دختر هم داره؟؟؟؟؟![]()
بله بله بله بله
دختر هم داره؟؟؟؟؟![]()
http://www.goal.com/en/news/1862/pr...ity-man-utd-made-title-statement?ICID=HP_BN_1
یکی ترجمه کنه این الان گفت مدعی قهرمانیه آخر یا دوم سومی؟!![]()
به خصوصیات خوبش اضافه شد، جو گیر...http://www.goal.com/en/news/1862/pr...ity-man-utd-made-title-statement?ICID=HP_BN_1
یکی ترجمه کنه این الان گفت مدعی قهرمانیه آخر یا دوم سومی؟!![]()
عجب صحبتهایی!؟ گمانم سرالکس دیده افشین و میلاد این دور و ورها نیستند خیلی آزادانه صحبت کرده
علی جان، فکر میکنم که رئیس هم آدم هستش و اشتباه هم میکنه، همونطور که روی انتخاب مویس اشتباه کرد، ولی اینکه بخوایم سر حرفای رئیس بگیم که فن خال موفق بوده، شاید ساعتها بشینم گریه کنم...:general503::general503::general503:عجب صحبتهایی!؟ گمانم سرالکس دیده افشین و میلاد این دور و ورها نیستند خیلی آزادانه صحبت کرده
این سایت "کلوب هواداران" چه فونت وحشتناکی داره. دو تا مطلبشون رو خوندم، حال تهوع بهم دست داد. باورم نمیشه اینهمه بیسلیقگی در انتخاب فونت و طراحی :general110:
اگر اونجا عضو هستید پیشنهاد کنید فونت رو عوض کنند. یا اینکه مطالبشون رو تو همین صفحه خودمون بنویسید. این پیشنهاد دوم، خیلی بهتره.
راستش اگر کسی مطالبی رو که ورزش 3 در مورد منچستر مینویسه رو به اینجا منتقل کنه، من کاملا همهء گشت و گذارم رو تموم میکنم و دربست همینجا بست میشینم. دیگه خرده فرمایش دیگهای ندارم![]()
به این میگن فوتبال کثیفاین هم دلیل رفتن پوگبا از منچستر به گفته رئیس:
Sir Alex Ferguson has revealed that Paul Pogba’s departure from Manchester United in 2012 was triggered by the midfielder’s agent Mino Raiola.
The France international left Old Trafford on a free transfer to join Juventus, with United receiving just £800,000 compensation for the then 19-year-old, who has since gone on to win three Serie A titles, the Coppa Italia, and was named Best Young Player at the 2014 World Cup.
At the time of Pogba’s exit, Ferguson had criticised the player for showing a lack of respect, but now the former United manager admits that Raiola’s interference was a factor in the midfielder’s move to Italy.
“There are one or two football agents I simply do not like, and Mino Raiola, Paul Pogba’s agent, is one of them,” Ferguson wrote in his new book ‘Leading’.
"I distrusted him from the moment I met him. He became Zlatan Ibrahimovic’s agent while he was playing for Ajax, and eventually he would end up representing Pogba, who was only 18-years-old at the time.
“We had Paul under a three-year contract, and it had a one-year renewal option which we were eager to sign. But Raiola suddenly appeared on the scene and our first meeting was a fiasco.
"He and I were like oil and water. From then on, our goose was cooked because Raiola had been able to ingratiate himself with Paul and his family and the player signed with Juventus.”
آخ گفتی افشین!فن خال چرا به ویلسون بازی نمیده؟
راستش اصلان جان این بیشتر مثل آرزو میمونه، ویلسون و مارسیال نمیتونن همزمان تو زمین باشن، اول که سبک بازیشون خیلی شبیه هم هستش و حداقل میشه گفت که بازیکن با سبک بازی ویلسون و مارسیال و دیپای، بیشتر از این نمیشه تو ترکیب باشن...آخ گفتی افشین!
انقد دلم میخواد ویلسون و مارسیال جفتشون بازی کنن یه ترکیب با دو تا مهاجم جوون و آینده دار و خوب!
دلم میسوزه براش، واقعاً با استعداده و هیچ فرصتی نمیده بهش ون حال!