صدا و سیما هم خبر داده که منچستر باید 10 میلیون به رئال بپردازه!!!!!
صحیح یا غیر صحیحش به زودی مشخص خواهد شد، ولی یه نکته این وسط واسه من جالب هستش، صبر کردن رئال تا چند ساعت قبل از پایان نقل و انتقالات برای گرفتن دخیا و قالب کردن ناواس به منچستر...
میدونم الان بچه ها میگن که منچستر خودش ناواس رو خواسته، ولی من از شما میپرسم که تو 2 ساعت آخر نقل و انتقالات چطور میشه یه دروازه بان جایگزین پیدا کرد؟؟؟
از نظر من که پرز یک سیاست خیلی کثیفی رو دنبال کرد که باید بگم بدجور آل...ت خورد...
شاید به این تاپیک و بچه های منچستری هم مربوط نباشه، اما اگه دخیا عقل داشت، شیوه برخوردی که با کاسیاس شد و همچین شکلی که لوپز رو انداختن بیرون و در انتها شکلی که به راحتی ناواس رو میخواستن با دخیا عوض کنن(تو همه اخبار گفتن که ناواس در جلسه تمرینی رئال بود که اون رو به زور پای میز مذاکره با منچستر اوردن و به زور بهش گفتن که باید از تیم بری!!!!!) رو میدید، عمرا به این تیم نمیخواست بره...
اما من فکر میکنم این دخیا حداقل 2-1 ماه فرصت احتیاج داره تا دوباره خودش رو جمع کنه و فکرش رو متمرکز کنه که آیا دلش میخواد با این وضعیتش به رئال بره یا نه...
من یکی هم احتمال میدم که قراردادش رو تمدید کنه...
راستی کسی از دوستان سراغ اون دفاع جوون ولزی رو نگرفت؟؟؟
میگن که 17 سالش هستش و بعداز بازی های فوق العاده برای تیم های پایه، دنبالش بودیم...
ظاهرا کالهانوغلو هم کشک بوده...
صداوسیما رو ولش کن رفیق از وقتی یادمه این انتقال رو ۱۰۰ درصد اعلام کردن خوشم اومد دماغشون سوخت باز تو هر خبری میزنن قاطع دخیا حتما میره از منچستر منتظر ژانویه هست اما واقعیت چیز دیگست
ضمنا اون ۱۰ میلیون هم یوفا اعلام کرده اگر اگر اگر مقصر باشه باید قرامت بده اما پرواضح هست که باشگاه ما اعلام کرده تو بیانیه خودش و با این اعلان ها مقصر خود رئال هست اصلا رئال چرا خرید رو به ساعت اخر انداخت اگر پولشو به موقع میداد به موقع هم میخرید تو تور پیش فصل هم باهاشون تمرین میکرد خود پرز تنش میخاره و دنبال داستان درست کردن هست .
ناواس؟ناواس عمرا نمیخواست از رئال بره و اتفاقا اون یه اسپانیایی زبان هست که تازه میخواست اونجا تجربه کسب کنه و راحت بود کلا پرز مورد داره من خیلی خوشم میاد تا این سیاست هارو دنبال میکنه ما بتونیم رابطمون رو روز به روز سیاه تر بکنیم
مورد اخر تو دل خودم مطمپن هستم دخیا حتی شده ۱ سال با ما تمدید خواهد کرد چون فنخال به این بشر بازی بده نخواهد بود این فلسفه عجیبش بد کار میکنه تو این موارد خخخخ