• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
من که اصلاً برام مهم نیست که حذف بشیم ولی کاش بازیکنهای اصلی بیشتری رو استراحت میداد به بازی آوردن مثلاً رونی یعنی اینکه ما حتمی میخوایم بازی رو ببریم کاش با یک تیم جون که شروع کردیم با همون هم تموم میکردیم...
در بی اهمیت بودن این جام که شکی نیست! ولی دروغ چرا، من از این بشر انتظار بیشتر از این ندارم :p

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فوتبال علی اصغری
توپ رو از هر جایی که میشه بفرستن برا فلاینی
عین بازیهای ایران

داور هم یکی دو صحنه مشکوک به پنالتی رو برای منچستر نگرفت

بدشانس هم بودن
ولی اگه ببازیم مقصر اول فان خال هست با این استراتژی

بازی هم رفت به پنالتی

ممنوع که فکر کنم بازنده ایم

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
دوستان میگند مقایسه نکنید بده واقعاً همین الان از وسط زمین سانتز کردن که فلینی سر بزنه تو محوطه جریمه اونها اصلاً این تیم بازیهاش رو تماشا کردن سخت شده بازی به ضربات پنالتی کشیده شد...

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
از فنخال متشکرم.واقعا تونست از نیمکتش تو این بازی بهترین بهره رو ببره.درحالیکه ونگر دیشب هم مصدوم داد و هم با تیمی به مراتب ضعیف تر از میدلزبورو ۳-۰ بازی رو واگذار کرد با ۲ بازیکن مصدوم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فان خال تا جریان بازی یه بار هم لب خط نمیاد یه داد بزنه سر بازیکنا
حالا سر پنالتی ها خیلی فعال شده

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
به نظرم جلوی تیمی مثل میدلزبرو از شانس و داوری حرف زدن خنده داره این جام بی اهمیته آرسنال و چلسی هم باختن ولی این دلیلی خوبی نیست چون اونها باختن ماهم ببازیم پس عیبی نداره چرا ما اصلی ها رو به بازی آوردیم و حالا تو پنالتی ببریم هم لذت بخش نیست...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی که افتضاح بود
یعنی با این وضعیت واقعا تا لیگ قهرمانان کارمون سخته

تیم امشب فقط ماتو اشنایدرلین ا نبود
شواینی و هررا که فیکس نیستن

رونی هم هنرنماییش رو کامل کرد و پنالتی اول رو خراب کرد

پنالتی اول رو هم خوردیم

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
فنخال دیگه رونی رو باید با لگد بندازه رو نیمکت دیگه حالم ازش بهم میخوره گوره اون اسطوره بودنش تف تو روحش رید به اعصابم پسره مزخرف

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب حذف تو زمین خودی

فن خال گند زدی با ترکیب هات و پنالتی زن انتخاب کردن و استراتژی انتخاب کردنت

واقعا مدافعای فان خال الان چه دفاعی دارن بکنن

من دیگه تا زمانی که فان خال هست بازیهای این تیم رو نمیبینم

این چه بازی ای بود

تازه یه گل هم خوردیم که به نظر من افساید نبود

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ببخشید خب رونی رو فان خال گذاشتش تو ترکیب

اگه متوجه نشد که خراب کرده که الفاتحه

اگه متوجه شد و عوضش نکرد باز هم الفاتحه

ممفیس رو نگه میداشت و رونی رو میکشید بیرون

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
مردک تیم کامل فرستاده زمین،اونم برای یه بازی تو جام اتحادیه که هیچ تیم لیگ برتری جدیش نمیگیره،اینجوری گند میزنن و تو پنالتی هم میبازن،از آقای فن خال انتقاد هم نمیشه کرد اونوقت،بازی اصلا نباید به پنالتی می کشید که رونی و کریک گند بزنن تو پنالتیا،باید تو 90 دقیقه تموم میکردن بازی رو

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
خوب الان رونی نبود ما 10 تا زده بودیم نیست تا آخر بازی که نبود تیم شاهکار بود از اون به بعدش هم اگر نمیومد بهتر میشد بابا تیم یک حرکت ترکیبی نمیتونه بکنه هر چی دستشون اوم کشیدن زیرش الان دفاعیه اشون میشه رونی و باخت آرسنال من نمیدونم با باخت بقیه تیمها چیکار داریم و اینکه اگر رونی بده سرخود خودش نمیره تو زمین یکی میفرستش تو لیست 11 نفر که بازی میکنه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من بیننده نوعی متوجه شدم رونی خراب کرده. مطمئن هم بودم پنالتی رو خراب میکنه
اما فان خال ایا واقعا متوجه نشد؟
مگه میشه ؟مگه داریم ؟

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
:general106::general106::general106::general106::general106::general106: اودین وکیلی خنده داره این حرفا،شما تو این 2 سالی که این مردک سرمربی تیم هست یه بازی 90 دقیقه زیبا از این تیم دیدین؟تیم معلوم نیست طبق چه تاکتیکی بازی میکنه،تاکتیک تیم ما بی تاکتیکی هست و به خاطر همینه که تو یه بازی می بریم،بازی بعدی کاملا سینوسی میشه بازیمون و گند میزنیم،گل هایی که زدیم رو دقت کنید بهشون،روی حرکت تیمی بوده؟روی برنامه ریزی مشخصی بوده؟یا همین طوری باسمه ای یکی توپ لو داده،یا روی خلاقیت فردی به گل رسیدیم،غیر از اینه؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تیمت تو زمین خودی و حمایت تماشاگر و ترکیب میشه گفت اصلی اینطوری بازی کنه و ببازه

واقعا جای تاسف داره

نمیشه توجیهش کرد. حالا شما بگو که بهتر شد باختیم
بازی تیم افتضاح بود

من مطمئن هستم در بازیهای اینده این تیم باز هم به مشکل میخوره
حیف از وقتی که گذاشتم برای دیدن این بازی

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
رونی باید میرفت رو نیمکت که 80 درصد مطمئن هستم این اتفاق روز شنبه میفته.اون اقایونی که میگن تیم اصلی توزمین بود که رسما براشون متاسفم اگه این طرز فکرشون هست.خوبیش اینه که این اتفاقات باعث جذب فن های بیشتر فنخال میشه حذف اصلا حرفی نیست و کسی نمیتونه به فنخال بگه چرا حذف شدی چون یه بیلاخ میده میگه بفرما صدرنشین حال حاظرو ببین دیشب چه بلایی سرش اومد تازه ۲ بازیکن اصلیشو مصدوم هم داد.چلسی قهرمان فصل پیش...فشردگی انگلیس و مصدوم دادن های گذشته همه حاصل بازی های زیاد انگلیس هست و اصلا اهمیتی نداره اما بسیار خوشحال خوشحال .من از کریک گله نمیکنم شاید اصلا تو شرایط و جو خوبی نبوده از رونی سست که یه بازیکن بی غیرت تو تیم شده اصلا حرفی ندارم در موردش بزنم فقط و فقط رونی باید از امروز جلوی کاریزمای مستقیم فنخال قرار بگیره حالا دو تا جواب داره یا رونی دوباره رونی میشه یا با حقیرانه ترین شکل ممکن از تیم جدا میشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من تنها جامی که فان خال میتونست بگیره همین اتحادیه بود. بخصوص با حذف ارسنال و چلسی کار اسونتر شده بود
تیک که تاکتیک خاصی نداره.
تو کل بازی فقط شوت زدن اونم شوت های بی خاصیت. تنها موقعیت خوب ما تیر دروازه لینگارد بود
حتی یک بار هم یه پاس عمقی ندادن که با دروازه بان حریف تک به تک بشن
از هر جای زمین توپ رو بلند میفرستادن که فلاینی بگیره و پخش کنه. فلاینی هم که توپ رو میگرفت و پاس به عقب میداد

در مقابل حریف چندین و چند بار دروازه ما رو به شدت تهدید کرد. 2 تا تک به تک رو رومرو گرفت تا حداقل اون سوتی وحشتناکی که داد رو جبران کرده باشه.
یک گل بخودی فوق العاده زدیم که اونم داور افساید گرفت که معلوم نیست درست بود افساید یا نه

باختیم اما ایکاش فان خال اینقدر جرات داشت که تیم جوانان رو بازی بده که دلمون نسوزه. با ترکیب تقریبا اصلی تو زمین خودی با حمایت تماشاگرا و این بازی ضعیف واقعا باید تاسف خورد به این وضعیت
وقتی تقریبا تیم اصلیت رو میاری تو زمین یعنی میخوای حتما بازی رو ببری. ولی وقتی یک موقعیت گل درست درمون نمیتونی بسازی یعنی یا بازیکنات ضعیفن یا استراتژیت اشتباهه

حالا دیگه قضاوت با شما

بالا