• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اوه اوه اوه اوه...
دیشب نقل و انتقالات اسپانیا تمام شد؟؟؟
Transfer End Time.JPG
و نقل و انتقالات انگلیس تا 10:30 امشب به وقت خودمون ادامه داره...
اکثر خبرگذاری ها از انجام نشدن انتقال گفتن، جالبه که منچستر اعلام کرده که مدارک لازم رو برای انتقال رو قبل از پایان نقل و انتقالات به رئالی ها داده، ولی این انتقال انجام نشده!!!!
تا خبرها کاملا موثق نشده چیزی نمیشه گفت، ولی انگار خود رئالی ها بیخیال این انتقال شدن و حاضر شدن یه سال دیگه صبر کنن...
البته ظاهرا شایعات میگه که دارن هنوز کلنجار میرن با یوفا تا این انتقال انجام بشه...
خبر بعدی هم دیشب اومد که زده بودن روخو در ازای مبلغی از قرارداد مارشال از منچستر میره به موناکو...:general208::general208::general208:
و شایعه شده بود با رفتن اوانز و روخو، احتمال اومدن یک دفاع وجود داره...(Not Bloody Likely) وقتی بلیند هست، دیگه دفاع میخواد چکار؟

Last edited:

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
Manchester United's Wayne Rooney asks: Who is Anthony Martial?
از هر چی سورپرایزه دیگه حالم بهم میخوره
http://www.manchestereveningnews.co.../manchester-uniteds-wayne-rooney-asks-9966108
علاوه بر اینکه هیچ کس این بچه رو نمیشناسه و همه میپرسن ?Anthony Who ، قرار هستش که گرون قیمت ترین انتقال بازیکن تو این رده سنی باشه، انگار دنبال رکورد ریخت و پاش کردن هستیم، پارسال اون وضعیت دیماریا و این هم دومیش، جریان کاملا جدی به نظر میرسه، چون ظاهرا 10 میلیون از فروش این بازیکن باید به جیب لیون بره...
United to make €36m bid for Hakan Çalhanoğlu

این کیه دوستان؟این از کجا پیدا شد؟
این یکی رو خیلی پایه هستم، بهترین هافبک پارسال لورکوزن بود، شوت های وحشتناکی میزد...

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
قضیه دخیا انگار قرار نیست حالا حالا تموم بشه انتقالش عجب ضایع بازی شد
در مورد اون بچه ی همزاد ولبک هم من شک دارم 50 تا بهش بدیم 80 تا که اصلا تو عقل نمی گنجه! منتظرم تا رقمش بطور رسمی اعلام بشه
سایت ترنسفرمارکت قیمت این بازیکنو 8 میلیون زده درسته قیمتهایی که می زنه 30-40 درصد کمتر از قیمت بازاره ولی 8 میلیون کجا و 80 میلیون کجا

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
عجب داستانیه دوستان اینارو ادی و فنخال از کجا پیدا کردن؟
#mufc have agreed a fee with Regan Poole (17) from Newport County. On his way to Carrington now. [mail]

این داره میاد تست پزشکی میده

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
عجب داستانیه دوستان اینارو ادی و فنخال از کجا پیدا کردن؟
#mufc have agreed a fee with Regan Poole (17) from Newport County. On his way to Carrington now. [mail]

این داره میاد تست پزشکی میده
اتفاقا من با این سبک خریدها خیلی بیشتر حال میکنم!! فقط این یکی رو فکر کنم دیگه کسی نمیشناسه...
من رو یاد سر الکس فرگوسن کبیر میندازه... اگه واقعا این خریدها در آینده بازیکنهای بزرگی بشن و برای تیم مفید بوده باشن...
تو طول سال گذشته اسمهای خیلی خوبی از جوونهای آینده دار اومد، ولی عملا هیچ خریدی انجام نشد...
امیدوارم که این خریدها فقط برای رفع تکلیف نباشه و فقط به این عنوان نباشه که بگن بازیکن جوون آینده دار خریدیم و روی اونها سرمایه گذاری کردیم...

Last edited:

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
نمیدونم اینجا کی ایراد گرفت به تلفظ من اما همین الان تو شبکه اسکای که با زبان انگلیسی پخش میشه دارن در مورد مارتیال صحبت میکنن نه مارشال (مطمئن هستم اون کارشناس علیفر نیست که اونجا اشتباه تلفظ کنه)ضمنا خودمون تو کدوم کشور مارشال رو به این شکل مینویسن نه تو فرانسه نه تو المان نه تو انگیس :general105: به هرحال تو اسکای اعلام شد مارتیال برگشته به فرانسه برای امضا و گویا دوطرف پروندرو کامل کردن و امضاها مونده

خبر بعدی ادعای اکسپرس هست که میگه باشگاه مبلغ 26.4میلیون پوند رو برای پرداخت به لورکوزن تایید کرده .دوستان این دقیقه کجای زمین ما قراره بازی کنه؟هافبک تهاجمی هست یا تدافعی؟
Manchester United have reportedly agreed to pay £26.4m for Bayer Leverkusen midfielder Hakan Çalhanoğlu. (Source: Express)

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
اینکه تیم میره چه بازیکنی رو میگیره و چقدر پول بابت اش میده ، فقط به خود باشگاه مربوطه ، طرفدارهای بعضی تیم ها همچین میان میگن گرون خردید انگار از جیب پدرشون رفته .

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
نمیدونم اینجا کی ایراد گرفت به تلفظ من اما همین الان تو شبکه اسکای که با زبان انگلیسی پخش میشه دارن در مورد مارتیال صحبت میکنن نه مارشال (مطمئن هستم اون کارشناس علیفر نیست که اونجا اشتباه تلفظ کنه)ضمنا خودمون تو کدوم کشور مارشال رو به این شکل مینویسن نه تو فرانسه نه تو المان نه تو انگیس :general105: به هرحال تو اسکای اعلام شد مارتیال برگشته به فرانسه برای امضا و گویا دوطرف پروندرو کامل کردن و امضاها مونده

خبر بعدی ادعای اکسپرس هست که میگه باشگاه مبلغ 26.4میلیون پوند رو برای پرداخت به لورکوزن تایید کرده .دوستان این دقیقه کجای زمین ما قراره بازی کنه؟هافبک تهاجمی هست یا تدافعی؟
Manchester United have reportedly agreed to pay £26.4m for Bayer Leverkusen midfielder Hakan Çalhanoğlu. (Source: Express)
بنده بودم، هافبک میانی هستش، تقریبا تو مایه های هررا...
تلفظش اگه قرار باشه انگلیسی باشه که مارشال میشه، کلا ایتالیایی ها شباهتی نداره تلفظشون به انگلیسی...
تازه این بازیکن فرانسوی هستش و تلفظش بر روی زبان فرانسوی مهمتر هستش که میشه مارشال...Martial Art شنیدی؟
ظاهرا رئال هم همه چیز رو گردن یونایتد انداخته، نه اینکه ناراحت باشم از این قضیه، خیلی خوشحال هم میشم، ولی فکر میکنم باشگاهی که حاضر نشد تا لحظه های آخر نقل و انتقالات مقدار پولی که منچستر برای فروش دخیا میخواسته رو پرداخت کنه، چه حقی داره که در مورد مقصر صحبت کنه؟؟؟؟؟؟؟

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
United to make €36m bid for Hakan Çalhanoğlu

این کیه دوستان؟این از کجا پیدا شد؟

ایشون به ماشین ضربهِ ایستگاهی معروف هست، صادقانه بگم با بازی هایی که ازش دیدم به هیچ وجه دوست ندارم بیاد تیم تون ...

فوق العادست هاکان

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
قضیه دخیا هم عجب داستانی شده ها تیتر روزنامه ها در مورد این انتقال (به نقل از ورزش 3)

اسپانیا:

آ اس: توافق کامل بین رئال و منچستریونایتد بر سر دخیا صورت گرفته بود اما مدارک قرارداد دخیا به موقع ارسال نشد

مارکا: افتضاح؛ خودزنی رئال مادرید

اسپورت: افتضاح مدیران رئال. منچستری ها مدارک دخیا را به موقع ارسال کردند اما رئال مادرید نتوانست به موقع نام دخیا را ثبت کند. وجهه رئال در دنیا خدشه دار شد.

موندودپورتیوو: رئال در جذب دخیا ناکام ماند

ال موندو: بی کفایتی اداری، پیوستن دخیا به رئال را منتفی کرد

انگلیس :

گاردین: پیوستن دخیا به رئال تبدیل به یک فاجعه شد. رئال مادرید، منچستریونایتد را متهم به دیر ارسال کردن مدارک دخیا کرده است.

میرور: رئال بی کفایت. یک اشتباه اداری، پیوستن دخیا را به رئال منتفی کرد.

اسکای اسپورت: دخیا 28 دقیقه دیر رسید

سایر کشورها:

اکیپ فرانسه: دخیا اسیر دقایق شد. او حالا در یونایتد سرنوشت پیچیده و نامعلومی خواهد داشت.

بیلد آلمان: پیوستن دخیا به رئال متوقف و به تاخیر افتاد

گاتزتا دلو اسپورت ایتالیا: ضد و نقیض گویی در اسپانیا بخاطر قضیه دخیا

آبولا پرتغال: ادعای منچستری ها مبنی بر ارسال به موقع مدارک

اوله آرژانتین: اتفاق باورنکردنی؛ بخاطر یک اشتباه، دخیا به رئال نرفت. حالا رومرو می داند که باید با یک دخیای متاثر برای کسب پست شماره یک یونایتد رقابت کند.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
66dc50277dc18832355d3aaa3529c566.jpg

این بچه هم اومد رسما [emoji12]

Sent from my Lenovo X2-AP using Tapatalk

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
Manchester United have completed the signing of Anthony Martial from Monaco on an initial four-year deal.

United will pay Monaco £36m for the 19-year-old forward, according to Sky sources, making him the most expensive teenager in football history.

Martial has signed for four years with the option of a 12-month extension and becomes United's sixth signing of the summer.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
David de Gea's move to Real Madrid looks to be off after La Liga told Sky Sports News HQ they did not receive any paperwork from the Spanish club over the transfer
دخیا بالاخره موندنی شد. ولی اینکه بازی میکنه یا نه... اصلا معلوم نیست چی میشه.
مارتیال هم رسما به ما پیوست.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
تموم شد دخیا ظاهرا موند ولی ماریتال رو خریدیم و ددلاین تموم شد ولی میگن معلوم نیست که همه چیز تموم شده باشه چون میتونن باشگاها تا ۸ قرارداد ثبت کنن اگر این پروسس باشن....

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
هنوز DDay تمام نشده!!!!!!
ظاهرا دنبال رویس بودیم که با مبلغی که دورتموند واسش درخواست کرده بود(60 میلیون پوند) دیگه دنبالش رو نگرفتن...
ظاهرا قیمت مارشال هم 50 میلیون یورو بوده(که باز هم خیلی زیاد هستش) و گل هم یه مطلب زده از شکلهایی که مارشال میتونه تو ترکیب قرار بگیره:
با این دو ترکیب حال میکنم:
1862502_heroa.jpg
1862472_heroa.jpg
و از این دو ترکیب اصلا خوشم نمیاد:
1862452_heroa.jpg
1862512_heroa.jpg

Last edited:
بالا