تیم داره منفجر میشه اگر خبرها درست باشه و خریدی هم نداشته باشیم یک نیمچه وینگری که داشتیم یعنی یانوزای رو داریم میدیم بره و هرناندز که به هر حال اسمش مهاجم بود اینکه یانوزای بره خوبه چون میتونه توی دورتموند تجربه کسب کنه ولی این زمانیه که ما ۱۰ تا وینگر صف کش داریم و حالا یانوزای رو بدیم بره الان بک آپ پلن ما برای وینگر کیه اصلا پلن ما چیه بازی دادن هررا یا ماتا توی پست وینگر؟ بعد داریم از اون طرف هرناندز رو هم میفروشیم خوب چیچا از فرصت هاش استفاده نکرد و حالا باید با تیم خداحافظی کنه این قابله درکه ولی چیزی که قابل درک نیست اینه که تیمی که ادعا میکنه برای ۳ تا جام میجنگه مگه میشه مهاجم نداشته باشه فراموش نکنید رونی هر وقت به یک قسمت از زمین محصور شده بازدهی خودش رو از دست داده همه میدونیم رونی بازیکن توی باکس نیست میتونه توی باکس هم مفید باشه ولی اون ناخداگاه میاد که توپ گیری هم بکنه من اعتقاد دارم رونی به دلیل عدم انعطاف سیستم محتاط ونگال بازدهی خودش رو تا حد زیادی از دست داده همچنین ماتا و دپای امیدوارم حداقل حالا که بازیکن نمیخریم همینارم از دست ندیم اگر وینگر به تیم اضافه بشه میتونه رفتن یانوزای خوب باشه ولی اگر نشه چی همچنین در مورد هرناندز هم این قضیه صدق میکنه داشتن یک مهاجم داغون باز بهتر از نداشتن هیچکیه اینجوری مجبوریم بلکت و مک نیررو نوک حمله بازی بدیم و بعدها ونگال میاد میگه اینا از شماره ۱ تا ۱۱ قابلیت بازی دارند در همه پستها مثلا میخواد بگه خیلی تخصصی حرف میزنه...
تا حدودی موافقم، ولی وقتی یانوزای رو داره پشت مهاجم بازی میده و داره آیندش رو خراب میکنه، ترجیه میدم قرضی بره به یه تیم دیگه... همه میدونیم که یانوزای یک وینگ فوروارد هستش و تو این تیم تبدیل شده به مهاجم کاذب که خیلی عقبتر از محوطه حریف بازی میکنه، عملا جایی که ماتا باید بازی کنه!!! شاید با رفتن یانوزای مجبور بشه که ماتا رو به جای اصلیش برگردونه...Hell من حتی با بازی کردن هررا پشت رونی(مهاجم اصلی) هم موافق هستم!!! ولی ما نه مهاجم نوک جالبی داریم و نه از بازیکنهامون تو جایگاه اصلیشون استفاده میبریم...
اگه مهاجم درسته حسابی مثل بنزما یا کین یا لاکازته داشتیم که کاملا مهاجم هستن، رونی یا ماتا باید پشتش بازی میکرد...
از این تیم هیچ گلی سبز نمیشه، من هم ترجیه میدم که بازیکنایی که داریم رو حداقل تا اومدن مربی بعدی از دست ندیم، واسه همین با فروش فن پرسی و هرناندز مخالف بودم و هستم، چون مربی بعدی هم دوباره باید از نو شروع کنه و آت آشغالهایی که فن خال اورده رو بندازه بیرون...
من موندم که این آنتونی مارشال چقدر بازیش و حرکاتش شبیه ولبک هستش!!!! (چرا ولبک رو فروختیم؟؟؟)
خبری هم از اندرسون نشد؟؟؟؟