اقا من علیفر شما اسپلر انلاین اکسفورد من نادان شما سراموزشگر مربی کلاس A فیفا من احمق شما فرگوسن.دوست عزیز فقط یهع جواب برای شما دارم فرگوسن مرده برای تیم دوران فرگوسن تمام شده تیم ما این هست .این همه نگید ثروتمندترین باشگاه جهان چون دیگه نیستیم شما میگید اونهام یخرن ما نمیتونیم ماهم میتونیم فصل قبلو میگی؟چون هیچ بازیکن طراز اولی فصل قبل به تیم نیومد چون اون طراز اول میخواد تو جام قهرمانان توپ بزنه تو این فصل؟ببخشیدا پریروز صعود کردیم با جام قهرمانان.دیگه مشکل چیه؟به نظرتون خرید رومرو و والدس اشتباه بوده؟والدز که واسش پول ندادیم یه چندغاز حقوقه که اونم ۵ میلیون بفروشیمش سوده برامون همینطور رومرو.به بلیند ایراد میگیرید؟بلیند خیلی هم خوبه تو خط دفاع.شواینی فسیله یا سالمندان باید بره؟همین شواینی ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰برابر بهتر و با کیفیت تر و با کلاس تر از کریک هست.مشکلتون فروش فان پرسی هست؟فان پرسی بدتر از همین رونی شده بود پیر کم مصرف که اگه بهتر بود یه تیم ته جدولی تو همین لیگ میخریدش نه تو ترکیه بره .میگی فنخال نمیفهمه معذرت میخوام اینو میگم فنخال علم فوتبالیش اونقدر هست که من و شما و امسال ما نتونن بهش ایراد بگیرن بابا انتقاد خوبه نه اینطور حمله کردن به کسی که رو صندلی ریاست تیم داره میشینه رو نیمکت.
انتقاد سازنده باشه مثلا اینکه میگیم چرا رونی باید ۹۰ دقیقه بازیکنه؟نظر اینه که اگه تعویض میشد شاید بخودش میومد این همینطوری بازی میکنه فکر میکنه همه راضی هستن مربی راضیه پس انگیزه برای بهتر شدن چی؟
رفتارش با دخیا؟ فوق العاده حرفه ای بوده
بعدش بعضی چیزا مگه الکیه الان شما میگید ما پولداریم اقا باشه ما پولدار همین الان همین الان فکر کن مالک باشگاه بگه ما بجای ۱۰۰ میلیون همین الان ۳۰۰ میلیون میدیم نیمار بیاد اینجا فکر میکنید نیمار میاد نه اقا جون نیمار نمیاد این ربطی به کوچکی بزرگی باشگاه نداره ایندشو اونجا داره میبینه .میگید سیتی چرا میگیره چون مالکش عربه قدرت مند جاه طلب نه خاندان گلیزر پول پرست .الان به مالک سیتی بگن ۱ میلیارد دلار بده رونالدو رو بیاریم ۱ میلیارد دیگه بده مسی رو بیاریم خودکارو دست چک رو در میاره همون لحظه اگه پرس بگه ۱میلیاردو اصلاح کن ۱.۵ درجا اصلاح میکنه چون جاه طلبه اما گلیزرها نه اگه همین بیل رو که رئال گفت ۶۰ میلیون بدید با دخیا بیل رو بدیم اگه گلیزرها بخوان خرید کنن میخرن پس نمیخوان این به فنخال ربطی نداره این به مدیریت ربط داره همه چیزو از فنخال نبینید فنخال هم دوست داره دستش تو خرید باز باشه اما همه چیزو نمیتونه بگه نمیتونه بیاد تو کنفرانس از گلیزرها بدبگه باید هواسش به جایگاه خودشم باشه.میگید زیر توپ زدن ببخشیدا اینو هر امقی در جهان میده وقتی بازی قفل میشه باید یا با شوت از راه دور قفل رو باز کنی یا سانتر از جناحین با این بضاعت تیم فنخال باید چکار میکرد؟ مهاجم تارگتش که رونی بود تو زمین برای فلینی باید چکار میکرد مگه فلینی مسی هست که بخواد باهاش تکنیکی بازی کنه
اول: عزیز چرا بهتون بر خورد؟؟
هدف خندیدن بود...
دوم: لحن صحبت کردنتون هنوز هم عوض نشده، و یه حس طلبکاری و برتری نسبت به بقیه دارید تو صحبت کردنتون، اینجا هم همونطور که گفتم همه حق اظهار نظر دارن...
شما نظرت رو میگی و بنده هم نظرم رو، ولی فرق بنده این هستش که اینجوری از کوره در نمیرم...
بیش از هزار بار گفتم که فرگوسن رفته، پس تفکر
مدیریت و
طرفدارها باید عوض بشه، چون هیچ کس نمیتونه به اندازه ناخن های فرگوسن بشه...
با هزینه حدودا 300 میلیونی تونستیم تیمی که 2 فصل قبلش قهرمان لیگ شده بود و به نیمه نهایی CL (اشتباه نمیکنم؟؟؟) رسیده بود، دوباره بعداز باری حذفی به CL برسونه!!!!!!Hurray Hurray Hurray تبریک میگم که منچستر به CL رسید، اون هم به صدقه سری سوتون و لیورپول و تاتنهام، ما از 6 بازی آخر لیگمون فقط 5 امتیاز گرفتیم، در صورتیکه قبل از این 6 بازی با اختلاف 5 امتیاز با لیورپول در رده سوم بودیم و به لطف نتایج مفتضحانه تر از مایی که لیورپول و تاتنهام و سوتون گرفتن به CL رسیدیم...
در مورد بازیکنها، شواینی هنوز مشکل بدنی داره و بازی دیروز هم کم اورده بود به شدت، چیزی که بهتر از این تو این سنش نخواهد شد، تازه رفته بدنساز قدیم بایرن رو استخدام کرده که به مشکل بدنیش برسه، اگه قبول ندارید که مشکل بدنی داره...
فن پرسی رفت که رفت، ولی من بیش از هزار بار گفتم(اصلا من نگفتم، گری نویل و اسکولز گفتن) که بازیکنی که میره باید بهتر از اون به تیم بیاد و نه تیم بمونه دست به شخم...
والدز و رومرو؟؟؟ والدز رو مفت گرفتیم که فقط برای تیم حاشیه درست کنه و تو 5 دقیقه اولی که به بازی اومد برای تیم، سر تیم رو خورد، مفتش هم گرونه، دقیقا مثل رومرو... من از شما یه سوال دارم؟ آیا لیندگارد و جانستون نمیتونستن به اندازه این دوتا عمل کنن؟؟ من که شک ندارم بهتر از اینها بودن...والدز رو الان بشیکتاش هم نمیخوادش، فقط یه نیم فصل با ما قرارداد داره و اگه هم میفروختنش، حداکثر پول بلیطش در میومد، حقوقی که بهش دادن رو حساب نکردید تو این مدت؟ والدز رو گرفتیم فقط برای 1 بازی...
عملکرد اسمای دیگه ای هم که اوردم رو خودت نگاه کن، به این ها نمیگن ضعف مدیریت البته، به اینا میگن
خریدهای آشغال یک سرمربی ...
بنده کی اعلام کردم که همه چیز گردن فن خال هستش؟؟ تو هر پست دارم صد بار اسم مدیرهارو میارم...
عزیز من فقط بحث پول نیست، خودت داری میگی دیگه، هیچ بازیکن تاپی دلش نمیخواد به منچستر بیاد، چون میدونه آیندش رو نابود میکنه،
چرا؟؟؟؟ چرا همچین تفکری دارن بازیکنها؟؟؟؟
من که چیزی بارم نمیشه، بازیکنهای فوتبال که سرشون میشه؟؟؟ هیچکدوم دلشون نمیخواد با این مربی کار کنن، حتی هلندی ها هم دلشون نمیخواد با این مربی کار کنن...
با بقیه حرفات به جز این پایینی ها موافقم.
اصلان جون، منظورم رو تو متن بالا گفتم، ولی در کل من همیشه شواینی رو دوست داشتم، ولی چرا باید بایرن ردش کنه بره با اون قیمت، همچین بازیکنی رو که تقریبا مثل اسطوره باشگاه هستش، فقط میشه گفت که این شواینی به آخر خط رسیده...