این تیم نمیبینم چد ساله دیگه که بخوایم امثال رومرو و چیچا و... رو بزاره بیرون بازیکن های خوبمون همم سنشون رفته بالا خب بازم نمیشه کل تیمو عوض کرد و این چرخه ادامه پیدا میکنه
به همه اینا فروش دخیا رو تا چند روز اینده اضافه کنید به هیچ عنوان بازیکن سطح بالا نخواهیم خرید و همه تیمها که از مشکل ما باخبرن بازیکن های بدرد نخورشون رو میندازن به این تیم با قیمت بالا بله ما در بازی های پیش فصل بارسا رو بریدم به به چه افتخاری به نظرتون الان بازی کنیم چه اتفاقی میافته من واسه همین میگفتم کاش همه بازیهای پیش فصلو ببازیم تا بازیکن درست و حسابی خریده شه
در اخر هرگز مربی نبوده هرگز هم نخواهد شد همیشه بدنبال این بوده که یچیزی رو به اسم خودش ثبت کنه که فعلا تا اینجا ریدن تو تیم های مختلف رو ثبت کرده
فروش دیماریا و خرید کی؟؟؟ فروش فن پرسی و خرید کی؟؟؟ فروش دخیا و خرید کی؟؟؟گری نویل هم گفته قبل از فروش به فکر جانشین باشین نه بعدش
اینکه میگن یک تیم گربه سیاه تیم دیگه هست چجوری اتفاق میافته شما اگه یه تیم قوی داشته باشی که تو چنتا بازی جلوی یه تیم متوسط گند بزنه بعد از چنتا برد تیم متوسط همیشه با ذهنیت برد و بدون ترس وارد زمین میشه اینجاست که حتی اگه رونالدو و مسی هم بخری بزاری کنار هم احتمال باخت به این تیم زیاد هست اینکه رئال میاد 5 تا میزنه ویا بارسا و بایرن خیلی وقتا به خاطر اینه که تیمهای مقابل از پیش باختن و روحیه ندارن منچستر در حال از دست دادن وجهه و قدرتش هست و این کارو واسه تیم های ضعیفتر راحت میکنه گند زدن به شخصیت تیمی که همیشه با ذهنیت برد وارد زمین میشه از شاهکارهای دو مربی عزیزمون بوده

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
هنوز مصدوم است.
شواینی(خانه سالمندان)،
این یکی انصافاً ته بی انصافی بود میلاد!
شواینی تا الان هر بازی که تو زمین بوده از بهترین هامون بوده!
با بقیه حرفات به جز این پایینی ها موافقم.

همین شواینی ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰برابر بهتر و با کیفیت تر و با کلاس تر از کریک هست
این هم در نوع خودش بی انصافیه! همونطور که بالا گفتم شواینی فوق العاده خوب بوده واسمون ولی این دلیل بر بد بودن کریک نیست، بارها گفتم، باز هم میگم، کریک شاید آندرریتد ترین بازیکن قرن یونایتد باشه!
حال بهم زن ترین ادمی که دیدم از روی که گفت رئال بزرگترین و بهترین باشگاه جهانه دیگه نباید تو الترافورد راهش میدادن چه برسه به اعتماد دوباره
اینو شدید باهات موافقم!
واقعاً از بعد رئال رفتنش و عکس العملای بعدش ازش بدم اومد1
آدمی که فقط موفقیت خودش براش مهم بود و نه هیچ چیز دیگه ای، خوشبختانه اونقدرم قابلیت نداشت که همه چیو بفروشه و باهاش موفق شه و با سر زمین خورد!

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
جدای از شوخی و چرت و پرت اگر دوستان ناراحت نمیشن میخوام نظرم رو بدم....
تیم ونگال مشکل داره اون هم سیستم محافظه کاره ونگاله بازی کردن با دوتا هافبک دفاعی و بازی گرفتن از ماتا به عنوان وینگر با اینکه ماتا گل زد ولی همه میدونیم ماتا جاش پست وینگر هم نیست به شخصه فلینی رو یک بازیکن چند پسته نمیدونم و به اعتقاد من اون فقط تنها خوبیش در پست تهاجمی اینه که اگر یک توپ بیاد روی سرش میتونه گلش کنه اون بازی بدون توپ و قرار گرفتنش توی موقعیت هیچ ربطی به یک مهاجم قد بلند سرحال نداره و اصلاً بازیکن این پست نیست در خط دفاع و دروازه هم احتیاجی به توضیح من نیست حالا میخواین بگید گلوری هانتر بی خودی نق زن یا هر چیز دیگه وقتی ما بردیم هم من این حرفها رو زدم و خیلی گفتن حالا که تیم میبره بحث شما چیه بحث من اینه که ونگال هیچ فلسفه خاصی رو دنبال نمیکنه اون فقط یکسری دوست داره در دنیای فوتبال که مجیزش رو میگن و تا وقتی که اونها ازش تعریف و تمجید میکنن باهاشون کار میکنه بعد از اون هم میشن ون پرسی یا ... در مورد نقل و انتقالات هم ونگال نمیخواد بازیکن بخره اون دست روی بازیکنهایی میزاره که میدونه فروشی نیستن و بعد از اون دوستان خودش رو وارد تیم میکنه به عنوان جایگزین نمونه اش بلیند، والدز، رومرو و.... به نظر من اون یک دافعه ای ایجاد کرده که بازیکنهایی که باهاش کار نکردن و یا حتی تا به حال باهاش رابطه ای نداشتن هم به تیم ما نیان منچستر تیمیه که هر کسی ممکنه دوست داشته باشه توش بازی کنه ولی ونگال هم کسیه که خیلی کار کردن باهاش جذاب نیست چون به تنهایی میتونه کریر شما رو نابود کنه...

بالا