• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
ناواس رسما به منچستر پیوست...
دخیا رسما به رئال(داوید خان تو هرچی باشی هرکی باشه تو شهر خودت گنده تر و لات تره با هیبت تر از ایکر نمیشی میدونی چرا؟چون اون واسه کشورش مقدس بود اما تو برنابپو یه گل میخورد هو میشد اخرش به کجا میخوای برسی؟هری عزیزم برو گمشو تو برنابئو)

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
دستمریزاد ونگال...خوب یکسری رو مامپت کرد ملت میگفتن وای ببین اقتدارو یارو رو له کرده رو سکو نگو خوابونده بودن تو گوشش که یه وری این بابا رو بازی نمیدی مصدوم نشه میخوایم بدیمش ریال تو هم قیف بیا که بیینید من چه اقتداری دارم الانم show must go on رونی رو 90 دقیقه بازی میده تو سیستم مزخرفش که فحش هارو اون بخوره و آخر فصل هم هوادارها بعد رفتن رونی گلریزون بگیرن....حالا شما فکر کن ون گالم اخراج بشه مهم اینه که عقده های خودش رو اینجا آروم کرده....و تیمی برای ما میمونه ویران شده....یارو احمدی نژادیه واسه خودش...

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
آندرس لیندگارد با قراردادی ۲ ساله رسما به وست برومویچ پیوست

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دوستان تا الان فکر میکردم که ناواس رو هم بعلاوه 30 میلیون داریم از رئال میگریم، نه اشتباه شده، رئالی ها به ناواس اجازه ترک رئال رو دادن!!!!!!!
یعنی ما 30 میلیون پول گرفتیم فقط واسه دخیا!!!!!!!!!!
یعنی خفت تا چه حدی؟؟؟؟
حتما ناواس رو هم 30 میلیون میخوایم بخریم از رئال دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
متاسفم واسه کسایی که از این مدیریت و مربی حمایت میکنن، همین...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دخیا که رفت واسه هو شدن...! تو پیج اینستاشم مردم ا خجالتش در میان
اونجا هم بره یه بار تو وینسته کالدرون هو میشه ۱۰ بار تو برنابئو!
نمیدونم دیگه میرزه نگاه کنم بازیارو یا نه،
نفرت خیییلی شدیدی دارم نسبت به ون حتل الان! خیییلی شدیداااا

Sent from my Lenovo X2-AP using Tapatalk

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
دو ساعت نت نداشتم...
از همینجا. اعلام میکنم دیگه هیییچ حمایتی ندارم از ون حال بکنم!
حماقت محض تو خریدا
احمق فرض کردن همه سر قضیه دخیا
بی عرضگی مطلق تو جذب بازیکن!
آخه یکی نیس بگه ای ا.... ۵۰ میلیون پول یه مهاجم ۱۹ ساله با استعداد دادی که مهاجم ۱۹ ساله با استعداد خودتو قرضی بدی بره؟؟؟
اوج حقارت هم جلوی رئال تجربه کردیم...
همون اول نقل و انتقالات میدادن خیلی سنگین تر بودن تا ایییین همه گوزگوز کنن روز آخر دو دستی تقدیمشون کنن!
خااااک بر سر همشون

خوش اومدی میدونستم بالاخره راه درست رو پیدا میکنی :D:D
خب قدم بعدی اینه که بفهمیم کدوم *** *** *** *** فن خالو برای مربیگری یونایتد انتخاب کرده !
یادتونه رئیس تو فصلی که مویس سرمربی بود تو اکثر بازی ها شرکت می کرد؟ از وقتی این یارو اومده کمتر میره بازی های تیمو از نزدیک ببینه

بخدا اگر این بودجه رو به اون مویس مادر مرده می دادن وضعمون این نمیشد فصل پیش هم با یه جام و رده دوم یا سومی تموم می کردیم

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
دوستان تا الان فکر میکردم که ناواس رو هم بعلاوه 30 میلیون داریم از رئال میگریم، نه اشتباه شده، رئالی ها به ناواس اجازه ترک رئال رو دادن!!!!!!!
یعنی ما 30 میلیون پول گرفتیم فقط واسه دخیا!!!!!!!!!!
یعنی خفت تا چه حدی؟؟؟؟
حتما ناواس رو هم 30 میلیون میخوایم بخریم از رئال دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
متاسفم واسه کسایی که از این مدیریت و مربی حمایت میکنن، همین...
متاسفانه اخبار رو اشتباه مطالعه کردید.دخیا به قیمت ۴۰ میلیون فروخته شده و ناواس به قیمت ۱۱ میلیون خریده شده و در نهایت ۲۹ میلیون به ما پول رسید

پ.ن.این رو هم درنظر بگیریم که ناواس دروازه بانی هست که ۱ سطح کامل از رومرو ... بالاتر هست و میتونه خوب کار کنه برای ما دخیا هم مطمپنا به عنوان بازیکن ازاد میرفت رئال اما من متعجبم اگه اینطوره این بازی ها چرا از دخیا استفاده نکرد پس هرکه دخیا رو میخواست باید نازش رو هم میکشید یعنی چی بازی نکنه که مصدوم نشه مگه بازیکن حرفه ای باید بازی نکنه تا مصدوم نشه؟

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
خب قدم بعدی اینه که بفهمیم کدوم *** *** *** *** فن خالو برای مربیگری یونایتد انتخاب کرده !
یادتونه رئیس تو فصلی که مویس سرمربی بود تو اکثر بازی ها شرکت می کرد؟ از وقتی این یارو اومده کمتر میره بازی های تیمو از نزدیک ببینه

بخدا اگر این بودجه رو به اون مویس مادر مرده می دادن وضعمون این نمیشد فصل پیش هم با یه جام و رده دوم یا سومی تموم می کردیم
به شدت باهات موافقم باید به مویس زمان میدادن وبودجه تا تیم بسازه اما... این یه موردو انصافا زدی تو خال قهوه ای

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دخیا که رفت واسه هو شدن...! تو پیج اینستاشم مردم ا خجالتش در میان
اونجا هم بره یه بار تو وینسته کالدرون هو میشه ۱۰ بار تو برنابئو!
نمیدونم دیگه میرزه نگاه کنم بازیارو یا نه،
نفرت خیییلی شدیدی دارم نسبت به ون حتل الان! خیییلی شدیداااا
زیاد خودت رو ناراحت نکن اصلان جون، امسال هم بدون جام میگذره و آخر فصل(شاید زودتر) از دست این ... راحت میشیم...
جای من و افشین بودی چکار میکردی که 1 سال و خورده ای هستش که داریم تحملش میکنیم...
از فصل پیش هم Scout کردم که کلوب رو واسه سال دیگه آماده داریم تو گزینه هامون، البته شایعه هم شده که اسکولز و گیگزی گزینه های باشگاه هم هستن...:cool::p
کار گلیزرها بود دیگه، رفته بودن باهاش شام خورده بودن و جلسه گرفته بودن...
کاملا موافقم، رئیس کمتر میره بازیهای تیم رو نگاه کنه دیگه، مویس بدبخت چی کشید از دست مدیرای تیم...
من یکی برای دخیا آرزوی موفقیت نمیکنم، بلکه آرزو میکنم که به خاک سیاه بشینه، امیدوارم(مطمئنم) که مسی و سوارز و نیمار بدجوری حال بهش میدن...
تماشاچیای رئال هم از خجالتش در میان...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
بهتره کم حافظه نباشیم بدی ون گال دلیلی بر خوبی مویس نیست مویس علناً رختکن رو از دست داده بود و فرگی هم اینو تایید کرد که اون به اندازه کافی برای سرمربیگری یونایتد بزرگ نبود ولی مسئله اینه که با نگه داشتن مویس شاید قضیه بدتر از این نمیشد دیلی میل یک گزارشی نوشته بود مبنی بر اینکه ون گال با این همه دادارو دودور در 50 بازی 27 تا رو برده و مویس هم همین آمار رو داشته

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...es-Dutchman-make-time-given-Old-Trafford.html

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
زیاد خودت رو ناراحت نکن اصلان جون، امسال هم بدون جام میگذره و آخر فصل(شاید زودتر) از دست این ... راحت میشیم...
جای من و افشین بودی چکار میکردی که 1 سال و خورده ای هستش که داریم تحملش میکنیم...
از فصل پیش هم Scout کردم که کلوب رو واسه سال دیگه آماده داریم تو گزینه هامون، البته شایعه هم شده که اسکولز و گیگزی گزینه های باشگاه هم هستن...:cool::p

کار گلیزرها بود دیگه، رفته بودن باهاش شام خورده بودن و جلسه گرفته بودن...
کاملا موافقم، رئیس کمتر میره بازیهای تیم رو نگاه کنه دیگه، مویس بدبخت چی کشید از دست مدیرای تیم...
من یکی برای دخیا آرزوی موفقیت نمیکنم، بلکه آرزو میکنم که به خاک سیاه بشینه، امیدوارم(مطمئنم) که مسی و سوارز و نیمار بدجوری حال بهش میدن...
تماشاچیای رئال هم از خجالتش در میان...
امیدوارم...!
این انتقال دخیا حدافلش باعث شد تو ال کلاسیکو ها طرفدار یه تیم باشم بالاخره :D

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بهتره کم حافظه نباشیم بدی ون گال دلیلی بر خوبی مویس نیست مویس علناً رختکن رو از دست داده بود و فرگی هم اینو تایید کرد که اون به اندازه کافی برای سرمربیگری یونایتد بزرگ نبود ولی مسئله اینه که با نگه داشتن مویس شاید قضیه بدتر از این نمیشد دیلی میل یک گزارشی نوشته بود مبنی بر اینکه ون گال با این همه دادارو دودور در 50 بازی 27 تا رو برده و مویس هم همین آمار رو داشته

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...es-Dutchman-make-time-given-Old-Trafford.html
دقیقا، بحث این نیست که مویس خوب یا بد بوده، بحث این هستش که مویس بدتر از فن خال نبوده، یا یک تفاوت:
فن خال+300 میلیون=27 برد...
مویس+40 میلیون(ماتا در نیم فصل دوم)=27 برد...
1.JPG 2.JPG
تازه این رو بگیم که مویس به یک چهارم CL هم رسید...
فقط شانس فن خال این بوده که فصل پیش سوتون و تاتنهام و لیورپول ضعیف بودن و گرنه که عمرا به CL نمیرسید...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
همه جا هم این مارشیالو شروع کردن به بزرگ کردنش :|
آنری بعدی :|
بازم امیدوارم لااقل خوب باشه...
ولی این قیمت واسه وقتیه که پتانسیلش رو شده باشه نه الان که "پتانسیل داره"
+++++++++++++++++++++++++++++

شادی یه سری ابله از اینکه سر انتقال دخیا حال رئالو گرفتیم تو اینستا دیگه تهشه!
++++++++++++++++++++++++++++++++
پارسال تو ددلاین دی لااقل خوشحال بودیم، هرچند نتیچش به کل برعکس شد...
امسال به خاطر تیم هم شده امیدوارم اشتباه کرده باشم و این انتقالا به یه دردی بخورن...
ولی در هر صورت، هر روزی که این بشر رو نیمکت بشینه تحملش میکنم، نه هیچ چیز بیشتری!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
LvG has sold Welbeck, Hernandez, Rafael, Evans, Fabio, Evra, Vidic, Ferdinand, de Gea, RvP, Nani, Januzaj.
He's bought di Maria (and sold him for a 15m loss), loaned Falcao (for 18m) and rejected him, bought Luke Shaw (for 37m), Depay (for >20m), is now buying Martial for 60m.
This man has officially destroyed United.
Destroyed everything the club stands for.
Now, this is just another mercenary club who buys success (or at least tries to, with LvG, 500m won't be enough to win anything).
So disappointe​

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
LvG has sold Welbeck, Hernandez, Rafael, Evans, Fabio, Evra, Vidic, Ferdinand, de Gea, RvP, Nani, Januzaj.
He's bought di Maria (and sold him for a 15m loss), loaned Falcao (for 18m) and rejected him, bought Luke Shaw (for 37m), Depay (for >20m), is now buying Martial for 60m.
This man has officially destroyed United.
Destroyed everything the club stands for.
Now, this is just another mercenary club who buys success (or at least tries to, with LvG, 500m won't be enough to win anything).
So disappointe​
البته تو این لیست روخو و بلیند و هررا و والدز و خریدهای امسال رو جا انداخته، ولی شاو و هررا کلا خرید فن خال نبودن و میتونم بگم بهترین خریدهامون بودن تو چند سال اخیر...
بیخیال دوستان امشب ارزش نداره بمونیم بیدار که چه اتفاقی میوفته، البته چیز دیگه ای نمونده که اتفاق بیوفته...
یه Lousy Season دیگه در انتظارمون هستش و فصل بعد هم دوباره روز از نو و روزی از نو...
این هم توییت گری نویل:
?DDG Rafa Small JONES Evra Nani Rooney Carr Adnan Welbeck / RVP Rewind 230m​

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
نمیدونم دوستان چرا میگن سر قضیه دخیا ما باختیم!! یعنی شما باور داشتین دخیا میمونه؟! دیگه چندبار پیشنهاد تمدید قرارداد رو رد کنه؟! پیشنهاد اولیه رئال واسه دخیا رو که یادتون هست حتما: 13 میلیون پوند!! باشگاه چی گفت اونوقت؟ گفت برای خریدش باید رکورد نقل و انتقالات دروازه بان رو بشکنید و بیشتر از بوفون که 31 میلیون پوند بود، پیشنهاد بدین یعنی 33 میلیون پوند. رئال هم گفت نمیدیم و فصل بعد رایگان میاد. اینارو که کسی یادش نرفته؟؟ حالا قضیه چی شده: دخیا رو 40 میلیون پوند فروختیم. 29 میلیون پوند + ناواس که 11 میلیون پوند قیمتشه. یعنی حتی از 33 میلیون پوند که قبلا گفته بودن هم بیشتر.
والا بعضی نظرها دیگه خیلی انتقاد غیرمنطقیه! یعنی واقعا فکر میکردید دخیا میمونه؟؟!!
راجع به مارشیال هم حرفی ندارم. نمیدونم چجور بازیکنه و آیا 36 میلیون پوند می ارزه یا نه. فقط یادمه بازی رفت پارسال موناکو در برابر آرسنال اینقدر خوب بود که نظرم رو به خودش جذب کرد و اون زمان خوشم اومد ازش ولی خوب واقعا 36 میلیون پوند قیمت خیلی زیادیه واسه یه بازیکن 19 ساله. امیدوارم جواب بده. البته هنوز قیمت اصلیش بیرون نیومده و باید صبر کرد و دید قیمت نهاییش چقدره.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خوب مثل اینکه اصلان هم رفت تو تیم افشین و میلاد عزیز :D من هنوزم تو تیم مقابل شمام دوستان. یارکشی میکنیم. به ما بپیوندید :D
راستی یادم رفت بگم از انتقال قرضی عدنان من هم استقبال میکنم اونهم به دورتموند که هممون میدونیم چه تیم بازیکنساز و خوبیه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اسکای خبر از پیشنهاد سنگین زنیت به کلوپ داده

کلوپ گفته بود یه سال میخواد استراحت کنه اما خیلی دلم میخواست تو یونایتد ببینمش

قاتل مورینیو بود

بالا