• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
هاجسون پیراهن شماره ۵۰ رو تو رختکن به کاپتان داد
coatethucaak-6f-jpg-large-jpg.856812

فایل های ضمیمه

• COaTeTHUcAAk-6f.jpg large.jpg
    COaTeTHUcAAk-6f.jpg large.jpg
    23.4 KB · نمایش ها: 48

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
آقا تو این دو سه هفته چه اتفاقا که نیفتاده :general106: دخیا رو چرا اینجوریش کردن؟:general304::general304: از پستای ریالی ها کاملا مشخصه که بازنده این وسط کی بوده :p برای ما که فرقی نمی کرد بره یا بمونه،چون دیگه از چشم هوادارا افتاده

این خرید آخرمون جریانش چیه؟میگن گرون خریدیمش،اما ما شاو رو هم گرون خریدیم،رونی رو هم گرون خریدیم،فردیناند رو هم گرون خریدیم،الان میبینیم که ارزشش رو داشتن،شاید جناب مارتیال(درست تلفظش کردم؟!) هم بشه یکی عین این 3 نفر

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
تنها یک منچستری می تونه رکورد یه منچستری دیگه رو بشکونه!
رونی = 50
تو منچستر هم الان سومین گلزن برتر تاریخمون هست که تنها 16 گل با رکورد بابی چارلتون فاصله داره

pf.jpg

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اره انصافا همپتون همیشه تو خونش تیم سرسختی بوده!
دوهزاری کج نیست، ولی اینو گفتم که کسایی که سر میزنن به تاپیک و دوهزاریشون کجه، بیوفته...
واقعا این بچه چه روحیه شادی داره...
تو یوتیوب بگردین، همش ویدیو از شیطونی هاش پیدا میکنید...
دقیقا من رو یاد ریو میندازه...
جالبه واسم که از اون موقع که این مارسیال به منچستر اومده، همش بازیکنها و مربی های فرانسوی از نابود شدنش تو منچستر میگن!!!!!!
چقدر این فرانسوی ها آیه یاس هستن، البته فکر میکنم اینها بخاطر تجربشون از جیرود هستش، ولی باز هم فکر نمیکنن که هانری رو آرسنال و ونگر ساختن...

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
من از اول گفتم این لیگ رو بیخیال شده . همه گفتن نه. اخه مردک این چه حرفیه بعد از 4 تا بازی میزنی؟ خیلی الان وضعمون خوبه تو هم گند بزن به روحیه بازیکنا تا اونا هم مثل خودت بازی های لیگ رو به ...:general710: تو سطحتت بالاتر از تاتنهام و اورتون نیست! ای کاش میرفت همون تاتنهام . لعنت به تو وودوارد:general710:

Man Utd manager adamant club will challenge for FA Cup and Champions League but suggests Premier League is beyond them this season.
http://www.manchestereveningnews.co...s/manchester-united-manager-van-gaal-10024825
----
Manchester United: Sir Alex Ferguson insists youth development is key to success

عدنان هم تو اولین بازیش برای دورتمند یه گل خیلی خوب زده
http://www.manchestereveningnews.co.../manchester-united-sir-alex-ferguson-10011887
-----------
دخیا گفته امادم تا مقابل لیورپول بازی کنم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
من از اول گفتم این لیگ رو بیخیال شده . همه گفتن نه. اخه مردک این چه حرفیه بعد از 4 تا بازی میزنی؟ خیلی الان وضعمون خوبه تو هم گند بزن به روحیه بازیکنا تا اونا هم مثل خودت بازی های لیگ رو به ...:general710: تو سطحتت بالاتر از تاتنهام و اورتون نیست! ای کاش میرفت همون تاتنهام . لعنت به تو وودوارد:general710:

Man Utd manager adamant club will challenge for FA Cup and Champions League but suggests Premier League is beyond them this season.
http://www.manchestereveningnews.co...s/manchester-united-manager-van-gaal-10024825
----
Manchester United: Sir Alex Ferguson insists youth development is key to success

عدنان هم تو اولین بازیش برای دورتمند یه گل خیلی خوب زده
http://www.manchestereveningnews.co.../manchester-united-sir-alex-ferguson-10011887
-----------
دخیا گفته امادم تا مقابل لیورپول بازی کنم
این بشر دنبال اینه که آخر فصل بهش نگن چرا تو کورس نبودی، دیده تیمش هیچی نمیشه در مقابل تیمای دیگه، از همین الان داره جو سازی میکنه...
هررا همین چند روز پیش گفته بود که منچستر برای نگرفتن جام این فصل هیچ بهونه ای نداره...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
در آخرین مصاحبش هم اعلام کرده که مارسیال رو واسه گیگز خریده!!!!!!!!
از همین الان داره گیگز رو سپر میکنه یا شاید هم میخواد بگه که مربیگری رو خودم یاد دادم به گیگز(که البته کم نگفته این حرف رو) و منچستر رو خودم ساختم؟؟؟ ببینیم مربی بعدی چقدر از این تیم رو نگه میداره، البته بازیکنها شاید مهم نباشن اونقدر، بحث شکل و ترکیب بازی هستش که وجود خارجی نداره تو تیمهای فن خال...
دیگه فقط مونده بگه دیگران ترکیب و تاکتیک تیم رو میچینن و من هیچ کاره هستم...

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
فوری فوری:رسمی
خورخه مندز دقایقی پیش وارد کارینگتون شده .گفته میشه درمورد تمدید قرارداد دخیا اومده

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تو برنامه آنسوی نیمکت که حاج رضایی مهمون برنامه بود حرفهای جالبی زده شد

همه میدونیم که حاج رضایی طرفدار تیر منچستر یونایتده
حرفهاش من رو یاد حرفهای افشین مینداخت

دقیقا معلوم بود که از فان خال خوشش که نمیاد هیچ بلکه متنفره

گفت امسال سال اخرشه اما من فکر میکنم غیر این فصل یه فصل دیگه هم قرارداد داره. اینطور نیست؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تو برنامه آنسوی نیمکت که حاج رضایی مهمون برنامه بود حرفهای جالبی زده شد

همه میدونیم که حاج رضایی طرفدار تیر منچستر یونایتده
حرفهاش من رو یاد حرفهای افشین مینداخت

دقیقا معلوم بود که از فان خال خوشش که نمیاد هیچ بلکه متنفره

گفت امسال سال اخرشه اما من فکر میکنم غیر این فصل یه فصل دیگه هم قرارداد داره. اینطور نیست؟
منظورش این بود که سال آخر مربیگریش هستش، وگرنه که قراردادش اهمیتی نداره، مگه اینکه وودوارد دنبال یه بندی از قرارداد فن خال باشه که به CL نرسه و مبلغ کامل رو بهش نخواد بده...

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
یعنی میشه از فصل بعد سر رایان گیگز و اسکولز و کلاس ۹۲ بالاسر تیم باشن
عجب چیزی بشه

واقعا شما فکر میکنی گیگز و اسکولز رو نیمکت بشینن به عنوان سرمربی و مربی تمامه؟نه عزیز من از این خبرا نخواهد بود فقط بخاطر این موضوع که اسطوره های ما هستن دلیل نمیشه بتونن کار خاصی انجام بدن اصلا به اسکولز و گیگز خوشبین نیستم.ضمنا زمان فرگوسن و امسال ارسن ونگر گذشته اگه فکر میکنید گیگز میادو مثلا تبدیل به فرگوسن میشه و ما یه نسل بهش افتخار میکنیم و تو اوج افتخار میریم.گیگز حالا حالا ها باید به عنوان مربی تجربه کسب کنه و اسکولز هم بهتره بره فعلا کلاس مربی گری .صرف اینکه ستون نویس اندیپندنت هست دلیل نمیشه اسکولز سواد مربی گری داشته باشه

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
شاید گیگز و اسکولز مربی گری بلد نباشن اما ادعای این ادم و ندارن حداقل و خودی هستن فن خال فقط ادعاست دیگه داغون تر از وضعی ک داریم نمیشیم حتی با فراز کمالوند اون مویس بدبخت هم اگه اینهنه واسش خرج کرده بودن اندازه این نتیجه میگرفت
حامد کلا تو همه تاپیکا سرگردونیا غلط املایی میگیری چ حوصله ای داری تو

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
سرمربیگری گیگز باعث میشه تیم دوباره روحیه بگیره . اون چند بازی که گیگز سرمربی بود می ارزید به کل دوران فن خال و مویس . ویلسون رو هم گیگز اورد به تیم اصلی. بارسلونا به گواردیولا اطمینان کرد نتیجشم دید . بعضیا فکر کردن اونجا مثل ایرانه که یارو تا دوران بازیش تموم شد زرتی بدون مدرک درست و حسابی سرمربی بشه. گیگز بهترین دوره ها رو دیده و مدرک معتبر داره. تمام دوران فوتبالیش زیر نظر بهترین مربی تاریخ سپری شده. گیگز کسی نیست که وقتی تیم عقبه دلش نسوزه و بشینه رو نیمکت هوا کنه! گیگز کسی نیست که بگه خب فلان جام به شخمم بریم شانسمونو یه جا دیگه امتحان کنیم !

ببخشید دوستان اینطور حرف زدم ولی اصلا خوشم نمیاد کسی ارزش گیگزی و اسکولز رو بخاطر یه پیر مرد مغرور انقدر پایین بیاره
فعلا که تمام حرفای اسکولز و نویل در مورد اون بت مسخره درست در اومده

بالا