• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
خورخه مندز داره به شدت کمک میکنه انتونی به تام ما بیاد ضمنا لینک گل پاس گل و حرکات و کلیه امار انتونی
تو۳۳ بازی لیگ ۹ تا گل زده ۴ پاس گل و تو بازی جام حذفی و ...۱۳ بازی کرده اونجا هم ۴ تا زده و همچنین تو تیم ملی هم ۵ بازی کرده ۲ تا گل زده.به عقیده من این بازیکنی نبود که ما لازم داشتیم این رفع کوتی هست برای اینکه فان خال و مدیرای باشگاه بگن ما مهاجم خریدیم ولی این مهاجم...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
قضیه این بچه هه چییه بی خودی لینک شده ؟! 50 میلیون یورو واسه کسی که پارسال 9 تا گل زده؟! وات د فا* آر دیز گایز سینگ؟!
فن خال دیروز گفت که ما Panic Buy نمیکنیم، خودت به من بگو به این چی میگن؟؟؟

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
تیم داره منفجر میشه اگر خبرها درست باشه و خریدی هم نداشته باشیم یک نیمچه وینگری که داشتیم یعنی یانوزای رو داریم میدیم بره و هرناندز که به هر حال اسمش مهاجم بود اینکه یانوزای بره خوبه چون میتونه توی دورتموند تجربه کسب کنه ولی این زمانیه که ما ۱۰ تا وینگر صف کش داریم و حالا یانوزای رو بدیم بره الان بک آپ پلن ما برای وینگر کیه اصلا پلن ما چیه بازی دادن هررا یا ماتا توی پست وینگر؟ بعد داریم از اون طرف هرناندز رو هم میفروشیم خوب چیچا از فرصت هاش استفاده نکرد و حالا باید با تیم خداحافظی کنه این قابله درکه ولی چیزی که قابل درک نیست اینه که تیمی که ادعا میکنه برای ۳ تا جام میجنگه مگه میشه مهاجم نداشته باشه فراموش نکنید رونی هر وقت به یک قسمت از زمین محصور شده بازدهی خودش رو از دست داده همه میدونیم رونی بازیکن توی باکس نیست میتونه توی باکس هم مفید باشه ولی اون ناخداگاه میاد که توپ گیری هم بکنه من اعتقاد دارم رونی به دلیل عدم انعطاف سیستم محتاط ونگال بازدهی خودش رو تا حد زیادی از دست داده همچنین ماتا و دپای امیدوارم حداقل حالا که بازیکن نمیخریم همینارم از دست ندیم اگر وینگر به تیم اضافه بشه میتونه رفتن یانوزای خوب باشه ولی اگر نشه چی همچنین در مورد هرناندز هم این قضیه صدق میکنه داشتن یک مهاجم داغون باز بهتر از نداشتن هیچکیه اینجوری مجبوریم بلکت و مک نیررو نوک حمله بازی بدیم و بعدها ونگال میاد میگه اینا از شماره ۱ تا ۱۱ قابلیت بازی دارند در همه پستها مثلا میخواد بگه خیلی تخصصی حرف میزنه...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تیم داره منفجر میشه اگر خبرها درست باشه و خریدی هم نداشته باشیم یک نیمچه وینگری که داشتیم یعنی یانوزای رو داریم میدیم بره و هرناندز که به هر حال اسمش مهاجم بود اینکه یانوزای بره خوبه چون میتونه توی دورتموند تجربه کسب کنه ولی این زمانیه که ما ۱۰ تا وینگر صف کش داریم و حالا یانوزای رو بدیم بره الان بک آپ پلن ما برای وینگر کیه اصلا پلن ما چیه بازی دادن هررا یا ماتا توی پست وینگر؟ بعد داریم از اون طرف هرناندز رو هم میفروشیم خوب چیچا از فرصت هاش استفاده نکرد و حالا باید با تیم خداحافظی کنه این قابله درکه ولی چیزی که قابل درک نیست اینه که تیمی که ادعا میکنه برای ۳ تا جام میجنگه مگه میشه مهاجم نداشته باشه فراموش نکنید رونی هر وقت به یک قسمت از زمین محصور شده بازدهی خودش رو از دست داده همه میدونیم رونی بازیکن توی باکس نیست میتونه توی باکس هم مفید باشه ولی اون ناخداگاه میاد که توپ گیری هم بکنه من اعتقاد دارم رونی به دلیل عدم انعطاف سیستم محتاط ونگال بازدهی خودش رو تا حد زیادی از دست داده همچنین ماتا و دپای امیدوارم حداقل حالا که بازیکن نمیخریم همینارم از دست ندیم اگر وینگر به تیم اضافه بشه میتونه رفتن یانوزای خوب باشه ولی اگر نشه چی همچنین در مورد هرناندز هم این قضیه صدق میکنه داشتن یک مهاجم داغون باز بهتر از نداشتن هیچکیه اینجوری مجبوریم بلکت و مک نیررو نوک حمله بازی بدیم و بعدها ونگال میاد میگه اینا از شماره ۱ تا ۱۱ قابلیت بازی دارند در همه پستها مثلا میخواد بگه خیلی تخصصی حرف میزنه...
تا حدودی موافقم، ولی وقتی یانوزای رو داره پشت مهاجم بازی میده و داره آیندش رو خراب میکنه، ترجیه میدم قرضی بره به یه تیم دیگه... همه میدونیم که یانوزای یک وینگ فوروارد هستش و تو این تیم تبدیل شده به مهاجم کاذب که خیلی عقبتر از محوطه حریف بازی میکنه، عملا جایی که ماتا باید بازی کنه!!! شاید با رفتن یانوزای مجبور بشه که ماتا رو به جای اصلیش برگردونه...Hell من حتی با بازی کردن هررا پشت رونی(مهاجم اصلی) هم موافق هستم!!! ولی ما نه مهاجم نوک جالبی داریم و نه از بازیکنهامون تو جایگاه اصلیشون استفاده میبریم...
اگه مهاجم درسته حسابی مثل بنزما یا کین یا لاکازته داشتیم که کاملا مهاجم هستن، رونی یا ماتا باید پشتش بازی میکرد...
از این تیم هیچ گلی سبز نمیشه، من هم ترجیه میدم که بازیکنایی که داریم رو حداقل تا اومدن مربی بعدی از دست ندیم، واسه همین با فروش فن پرسی و هرناندز مخالف بودم و هستم، چون مربی بعدی هم دوباره باید از نو شروع کنه و آت آشغالهایی که فن خال اورده رو بندازه بیرون...
من موندم که این آنتونی مارشال چقدر بازیش و حرکاتش شبیه ولبک هستش!!!! (چرا ولبک رو فروختیم؟؟؟)
خبری هم از اندرسون نشد؟؟؟؟

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
فوری: شروع مذاکرات نهایی برای انتقال دخیا

دو منبع معتبر اسپانیایی دقایقی پیش خبر دادند که پس از هفته ها بن بست در مذاکرات، رئال و منچستر یک بار دیگر برای انتقال دخیا به مادرید پای میز مذاکره برگشته اند.

40817127462720120180.jpg

ادعای فرانس فوتبال
منچستریونایتد در آستانه جذب پدیده موناکو
باشگاه منچستریونایتد حاضر شده است تا برای به خدمت گرفتن مهاجم 19 ساله موناکو، "آنتونی مارسیال"، 50 میلیون یورو هزینه کند.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
یعنی قشنگ اگر دخیا رو بفروشیم باید لعنت بفرستیم بر تمام خیمه شب بازیهای دو طرف....

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
خبر فوری:
انتونی به کارینگتون اومده تا در تست پزشکی شرکت کنه پس انتقالش امشب قطعیست
untitled-png.853150

فایل های ضمیمه

• untitled.png
    untitled.png
    315.2 KB · نمایش ها: 52

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
آره دیگه برادر چند تا ۱۹ ساله که اسمشم کسی نشنیده داریم که ۵۰ میلیون پول قیمتگذاریش کنن؟![emoji12]

Sent from my Lenovo X2-AP using Tapatalk
حالا جالبیش میدونی چیه؟
این فصل سه تا بازی تو لیگ فرانسه انجام داده یه شوت تو چهار چوب نداشته!!!!!!!
نمردیم و معنی پنیک بای و سورپرایز رو هم فهمیدیم
مثل این می مونه که واسه ورژن فیک ولبک بخوای 50 میلیون پول بدی :general306::general306::general306::general306:

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
خبر فوری: ادنان یا یه قرارداد ۱ ساله به دورتموند پیوست با لباس دورتموند عکس انداخته

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
50 تا واسه بازیکنی که الان داریم اسمشو می شنویم؟؟ باز اون پدرو که یه عمره تو بهترین و بالاترین سطح فوتبال توپ زده 30 میلیون بیشتر قیمت نداشت
حالا درست نیست تا عملکردشو تو زمین ندیدیم در موردش قضاوت کنیم ولی 50 تا؟؟؟ در بهترین حالت 20 تا هم نمی ارزه
لکه ی ننگ گران ترین نقل انتقال تاریخ لیگ برتر "دی ماریا" که البته با شکست هم مواجه شد هنوز از پیشونی منچستر خشک نشده که امیدوارم اینم به همون سرنوشت دچار نشه
اگه عرضه داشتن یه خورده دیگه می گذاشتن روی این 50 تا و میرفتن سراغ لاکازت آقای گل فصل پیش لیگ فرانسه
که در 141 بازی 120 گل برای لیون زده
از انتقال قرضی یانوزای اونم به دورتمند کاملا استقبال می کنم
راستی دقت کردید هررا و یانگ که فصل پیش از بهترین های تیممون بودن الان چسبیدن به نیمکت؟؟

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
دوستان قیمت انتونی ۵۰ میلیون نیست و ۳۶ میلیون پوند اعلام شده(البته شاید منظور شما ۵۰ میلیون یورو باشه اونو نمیدونم) .درمورد یانوزای هم باشگاه اعلام کرده هیچ بند خریدی وجود نداره و فقطو فقط ۱ سال بصورت قرضی به دورتمند رفته

خبر فوری:
توافق اولیه با رئال حاصل شد متاسفانه دخیا خواهد رفت ناواس + 29 میلیون از ان ما خواهد شد(توافق اولیه هست)

خبر فوری: اعلام شده جیمز ویلسون رو بطور قرضی فردا به وستبروم منتقل خواهند کرد

Last edited:

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
یه امار کامل الان از انتونی دیدم اونطور نیست که تو ۵۴ بازی ۱۲ تا گل زده باشه انتونی فقط تو ۲۹ بازی فیکس بوده

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
هرناندز رو دادبم ویلسونم که داریم میدیم تهش داریم با یک رقم نجومی یعنی پنجاه میلیون یورو فیک ولبکو میخریم که اسم و رسمش از هرناندز هم کمتره اینده هم معلوم نیست داشته باشه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ظاهرا این مندز هم شدیدا در کار که تمام بنجل هاش رو به وودوارد خوش خیال بندازه، به گزارش مارکا هم که انگار کار دخیارو یک سره داره میکنه و ناواس رو هم دارن به جاش بهمون میندازن...دقیقا همون چیزی که رئال از اول نقل و انتقالات به دنبالش بود و بالاخره اتفاق افتاد، همه این فیلم هایی که فن خال و وودوارد هم بازی کردن کشک بود...
گذاشتن دخیا روی نیمکت هم فقط برای این بوده که مصدوم نشه، هیچ بحثی در مورد عرضه(مگه وجود داشته؟؟؟) فن خال هم نبوده و نیست...
هرناندز رو دادبم ویلسونم که داریم میدیم تهش داریم با یک رقم نجومی یعنی پنجاه میلیون یورو فیک ولبکو میخریم که اسم و رسمش از هرناندز هم کمتره اینده هم معلوم نیست داشته باشه
نگران نباش، آخر فصل به PSG با قیمت 20 میلیون میفروشیمش...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
از بیل و نیمار و هری کین رسیدیم به مارشیال :)
به هر حال امیدوارم بازیکن موثری باشه برای تیممون

ناواس دروازه بان خوبیه. شاید اندازه دخه آ نباشه اما از رومرو خیلی بهتره

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مثل پارسال روز آخر شلوغی داریم، چیچا رسما به لورکوزن پیوست، یانوزای هم قراردادش رو 1 قرضی بسته و ویلسون و دخیا هم که رفتنی شدن...
این مارشال هم منتظر تست پزشکی هستش که مثل فالکائو پارسال بشه واسه ما...
فکر میکنم که آخرین میخ های تابوت به منچستر فن خال رو شاهد هستیم...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دو ساعت نت نداشتم...
از همینجا. اعلام میکنم دیگه هیییچ حمایتی ندارم از ون حال بکنم!
حماقت محض تو خریدا
احمق فرض کردن همه سر قضیه دخیا
بی عرضگی مطلق تو جذب بازیکن!
آخه یکی نیس بگه ای ا.... ۵۰ میلیون پول یه مهاجم ۱۹ ساله با استعداد دادی که مهاجم ۱۹ ساله با استعداد خودتو قرضی بدی بره؟؟؟
اوج حقارت هم جلوی رئال تجربه کردیم...
همون اول نقل و انتقالات میدادن خیلی سنگین تر بودن تا ایییین همه گوزگوز کنن روز آخر دو دستی تقدیمشون کنن!
خااااک بر سر همشون

Sent from my Lenovo X2-AP using Tapatalk

بالا