• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
دقیقا
نمیدونم دوستان چرا میگن سر قضیه دخیا ما باختیم!! یعنی شما باور داشتین دخیا میمونه؟! دیگه چندبار پیشنهاد تمدید قرارداد رو رد کنه؟! پیشنهاد اولیه رئال واسه دخیا رو که یادتون هست حتما: 13 میلیون پوند!! باشگاه چی گفت اونوقت؟ گفت برای خریدش باید رکورد نقل و انتقالات دروازه بان رو بشکنید و بیشتر از بوفون که 31 میلیون پوند بود، پیشنهاد بدین یعنی 33 میلیون پوند. رئال هم گفت نمیدیم و فصل بعد رایگان میاد. اینارو که کسی یادش نرفته؟؟ حالا قضیه چی شده: دخیا رو 40 میلیون پوند فروختیم. 29 میلیون پوند + ناواس که 11 میلیون پوند قیمتشه. یعنی حتی از 33 میلیون پوند که قبلا گفته بودن هم بیشتر.
والا بعضی نظرها دیگه خیلی انتقاد غیرمنطقیه! یعنی واقعا فکر میکردید دخیا میمونه؟؟!!
راجع به مارشیال هم حرفی ندارم. نمیدونم چجور بازیکنه و آیا 36 میلیون پوند می ارزه یا نه. فقط یادمه بازی رفت پارسال موناکو در برابر آرسنال اینقدر خوب بود که نظرم رو به خودش جذب کرد و اون زمان خوشم اومد ازش ولی خوب واقعا 36 میلیون پوند قیمت خیلی زیادیه واسه یه بازیکن 19 ساله. امیدوارم جواب بده. البته هنوز قیمت اصلیش بیرون نیومده و باید صبر کرد و دید قیمت نهاییش چقدره.
خیلی موافقم. از اولش کی مخالف بود با فروش دخیا به قیمت 40 میلیون؟! و کی مخالف بود با خرید ناواس با قیمت 11 میلیون؟! اونم دخیایی که همه می دونستیم نهایتا 1 فصل دیگه تو تیم می مونه.
البته مشکلی که این جا هست بر می گرده به جناب فن خال. این که رسما همه رو سر کار می ذاره. می گه سورپرایز بزرگ میاریم نمیاره می گه دیماریا جایی نمی ره قراره به اردو ملحق شه دو روز بعدش خبر میاد دیماریا با پاریسی ها به توافق رسیده می گه مهاجم نمی خریم می خره می گه دخیا امسال یونایتد می مونه دروغ از اب درمیاد. البته این که سرمربی نخواد یه مسایلی رو مطرح کنه و حقیقتو نگه خیلی طبیعیه و بد نیست ولی این که با این اعتماد به نفس و با تاکید همه رو سر کار بذاره و دروغ بگه می شه بازی کردن با احساسات هوادارا.

اما این مسئله ی شخصیت متکبر اقای سرمربی رو بذاریم کنار در کل هم خرید مهاجم کار خوبی بود هم فروش دخیا و گرفتن ناواس با این اختلاف قیمت خوب بود هم فروش دیماریا غیر عاقلانه به نظر نمی رسید.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
نمیدونم دوستان چرا میگن سر قضیه دخیا ما باختیم!! یعنی شما باور داشتین دخیا میمونه؟! دیگه چندبار پیشنهاد تمدید قرارداد رو رد کنه؟! پیشنهاد اولیه رئال واسه دخیا رو که یادتون هست حتما: 13 میلیون پوند!! باشگاه چی گفت اونوقت؟ گفت برای خریدش باید رکورد نقل و انتقالات دروازه بان رو بشکنید و بیشتر از بوفون که 31 میلیون پوند بود، پیشنهاد بدین یعنی 33 میلیون پوند. رئال هم گفت نمیدیم و فصل بعد رایگان میاد. اینارو که کسی یادش نرفته؟؟ حالا قضیه چی شده: دخیا رو 40 میلیون پوند فروختیم. 29 میلیون پوند + ناواس که 11 میلیون پوند قیمتشه. یعنی حتی از 33 میلیون پوند که قبلا گفته بودن هم بیشتر.
والا بعضی نظرها دیگه خیلی انتقاد غیرمنطقیه! یعنی واقعا فکر میکردید دخیا میمونه؟؟!!
راجع به مارشیال هم حرفی ندارم. نمیدونم چجور بازیکنه و آیا 36 میلیون پوند می ارزه یا نه. فقط یادمه بازی رفت پارسال موناکو در برابر آرسنال اینقدر خوب بود که نظرم رو به خودش جذب کرد و اون زمان خوشم اومد ازش ولی خوب واقعا 36 میلیون پوند قیمت خیلی زیادیه واسه یه بازیکن 19 ساله. امیدوارم جواب بده. البته هنوز قیمت اصلیش بیرون نیومده و باید صبر کرد و دید قیمت نهاییش چقدره.
فکر میکنم معین جان یه اشتباهی کردی، همه این مبالغ به یورو هستن و نه پوند...
کسی فکر نمیکرد که دخیا قراردادش رو تمدید میکنه، بلکه بعضی از دوستان از ابتدای فصل دم از قدرت فن خال و وودوارد میزدن که دخیارو نمیخوان به رئال بدن و روی نیمکت نشوندتش...
ولی الان دلیلش مشخص شده دیگه...
در مورد قیمت دخیا هم من یکی نمیگم که با همین قیمت هم ناراضی هستم، کلا ناراحتی من از نگه نداشتن دخیا حداقل برای یه فصل دیگه هستش...
حالا ایرادی نداره، تیم ۳ نفره داریم، ولی آخر لیگ مطمئنم که عضوهای این تیم خیلی خیلی بیشتر میشه...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
مشخصاً دخیا فروش میرفت ولی فیگورهایی که ون گال سر بازی ندادنش گرفت هم خیلی جالب بود بعدشم اینکه با حضور چیچا و ویلسون هم مهاجم کم داشتیم حالا اینا رفتن یک مهاجم تازه کار آوردیم (الان یک عده میان میگن این بابا بمب تجربه است)....خط دفاع هم که کلاً همه یادشون رفته...

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
اسکای خبر از پیشنهاد سنگین زنیت به کلوپ داده

کلوپ گفته بود یه سال میخواد استراحت کنه اما خیلی دلم میخواست تو یونایتد ببینمش

قاتل مورینیو بود

دو تا مربی حاضرن وقتی فن خال رفت سریع بیان یونایتد
کلوپ - گواردیولا
--------
معین جان کسی نمیگه رفتن دخیا با این شرایط بد هست
اما این بازی ندادن بهش و ... فقط واسه این بود که اقا مصدوم نشه. کی دخیا رو اینطوری تحریک کرد که بره؟ دوست دخترش و فن خال ! وگرنه بازیکنی که از بچگی تو تیم رقیب رئال رشد کرده چه دلیلی داره یهو بزنه به سرش که بره رئال؟

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
تو این بازار و با این قیمتا قیمت martial سی و پنج میلیون یورو بود.درسته گرون خریدین ولی نسبت به 19.5 ساله بودنش خیلی خوبه و خیلی آینده دارم هست.وینگ هم میتونه وایسه.جلوی ما که خیلی خوب بود.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
افشین جان والا من راجع به بازی ندادنش نظر دیگه ای دارم. بنظر من اصلا هدف مصدومیت نبوده! دل بوسکه دیروز مصاحبه کرد و گفت امیدوارم قضیه دخیا بزودی روشن بشه. کاسیاس هم امروز مصاحبه ای تو همین مایه ها در رابطه با دخیا داشت. اینا نشون میده اسپانیاییها نگران آینده دخیا بودن که با سکو نشینیش افت وحشتناکی کنه. رئال هم دقیقا همین حس رو داشت که اگه امسال پول رو نده سال دیگه ممکنه دخیا با سکو نشینی مداوم دچار افت وحشتناکی بشه و بدردشون نخوره. واسه همین با پیشنهاد یونایتد موافقت کردن. من که فکر میکنم سر قضیه دخیا ما بازی رو بردیم چون 40 میلیون پوند واقعا قیمت کمی نیست واسه یا بازیکن که تنها یکسال از قراردادش مونده و همه نیدونستن دلش با یونایتد نیست و نهایتا سال دیگه رایگان میره. حالا تقصیر کیه که دخیا زودتر تمدید نکرد بنظر من بیشتر تقصیر سیاستهای باشگاه در زمینه عدم تمدید زودهنگام قرارداد بازیکنان موثر تیم هستش. باید سال مویس قراردادش تمدید میشد یا نهایتا سال اول فن خال. ولی باشگاه دیر جنبید. البته بازهم هممون میدونیم که قضیه دوست دخترش و اینکه زندگی تو انگلستان واسش سخت بوده هم تاثیر زیادی رو این انتقال داشت.
به هر حال 40 میلیون پوند واقعا قیمت فوق العاده ای هستش در برابر 13 میلیون پوند پیشنهاد ابتدایی رئال. و رسما رکورد نقل و انتقالات دروازه بان جهان رو به نام خودش ثبت کرد.
من که هنوزم فکر میکنم سیاست سکو نشینی دخیا کاملا درست بود و همون سیاست باعث شد رئال با حرف ما موافقت کنه.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
میلاد جان صحبت از 35 میلیون یورو + ناواس بجای دخیا هستش. یه سرچ بزن. اکثرا این قیمت رو گفتن که میشه همون 29 میلیون پوند تقریبا + ناواس. البته بازهم باید صبر کرد و دید قیمت نهایی چقدر میشه همونجور که سر قضیه مارشیال هم باید صبر کرد تا قیمت نهاییش مشخص بشه.

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
قیمت دخیا ۴۰ میلیون پوند بوده(۳۵میلیون اصل معامله و بنده ۵ میلیونی که ضمیمه هست) دوستان علامت پوند جلوی ۴۰ کاملا مشخص هست و قیمت ناواس ۱۱ میلیون پوند

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
به هر حال من نقطه نظر خودم رو دارم و میتونه اشتباه باشه طرز فکرم. ولی من با سیاست سکو نشینی دخیا 100% موافق بودم و هستم و بنظر من این سیاست کاملا هم جواب داد. حالا باز بقیه دوستان لطف کنن نظرشون رو بگن تا استفاده کنیم.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
The former Atletico Madrid goalkeeper is set to return to the Spanish capital in a deal worth around £29m, with Keylor Navas also agreeing to move the other way and join United.

Sky sources understand United will receive a fee of around £18m for De Gea, with Navas valued at £11m.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
قضیه دخیا همچین هم بد تموم نشدا!
از مدت ها پیش برامون تبدیل به یه مهره ی سوخته شده بود الان داریم ردش می کنیم بره بجاش هم یه دروازه بان نسبتا خوب می گیریم که خیلی بهتر از رومرو هست و هم پول!
حداقلش اینه که حالتهای بدتری هم می تونست اتفاق بیوفته

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خوب الان حسین عزیز یه مطلب با قیمت گذاشت که حرف منو رد میکنه. قیمت رو تو لینک حسین گفته 29 میلیون پوند کلا که 11 تا بخاطر ناواس کم میشه و یونایتد 18 نیلیون پوند پول + ناواس میگیره. باز باید صبر کرد دید قیمت نهایی چی هستش.
ولی حتی اگه همین 29 میلیون پوند هم باشه از 13 میلیون پوند پیشنهاد ابتدایی رئال خیلی بیشتره و به قیمت 33 میلیون پوندی مد نظر یونایتد نزدیک.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
در اینکه دخیا رفتنی بود حرفی نیست
این دقیقاً چیزیه که میشه اسمش رو گذاشت سیاست ورزی اول فصل هوادارها با فروش دخیا به مادرید واکنش شدید نشون دادن و عملاً شرایط جوری بود که انتقال دخیا یک شکست محسوب میشد ولی این پیشنهاد 18 میلیون + ناواس دقیقاً اول فصل داده شده بود یعنی یکی از بسته های پیشنهادی بود که میگفتن داده شده که هوادارها اون رو خنده دار خوندن و گفتن ناراحتن از انتقال سوپر استارها به مادرید...سکو نشین کردن دخیا چند مورد رو دنبال میکرد و کاملاً سیاست باشگاه بود اونها به نظر من خیلی وقت پیش انتقال دخیا رو قطعی کرده بودند ولی برای اعلام اون و راضی کردن هوادارهای منچستر احتیاج به زمان داشتند تا جوری نشون بدن که ما دست آوردی از مقاومت و سکو نشین کردن دخیا نصیبمون شده در حالیکه از اول تا آخرش فقط هوادارها مسخره شدن هیچکدوم از انتقال های روز آخر دقیقاً در روز آخر صورت نمیگیره بلکه روز آخر نهایی میشه بنا به دلایل مختلف در مورد قضیه دخیا دو طرف میدونستن که اون بازیکن رئاله ولی حالا با یک خیمه شب بازی پیشنهاد اولیه ریال به حقیقت پیوسته و هوادارها هم کاملاً از این انتقال راضین در حالیکه 3 ماه پیش اگر این انتقال انجام شده بود با همین شرایط توی همین تاپیک قیامت میشد...
فراموش نکنید که خیلی ها که کلاً با فروش بازیکن به ریال با هر قیمتی مخالف بودن با این سیاست ورزی و خیمه شب بازی الان کاملاً هم راضین و اصلاً فراموش کردند که عملاً آکادمی رئال شدن...

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
قضیه دخیا همچین هم بد تموم نشدا!
از مدت ها پیش برامون تبدیل به یه مهره ی سوخته شده بود الان داریم ردش می کنیم بره بجاش هم یه دروازه بان نسبتا خوب می گیریم که خیلی بهتر از رومرو هست و هم پول!
حداقلش اینه که حالتهای بدتری هم می تونست اتفاق بیوفته
معین جان، گفتم که؟ قیمت دخیا خیلی بد نبوده، و بحث همش سر این بوده که فن خال چه ژست و قیافه ای میگرفت سر نیمکت نشین کردن دخیا و از لیست خارج کردنش، الان یه حرفی معین زده که حقیقتش اصلا درست نیست و قبول نمیکنم حرفش رو...
تمام بحث این بوده که حتی وودوارد هم این همه حرف زده بود و فن خال هم تایید کرده که منچستر مظلوم و فلان تو این قیمتها و خرید و فروشها و اصلا قصد نداریم که دخیا رو بفروشیم...
بدتر از این حالت هم مگه میشد؟ خودمون رو کشتیم که اول بیل رو بیاریم بجاش، محلمون هم نذاشتن، بعد پیله کردن به بنزما و بعد هم راموس و هیچ کاری نتونستن بکنن و حسابی آبروی منچستر رو بردن و در نهایت با این وضعیت همون چیزی که رئال از اول نقل و انتقالات گفته بود اتفاق افتاد؟؟؟
اون 13 میلیون پوند رو هم زیاد توجه نکن بهش معین جان...
نکته بعدی در مورد صحبتهای فن خال هستش که 1 ماه داره میگه Striker نمیخریم و هرناندز و ویلسون و رونی رو داریم، ولی الان بعداز اولین باخت، زمین تا آسمون قضیه فرق کرده...
این یه دروغ و توهین به شعور طرفدارها و بی عرضگی بزرگ نیست؟؟؟

البته عادی شده این جریانات، مثل زمان خرید والدز که گفت فقط اومده با ما تمرین کنه و 2 روز بعدش قرارداد بست با تیم...
آبروی منچستر تو نقل و انتقالات که رفته هیچ، تبدیل شدیم به جک نقل و انتقالات دو سال اخیر، به وجهه باشگاه ضربه بزرگتری وارد شده که بازیکنها هم نمیخوان به این تیم بیان...

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
بخاطر پولی که واسه این داداش ولبک دارن میدن همه دارن مسخرمون میکنن!!!!
من هنوزم چارلی استین رو به این یارو ترجیح میدم.
بازیکن اینده دار و ... بخوره تو سرش ! ما الان ویلسون رو برای اینده داریم . یه بازیکنی رو میخوایم که بتونه فرصت ها رو گل کنه . چارلی استین در حال حاضر تو این شرایطی که فقط یه روز تا پایان نقل و انتقالات مونده بهترین گزینس
من از ناواس بازی ندیدم چطوریه؟ جوونه؟ به هر حال تا وقتی پروفسور رومرو هست ایشون باید رو سکو ها بالا بلندی بازی کنه

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
البته تو این لیست روخو و بلیند و هررا و والدز و خریدهای امسال رو جا انداخته، ولی شاو و هررا کلا خرید فن خال نبودن و میتونم بگم بهترین خریدهامون بودن تو چند سال اخیر...
بیخیال دوستان امشب ارزش نداره بمونیم بیدار که چه اتفاقی میوفته، البته چیز دیگه ای نمونده که اتفاق بیوفته...
یه Lousy Season دیگه در انتظارمون هستش و فصل بعد هم دوباره روز از نو و روزی از نو...
این هم توییت گری نویل:
?DDG Rafa Small JONES Evra Nani Rooney Carr Adnan Welbeck / RVP Rewind 230m​
آره رقماش یکم ایراد داشت کلاً ولی در کل اصل حرفش مهم بود که با این همه خرج هم هیچی نتونسته بیاره ون حال!
بدبختی اینه 35 میلیون یورو نیست، 35 میلیون پونده!!
40 میلیون پوند
این رقم هنوز مشخص نشد چقدبوده؟
لی باشگاه دیر جنبید.
همین امروز اعلام کردن رئال با کازمیرو بازیکن جوونشون 6 ساله تمدید کرده!
این مدیریت ما جایی واسه تعریف میذاره؟ :(
زندگی تو انگلستان واسش سخت بوده
البته انگلیس که نه، بیشتر منچستر، وگرنه کمن کسائی که به لندن نه بگن!
یه نکته ای هم که موندم من اینه که چرا بازیکنا واسه اومدن به سیتی مشکل ندارن با هوای منچستر؟!

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
به به تبریییییییییک میگم رونالدوی جدید هم خریدیم .یادمه یه کچل ابله هم به اسم اوبرتان فرگوسن خرید قرار بود زیدان جدید باشه از این ابی گرم نمیشه خیلی که خوب باشه در حد همون یانوزای هست چنتا بازی دیدم ازش هیچ و مطاقا هیچ چیز امیدوار کننده و قابل اتکایی نداشته چه حالی کرده موناکو ماشلا فن خال زنبیل برداشته چش بازار رو دراورده

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
Sky sources understand United will pay Monaco an initial £36m for the 19-year-old forward, who has been given permission to leave the France squad to travel to Manchester.

Martial will arrive in Manchester on Monday and return to France on Tuesday morning after France coach Didier Deschamps agreed to his request due to the "exceptional circumstances".

بالا