• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
هنوز DDay تمام نشده!!!!!!
ظاهرا دنبال رویس بودیم که با مبلغی که دورتموند واسش درخواست کرده بود(60 میلیون پوند) دیگه دنبالش رو نگرفتن...
ظاهرا قیمت مارشال هم 50 میلیون یورو بوده(که باز هم خیلی زیاد هستش) و گل هم یه مطلب زده از شکلهایی که مارشال میتونه تو ترکیب قرار بگیره:
با این دو ترکیب حال میکنم:
مشاهده پیوست 853737
مشاهده پیوست 853738
و از این دو ترکیب اصلا خوشم نمیاد:
مشاهده پیوست 853740
مشاهده پیوست 853741
اولیه از همه هیجان انگیزتره!
یه ۴۳۳ خوب!

Sent from my Lenovo X2-AP using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اولیه از همه هیجان انگیزتره!
یه ۴۳۳ خوب!

دقیقا ترکیب مورد علاقه من... با این تفاوت که دلم میخواد روخو به جای بلیند بازی کنه...
همین الان هم باشگاه به ادعاهای رئال جواب داده، هنوز متن کاملش بیرون نیومده، ولی چیزای جالبی گفتن:
Manchester United notes Real Madrid’s statement on the attempt to sign David De Gea and sell Navas to Manchester United. The Club feels compelled to provide some clarification with the following facts.

• Manchester United did not seek contact from Real Madrid for the sale of David. David is a key member of our squad and the club’s preference was not to sell. • No offer was received for David until yesterday.

• At lunchtime yesterday, Real Madrid made its first offer to buy David. A deal was agreed between the clubs, which included Navas being transferred to Old Trafford. The deals were dependent on each other.

• In the last several hours of the process, with Navas at the Real Madrid training ground, Real Madrid were controlling the documentation processes of David, Navas and Real Madrid. Manchester United was in control only of the documentation of Manchester United.

• Manchester United sent transfer documents for both players to Real Madrid at 2042 BST. David’s documentation was returned by Real Madrid to Manchester United without the signatory page at 2232 BST.

• At 22:40 BST, minutes before the deadline, major changes to the documentation came through to Manchester United which immediately put the deals at risk. • Only at 2255 BST were the documents that are needed to cancel David’s contract received by Manchester United from Real Madrid.

• At this point Navas’ documentation was still not returned by Real Madrid.

• At 2258 BST, the transfer agreement was sent back by Manchester United, uploaded onto TMS and accepted – all before the deadline.

• It is our understanding that the deals couldn’t happen because:

- Real Madrid didn’t upload David’s documents onto TMS in time (Manchester United did)

- Real Madrid didn’t upload David’s documents to the Spanish league in time, per reports it seems some 28 minutes after the deadline • The fact that Manchester United filed the papers on time was acknowledged by the Football Association, who offered to support that claim in any discussions with FIFA. The Club offered this assistance, as well as its own timestamped documents to Real Madrid but they have chosen not to go down this route.

Manchester United acts appropriately and efficiently in its transfer dealings. The Club is delighted that its fan-favourite double Player of the Year, David de Gea, remains a Manchester United player.​
خلاصش هم این هستش که رئال تا ظهر دیروز هیچ مذاکره و پیشنهادی برای دخیا نداشته و انتظار داشتن تو لحظه همه چیز رو به نفع خودشون تموم کنن، چیز جالب اینجا هستش که مدیران منچستر کاملا حاضر به فروش بودن و تمام مدارک رو به موقع فرستادن، ولی ظاهرا رئالی ها این کار رو نکردن، برخلاف چیزی که رئالی ها اعلام کردن که منچستر مدارک رو به موقع نفرستاده، منچستر ادعا داره که رئالی اصلا مدارک مورد نیاز برای انتقال ناواس رو تا آخرین لحظه نفرستادن که باز هم منچستر جواب مدارک رو در 5 دقیقه آخر نقل و انتقالات فرستاده...

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دقیقا ترکیب مورد علاقه من... با این تفاوت که دلم میخواد روخو به جای بلیند بازی کنه...
همین الان هم باشگاه به ادعاهای رئال جواب داده، هنوز متن کاملش بیرون نیومده، ولی چیزای جالبی گفتن:
Manchester United notes Real Madrid’s statement on the attempt to sign David De Gea and sell Navas to Manchester United. The Club feels compelled to provide some clarification with the following facts.

• Manchester United did not seek contact from Real Madrid for the sale of David. David is a key member of our squad and the club’s preference was not to sell. • No offer was received for David until yesterday.

• At lunchtime yesterday, Real Madrid made its first offer to buy David. A deal was agreed between the clubs, which included Navas being transferred to Old Trafford. The deals were dependent on each other.

• In the last several hours of the process, with Navas at the Real Madrid training ground, Real Madrid were controlling the documentation processes of David, Navas and Real Madrid. Manchester United was in control only of the documentation of Manchester United.

• Manchester United sent transfer documents for both players to Real Madrid at 2042 BST. David’s documentation was returned by Real Madrid to Manchester United without the signatory page at 2232 BST.

• At 22:40 BST, minutes before the deadline, major changes to the documentation came through to Manchester United which immediately put the deals at risk. • Only at 2255 BST were the documents that are needed to cancel David’s contract received by Manchester United from Real Madrid.

• At this point Navas’ documentation was still not returned by Real Madrid.

• At 2258 BST, the transfer agreement was sent back by Manchester United, uploaded onto TMS and accepted – all before the deadline.

• It is our understanding that the deals couldn’t happen because:

- Real Madrid didn’t upload David’s documents onto TMS in time (Manchester United did)

- Real Madrid didn’t upload David’s documents to the Spanish league in time, per reports it seems some 28 minutes after the deadline • The fact that Manchester United filed the papers on time was acknowledged by the Football Association, who offered to support that claim in any discussions with FIFA. The Club offered this assistance, as well as its own timestamped documents to Real Madrid but they have chosen not to go down this route.

Manchester United acts appropriately and efficiently in its transfer dealings. The Club is delighted that its fan-favourite double Player of the Year, David de Gea, remains a Manchester United player.​
خلاصش هم این هستش که رئال تا ظهر دیروز هیچ مذاکره و پیشنهادی برای دخیا نداشته و انتظار داشتن تو لحظه همه چیز رو به نفع خودشون تموم کنن، چیز جالب اینجا هستش که مدیران منچستر کاملا حاضر به فروش بودن و تمام مدارک رو به موقع فرستادن، ولی ظاهرا رئالی ها این کار رو نکردن، برخلاف چیزی که رئالی ها اعلام کردن که منچستر مدارک رو به موقع نفرستاده، منچستر ادعا داره که رئالی اصلا مدارک مورد نیاز برای انتقال ناواس رو تا آخرین لحظه نفرستادن که باز هم منچستر جواب مدارک رو در 5 دقیقه آخر نقل و انتقالات فرستاده...
عمو فیلو به کل یادت رفتا![emoji22] [emoji6] [emoji2]
کلا حس میکنم احتمال اینکه وودی و فن خال یه مستر پلن کاملا خبیثانه داشتن تو کل این مدت[emoji23] [emoji48]

Last edited:

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
66dc50277dc18832355d3aaa3529c566.jpg

این بچه هم اومد رسما [emoji12]

همزاد ولبکه!
فن خال همین چند روز پیش گفته بود تنها در صورتی مهاجم می خریم که بهترین مهاجم جهانه باشه
حالا این بازیکنی که با لینک شدن به منچستر اسم درآورده از دید فن خال باید بهترین مهاجم جهان باشه!
فقط امیدوار باشیم که تو منچستر موفق باشه وگر نه اینم بشه یکی مثل فالکائو و دی ماریا حیثیت منچستر بیش از پیش زیر سوال میره که 50 تا داده واسه همچین بازیکنی

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
انتونی پیراهن شماره ۹ بهش رسیده.تازه این یکی زن دار دراومده جالبه تو یه توییت اشاره شده زن انتونی واسه بارون های جزیره اماده شده زیرش یه سری اومدن گفتن این که بچست زن هم داره؟ خخخخ

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
من فقط امیدوارم خودشو نشون بده و دنبال قرتی بازی نره
چون فن خال و شرکا که به ... شون هم نیست! فقط ما طرفدارا این وسط اعصابمون خرد میشه

این قضیه رئال هم دیگه حال بهم زن شده. دیگه چقدر باید به ما توهین کنن؟ تو تمام این سال ها بهترین بازیکناشونو از یونایتد گرفتن . اگر یونایتد نبود و بازیکن نمیساخت اینا سهمیه لیگ قهرمانان رو هم نمیتونستن بگیرن! اگر شعور داشتن باشن دیگه با رئال معامله نمیکنن. تو لیگ قهرمانان هم که اونطوری گوش ما رو با داور بریدن
دخیا هم ببخشید گور باباش نیم فصل بدنش به بلکپول بعد هر غلطی دلش خواست بکنه

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
گفتم تنها بازی که از مارتیال دیدم بازی رفت آرسنال و موناکو بود که خیلی به چشمم اومد اون زمان حتی یادمه رفتم سنش رو از اینترتت نگاه کردم. قیمتش 36 میلیون پونده که اصلا پول کمی نیست ولی توی طرفداری خوندم که چلسی تو همین تابستون به این بازیکن 30 میلیون پوند پیشنهاد داده که رد شده بالطبع ما باید بیشتر از 30 تا میدادیم اونهم روز آخر. کینگ اریک کانتونا هم راجع به مارتیال گفته که یکی از مستعدترین بازیکنان فرانسوی هست که تو 3 سال آینده قیمتش به 100 میلیون یورو میرسه. حالا باید صبر کرد و دید میتونه با این فشارها یعنی هزینه انتقال و تیم بزرگی مثل یونایتد کنار بیاد یا نه. به هر حال مبارکمون باشه:D

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
همین چیزی که بارها تو ضفحات قبل همین تاپیک گفتم رخ داد.ویسنته دلبوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا گفته اگر دخیا تو منچستر بازی نکنه براش خیلی سخت خواهد بود که برای مسابقات یورو همراه تیم به تیم ملی دعوت بشه(دخیا نه تنها باید بازی کنه باید بیشتر از قبل بدرخشه تا نظر فنخال که هیچی نظر سرمربی تیم ملی خودشو مثبت نگه داره و همچنین اگر قصد رفتن به رئال رو داره اونارو هم همینطور الان ناواس روزبروز برای رئال بهتر بازی خواهد کرد چون ناواس هم دروازه بان مطمينی هست و اگه بازی نکنه اینجا مطمين باشید رئال دنبال دخیا نخواهد آمد.

یه نکته ای رو یکی از بچه گفت یه نکته عالی بود که دیشب یه جور دیگشو تو پاسخ رسم باشگاه به ٰرئال دیدیم:
نکته۱:به قول دوستمون ما ماهها بود قیمت دخیا رو اعلام کردیم رئال اگه واقعا دخیا رو میخواست باید با همون قیمت میخریدش اما رئال نمیخواست از ما بازیکن بخره میخواست بز بخره
نکته۲:ما تو این مدت هر روز میشنیدیم دارن یه پیشنهاد میدن به ما واسه دخیا که اگه یادتون باشه میگفتیم این کمه این تحقیر امیزه فلانه بهمانه درصورتیکه رسما باشگاه اعلام کرده تا قبل روز ددلاین هیچ پیشنهادی از سوی باشگاه رئال برای دخیا به ما نرسیده بود و رئالی ها روز اخر اومدن با یه پیشنهاد رئال رو بخونه ببرن که اینم واسه جای تعجب داره که پرز و رئال چی با خودشون فکر کردن
نکته۳:از دیشب تا حالا اکثر خبرگزاری ها دارن به این مانور میدن که دخیا با پرز قراردادی امضا کردن که پرز متعهد شده اگه نتونه تا بسته شدن نقل و انتقالات دخیا رو ببره مادرید باید ۱۰ میلیون یورو به دخیا بده من این خبرو رسما جایی ندیدم ولی یه سوال بزرگ دخیا یه بازیکن حرفه ای هست که با یه باشگاه بزرگ هنوز قرارداد داره چطور رفته چنین قراردادی رو با پرز امضا کرده؟

Vicente del Bosque: "If De Gea does not play with Manchester United then it will be very difficult for him to go to the Euros." [cope]

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تاپیک خلوته...
ظاهرا مبلغ قرارداد مارشال هم 50 میلیون یورو بهمراه Add On هایی که این مبلغ رو به 80 میلیون یورو میرسونه... از اون خریدهایی هستش که اگه جواب نده، سالها میتونه منبع ترول باشه...:general507:
خوب ظاهرا در کل 43 میلیون پوند امسال از جیب باشگاه رفته، 115 میلیون خرج کردیم و 72 میلیون فروش که در رده پنجم تو این نقل و انتقالات قرارمون میده...
سیتی 154 میلیون خرج کرده و 52 میلیون فروش...
PSG هم 81 میلیون خرج کرده و 12 میلیون فروش...
نکته جالب حضور میلان در رده سوم هستش که 63 میلیون خرج کرده و 6 میلیون درآمد داشته...
و رئال که عجیبه بوده این جایگاهش(خوب اگه دخیا رو میخریدن، در جایگاه دوم قرار میگرفتن) 62 میلیون خرج و 10 میلیون درآمد...
این قیافه کش اومده، خیلی جالب هستش:
01038162.jpg

Last edited:

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
01038166.jpg

01038165.jpg

01038164.jpg

01038163.jpg

01038162.jpg

بازیکن دوست داشتنی ای بود ، خوبه که توی منچستر موند ، حالا میتونه خیلی خوب روی نیمکت به رئال فکر کنه ، قدر خوشی و توی اوج رسیدن با یک تیم رو ندونستن و پشت پا زدن به تیمی که باهاش ستاره شد ، چیزی جز نیمکت نشینی نیست ، امبدوارم فن خال هم باهاش همینکار رو کنه ، علی رغم اینکه همین الان هم دوسش دارم ولی منچستر رو بیشتر از بازیکنها دوس دارم ، زنده باد منچستر

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
تمام خبرها داره به سمتی میره که دیگه وقتشه دخیا تمدید کنه با صحبت های دلبسکه مشخص هست که فشار روی دخیا به بالاترین حد ممکن رسیده من به شخصه الان میگم دخیا حداقل ۵۰ درصد با مات میکنه تا پریروز این احتمال ۰ درصد بود من فکر میکنم بزرگترین چالش وودی و فنخال و مدیرهای باشگاه حفظ دخیا باشه و در صورت تمدید قراردادش فکر کنم اینجا هم دوستان دوباره به ادی اعتماد مجدد کنند

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
يه دوستي بود از تاپيك ريال ميگفت دخيا مال اوناس كجاس نميبينمش ديگه[emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk
به به به ...
کامران خان...
کجایی خبری ازت نیست...o_O
یه دوستی هم بود که شرط بندی کرده بود با اصلان...:D:D:D:D

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
الان سر قضیه دخیا دو تا راه هست فقط،
یکی اینکه رو سکو بشینه لااقل تا نیم فصل و شاید تا فصل بعد و بعدش آزاد هر کاری خواست بکنه، که این هم به ضرر خودشه هم به ضرر ما که مجبور میشیم با رومرو سر کنیم.
راه دوم که بهترین راه هست اینه که لااقل ۳ ساله تمدید کنه ، مثل بچه آدم بیاد و بهترین بازی در توانش رو واسه یونایند بکنه، فصل بعد با یه رقم خیلی بالا بره رئال و یونایتد هم اون موقع با خیال راحت دنبال جایگزین باشه!

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
در صورت تمدید نکردن یک دقیقه هم بازی نکنه
اینو قبول دارم حتی اگه با رومرو بحایی نرسیم البته اگه مدافع درست و درمون خریده بودیم با همین رومرو هم جز چهار تا مبشدیم ولی متاسفانه فقط هافبک دفاعی داریم و دیگر هیچ

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
صدا و سیما هم خبر داده که منچستر باید 10 میلیون به رئال بپردازه!!!!!
صحیح یا غیر صحیحش به زودی مشخص خواهد شد، ولی یه نکته این وسط واسه من جالب هستش، صبر کردن رئال تا چند ساعت قبل از پایان نقل و انتقالات برای گرفتن دخیا و قالب کردن ناواس به منچستر...
میدونم الان بچه ها میگن که منچستر خودش ناواس رو خواسته، ولی من از شما میپرسم که تو 2 ساعت آخر نقل و انتقالات چطور میشه یه دروازه بان جایگزین پیدا کرد؟؟؟
از نظر من که پرز یک سیاست خیلی کثیفی رو دنبال کرد که باید بگم بدجور آل...ت خورد...
شاید به این تاپیک و بچه های منچستری هم مربوط نباشه، اما اگه دخیا عقل داشت، شیوه برخوردی که با کاسیاس شد و همچین شکلی که لوپز رو انداختن بیرون و در انتها شکلی که به راحتی ناواس رو میخواستن با دخیا عوض کنن(تو همه اخبار گفتن که ناواس در جلسه تمرینی رئال بود که اون رو به زور پای میز مذاکره با منچستر اوردن و به زور بهش گفتن که باید از تیم بری!!!!!) رو میدید، عمرا به این تیم نمیخواست بره...
اما من فکر میکنم این دخیا حداقل 2-1 ماه فرصت احتیاج داره تا دوباره خودش رو جمع کنه و فکرش رو متمرکز کنه که آیا دلش میخواد با این وضعیتش به رئال بره یا نه...
من یکی هم احتمال میدم که قراردادش رو تمدید کنه...
راستی کسی از دوستان سراغ اون دفاع جوون ولزی رو نگرفت؟؟؟
میگن که 17 سالش هستش و بعداز بازی های فوق العاده برای تیم های پایه، دنبالش بودیم...
ظاهرا کالهانوغلو هم کشک بوده...

بالا