پای راستش شکسته.یه مسئله ای رو من دقت نکردم
پای چپش شکسته یا راست؟
خوش اومدی دوست عزیز.سلام
اولین پست من در این کلوب است
شاو به مدت 4 تا 6 ماه پس از جراحی دوران نقاهت خواهد داشت و امید است به بازی های اخر فصل و یورو 2016 برسد که خیلی احتمالش ضعیف است !!!!!!!!!
خوش آمدید دوست عزیز.سلام
شاو به مدت 4 تا 6 ماه پس از جراحی دوران نقاهت خواهد داشت و امید است به بازی های اخر فصل و یورو 2016 برسد که خیلی احتمالش ضعیف است !!!!!!!!!
سلام
خب پس. میلاد خوب شد تو پیش اون بدبخت نیستی وگرنه خودکشی می کرد با این روحیه ای که میدی!:دیپای راستش شکسته.
والله چی بگم افشین جان، استخون انگشت پای خود من حدودا 1.5 سال پیش شکست، هنوز نمیتونم روش فشار بیارمخب پس. میلاد خوب شد تو پیش اون بدبخت نیستی وگرنه خودکشی می کرد با این روحیه ای که میدی!:دی
حداقلش شانس اورد پای تخصصیش نشکسته. انصافا تنها بازیکنی که از خریدش با قیمت بالا شاکی نشدم همین لوک هست. همیشه دوست داشتم بیاد یونایتد. الانم امیدوارم زودتر خوب بشه و حداقل به یورو برسه
شکستگی پا رو نمیدونم ولی دستام تا دلت بخواد شکستن:دی قبول دارم درد داره اما خب اینو هم در نظر بگیر بهترین پزشکا و فیزیوتراپا بالا سرشن . بر میگرده مطمئنم .هنوز خیلی جوونه . فقط امیدوارم بعد یکی دو ماه فراموشش نکنن و بلایی که سر هارگریوز اومد سر لوک نیاد.والله چی بگم افشین جان، استخون انگشت پای خود من حدودا 1.5 سال پیش شکست، هنوز نمیتونم روش فشار بیارم، چون درد میگیره، نه نی و نه نازک نی که بدترین قسمتها برای شکستن پا هستش...:general509::general507:
این بچه حداقل شاید 6-5 ماه طول بکشه که بخواد روی پاش وایسه، چقدر طول بکشه که بخواد به شرایط فوتبالش برگرده...:general208::general208::general208: لعنت به این مورنو...![]()
“Luke Shaw’s injury was awful and I wish him a speedy recovery,” he told BT Sport. “But the referee made the right decision.
کلاً زده به سرش این آدم!تف تو ذات این رسانه ها که به یه پسر 20 ساله هم رحم نمیکنن
حالا شایعه شده یونایتد دنبال جایگزین شاو هست!!!!!!!!!!!!!! بلیند روخو و یانگ هر سه میتونن تو اون پست بازی کنن جایگزین میخواد چیکار؟ بذارید دو روز بگذره بعد چاله این بدبختو بکنید!
سیتی زن ها تا دقیقه ۷۷ بازی رو در خانه ۲-۱ عقب هستندو تعجب از اینه که فشار بی امانی رو دارن میارن و به گل نیمرسن جالبه دیبروین گل اول رو برای سیتی زن ها زده
من از هر دو تا تیم دفاع دارم تو فنتسی لیگ، امیدوارم مساوی شهسیتی هم به وستهم باخت، در خونه خودش...
ببینیم که فن خال عرضه استفاده از این موقعیت رو داره و فاصلش رو کم میکنه؟