• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
رونی یک زمانی بین هوادارها خیلی محبوب بود ولی سر تمدید قراردادهاش و داستان هایی که بوجود اومد یکسری ازش دلخور شدن ولی شما میبینید که یواش یواش خیلی های دارن آرزوی رفتنش رو میکنن به نظر من این فرآیند طبیعی نیست ونگال متخصص نابود کردن بازیکنها با این روشه یعنی چی وقتی شما نمیتونی یک بازیکن رو از تیم حذف کنی توی جای نامناسب بازیش بده به نظر من ونگال داره تو منچستر تفریح میکنه و سنش آنقدر بالا هست که دیگه رزومه اش براش مهم نباشه اون یک آدمه با عقده های جورواجور و رونی رو یواش یواش کاری میکنه که همین هوادارها توی اولترافورد هوش کنن کاری که مورینیو با کاسیاس تو رئال کرد...اول به ظاهر حمایت میکنه و یواش یواش استارت خواهد زد حالا ببینید که چه خواهد شد حتی دخیا رو هم ونگال در یکجایی با وارد کردن والدز بهش چراغ سبز نشون داد یادتون باشه همین جا خود ما گفتیم وقتی دخیا داره آنقدر خوب کار میکنه چرا اون یک دروازبان رزومه دار مثل والدز که باهاش رابطه داشته رو وارد میکنه که دخیا تمرکزش از بین بره من اعتقاد دارم کل حضور والدز فقط برای رد کردن دخیا و نابود کردنش بود چون نمیشه این بازیکنها رو خیلی رو راست از تیم کنار گذاشت پس روشهای جایگزینی هم هست همین دخیا خیلی وقتها شنیده میشد فصل گذشته باهم مشکل داشتن چون ونگال حاضر نبود نقش دخیا رو قبول بکنه در نتایج تیم....

Last edited:

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
دخیا ارتباطی با ونخال نداره دخیا پشت گوشش خارش گرفته بود...اوردن والدز هم ربطی به دخیا نداره والدز بازیکن ازاد بود بهترین کار ممکن رو کرد اوردش الان ۵ میلیون هم بفروشه سود کردیم اما دخیا اگه میخواست تمدید کنه زمان مویس هم میتونست تمدید کنه این بشر مورد داره ...وبه نظرم فنخال با هر روشی حالا به قول خودش فلسفش هم شده رو حرفش بمونه یا رئال یه سوپر استار به ما بده دخیا رو بگیره یا دخیا همینجا بمونه واسه یه فصل بخدا با این عقل خودم بهتون میگم این دخیا هست که بخاطر بازی کردن تو جام قهرمانان و دعوت به تیم ملی مجبوره بهتر از سال قبل تمرین کنه و بازی کنه برای ما وگرنه این دخیا که رو جایگاه ویزه بشینه نه به تیم ملی دعوت میشه نه دیگه فصل بعد رئال میخره اونو .شایسته باشگاهی مثل منچستر نیست بازیکنی اینطور برخورد کنه دخیا هنوز بازیکن باشگاه هست وقتی ناز میکنه و بازیگوشی میکنه باید پی همه چیزو به تنش بخره.فنخال حتما یه چیزی از دخیا دیده که بهش اعتماد نمیکنه کلید دروازه مارو دستش نمیده وگرنه مریض نیست بهترین بازیکن فصل قبلشو تو ۱۸ نفر قرار نده

خبر فوری:
چیچاریتو با قراردادی به ارزش ۱۲ میلیون به مدت ۳ سال به عضویت لورکوزن دراومد.بعد بازی هم با همه خداحافظی کرده
Javier Hernandez has joined Bayer Leverkusen on a 3 year deal. He said goodbye to his team-mates after match vs Swansea

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
قبول دارم که ونگال چندان هم موثر در هوایی شدن دخیا نبود ولی نتونست توی یک فصل دلگرمی هم برای موندنش ایجاد کنه اینکه الان هم سکو نشین شده اگر این دو روز اخر منتقل بشه همش میشه مایه ی مسخره شدن تیم....
توی مصاحبه اخر بازی سوال شده که بعد از این باخت ایا سیاست شما در زمان باقی مانده از نقل و انتقالات تغییری میکنه یا نه که ونگال گفته خیر چون ما از گذشته میدونستیم باید دنبال چه هدفهایی باشیم که البته حرفش درست و منطقیه ولی در ادامه گفته دلیلی نداره که ما وحشت زده بشیم چون ما تیم برتر میدان بودیم برای ۸۵ دقیقه و اونها تو پنج دقیقه ای که ما فشار رو کم کردیم تونستن نتیجه رو عوض کنند و بعد هم گفته که بازیکن ها عکس العملی به تغییر سیستم اونها نشون ندادن..!!حالا اینکه پس نقش مربی بعد از تغییر سیستم تیم حریف چیه هم میتونست سوالی باشه که از ونگال پرسیده بشه...که احتمالا میگفت من این رو با تعویضهام انجام دادم

ابن دیگه حرف من نیست حرف خود ونگاله که میگه ما برتر بودیم و نیازی به تغییر نیست پس دوستانی که میگن این باخت ها میتونه سراغاز تغییر باشه باید دقت کنند که بله شکست میتونه مقدمه پیروزی باشه ولی برای کسی که عقیده داشته باشه مشکلی به خصوصی باعث‌ شکستش شده و تصمیم بگیره مشکل رو رفع کنه..... ولی ونگال گفته اساسا ما بهتر بودیم و مشکل خاصی ندیده تنها مشکل غفلت بازیکنها بوده که واکنش به تغییر سیستم حریف نشون ندادن و ایشون مشکلی که در این بازی ببینند و بخوان بر اساسش خرید بکنند رو تشخیص ندادند

پ.ن: به عقیده من این ساعت های آخر برای تیم پرکار خواهد بود و احتمال رخ دادن انتقال های عجیب و غریب هم کم نیست فقط امیدوارم ونگال حرف درستی زده باشه و خریدهای خوب و کارشناسی شده ای که از قبل‌ روش کار شده انجام بشه و رفقهای خود ونگال هم اگر نباشن این انتقالات بهتره....

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
من میگم:
دارمیان از کلاین خیلی بهتره.
من دوست داشتم بنتکه رو بخریم ولی 32.5 میلیون پوند اصلا پول کمی نیست.
باز هم میگم بشخصه خونه تکونی فن خال رو خیلی قبول دارم. رابین فصل گذشته نشون داد توانایی مهاجم ثابت بودن رو نداره. به اندازه کافی به فالکائو فرصت داده شد. رونی هم فصل گذشته به اندازه کافی تو پست شماره 10 بازی کرد و یادمه هممون میگفتیم رابین و فالکائو باید بشینن رو نیمکت و رونی بره خط حمله. ولی حالا که رونی رفته نوک میگیم برگرده پست شماره 10!
من خودم از منتقدان رونی بودم و هستم و بنظرم اگه همین روند رو بخواد ادامه بده سال آینده، راه رابین پیش روش خواهد بود و از تیم جدا میشه. تو بازی دیروز چندین موقعیت عالی داشت ولی انگار گل زدن یادش رفته! بازی بروخه هم نه بروخه تیم قوی ای بود و نه رونی گل خاصی زد به نظر من. ضمنا از دوستان میخوام نمرات بازیکنها تو 4 بازی لیگ رو بذارن تا نمره بازیکنان مخصوصا رونی رو همه دوستان ببینن.
خریدهای امسال هنوزم میگم خیلی خوب بودن. دارمیان با 12 میلیون پوند، شواینی با 6 میلیون پوند، اشنیدرلین با 24 میلیون پوند و ممفیس با 20 میلیون پوند. من که فکر میکنم هم بازیکنهای خوبی خریدیم و هم به قیمتهای خیلی خوب. وودوارد واقعا تو قیمت خرید بازیکنها عالی کار کرده. البته شاید اگه مثلا ممفیس رو مثل استرلینگ 49 میلیون پوند میخریدیم اونوقت میشد گفت عالی بوده!!!
منم مثل خیلیهای دیگه از رفتار فن خال با دخیا شدیدا حمایت میکنم. رفتن دخیا رو هم مربوط به فن خال نمیدونم. خرید والدز و رومرو به عنوان بازیکن آزاد و دروازه بان دوم بنظرم سیاست خوبی بوده و الان هم علت بازی دادن به رومرو این نیست که دروازه بان اولمونه بلکه نامشخص بودن وضعیت دخیاست.
البته رفتار فن خال با والدز رو نپسندیدم و بنظرم اشتباه هستش.
پ.ن: از همه دوستان گل یونایتدی ممنونم که نظراتشون رو مینویسن تا ما هم استفاده کنیم و خوبی بحث کردن همینه که نظرات موافق و مخالف در کنار هم باشن و آزادی بیان همینه دیگه.
منم نظراتم به اصلان عزیز خیلی نزدیکه :دی

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
قبول دارم که ونگال چندان هم موثر در هوایی شدن دخیا نبود ولی نتونست توی یک فصل دلگرمی هم برای موندنش ایجاد کنه اینکه الان هم سکو نشین شده اگر این دو روز اخر منتقل بشه همش میشه مایه ی مسخره شدن تیم....
توی مصاحبه اخر بازی سوال شده که بعد از این باخت ایا سیاست شما در زمان باقی مانده از نقل و انتقالات تغییری میکنه یا نه که ونگال گفته خیر چون ما از گذشته میدونستیم باید دنبال چه هدفهایی باشیم که البته حرفش درست و منطقیه ولی در ادامه گفته دلیلی نداره که ما وحشت زده بشیم چون ما تیم برتر میدان بودیم برای ۸۵ دقیقه و اونها تو پنج دقیقه ای که ما فشار رو کم کردیم تونستن نتیجه رو عوض کنند و بعد هم گفته که بازیکن ها عکس العملی به تغییر سیستم اونها نشون ندادن..!!حالا اینکه پس نقش مربی بعد از تغییر سیستم تیم حریف چیه هم میتونست سوالی باشه که از ونگال پرسیده بشه...که احتمالا میگفت من این رو با تعویضهام انجام دادم

ابن دیگه حرف من نیست حرف خود ونگاله که میگه ما برتر بودیم و نیازی به تغییر نیست پس دوستانی که میگن این باخت ها میتونه سراغاز تغییر باشه باید دقت کنند که بله شکست میتونه مقدمه پیروزی باشه ولی برای کسی که عقیده داشته باشه مشکلی به خصوصی باعث‌ شکستش شده و تصمیم بگیره مشکل رو رفع کنه..... ولی ونگال گفته اساسا ما بهتر بودیم و مشکل خاصی ندیده تنها مشکل غفلت بازیکنها بوده که واکنش به تغییر سیستم حریف نشون ندادن و ایشون مشکلی که در این بازی ببینند و بخوان بر اساسش خرید بکنند رو تشخیص ندادند

پ.ن: به عقیده من این ساعت های آخر برای تیم پرکار خواهد بود و احتمال رخ دادن انتقال های عجیب و غریب هم کم نیست فقط امیدوارم ونگال حرف درستی زده باشه و خریدهای خوب و کارشناسی شده ای که از قبل‌ روش کار شده انجام بشه و رفقهای خود ونگال هم اگر نباشن این انتقالات بهتره....

این بهترین نقدی بود که تو این تاپیک تا الان خوندم و حتی حرفهای خودم رو بطور کامل تر بیان کرد.من هم مثل شم امیدوارم و درسته ممکنه بعضی انتقال ها سخت به نظر برسه اما تعجب نمیکنه یه سوپراستار حتی بهمون اضافه بشه17 ساعتو ۳۳ دقیقه مونده و تو این مدت خیلی اتفاقا مثل پارسال ممکنه بیفته

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اقا من علیفر شما اسپلر انلاین اکسفورد من نادان شما سراموزشگر مربی کلاس A فیفا من احمق شما فرگوسن.دوست عزیز فقط یهع جواب برای شما دارم فرگوسن مرده برای تیم دوران فرگوسن تمام شده تیم ما این هست .این همه نگید ثروتمندترین باشگاه جهان چون دیگه نیستیم شما میگید اونهام یخرن ما نمیتونیم ماهم میتونیم فصل قبلو میگی؟چون هیچ بازیکن طراز اولی فصل قبل به تیم نیومد چون اون طراز اول میخواد تو جام قهرمانان توپ بزنه تو این فصل؟ببخشیدا پریروز صعود کردیم با جام قهرمانان.دیگه مشکل چیه؟به نظرتون خرید رومرو و والدس اشتباه بوده؟والدز که واسش پول ندادیم یه چندغاز حقوقه که اونم ۵ میلیون بفروشیمش سوده برامون همینطور رومرو.به بلیند ایراد میگیرید؟بلیند خیلی هم خوبه تو خط دفاع.شواینی فسیله یا سالمندان باید بره؟همین شواینی ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰برابر بهتر و با کیفیت تر و با کلاس تر از کریک هست.مشکلتون فروش فان پرسی هست؟فان پرسی بدتر از همین رونی شده بود پیر کم مصرف که اگه بهتر بود یه تیم ته جدولی تو همین لیگ میخریدش نه تو ترکیه بره .میگی فنخال نمیفهمه معذرت میخوام اینو میگم فنخال علم فوتبالیش اونقدر هست که من و شما و امسال ما نتونن بهش ایراد بگیرن بابا انتقاد خوبه نه اینطور حمله کردن به کسی که رو صندلی ریاست تیم داره میشینه رو نیمکت.

انتقاد سازنده باشه مثلا اینکه میگیم چرا رونی باید ۹۰ دقیقه بازیکنه؟نظر اینه که اگه تعویض میشد شاید بخودش میومد این همینطوری بازی میکنه فکر میکنه همه راضی هستن مربی راضیه پس انگیزه برای بهتر شدن چی؟

رفتارش با دخیا؟ فوق العاده حرفه ای بوده
بعدش بعضی چیزا مگه الکیه الان شما میگید ما پولداریم اقا باشه ما پولدار همین الان همین الان فکر کن مالک باشگاه بگه ما بجای ۱۰۰ میلیون همین الان ۳۰۰ میلیون میدیم نیمار بیاد اینجا فکر میکنید نیمار میاد نه اقا جون نیمار نمیاد این ربطی به کوچکی بزرگی باشگاه نداره ایندشو اونجا داره میبینه .میگید سیتی چرا میگیره چون مالکش عربه قدرت مند جاه طلب نه خاندان گلیزر پول پرست .الان به مالک سیتی بگن ۱ میلیارد دلار بده رونالدو رو بیاریم ۱ میلیارد دیگه بده مسی رو بیاریم خودکارو دست چک رو در میاره همون لحظه اگه پرس بگه ۱میلیاردو اصلاح کن ۱.۵ درجا اصلاح میکنه چون جاه طلبه اما گلیزرها نه اگه همین بیل رو که رئال گفت ۶۰ میلیون بدید با دخیا بیل رو بدیم اگه گلیزرها بخوان خرید کنن میخرن پس نمیخوان این به فنخال ربطی نداره این به مدیریت ربط داره همه چیزو از فنخال نبینید فنخال هم دوست داره دستش تو خرید باز باشه اما همه چیزو نمیتونه بگه نمیتونه بیاد تو کنفرانس از گلیزرها بدبگه باید هواسش به جایگاه خودشم باشه.میگید زیر توپ زدن ببخشیدا اینو هر امقی در جهان میده وقتی بازی قفل میشه باید یا با شوت از راه دور قفل رو باز کنی یا سانتر از جناحین با این بضاعت تیم فنخال باید چکار میکرد؟ مهاجم تارگتش که رونی بود تو زمین برای فلینی باید چکار میکرد مگه فلینی مسی هست که بخواد باهاش تکنیکی بازی کنه
اول: عزیز چرا بهتون بر خورد؟؟
هدف خندیدن بود...
دوم: لحن صحبت کردنتون هنوز هم عوض نشده، و یه حس طلبکاری و برتری نسبت به بقیه دارید تو صحبت کردنتون، اینجا هم همونطور که گفتم همه حق اظهار نظر دارن...
شما نظرت رو میگی و بنده هم نظرم رو، ولی فرق بنده این هستش که اینجوری از کوره در نمیرم...
بیش از هزار بار گفتم که فرگوسن رفته، پس تفکر مدیریت و طرفدارها باید عوض بشه، چون هیچ کس نمیتونه به اندازه ناخن های فرگوسن بشه...
با هزینه حدودا 300 میلیونی تونستیم تیمی که 2 فصل قبلش قهرمان لیگ شده بود و به نیمه نهایی CL (اشتباه نمیکنم؟؟؟) رسیده بود، دوباره بعداز باری حذفی به CL برسونه!!!!!!Hurray Hurray Hurray تبریک میگم که منچستر به CL رسید، اون هم به صدقه سری سوتون و لیورپول و تاتنهام، ما از 6 بازی آخر لیگمون فقط 5 امتیاز گرفتیم، در صورتیکه قبل از این 6 بازی با اختلاف 5 امتیاز با لیورپول در رده سوم بودیم و به لطف نتایج مفتضحانه تر از مایی که لیورپول و تاتنهام و سوتون گرفتن به CL رسیدیم...
در مورد بازیکنها، شواینی هنوز مشکل بدنی داره و بازی دیروز هم کم اورده بود به شدت، چیزی که بهتر از این تو این سنش نخواهد شد، تازه رفته بدنساز قدیم بایرن رو استخدام کرده که به مشکل بدنیش برسه، اگه قبول ندارید که مشکل بدنی داره...
فن پرسی رفت که رفت، ولی من بیش از هزار بار گفتم(اصلا من نگفتم، گری نویل و اسکولز گفتن) که بازیکنی که میره باید بهتر از اون به تیم بیاد و نه تیم بمونه دست به شخم...
والدز و رومرو؟؟؟ والدز رو مفت گرفتیم که فقط برای تیم حاشیه درست کنه و تو 5 دقیقه اولی که به بازی اومد برای تیم، سر تیم رو خورد، مفتش هم گرونه، دقیقا مثل رومرو... من از شما یه سوال دارم؟ آیا لیندگارد و جانستون نمیتونستن به اندازه این دوتا عمل کنن؟؟ من که شک ندارم بهتر از اینها بودن...والدز رو الان بشیکتاش هم نمیخوادش، فقط یه نیم فصل با ما قرارداد داره و اگه هم میفروختنش، حداکثر پول بلیطش در میومد، حقوقی که بهش دادن رو حساب نکردید تو این مدت؟ والدز رو گرفتیم فقط برای 1 بازی...
عملکرد اسمای دیگه ای هم که اوردم رو خودت نگاه کن، به این ها نمیگن ضعف مدیریت البته، به اینا میگن خریدهای آشغال یک سرمربی ...
بنده کی اعلام کردم که همه چیز گردن فن خال هستش؟؟ تو هر پست دارم صد بار اسم مدیرهارو میارم...
عزیز من فقط بحث پول نیست، خودت داری میگی دیگه، هیچ بازیکن تاپی دلش نمیخواد به منچستر بیاد، چون میدونه آیندش رو نابود میکنه، چرا؟؟؟؟ چرا همچین تفکری دارن بازیکنها؟؟؟؟
من که چیزی بارم نمیشه، بازیکنهای فوتبال که سرشون میشه؟؟؟ هیچکدوم دلشون نمیخواد با این مربی کار کنن، حتی هلندی ها هم دلشون نمیخواد با این مربی کار کنن...
با بقیه حرفات به جز این پایینی ها موافقم.
اصلان جون، منظورم رو تو متن بالا گفتم، ولی در کل من همیشه شواینی رو دوست داشتم، ولی چرا باید بایرن ردش کنه بره با اون قیمت، همچین بازیکنی رو که تقریبا مثل اسطوره باشگاه هستش، فقط میشه گفت که این شواینی به آخر خط رسیده...

Last edited:

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
کیکر مدعی هست که لورکوزن تونسته منچستریونایتد رو برای انتقال چیچاریتو متقاعد کنه و این بازیکن احتمالا امروز که آخرین روز نقل و انتقالاته قراردادی رسمی با بایرلورکوزن امضا خواهد کرد.

همچنین کیکر گفته چیچاریتو فردا در تست های پزشکی بایرلورکوزن شرکت خواهد کرد و پس ازاون قراردادی رسمی و طولانی مدت با این باشگاه امضا خواهد کرد.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
رابرت کوک:
yzpt_image.jpg

"چارلی آستین با 15 میلیون پوند به منچستریونایتد خواهد پیوست و امشب هم در تست های پزشکی منچستریونایتد شرکت خواهد کرد"

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
رابرت کوک:
yzpt_image.jpg

"چارلی آستین با 15 میلیون پوند به منچستریونایتد خواهد پیوست و امشب هم در تست های پزشکی منچستریونایتد شرکت خواهد کرد"

تموم کننده خوبیه. فصل پیش با اون هافبک هایی که کویینز داشت عملکردش خیلی خوب بود
این فصل هم تو 5 بازی برای تیمش 4 گل زده. سنشم بالا نیست
----

من با کلمه به کلمه حرفای میلاد موافقم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب این اخبار مارشال و آستین به قیمتهای 15 و 36 میلیون پوند در روز آخر نقل و انتقالات، فقط یه چیزی رو میرسونه، لجبازی و کمبود فهم فوتبال و بی اطلاعی سرمربی از شرایط تیم رو...
کسی هست که خلاف این رو بگه؟؟؟
فکر میکنم با توجه به ارزش گذاری 390 میلیونی منچستر نسبت به 94 میلیون سوانسی، شعور فوتبالی سرمربی سوانسی یعنی گری مانک در حدود 4 برابر فن خال هستش...(جدی نگیرید:general711::general711:)
وقتی دارم نگاه میکنم که تمام طرفدارای منچستر میدونستن که تیم احتیاج به Striker داره و آقای فن خال با اطمینان از نخریدن مهاجم دیگه صحبت میکردن و طرفدارها ترکیب تیم و جای تمام بازیکنهارو میدونستن و از پارسال تمام این چیزارو به فن خال دیکته کردن(مثل رسانه ها و بزرگای تیم)، با اطمینان میتونم بگم که تمام طرفدارای منچستر شعور و فهم فوتبالی بسیار بالاتری از فن خال دارن...

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
BREAKING NEWS

Borussia Dortmund in advanced talks to sign Adnan Januzaj on loan from Manchester United, according to Sky sources.
امیدوارم که این انتقال انجام بشه و یانوزای حداقل بتونه زیر نظر یه مربی درسته حسابی پیشرفت کنه و فوتبالش رو خراب نکنه...
اگه عدنان بره، ماتا پشت رونی میتونه بازی کنه و هررا یا یانگ به سمت راست میرن، اونوقت سمت راست هم یه کاری میتونه بکنه تو بازی...

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
لیندگارد بصورت بازیکن آزاد داره به وست برومویچ میره.سرمربی سیلسن هم گفته تا الان هیچ تماسی در مورد سیلسن با ما گرفته نشده از سوی منچستر.هرناندز هم تا ساعاتی دیگر برای تست پزشکی به مقصد المان پرواز میکنه

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
پارسال اکثر طرفدارا خودشونو به در و دیوار زدن که اقا دفاع سه نفره حداقل تو لیگ برتر جواب نمیده کلی از این بابت صدمه خوردیم اخر به حرف طرفدارا رسید
همه میگفتن مشکل این تیم خط هافبکشه(بخصوص هافبک دفاعی) نه حمله برداشت دو تا بازیکن بی مصرف تو خط حمله رو اورد تیم صدمه خورد اخرش بازم به حرف طرفدارا رسید و دو تا هافبک دفاعی اورد !
اما بازم مشکل ما با خرید مهاجم حل نمیشه! چرا؟ چون یه بچه 5 ساله یا حتی الاغ رو هم بذاری رو نیمکت حریفا دیگه میدونه چجوری جلو ما رو بگیره
خب اخه مردک از وقتی اومدی تا الان تیمت همش به یه شکل میخواد توپو جلو ببره دیگه مربی حریف بز هم که باشه دو تا فیلم بازیای ما رو ببینه میفهمه چجوری بازیو به نفع خودش تموم کنه. دریغ از ذره ای تغییر و خلاقیت
برنامه بازی ما اینه: 20 30 تا پاس وسط زمین بهم بدن بعد یهو ماتا رو میبینن پاس میدن بهش . توپ به ماتا میرسه و دو تا بازیکن حریف میان سراغش اینم میگه یا جانی اوانز چیکار کنم چیکار نکنم میزنه تو سر توپ دوباره بر میگرده عقب(در همین حال پروفسور دارمیان هم دست به دستگیره تو اوت وایسادن ) توپو دوباره میبرن وسط پاس میدن ممفیس. اون یه خرده با توپ عشق بازی میکنه کارش که تموم شد زور چپون توپو جلو میبره پاس میده رونی و رونی هم از نقطه پنالتی توپو میفرسته اسکاتلند بعد میزنه تو سرش میگه اوا خاک تو سرم لویی دیدی چی شد؟:eek:
با این وضع انتظار داریم اخر فصل کلوپ شادمانی لویی و شرکا با سه گانه تکمیل بشه!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دوستان چند وقتی هستش که(از اول فصل) دارم میگردم دنبال سایتی یا منبعی که شکل حرکت بازیکنان رو در طول 90 دقیقه نشون بده که مطلبی رو در مورد جا و شیوه بازی ماتا و دیپای بگم، ولی خوب چیزی نیافتم و مجبور هستم همینجوری بگم که عملا ماتا و دیپای دارن حرکت تیم رو نابود میکنن در کناره ها(باز همکاری دیپای و شاو بیشتر هستش) ولی ماتا اصلا با وینگ بک سمت راست تیم هیچ همکاری نمیکنه و هر موقع صاحب توپ میشه(هر بار) حرکتش به سمت وسط زمین و در خلاف جهت حرکت تیم هستش، عملا فقط نفس تیم رو میگیره و باعث برگشتن تمام مدافع های تیم حریف میشه، عملا حتی سرعت بازی و فرصت ضدحمله رو هم از تیم میگیره...
اصلا نمیدونم فلسفه فن خال چی هستش و چی فکر میکنه از بازی دادن ماتا و دیپای در این جای زمین...
باز دیپای حرکتش رو به عقب نیست و به سمت دروازه میره و شوت میزنه که خیلی عالی هستش، ولی ماتا نه شوت میزن و نه حرکت رو به دروازه میکنه...
تو بازی قبلی هم که کم موقعیت خراب نکرد، فرض کنید که اگه بازیکن راست پایی اون سمت بازی کنه، چقدر میتونست به تیم کمک کنه، یا حداقل ماتا سرعت داشت و یا با پاسهای توی عمق دارمین رو توی محوطه برای ساختن موقعیت گل صاحب توپ میکرد...؟؟؟؟
تو بازی قبلی هم از اون موقع که یانگ اومد تو زمین، فقط رفت کنار و کشید زیرش که مدافع های سوانسی هم به راحتی همه سانترهارو دفع میکردن...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
پارسال اکثر طرفدارا خودشونو به در و دیوار زدن که اقا دفاع سه نفره حداقل تو لیگ برتر جواب نمیده کلی از این بابت صدمه خوردیم اخر به حرف طرفدارا رسید
همه میگفتن مشکل این تیم خط هافبکشه(بخصوص هافبک دفاعی) نه حمله برداشت دو تا بازیکن بی مصرف تو خط حمله رو اورد تیم صدمه خورد اخرش بازم به حرف طرفدارا رسید و دو تا هافبک دفاعی اورد !
اما بازم مشکل ما با خرید مهاجم حل نمیشه! چرا؟ چون یه بچه 5 ساله یا حتی الاغ رو هم بذاری رو نیمکت حریفا دیگه میدونه چجوری جلو ما رو بگیره
خب اخه مردک از وقتی اومدی تا الان تیمت همش به یه شکل میخواد توپو جلو ببره دیگه مربی حریف بز هم که باشه دو تا فیلم بازیای ما رو ببینه میفهمه چجوری بازیو به نفع خودش تموم کنه. دریغ از ذره ای تغییر و خلاقیت
برنامه بازی ما اینه: 20 30 تا پاس وسط زمین بهم بدن بعد یهو ماتا رو میبینن پاس میدن بهش . توپ به ماتا میرسه و دو تا بازیکن حریف میان سراغش اینم میگه یا جانی اوانز چیکار کنم چیکار نکنم میزنه تو سر توپ دوباره بر میگرده عقب(در همین حال پروفسور دارمیان هم دست به دستگیره تو اوت وایسادن ) توپو دوباره میبرن وسط پاس میدن ممفیس. اون یه خرده با توپ عشق بازی میکنه کارش که تموم شد زور چپون توپو جلو میبره پاس میده رونی و رونی هم از نقطه پنالتی توپو میفرسته اسکاتلند بعد میزنه تو سرش میگه اوا خاک تو سرم لویی دیدی چی شد؟:eek:
با این وضع انتظار داریم اخر فصل کلوپ شادمانی لویی و شرکا با سه گانه تکمیل بشه!
چه همزمان یه همچین مطلبی رو نوشتیم!!!!!:general601::general601::general601:طرز تفکر یکی هستش...:general601::general601::general601:
این هم بهترین بازیکنان هفته:
1.JPG 2.JPG

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
برنامه بازی ما اینه: 20 30 تا پاس وسط زمین بهم بدن بعد یهو ماتا رو میبینن پاس میدن بهش . توپ به ماتا میرسه و دو تا بازیکن حریف میان سراغش اینم میگه یا جانی اوانز چیکار کنم چیکار نکنم میزنه تو سر توپ دوباره بر میگرده عقب(در همین حال پروفسور دارمیان هم دست به دستگیره تو اوت وایسادن ) توپو دوباره میبرن وسط پاس میدن ممفیس. اون یه خرده با توپ عشق بازی میکنه کارش که تموم شد زور چپون توپو جلو میبره پاس میده رونی و رونی هم از نقطه پنالتی توپو میفرسته اسکاتلند بعد میزنه تو سرش میگه اوا خاک تو سرم لویی دیدی چی شد؟
:general304::general304::general304::general304:
بترکی! دقیقاً عالی گفتی!

بالا