• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
فکر کنم اکثر مربیها سیاستشون این باشه که چیزی از نقل و انتقالات نگن. مثلا ونگر هم تو چند روز اخیر گفته ما مهاجم نمیخریم ولی بیشترین شایعه برای آرسنال خرید مهاجم هستش. یا مورینیو گفت نقل و انتقالات واسه چلسی تموم شد ولی بعد پدرو رو خرید و الان هم دنبال استونز هستن. من ایرادی نمیبینم در مورد اینکه فن خال چیزی از سیاستهای نقل و انتقالاتی نگه یا حتی مثلا بگه ما مهاجم نمیخریم و بعد مهاجم بخره و این رو توهین به هوادار نمیدونم.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
معین جان، گفتم که؟ قیمت دخیا خیلی بد نبوده، و بحث همش سر این بوده که فن خال چه ژست و قیافه ای میگرفت سر نیمکت نشین کردن دخیا و از لیست خارج کردنش، الان یه حرفی معین زده که حقیقتش اصلا درست نیست و قبول نمیکنم حرفش رو...
تمام بحث این بوده که حتی وودوارد هم این همه حرف زده بود و فن خال هم تایید کرده که منچستر مظلوم و فلان تو این قیمتها و خرید و فروشها و اصلا قصد نداریم که دخیا رو بفروشیم...
بدتر از این حالت هم مگه میشد؟ خودمون رو کشتیم که اول بیل رو بیاریم بجاش، محلمون هم نذاشتن، بعد پیله کردن به بنزما و بعد هم راموس و هیچ کاری نتونستن بکنن و حسابی آبروی منچستر رو بردن و در نهایت با این وضعیت همون چیزی که رئال از اول نقل و انتقالات گفته بود اتفاق افتاد؟؟؟
اون 13 میلیون پوند رو هم زیاد توجه نکن بهش معین جان...
نکته بعدی در مورد صحبتهای فن خال هستش که 1 ماه داره میگه Striker نمیخریم و هرناندز و ویلسون و رونی رو داریم، ولی الان بعداز اولین باخت، زمین تا آسمون قضیه فرق کرده...
این یه دروغ و توهین به شعور طرفدارها و بی عرضگی بزرگ نیست؟؟؟

البته عادی شده این جریانات، مثل زمان خرید والدز که گفت فقط اومده با ما تمرین کنه و 2 روز بعدش قرارداد بست با تیم...
آبروی منچستر تو نقل و انتقالات که رفته هیچ، تبدیل شدیم به جک نقل و انتقالات دو سال اخیر، به وجهه باشگاه ضربه بزرگتری وارد شده که بازیکنها هم نمیخوان به این تیم بیان...
معین :general410: میلاد چرا همش منو با معین اشتباه می گیری؟؟!!:eek:
سکونشین کردن دخیا هم در بلند مدت به نفع ما نبوده و نیست بهتر که داریم ردش می کنیم تا بره با قیافه گرفتن یا نگرفتن فن خال سر سکونشینی دخیا هم کاری ندارم چون اصلا مهم نیست! به چه چیزایی که دقت می کنی!
دخیا رو می گذاشتیم تو سکو آخر فصل به عنوان بازیکن آزاد از باشگاه می رفت بعدش افت می کرد یا نمی کرد رئال می گرفتش یا نمی گرفتش دیگه برامون اهمیتی نداشت این قسمتش برامون مهم بود که دخیا باشگاه رو ترک می کنه بدون اینکه هیچ سود یا منفعتی بهمون برسه و این یعنی یه شکست کامل
بیل رو هم من جایی ندیدم که بگن منچستر پیشنهاد رسمی بهش داده باشه یا خود باشگاه تایید کرده باشه اکثرا شایعات رسانه ها و روزنامه های زرد بود که تا به الان تقریبا کل بازیکنان جهان رو بهمون لینک کردن!
در مورد صحبتهای فن خال در مورد مهاجم و این گزینه ای که الان دنبالشه منم مخالفم یه سورپرایز هم قرار بود برای هوادارها داشته باشه که ما چیزی ندیدیم!
می تونستیم استین رو بگیریم که قطعا هم قیمتش از اون بازیکن ولبک نمای فرانسوی بهتره و هم سطح فنیش تو لیگ برتر هم جواب داده یا حداقل زلاتان رو یه سال قرضی می آوردن مثل کاری که فصل پیش با فالکائو کردن

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
معین :general410: میلاد چرا همش منو با معین اشتباه می گیری؟؟!!:eek:
سکونشین کردن دخیا هم در بلند مدت به نفع ما نبوده و نیست بهتر که داریم ردش می کنیم تا بره با قیافه گرفتن یا نگرفتن فن خال سر سکونشینی دخیا هم کاری ندارم چون اصلا مهم نیست! به چه چیزایی که دقت می کنی!
دخیا رو می گذاشتیم تو سکو آخر فصل به عنوان بازیکن آزاد از باشگاه می رفت بعدش افت می کرد یا نمی کرد رئال می گرفتش یا نمی گرفتش دیگه برامون اهمیتی نداشت این قسمتش برامون مهم بود که دخیا باشگاه رو ترک می کنه بدون اینکه هیچ سود یا منفعتی بهمون برسه و این یعنی یه شکست کامل
بیل رو هم من جایی ندیدم که بگن منچستر پیشنهاد رسمی بهش داده باشه یا خود باشگاه تایید کرده باشه اکثرا شایعات رسانه ها و روزنامه های زرد بود که تا به الان تقریبا کل بازیکنان جهان رو بهمون لینک کردن!
در مورد صحبتهای فن خال در مورد مهاجم و این گزینه ای که الان دنبالشه منم مخالفم یه سورپرایز هم قرار بود برای هوادارها داشته باشه که ما چیزی ندیدیم!
می تونستیم استین رو بگیریم که قطعا هم قیمتش از اون بازیکن ولبک نمای فرانسوی بهتره و هم سطح فنیش تو لیگ برتر هم جواب داده یا حداقل زلاتان رو یه سال قرضی می آوردن مثل کاری که فصل پیش با فالکائو کردن
مهدی جان، پست شمارو نقل قول کردم، گفتم که دیگه دوتا پست نزنم و یه حرفی که میخواستم به معین خان بگم، تو همون پست بگم...
راستش، مهدی جان حرفت اصلا واسم قابل قبول نیست و مثل پست معین، بیشتر واسم مثل توجیه کردن کارهای فن خال میمونه که توجیه رو همه میتونن انجام بدن...
برای بنده ضرر 20 میلیونی که واسه دخیا میدادیم، بدون شک با ارزش تر این بود که یه ستاره دیگه تیم رو به رئال بدیم!!!! تمام بحث من همین بود...
و مطمئن باش که دخیا بعداز پایان نقل و انتقالات اگه تو تیم میموند، مثل بز سرش مینداخت پایین و درست تمرین میکرد و برمیگشت به ترکیب اصلی و بهترین بازیش رو هم انجام میداد...
تو اصلا نگاه کن تو اکثر تصویرهایی که ازش نشون میداد رو سکو، یه قیافه کاملا بیخیال و بی تفاوت رو نشون میداد و مشخص بود که از رفتنش به رئال کاملا مطمئن بود...
ای آقا، چرا خودت رو گول میزنی؟؟؟
اتفاقا بچه ها چندین بار از همین روزنامه زرد گفته بودن، ولی هر چیزی که همین روزنامه های زرد گفتن تو تمام نقل و انتقالات درست از آب در اومد...
یعنی خود تو باورت نمیشه که ما(مدیران و فن خال، و گرنه من یکی مخالف مستقیم اومدنش بودم) داشتیم خودمون رو واسه راموس میکشتیم؟؟؟
اوتامندی چطور؟؟؟ چطور سر از سیتی در اورد!!!!!!!!! واقعا یعنی سیتی خیلی خیلی بزرگتر از یونایتد هستش...
بنزما چطور؟؟؟ مصاحبه Agent بنزما و بنیتز و حتی حرفای خود بنزما هم هنوز پیدا میشه...
حتی یه مدت گفتن که رونالدو و یه مدت به واران و یه مدت هم یه ایسکو پیله کردن، که رئال خوشکل ضایعشون کرد...
همین قضیه در مورد معاوضه وراتی یا مارکوینوش با دیماریا؟؟؟؟
اسمهایی که تو نقل و انتقالات تو دو سال گذشته اومده، واقعا آبرو و وجهه باشگاه رو نابود کرده...
اصلان یه چیز خوبی اشاره کرد، چرا بازیکنها برای اومدن به منچستریونایتد مشکل آب و هوا شرایط زندگی دارن، ولی برای اومدن به سیتی همچین مشکلی ندارن؟؟؟؟؟
بسه آقا، چقدر خودتون رو میخواید گول بزنید؟؟ چقدر میخواید از حقیقت فاصله بگیرید؟؟
تیم تبدیل شده به یک تیم درجه دو اروپایی، هیچ شکی هم توش نیست، دعا کنیم که پایینتر از این نیایم، که با وضعیت کنونی و روالی که در پیش گرفتیم، خیلی بدتر از این خواهد شد...
وضعیت این تیم هم از همین الان مشخص هستش...

Last edited:

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
چیکار داریم میکنیم بی بی سی رقم ۵۸ میلیون پوند یا هشتاد میلیون یورور رو ذکر کرده که البته گفته شروطی هم داره قرارداد ظاهرا ولی این پول برای بازیکنی که خیلی از اهالی فوتبال هم نمیتونن اسمش رو درست بخونند و ناشناخته است نمیشه گفت زیاده فاجعه است

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
ساعت ۱۱:۱۱ دقیقه به وقت مادرید هست و طبق اعلام رسمی سایت یوفا پنجره نقل و انتقالات در هر کشور راس ساعت ۱۲ به وقت همون کشوری که داره توش قرارداد نوشته میشه بسته میشه الان خبرگذاری AS و خبرگذاری MArca اعلام کردند و تایید کردند هنوز قرارداد بین رئال و منچستر امضا نشده و AS رسما گفته رئال هنوز میترسه که در وقت باقی مونده نتونن به توافق برسن مثل اینکه هنوز مشکلاتی وجود داره که حل نشده

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
چیکار داریم میکنیم بی بی سی رقم ۵۸ میلیون پوند یا هشتاد میلیون یورور رو ذکر کرده که البته گفته شروطی هم داره قرارداد ظاهرا ولی این پول برای بازیکنی که خیلی از اهالی فوتبال هم نمیتونن اسمش رو درست بخونند و ناشناخته است نمیشه گفت زیاده فاجعه است

خبر بی بی سی درسته
Monaco confirm to @canalplus that #mufc paid €80m for Anthony Martial. Announcement shortly. [gfn]

باشگاه موناکو رسما تو مصاحبه تلویزیونی اعلام کرده 80 میلیون یورو فروختن به ما

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
فکر کنم هیچ بازیکن زیر بیست سالی تا حالا در دنیا با این رقم جابه جا نشده

دقیقا همینطوره که میفرمایید.دوستان سایتی میشناسید که امار کامل نقل و انتقالات از نظر قیمت و رکورد مالی رو کامل زده باشه؟

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
حالا ونگال دوستا دوره افتادن مگه از جیب منو شما میره بزارید بخرن نمیگن وقتی واسه این انقدر پول بدیم بعدها چه شکلی بازیکن جذب کنیم یا حتی جواب بازیکنهای توی تیم رو چی بدیم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
Monaco confirm to @canalplus that #mufc paid €80m for Anthony Martial. Announcement shortly. [gfn]
خوب دیگه گل بود به سبزه هم آراسته شد...
80 میلیون؟؟؟؟؟؟
آقا کین رو هم 80تا میتونستیم بخریم، کین؟ بنزما رو هم میتونستیم 80 میلیون بخریم، بنزما؟ کدوم مهاجم تاپ تو اروپا پیدا میشه که با این قیمت به منچستر نیاد؟؟؟
مشکل پول نبوده، مشکل سرمربی بوده، الان هم یه مصاحبه از دیماریا زده که گفته دلیل ترک منچستر فقط مشکلاتی بوده که با فن خال داشته...
البته همه این رو میدونستن...
حالا ونگال دوستا دوره افتادن مگه از جیب منو شما میره بزارید بخرن نمیگن وقتی واسه این انقدر پول بدیم بعدها چه شکلی بازیکن جذب کنیم یا حتی جواب بازیکنهای توی تیم رو چی بدیم
نه فن خال اینجوری حساب کرده که: فصل دیگه من که نیستم، پس به من چه؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
De Gea has received death threats from angry Atleti fans ahead of his imminent Real Madrid move. [bernabeu digital via @socialrmadrid]

اوه اوه دخیا از سوی یکی از هواداران اتلتیکو تهدید به مرگ شده خخخخ
چه جالب شد!!!!!:general703::general703::D:D:D:general312::general312::general312::general312:
خاک سیاه منتظرشه!!!!!!:general703::general703::general703:

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
چه جالب شد!!!!!:general703::general703::D:D:D:general312::general312::general312::general312:
خاک سیاه منتظرشه!!!!!!:general703::general703::general703:

اقا من دارم به روزی فکر میکنم که دربی مادرید هست و بازی تو زمین اتلتیکو هست و دخیا تو دروازه میخوام حس حال اون بازی رو الان درک کنم خخخخ
اقا انگلیسی ها شرور هستن اما اسپانیایی ها رسما گاوچرونن نمونش رونالدو یه ماشین گلزنی واسه رئال هست همین بازی قبل اگه خوب گوش میدادید توپ به رونالدو میرسید اواخر بازی هو میکردنش اینا اینطوری با ستاره هاشون برخورد میکنن دخیا واقعا اینو میخواست؟خوب بدرک که میخواد بره ولی یکی از بچه ها حرف قشنگی زد دخیا باعث شد من طرفدار ال کلاسیکو بشم و بشینم مسی و نیمارو تشویق کنم خخخخ

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
The contracts did not arrive in time so David de Gea will stay at Manchester United. [el larguero]

این نشریه ادعا میکنه ساعت اسپانیا نشون میده طبق قانون پنجره نقل و انتقالات در اسپانیا بسته شد پس با این قانون دخیا همجنان بازیکن منجستر در این فصل خواهد بود.همچنان منتظر خبر هستیم تا این لحظه هم ساعت مادرید نشون میده زمان به پایان رسیده اما یه خبرگزاری مطمين هنوز اعلام نکرده که قرارداد امضا شده یا خیر و یه مورد دیگه اینکه دخیا هنوز تست پزشکی هم نداده پس یجورایی به نظرم این معامله انجام شدنی نیست حالا همچنان منتظریم

همین الان یه نشریه دیگه هم اعلام کرد زمان به پایان رسیده و دخیا همچنان این فصل در منجستر باقی خواهد ماند

David de Gea's move to Real Madrid is OFF. Documents did not arrive to La Liga in time. (Source: @GuillemBalague)

اینم از نشریه بعدی

As it stands, Keylor Navas will now stay at Real Madrid and David de Gea will stay at Manchester United. (Source: COPE)

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
ساعت 00:25 به وقت مادرید همه چیز به پایان رسید و دخیا بار دیگر بعد از بازی تیم ملی کشورش به منچستر برگرده و بار دیگر به فکر خرید خونه یا پس گرفتن خونه خودش باشه

GuillemBalague :
همین الان تو شبکه اسکای داره میگه از نظر قانونی همه چیز تمام شده هست و هیچ دلیلی برای یوفا پذیرفتنی نخواهد بود و درمورد دخیا گفته دیگر بازی نخواهد کرد مگر اینکه با باشگاه خودش تمدید کنه وگرنه فنخال به هیچوجه بهش بازی نداده و همون صحبت من رو پیش کشیده با مجری دارن در این مورد صحبت میکنن که دخیا مجبور خواهد شد تا حداقل ۱ ساله قرارداد تمدید کنه

همه اینا تا وقتی خواهد بود که اتفاق عجیب و غریب دیگه ای نیفته

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
اوه اوه جالبترین چیز ممکن همین الان ادی عزیز توییت کرد با شکلک خنده که داوید موندنی شد.یه هشتگ هم ساخته که بریم توش بترکونیم ایوللللللللللللللللللللل

https://twitter.com/EdWoodwardCEO/status/638480011205451776

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
اینم یه توییت دیگه...خواب امشب پرز
cnxxzc8w8au_rdp-jpg-large-jpg.853377

فایل های ضمیمه

• CNxXzc8W8AU_Rdp.jpg large.jpg
    CNxXzc8W8AU_Rdp.jpg large.jpg
    35.1 KB · نمایش ها: 167
بالا