میلاد جان سیتی تو چند سال خودش رو تکمیل کرده و ما هم مطمئنا از سال دیگه شروع میکنیم به تکمیل تیم با خرید بازیکنهای عالی. امسالش هم بنظر من تا اینجا خیلی خوب خرید کردیم. تیم ما داره خونه تکونی میکنه و کلی بازیکن رد کردیم. نمیشه همه رو که یکباره جایگزین کرد. خونه تکونی فن خال بنظر من خیلی خوب بوده.
فکر میکنم که باز هم خیلی خوش بین هستید...
هر سال دارید همین حرف هارو رو تکرار میکنید واسه خودتون، سیتی با 2 سال خرید تونست به قهرمانی PL برسه، اون هم سیتی که هیچ بازیکنی در حد تیمهای درجه 2 اروپا هم نداشت...
معین جان چندتا از این بازیکنهای عالی رو به بنده معرفی بکنید که من هم امیدوار بشم که سال دیگه قهرمان هستیم، نه آقا همچین اتفاقی نمیوفته، یه بازیکن تاپ بگو که تو 10 سال اخیر خریدیم؟؟؟ میگن برداشتن سنگ بزرگ نشانه نزدن هستش، هر سال با اسمایی مثل رونالدو و بیل و نیمار و مولر و ... دارن ذهن هوادارهارو مشغول میکنن، همه میدونیم که این انتقالها هیچوقت انجام نمیشه...
فکر میکنم تاپ ترین خریدمون رونی و بعداز اون هم ماتا بوده که خیر سر مویس بوده، خریدهای دو سال گذشتمون رو یه نگاه بکنی اگه ضرر نداشتن برای تیم، سودی هم نداشتن...البته باید بگم که دارمین بدون شک بهتر از والنسیا در پست دفاع راست هستش!!!!
فقط همین یه خرید به درد تیم ما خورده که اون هم میتونم بگم اگه رئیس بود با همون رافائل تمام نیاز تیم رو حل میکرد، لیست کنیم خریدهایی که تیم رو به فاک دادن: دیماریا، والدز، بلیند، رومرو، روخو (کجاست؟؟؟)، شواینی(خانه سالمندان)، فالکائو!!!!!! و خیلی بازیکنهای هلندی دیگه که خوشبختانه بهش ندادن یا نخواستن به تیمش بیان که فکر میکنم تمام دنیا دارن مارو دست میندازن سر این بازیکنهایی که به تیم ما نیومدن...
هر سال بهترین گزینه هارو از دست میدیم و واقعا طرز تفکر جالبی دارین، سیتی خودش رو تکمیل کرده؟ چرا ما نمیتونیم این کار رو بکنیم؟؟؟ آیا این سوال رو پرسیدین از خودتون؟؟؟ چرا خودتون رو در طرف ضعف قرار میدید، دارید در مورد منچستریونایتد پر طرفدارترین و ثروتمندترین باشگاه فوتبال دنیا صحبت میکنید...
3 سال هستش که داریم خونه تکونی میکنیم، اصلا قابل حضم نیست، اون هم تیمی به اسم
منچستریونایتد...
ریکارد تو 2 سال تیمی درست کرد که واسه 8-7 سال تو اوج فوتبال دنیا بود، رئیس هم که خوراکش عوض کردن تیم بود، پیگرینی هم که تیمش مشخصه چقدر خوب شده ولی باعث نشد که اوتامندی و دبروین رو نخرن، ولی ما اشنیدرلین و دیپای و شواینی رو گرفتیم و چقدر بچه ها اینجا خوشحال شدن!!!!!
خود تو یادت میاد که صحبت از خرید بنتکه یا کلاین یا خیلی کسای دیگه میکردی؟؟
آیا به نظرت با خریدشون بهتر از این نمیشد وضعیت تیم؟؟؟
نه آقا مشکل خیلی بزرگتر از این حرفاست، یا یکی دو بازیکن هم حل نمیشه، اصلا بزرگترین مشکل خود سرمربی هستش که هیچ چیز از فوتبال سر در نمیاره، تیمش اصلا تاکتیکی نداره تو زمین!!!!! ببخشید تاکتیک علی اصغری رو یادم رفت!!!!!!
فقط پاس بهم میدن و وقت بازی رو تلف میکنن...
اگه شما خرید میکنید که بخواید اون بازیکن با هنر فردیش تمام بازیهارو براتون در بیاره، پس مربی این وسط علف سر خرمن هستش؟؟ فقط یکی رو بزارن که لیست بازیکنهای توی زمین رو بده به داور...
این تیم از پارسال تا الان هیچ فرقی نکرده، تنها فرقش این بوده که یک سری بازیکنهارو از دست دادیم و یک سری بنجل به تیم اوردیم که مربی بعدی هم مجبوره همه اینهارو بریزه بیرون و دوباره روز از نو و روزی از نو...
تاکتیک جدید امسالمون هم شده با 2تا هافبک دفاعی بازی میکنیم که ضعفهای وحشتناک خط دفاع دیده نشه، غافل از اینکه تو همین تاکتیک هم مونده تیم...
اههههههه چقدر تایپ کردم، خسته شدم...