• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
حالا از منظر منچستری:
اول این‌که ما (به طریق اولی مدیران منچستر) نمی‌تونند ادعای موفقیت یا زرنگی بکنند. چون بالاخره تن به معامله داده بودند و این از بی‌کفایتی رئالی‌ها بود که معامله انجام نشد. من بدون شک ترجیح می‌دادم که ما می‌بودیم که کلک زده بودیم و مخصوصا کاری کرده بودیم که معامله به مشکل بخوره. اما این‌طور نیست.

یک چیز جالب تو این ماجرا اینه که انگار الگوی تیم کهکشانی‌ها، فوتبال ایرانه. مدارک به موقع تحویل داده نمیشه (داستان استقلال و لیستی که تحویل نشد و تیم از جام آسیا حذف شد)، قرارداد دونفره بین پرز و دخیا (داستان رویانیان با فکر کنم رضا حقیقی که فقط اگر رویانیان تو پرسپولیس باشه اون بازیکن تعهد داره وگرنه آزاد میشه) و از همهء این‌ها خوشگل‌تر این که گندی زده شده، همه طلبکار. میگن به ما مربوط نبود. همه هم سرجاشون هستن. حالا هی بگین فوتبال ایران از دنیا عقبه. بابا دارن از رو دست ما تقلب میکنن.

بگذریم و بریم منچستر. البته اگر معامله انجام می‌شد به نظر من معاملهء بدی نبود. ارقام و افرادی که جابجا می‌شدند منطقی بودند. احتمالا ناواس خودش رو برای ما می‌کشت تا ثابت کنه جناب پرز چه ابله آشغالیه. ماجرای کلود ماکه‌له‌له که یادتون نرفته یا ساموئل اتوئو؟ راستی هر دوی اینه نفروش بودن.

اتفاقی که الان در شرف وقوعه همون چیزی بود که من چند روز پیش نوشتم و امیدوار بودم انجام بشه. جناب اولدعلی (معروف به آداموس) فرموده بودند معامله سر نگیره (نگرفت اما ربطی به هوشمندی منچستری‌ها نداره) قرارداد تمدید بشه و بعد قیمت دخیا تغییر کنه. بعدش دیگه فروش یا عدم فروشش، بحث دیگه‌ای خواهد بود. اما دیگه ضرر مالی جبران میشه. ضمن این‌که الان میشه پیشنهاد دستمزد خیلی کمتری (از اون که به دخیا داده بودند و اون قبول نکرد) داد چون حالا مجبوره که قبول کنه که موقعیت‌های آتی رو از دست نده.
این جناب اولدآداموس در زندگی قبلی در آلاباما مزرعه‌دار بوده با چهل برده!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
از اطلاعات لحظه به لحظهء دوستان استفاده می‌کنم. دیگه همه میدونید که نگاه من به فوتبال صرفا توپ و گل و برد و باخت نیست. بی‌جهت هم نیست که اغلب جوان‌ها حوصلهء شنیدنش رو ندارند.
این ماجراها بیش‌تر من رو غمگین کرد. این بازیکن‌ها انسان هستند اما صرفا به خاطر پولی که داره رد و بدل میشه (و به اون‌ها هم میرسه) در حد حیوانات سیرک تنزل‌شون دادن.
دخیا تبدیل شده به محلی برای قدرت‌نمایی پرز. بی‌جهت نیست که داره به در و دیوار می‌زنه که بگه تقصیر من نبود. دروازبان (احتمالا خوبی) مثل ناواس دلش می‌خواد بمونه. اما چون دخیا بیشتر بفروشه، و ناواس کالای رنگینی نیست وادارش می‌کنن که بره. **** برده‌داری همینه دیگه.

دخیا پنج سال جون کند (پول هم گرفت) و عامل بسیاری از موفقیت‌های ما بود. این حرف که ما پاش صبر کردیم درسته اما کافی نیست. باید این کار رو می‌کردیم. ضمن این‌که رو نیمکت هم اشمایکل رو نداشتیم که. همین رو داشتیم و اصلا از اول چیزی توش دیده بودن که خریدنش دیگه. بخاطر بی‌عرضگی مدیران بالایی باهاش تمدید نکرده بودیم. حالا می‌خواد برگرده به شهر خودش. چرا نباید بهش حق بدیم یا این همه توهین بهش بکنیم؟
میگیم وفاداری. بالاخره اون تا کی باید تو منچستر بمونه؟ تا وقتی که منچستر حاضر نباشه باهاش تمدید بکنه؟ اون وقت تکلیف وفاداری چی میشه؟
و الان چطور شده؟ داریم کاملا لهش می‌کنیم که علیرغم میلش قرارداد جدیدی ببنده یا بیش‌تر روی سکو میشینه تا بیش‌تر تحقیر بشه.

این‌ها قشنگ نیست. من نه از منظر یک منچستری، با نگاهی صرفا انسانی وقتی این رفتارها رو می‌بینم حالم گرفته میشه. متاسفانه رئال مادرید در تبدیل فوتبال به یک سوپرمارکت مهوع، بیش‌ترین نقش رو داشته. بازیکن‌ها براش کالای فروش پیرهن هستند. این تورهای آسیایی هم که بیش‌ترین گند رو زدن به همهء بازارهای تبلیغاتی. نوکیسه‌های چینی واسه فوتبالیست خوش‌تیپ غش می‌کنند. برای همین دیماریا فروخته میشه چون قیافه‌اش از من هم داغون‌تر بود.
بقول نیما: و چه بیچاره است انسان.
پ.ن اصلان‌جان آخر معرفتی.
حالا از منظر منچستری:
اول این‌که ما (به طریق اولی مدیران منچستر) نمی‌تونند ادعای موفقیت یا زرنگی بکنند. چون بالاخره تن به معامله داده بودند و این از بی‌کفایتی رئالی‌ها بود که معامله انجام نشد. من بدون شک ترجیح می‌دادم که ما می‌بودیم که کلک زده بودیم و مخصوصا کاری کرده بودیم که معامله به مشکل بخوره. اما این‌طور نیست.

یک چیز جالب تو این ماجرا اینه که انگار الگوی تیم کهکشانی‌ها، فوتبال ایرانه. مدارک به موقع تحویل داده نمیشه (داستان استقلال و لیستی که تحویل نشد و تیم از جام آسیا حذف شد)، قرارداد دونفره بین پرز و دخیا (داستان رویانیان با فکر کنم رضا حقیقی که فقط اگر رویانیان تو پرسپولیس باشه اون بازیکن تعهد داره وگرنه آزاد میشه) و از همهء این‌ها خوشگل‌تر این که گندی زده شده، همه طلبکار. میگن به ما مربوط نبود. همه هم سرجاشون هستن. حالا هی بگین فوتبال ایران از دنیا عقبه. بابا دارن از رو دست ما تقلب میکنن.

بگذریم و بریم منچستر. البته اگر معامله انجام می‌شد به نظر من معاملهء بدی نبود. ارقام و افرادی که جابجا می‌شدند منطقی بودند. احتمالا ناواس خودش رو برای ما می‌کشت تا ثابت کنه جناب پرز چه ابله آشغالیه. ماجرای کلود ماکه‌له‌له که یادتون نرفته یا ساموئل اتوئو؟ راستی هر دوی اینه نفروش بودن.

اتفاقی که الان در شرف وقوعه همون چیزی بود که من چند روز پیش نوشتم و امیدوار بودم انجام بشه. جناب اولدعلی (معروف به آداموس) فرموده بودند معامله سر نگیره (نگرفت اما ربطی به هوشمندی منچستری‌ها نداره) قرارداد تمدید بشه و بعد قیمت دخیا تغییر کنه. بعدش دیگه فروش یا عدم فروشش، بحث دیگه‌ای خواهد بود. اما دیگه ضرر مالی جبران میشه. ضمن این‌که الان میشه پیشنهاد دستمزد خیلی کمتری (از اون که به دخیا داده بودند و اون قبول نکرد) داد چون حالا مجبوره که قبول کنه که موقعیت‌های آتی رو از دست نده.
این جناب اولدآداموس در زندگی قبلی در آلاباما مزرعه‌دار بوده با چهل برده!
حرف حساب جواب نداره...
با تمام صحبتهات موافقم، فقط این تعصب منچستری هستش که وادارم میکنه که بگم دخیارو روی نیمکت هم که شده، باید بزارن ولی به رئال نفروشن...
در مورد این قسمت که مدیران منچستر کم اورده بودن و حاضر به فروش شده بودن هم، کاملا موافقم، اگه من گفته بودم، همه میگفتن که این فقط میخواد از مدیرا ایراد بگیره، خوشحالم که فقط من همچین تفکری ندارم...:general601::general601::general601:
خلاصه منچستری ها همیشه باشگاهشون براشون مهم بوده و بازیکن سازی جز لاینفک این باشگاه بوده، ولی خوب الان دیگه رئیسی وجود نداره و باید این سبک فکر کردن رو عوض کنیم که با فروش ستاره هامون به راحتی کنار بیایم، اون موقع ستاره اصلی تیم ما رئیس بود، ولی الان ستاره اصلی باید مدیران باشگاه بشن...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
تاپیک شدیداً خلوته..
گفتم بیام بگم رونی با سر بابی تعداد گلهاش یکی شد،
میدونم همه میدونید اینو ولی خب تاپیک نباید زیر تاپیک آرسنال و رئال باشه که :D:p

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
http://www.goal.com/en/news/9/engla...ld-break-england-record-ferguson?ICID=HP_TS_6
این هم یه مصاحبه از فرگوسن که حرفهای قشنگی درباره رونی زده.
بخونید و بیاید فعالیت کنید.
تعطیلات لیگ واسه اینه که برن تو تیم ملیشون بازی کنن، شما هم اگر الان تو کمپ تیم ملی نیستید برگردید تاپیکتون :D:p

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تاپیک شدیداً خلوته..
گفتم بیام بگم رونی با سر بابی تعداد گلهاش یکی شد،
میدونم همه میدونید اینو ولی خب تاپیک نباید زیر تاپیک آرسنال و رئال باشه که :D:p
اصلان جان با تمام احترامی که برای آرسنالی ها و رئالی ها قایلیم، ولی هیچوقت این تاپیک زیر اون تاپیکها نبوده و نخواهد بود...
بازی های ملی هستش دیگه، بازیکنهای ما هم اکثرا رفتن تیمهای ملیشون، حرفهای ماتا در مورد دخیا هستش که اعلام کرده خیلی آروم هستش، ولی باید ببینیم که چرا دخیا تو بازی اسپانیا نیمکت نشین بوده؟(البته نمیدونم گزینه اول دلبوسکه کی هستش؟)
رونی و فلینی رو هم که خودت گفتی...
ایتالیا و بلژیک هم که امشب بازی دارن...
شاو هم که با آمار پاس های عالی جزو بهترین بازیکنهای بازی انگلیس بود...

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
ببینید تیمی که فن خال همین سال پیش سوم جهانش کرد الان با رفتنش به چه روزی افتاده , باخت به ایسلند در خاک خودش ... تحقیر مقابل ترکیه
یعنی خیلیه تیم سوم جهان برای صعود به مسابقات یورو چشم به رتبه ی سومی گروهش و سهمیه ی پلی آف بدوزه که فعلا از پس همینم برنیومده
دیپای و بلیند بد بودن مثل بقیه ی بازیکنان هلند رابین هم چیز خاصی از خودش نشون نداد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
راجع به مارسیال: فکر کنم هممون از خدامون باشه اون آپشنهای اضافی قرارداد مارسیال فعال بشن، درسته؟ بهترین بازیکن جزیره - آقای گل جزیره - بهترین بازیکن اروپا - توپ طلا
خوب اینارو که بگیره قیمتش 3 برابر میشه که. تازه من چندین جا توی صحبتهای دوستان یونایتدی خوندم همون 36 میلیون پوند رو منچستر داره قسطی پرداخت میکنه. یعنی 22 میلیون پوند نقدی و توی 4 سال هر سال 3/5 میلیون پوند.
ما شاو رو 30 میلیون پوند خریدیم که عالیه.
تو تاپیک همیشه بحث بود که هری کین رو بالای 40 میلیون پوند هم بخریم می ارزه. استرلینگ رو سیتی 49 میلیون پوند خریده و دی بروین رو 58 میلیون پوند.
کلیپ مارسیال تو طرفداری هست. دقت کنین این بازیکن فقط 19 سالشه ها. بنظر من که احتمال درخشیدنش زیاده و بهش امید دارم.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
ببینید تیمی که فن خال همین سال پیش سوم جهانش کرد الان با رفتنش به چه روزی افتاده , باخت به ایسلند در خاک خودش ... تحقیر مقابل ترکیه
یعنی خیلیه تیم سوم جهان برای صعود به مسابقات یورو چشم به رتبه ی سومی گروهش و سهمیه ی پلی آف بدوزه که فعلا از پس همینم برنیومده
دیپای و بلیند بد بودن مثل بقیه ی بازیکنان هلند رابین هم چیز خاصی از خودش نشون نداد
بالاخره خودشم هلندیه فاز غیرت و ... برداشتن تا نیمه نهایی رفتن وگرنه جز مقابل اسپانیا کار خاص دیگه ای تیمش نکرد. روبنو از اون تیم میگرفتی فلج میشد

جا داره یادی هم بکنیم از پروفسور کیلسن جانشین احتمالی استاد دخیا !

راجع به مارسیال: فکر کنم هممون از خدامون باشه اون آپشنهای اضافی قرارداد مارسیال فعال بشن، درسته؟ بهترین بازیکن جزیره - آقای گل جزیره - بهترین بازیکن اروپا - توپ طلا
خوب اینارو که بگیره قیمتش 3 برابر میشه که. تازه من چندین جا توی صحبتهای دوستان یونایتدی خوندم همون 36 میلیون پوند رو منچستر داره قسطی پرداخت میکنه. یعنی 22 میلیون پوند نقدی و توی 4 سال هر سال 3/5 میلیون پوند.
ما شاو رو 30 میلیون پوند خریدیم که عالیه.
تو تاپیک همیشه بحث بود که هری کین رو بالای 40 میلیون پوند هم بخریم می ارزه. استرلینگ رو سیتی 49 میلیون پوند خریده و دی بروین رو 58 میلیون پوند.
کلیپ مارسیال تو طرفداری هست. دقت کنین این بازیکن فقط 19 سالشه ها. بنظر من که احتمال درخشیدنش زیاده و بهش امید دارم.
یعنی ببین در سطح مدیریت چقدر بدبختیم که واسه ورژن بهتر یا بدتر ولبک باید انقدر باج بدیم!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
نمیدونم که دوستان از این مطلب خبر دارن یا نه:
http://www.goal.com/en-gb/news/4160...lorentino-perez-a-hint-about-his?ICID=TP_NL_8
1863462.png
روز بعداز پایان نقل و انتقالات، منچستر از این ساعت که با همکاری شرکت Bulova ساخته شده، پرده برداری کرد، برای جشن گرفتن از مهمترین دستاوردها باشگاه...
البته بعضی ها برداشت طعنه آمیزی ازش کردن!!!;):p:D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این سیله سن انصافا خیلی سطحش ضعیف بود. تو بازی دیشب جلو ترکیه که واقعا ضعیف عمل کرد. من جنازه والدز رو بهتر از این بابا میدونم

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
کاپیتان همین الان رکورددار بیشترین گل ملی واسه انگلیس شد... :)
تبریک به دوستان!
تشکر از استرلینگ بابت دایو [emoji14]

Sent from my Lenovo X2-AP using Tapatalk
شیرینی کو پس!؟:D مرد حسابی به ما تبریک میگی؟:p چیش به ما میرسه اخه؟:D کاپیتان لطف کنن تو بازی های لیگ قدم نزنن ما براشون چراغونی میکنیم:D

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
واقعا خیلی ضعیف بازی میکنه دیگه...
نمیدونم قضیش دیگه چی هستش؟
کمبود انگیزه داره، ترکیب فن خال نمیسازه بهش؟
حالا باز امشب بد بازی نکرد...
بازی سختی در پیش داریم و میتونه یه محک جدی واسه تیم باشه...

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
واقعا خیلی ضعیف بازی میکنه دیگه...
نمیدونم قضیش دیگه چی هستش؟
کمبود انگیزه داره، ترکیب فن خال نمیسازه بهش؟
حالا باز امشب بد بازی نکرد...
بازی سختی در پیش داریم و میتونه یه محک جدی واسه تیم باشه...
اره انصافا همپتون همیشه تو خونش تیم سرسختی بوده!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
تنها یک منچستری می تونه رکورد یه منچستری دیگه رو بشکونه!
رونی = 50
تو منچستر هم الان سومین گلزن برتر تاریخمون هست که تنها 16 گل با رکورد بابی چارلتون فاصله داره

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
دخیا امشب بصورت کاملا فیکس ۹۰ دقیقه تو دروازه اسپانیا واستاد جلوی مقدونیه.جالبه که اسپانیا فقط ۱ گل زد و برد جلوی مقدونیه معلوم نیست چه بلایی سر اسپانیا اومده

بالا