راستش من هنوز هم فکر نمیکنم انتخاب مویس اشتباه بوده باشه. انتخاب مویس برای مویس شاید تحقق یک رویا بود و یا شاید وقوع یک فاجعه. اما تقریبا برای هیچ مربی دیگهای هم شانس چندانی نمیبینم که در اون مقطع میتونسته نتیجه دلخواهی بگیره. شاید شاید حداکثر میتونستیم سهمیه رو همون سال بگیریم. نه بیشتر تازه به اینهم مطمئن نیستم. این سزارینی بود که میبایست صورت بگیره و در اون مقطع، قابله-مربی هر کس که بود، بدبخت میشد. بیجهت نیست که از حرفهای سرالکس اینطور برداشت میکنم که گواردیولا جراتش رو نداشت که این مسئولیت رو به عهده بگیره. به عبارتی اونقدر تیزهوش بود که میدونست الان وقت اومدن به منچستر نیست.علی جان، فکر میکنم که رئیس هم آدم هستش و اشتباه هم میکنه، همونطور که روی انتخاب مویس اشتباه کرد، ولی اینکه بخوایم سر حرفای رئیس بگیم که فن خال موفق بوده، شاید ساعتها بشینم گریه کنم...:general503::general503::general503:
سایت ورزش 3 رو واسه چی چک میکنی؟
من فقط اگه بخوام به چیزی بخندم میرم سراغش، همه مطالبش کپ، میگم کپ ولی باید ببینی که دقیقا ترجمه مطالب گل هستش...
بعضی وقتها مطالبی از Sky و BBC هم توش پیدا میشه...
بحث در مورد فنخال و دستآوردهاش بیهوده است. تو دلایلی برای بدردنخور بودنش داری و عدهای هم این اعتقاد رو ندارن (مثل من). نکته جالب و عجیب اینه که تقریبا هیچ غیرمنچستری رو نمیشناسم که به بزرگی فنخال اعتقاد نداشته باشه. البته بجز استویچکف یا کسانی که فنخال کنار گذاشتهشون. برخورد اینها فرق ماهیتی با رفتار مسخرهء روی کین نداره. مثل حرفهای زلاتان در مورد گواردیولا.
وای چه کردم؟! الانه که بدبختم کنید. اصلا فنخال بدترین مربی تاریخه و الفرار.