• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
سلسله مراتب باید رعایت باشه.از فنخال حمایت میکنم چون نقدها صحیح نیست مخصوصا نقد عملکرد که عملکردش تا الان در راستای اهداف باشگاه بوده .اسکولز اسطوره باشگاه هست و برای هر منسچرتی قابل احترام اما نباید کرگر بازی دربیاره اسکولز یه ستون نویس اندیپندنت هست همینو بس حالا اسطوره ما هست قبول خیلی برامون عزیزه اما حد خودش باید رفتار کنه .بره دوره هایخ ودشو ببینه اصلا بدونه چطور میتونه تیمو ارنج کنه بعد بیاد فنخالو که به اندازه سن اسکولز تو زمین چمن بوده نقد کنه.مسخرست کسی مثل اسکولز بخواد در مورد فاز تاکتیکی تیم نظر بده.ما یونایتد هستیم و اسطوره کم نداریم اما هرکسی باید حد خودشو بدونه و از حد خودش تجاوز نکنه چون در اخر موجب مسخره کردن خودش میشه نمونه کانتونا جز یه کاریزمای مسخره دیگه چیزی ازش برام بیاد نمونده.هروقتی یه سرمربی هم سطح فنخال اومد عملکردشو نقد کرد یا از نتایجش انتقادی داشت اون موقع با دقت گوش خواهم کرد بقیه مواردو من یه نفر حرف پوچ میدونمو بی اثر و جنبه فان داره برام.
ضمنا اون اقایی که گفت اگنور چند صفحه برید عقب شاید ۲۰ صفحه قبل شما من این خواهشو داشتم اگه راهکاری هست من چند نفرو اگکنور کنم تا از ایه یاس خوندنشون و پریدنای بیجاشون خیالم راحت بشه و بی جهت رو گوشیم نوتی نیاد معرفی کن که متاسفانه چنین قابلیت نیست تو فروم.درمورد حرفتون در مورد سر الکس هم سرالکس میتونه نقد کنه تیم رو بطور کامل و اون کاملا سازنده خواهد بود اما خود فرگوسن به خودش اجازه این رو نمیده که بیاد فنخالو نقد کنه جالبه برام امثال اسکولز میانو مانور میدن
مگه ارتش هست که سلسله مراتب رعایت بشه؟!!!!! طرف به عنوان یه کارشناس و بازیکنی که زمان بازیش کم کسی نبوده اومده از تیمی که زندگیش رو به پاش گذاشته وشیوه مربیگری این مردک انتقاد کرده،بعد شما میگی در جایگاهی نیست که انتقاد کنه؟!!با این حساب،خود شما تو چه جایگاهی هستی که از اسکولزی انتقاد میکنی پس؟

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
جواب ابلهان خاموشیست.حمایت حداکثری از فنخال ادامه داره

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
با این که آدم صبوریم و سعی میکنم تا جائی که میشه مدارا کنم ولی بعضی ها واقعاً شورش رو دراوردن!
چیز بیشتری نمیگم، فقط به بقیه هم میتونم توصیه کنم:| :
Capture.PNG

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
تو سفر بودم و همهء برنامه‌هام رو ترتیب دادم که سر وقت تو اطاق باشم. بعد موجود مهوعی مثل طالب‌زاده اومد چند ساعت مزخرف گفت! اصلا باورم نمی‌شد. با اینکه تیمم باخت دوست داشتم بازیش رو ببینم.

از باخت تیمم در هر شرایطی غمگین می‌شم. و مثل سر الکس، برای هر گلی که تیمم بزنه و یا بخوره عکس‌العمل دارم. به همون شدت و حدتی که بیست سال قبل.

اگر یادتون باشه ونگر چند سال پیش با تیم ذخیره‌ها و نیمکت‌نشین‌ها رفت تو این جام. اونقدر خوب نتیجه گرفت که قول داد همین تیم رو تا آخر نگه داره. وقتی آرسنال به فینال رسید باز هم سر حرفش ایستاد و تیم رو تقویت نکرد. بازی رو باخت ولی تحسین عمیق من منچستری رو برای وفاداری به حرفش، به دنبال خودش داره. و مطمئنم که امثال من کم نیستند.
حالا تیم ما که خوب بازی نکرده، حذف هم شده و در ترکیب، دستاوردی هم نداشته. این بده. من فکر میکنم فنخال می‌خواسته حتما برنده باشه، وگرنه چه لزومی داشت که رونی رو بیاره، یا کریگ رو؟ یک تیم کاملا آینده‌ساز رو می‌فرستاد و شاید حذف هم میشد. من از کارش سر در نمیارم.

بنابر دلایلی که قبلا هم گفتم فنخال خواهد ماند. تیم داره تغییرات کلی میکنه و فعلا اصلا هویتی نداره. بچه‌ای هست که تازه داره متولد میشه و این مصیبت رو به همراه داره که تا شکل بگیره، چندتایی رو دق بده و تعدادی هوادار رو بفرسته تو تیم آبی. چاره‌ای نیست. من هم از دیدن بازی‌های تیمم لذت نمی‌برم ولی این روزها تیمم تنها تیمی نیست که بازی‌هاش جذاب نیستند.

صحبت‌های تند آقا فرزین و حسین عزیز برام تعجب آوره. بخصوص بخش حذف کردن یک نفر. آخه یعنی چه؟؟ شما فکر می‌کنی یک نفر چرند می‌نویسه؟ خوب نخون. چرا می‌خونی؟ چرا جواب میدی؟
اما از اون مهمتر، چرا این نظر (حتی مهمل) مطرح نشه؟ حرفی گفته میشه، جوابی نوشته میشه و خوانندگانی، میخونند و قضاوتشان را خواهند داشت. این چه عیبی داره؟ بخصوص از حسین تعجب می‌کنم که در دنیای آزادتری زندگی می‌کنه و می‌بینه که پذیرشِ طرحِ حرف مخالف (و نه قبولش) چقدر معموله. الان هلموت اشمیت از هر راستی‌ی، بیش‌تر راست میزنه. تو حزبش حتی طرح هم نشده که بگن بندازیمش بیرون. هر چند با این‌همه مزخرفی که مرتب تو ستونش مینویسه، همهء افتخاراتش رو زیر سوال برده.

آقا فرزین هم که چوب رو ورداشته وایستاده دم در خونه فنخال، ببینه کی حرف چپکی میزنه!؟ اگرچه من به شکل اصولی کاملا با نقطه‌نظرهای ایشون موافقم، اما اصلا این روش رو نمی‌پسندم. احتمالا در جواب خواهند گفن (با حروف بولد) که به درک که نمی‌پسندی، لحن من همینه که هست. خوشت نمیاد، نخون. نه عزیزم، من تمام فریادهای شما رو هم میخونم. با اینکه اصولا مواجهه با پرخاش‌گری نقطه‌ضعف منه. و نقطهء دراماتیک ماجرا اینجاست که من به شکل دردناکی در حوزهء فکری شما هستم.
مثلا این حرف شما رو کاملا قبول دارم. فنخال از تمام کسانی که تو این صفحه می‌نویسند به اضافهء پدر جد ماها، بیش‌تر فوتبال رو می‌فهمه. قطعا این باور رو دارم. گلیزرها پول مفت نمیدن به کسی که تیمشون رو نابود کنه.

من اصلا روش میلاد که اون رو فن خنگ خطاب میکنه خوشم نمیاد اما حالا یکی از ترکیبی که فنخال چیده خوشش نمیاد، چیکار کنه؟ بنویسه خیلی خوب بود؟ که اعتقادش نیست. بنویسه بد بود، خوب سواد فنخال رو که نداره، تازه نمیدونه الان تو تیم چه خبره. پس صلاحیتش رو نداره که به انتخاب فنخال ایراد بگیره. اما با همهء بیسوادی و ناآگاهی، این مهره‌چینی، براش قابل قبول نیست. چیکار کنه؟ چون سطح معلوماتش کمتره، خفه خون بگیره؟

با این حساب تنها کسانی که میتونن یک مربی رو قضاوت کنند، تنها کارشناسان برجسته هستند (ما که نیستیم، لااقل رو من حساب نکنید!) که تعدادشون چند تا دونه بیشتر نیست. و چند تا مربی که حتما خودشون هم موفق باشند. چون با این منطق، حتی اگر بر فرض سم آلاردیس به کار فنخال ایراد بگیره، میشه جواب داد عمو اول یک تیم درجه یک رو هدایت کن و به جایی برسون بعد در مورد رئیس زر بزن.

اینجا یک سوال اصولی پیش میاد. ما اصلا چرا اینجا هستیم؟ فقط از تیممون و بعد هم، همدیگه تعریف کنیم، چهار تا عکس از ستاره‌های قدیم و جدید بگذاریم و اعلام کنیم که بازی کی پخش میشه؟
من فکر می‌کنم علت جذابیت این صفحه (حتی برای هواداران تیم‌های دیگه) طرح همین اختلاف‌نظرها در عین علاقهء عمیق مشترکمون هست. چیزی که با پرخاش‌گری‌های اخیر، و به دنبالش توهین‌های رد و بدل شده، لطمهء جدی خواهد خورد.

به عنوان یک هوادار به هیچ وجه توهین به سرمربی تیمم رو نمی‌پسندم. اما اگر قرار باشه میلاد و اصلان و افشین و حسین (ماشالله چقدر مخالف!) نظر مخالف‌شون رو ننویسند، چون سوادش را ندارند (با عرض شرمندگی از دوستان: و ندارند) یا حتما با متر و معیار منِِ ِنوعی انتقاد کنند، این صفحه جای خنک و لوسی خواهد شد. خیلی زود هم حوصلهء همه را سر خواهد برد.

پ.ن. ممکنه در جوابم بنویسید چرند نگو. بسیار خوب. اهل قهر که نیستم، اما جوابی هم نخواهم داد. اما تمنا میکنم شروع نکنید به اینکه من شروع نکردم یا اون اینجوری گفت و جوابش هم در شانش بود ... اگر حرفم برایتان اهمیتی داشت در عمل نشان بدهید.

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
تو سفر بودم و همهء برنامه‌هام رو ترتیب دادم که سر وقت تو اطاق باشم. بعد موجود مهوعی مثل طالب‌زاده اومد چند ساعت مزخرف گفت! اصلا باورم نمی‌شد. با اینکه تیمم باخت دوست داشتم بازیش رو ببینم.

از باخت تیمم در هر شرایطی غمگین می‌شم. و مثل سر الکس، برای هر گلی که تیمم بزنه و یا بخوره عکس‌العمل دارم. به همون شدت و حدتی که بیست سال قبل.

اگر یادتون باشه ونگر چند سال پیش با تیم ذخیره‌ها و نیمکت‌نشین‌ها رفت تو این جام. اونقدر خوب نتیجه گرفت که قول داد همین تیم رو تا آخر نگه داره. وقتی آرسنال به فینال رسید باز هم سر حرفش ایستاد و تیم رو تقویت نکرد. بازی رو باخت ولی تحسین عمیق من منچستری رو برای وفاداری به حرفش، به دنبال خودش داره. و مطمئنم که امثال من کم نیستند.
حالا تیم ما که خوب بازی نکرده، حذف هم شده و در ترکیب، دستاوردی هم نداشته. این بده. من فکر میکنم فنخال می‌خواسته حتما برنده باشه، وگرنه چه لزومی داشت که رونی رو بیاره، یا کریگ رو؟ یک تیم کاملا آینده‌ساز رو می‌فرستاد و شاید حذف هم میشد. من از کارش سر در نمیارم.

بنابر دلایلی که قبلا هم گفتم فنخال خواهد ماند. تیم داره تغییرات کلی میکنه و فعلا اصلا هویتی نداره. بچه‌ای هست که تازه داره متولد میشه و این مصیبت رو به همراه داره که تا شکل بگیره، چندتایی رو دق بده و تعدادی هوادار رو بفرسته تو تیم آبی. چاره‌ای نیست. من هم از دیدن بازی‌های تیمم لذت نمی‌برم ولی این روزها تیمم تنها تیمی نیست که بازی‌هاش جذاب نیستند.

صحبت‌های تند آقا فرزین و حسین عزیز برام تعجب آوره. بخصوص بخش حذف کردن یک نفر. آخه یعنی چه؟؟ شما فکر می‌کنی یک نفر چرند می‌نویسه؟ خوب نخون. چرا می‌خونی؟ چرا جواب میدی؟
اما از اون مهمتر، چرا این نظر (حتی مهمل) مطرح نشه؟ حرفی گفته میشه، جوابی نوشته میشه و خوانندگانی، میخونند و قضاوتشان را خواهند داشت. این چه عیبی داره؟ بخصوص از حسین تعجب می‌کنم که در دنیای آزادتری زندگی می‌کنه و می‌بینه که پذیرشِ طرحِ حرف مخالف (و نه قبولش) چقدر معموله. الان هلموت اشمیت از هر راستی‌ی، بیش‌تر راست میزنه. تو حزبش حتی طرح هم نشده که بگن بندازیمش بیرون. هر چند با این‌همه مزخرفی که مرتب تو ستونش مینویسه، همهء افتخاراتش رو زیر سوال برده.

آقا فرزین هم که چوب رو ورداشته وایستاده دم در خونه فنخال، ببینه کی حرف چپکی میزنه!؟ اگرچه من به شکل اصولی کاملا با نقطه‌نظرهای ایشون موافقم، اما اصلا این روش رو نمی‌پسندم. احتمالا در جواب خواهند گفن (با حروف بولد) که به درک که نمی‌پسندی، لحن من همینه که هست. خوشت نمیاد، نخون. نه عزیزم، من تمام فریادهای شما رو هم میخونم. با اینکه اصولا مواجهه با پرخاش‌گری نقطه‌ضعف منه. و نقطهء دراماتیک ماجرا اینجاست که من به شکل دردناکی در حوزهء فکری شما هستم.
مثلا این حرف شما رو کاملا قبول دارم. فنخال از تمام کسانی که تو این صفحه می‌نویسند به اضافهء پدر جد ماها، بیش‌تر فوتبال رو می‌فهمه. قطعا این باور رو دارم. گلیزرها پول مفت نمیدن به کسی که تیمشون رو نابود کنه.

من اصلا روش میلاد که اون رو فن خنگ خطاب میکنه خوشم نمیاد اما حالا یکی از ترکیبی که فنخال چیده خوشش نمیاد، چیکار کنه؟ بنویسه خیلی خوب بود؟ که اعتقادش نیست. بنویسه بد بود، خوب سواد فنخال رو که نداره، تازه نمیدونه الان تو تیم چه خبره. پس صلاحیتش رو نداره که به انتخاب فنخال ایراد بگیره. اما با همهء بیسوادی و ناآگاهی، این مهره‌چینی، براش قابل قبول نیست. چیکار کنه؟ چون سطح معلوماتش کمتره، خفه خون بگیره؟

با این حساب تنها کسانی که میتونن یک مربی رو قضاوت کنند، تنها کارشناسان برجسته هستند (ما که نیستیم، لااقل رو من حساب نکنید!) که تعدادشون چند تا دونه بیشتر نیست. و چند تا مربی که حتما خودشون هم موفق باشند. چون با این منطق، حتی اگر بر فرض سم آلاردیس به کار فنخال ایراد بگیره، میشه جواب داد عمو اول یک تیم درجه یک رو هدایت کن و به جایی برسون بعد در مورد رئیس زر بزن.

اینجا یک سوال اصولی پیش میاد. ما اصلا چرا اینجا هستیم؟ فقط از تیممون و بعد هم، همدیگه تعریف کنیم، چهار تا عکس از ستاره‌های قدیم و جدید بگذاریم و اعلام کنیم که بازی کی پخش میشه؟
من فکر می‌کنم علت جذابیت این صفحه (حتی برای هواداران تیم‌های دیگه) طرح همین اختلاف‌نظرها در عین علاقهء عمیق مشترکمون هست. چیزی که با پرخاش‌گری‌های اخیر، و به دنبالش توهین‌های رد و بدل شده، لطمهء جدی خواهد خورد.

به عنوان یک هوادار به هیچ وجه توهین به سرمربی تیمم رو نمی‌پسندم. اما اگر قرار باشه میلاد و اصلان و افشین و حسین (ماشالله چقدر مخالف!) نظر مخالف‌شون رو ننویسند، چون سوادش را ندارند (با عرض شرمندگی از دوستان: و ندارند) یا حتما با متر و معیار منِِ ِنوعی انتقاد کنند، این صفحه جای خنک و لوسی خواهد شد. خیلی زود هم حوصلهء همه را سر خواهد برد.

پ.ن. ممکنه در جوابم بنویسید چرند نگو. بسیار خوب. اهل قهر که نیستم، اما جوابی هم نخواهم داد. اما تمنا میکنم شروع نکنید به اینکه من شروع نکردم یا اون اینجوری گفت و جوابش هم در شانش بود ... اگر حرفم برایتان اهمیتی داشت در عمل نشان بدهید.

باسلام.من یه تعداد رو بلاک کردم که خوشبختانه پستاشون رو نخونم چون حوصله اشخاصی که نیمه خالی لیوان رو میبینند ندارم .اما درمورد پست شما من به دقت موبه مو کاراکتر به کاراکتر پستتون رو مطالعه کردم.درمورد حرفتون که متاسفانه یا خوشبختانه در اکثر موارد باهاتون موافق هستم جز یه مورد جزئی کلا مشکل از دید من چندتا چیزه وگرنه چه تو عصرجوان چه اینجا تاپیک هواداران یونایتد سرآمد هست و جالبه تو عصرجوان منتقدان تندی داریم که به شکل صحیح نقد میکنن و جالب هست یه سری فکر میکنن از دید من تیم بی نقص هست و من نقد نمیکنم اما اینجا محیطی ندیدم که مثل عصر جوان بشینیم نشظرات هم دیگرو بدیم و بشنویم.ببینید وقتی شما یه بار موضوعی رو مطرح میکنید بلافاصله چندتا ایه یاس خون میان یه بند حرف میزنن مثلا میان تورو خفه کنند خوب بهتر هست سکوت کنی چون از دید من اینا ارزش بحث کردن رو ندارند .کسی که سرمربی تیمی که اینجا اومده ادعا میکنه هوادارشه فن خنگ خال خطاب میکنه ایشون اصلا ارزش اینو نداره ادم بخواد حرفاشو بخونه یا باهاش به صحبت بشینه.اما هر زمانی نقدهای سازنده شروع بشه مطمئن هستم شرایط تاپیک عوض میشه .شما یه مبحثی رو اعلام کردید درمورد اخلاق تند من اتفاقا من خیلی آرومم اما بخاطر اینکه یه سری از ایه یاس خوندن دست بردارن یهمدت تند رفتم دیدم نه بابا اینا کلا منفی هستند همون مثالی که درمورد نماینده های مجلس چندنفرشون بیان کردن کلا اینا هنوز توفاز فرگوسن هستند و دقیقه ۱بازی ۴ تا پاس میدیم دقیقه ۱ اینجا دارن پست میزنن بیا فنخال چکار کرده فن خال ... خوب اینا نقد نیست اینا دلقک بازیه از دید من

اما از دید من نظر خودمو میدم درمورد اینکه این تاپیک به تاپیکی تبدیل بشه که منتقدا و حامیان تیم بیان درکنار هم با ازادی کامل حرف بزنند و تمام افزاد هم به حرف های همدیکر احترام بزارن اما باید قبلش همه فرهنگ پذیرششو داشته باشند

۱-تمامی افرادی که جز فن های باشگاه هستند با نهایت احترام نسبت به همدیگر در این فروم به عقاید طرف مقابل احترام گذاشته و از این پس صحبت ها در راستای نقد یا حمایت و نه جنگ داخل تاپیکی مطرح گردد
۲-نقدها سازنده و به جهت به چالش کشیدن تیم و کادر فنی مطرح شود نه باعث مضحکه هواداران یونایتد توسط سایر تاپیک ها و هواداران سایر تیم ها
۳-توهین به بازیکن ها مربی و سرمربی و کادر فنی و مدیریت باشگاه و به ویژه اسطوره های باشگاه از این پس ممنوع
۴-معرفی رفرنس ها در پست ها رعایت بشه
۵-منتقد ها و حمایت کننده ها در مورد پست های طرف های مقابل محترمانه نظر خود را بیان کنند تا به نتیجه یا تفاهم برسند
درصورتیکه کسی فرهنگ داشته باشه و هوادار باشگاه باشه من فکر نمیکنم با این بندها مشکل داشته البته میتونه این بندها ویرایش هم بشه به عقیده من بقیه دوستان هم دارای فرهنگ و صبر هستند بندهای اصلاحی یا اضافی خودشون رو مطرح کنند در نهایت توسط یکی از قدیمی های همین تاپیک به عنوان قانون از این به بعد عملی بشه تا دارای تاپیکی بی همتا باشیم همانند نام باشگاه بی همتا

WE UNITED

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من مشکلی با طرح حرف مخالف نداشته و ندارم ولی اگر کسی بخواد جوری بنویسه که بخواد راه حرف زدن بقیه رو ببنده خیلی این رو نمی پسندم هیچ کسی نباید نظر بده چون دانششون در حد ونگال نیست خوب من وقتی نوشته ها رو میخونم ناخودآگاه چشمم به پست اون آقا هم میخوره و نمیتونم کسی رو نادیده بگیرم و جوابش رو ندم چون ایشون نظر خودش رو میگه و این مسئله ای درش نیست ولی وقتی شما بیای و بقیه رو متهم کنی که نظری نباید داد به جز نظر موافق یا حتی مخالف این رو نمیتونم تحمل کنم و برای اینکه جو تاپیک به هم نریزه روی دعواهای ما اصلاً ایشون رو ایگنور کردم که مشکلی پیش نیاد چون همونطور که گفتم ایشون فقط نظر خودش رو اعلام نمیکنه علی عزیز بلکه از این حرف میزنه که چرا دیگران نظر میدند..
علی عزیز سیستم سلسله مراتبی و مقدس کردن عده ای ریشه فاشیسم هست پیشنهاد میکنم یک بار دیگه طناب هیچکاک رو ببینید اگر هم دیدید با بازبینیش به حرف من فکر کنید من نمیتونم در قبال صدایی که به واسطه ی سلسله مراتب و سوپریور و اینفریور میخواد کسی رو یا گروهی رو محدود کنه حرفی نزنم
اتفاقا در جایی که من هستم اگر کسی به دنبال ایجاد سدی برای گفتمان و شکل گیری تفکر به بهانه های مثل برتری نژاد یا دانش باشه به شدت باهاش برخورد میشه و در جامعه جایی نداره

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دستت درد نکنه اصلان جون، واقعا EYESORE بود!!!!!!:general707::general707::general707:
نمیدونستم در این حد هستش که حتی پستهای طرف رو دیگه هم نمیبینیم، چرا زودتر نگفتی این رو؟؟؟؟:D:D:D
واقعا ارزش تاپیک پایین اومده بود، الان تقریبا تمام پستهای دوستان کامل ارزش خوندن داره...:general601::general601::general601:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
جواب ابلهان خاموشیست.حمایت حداکثری از فنخال ادامه داره

فرزین عزیز
اگه این جواب شما در پاسخ به دوستانی است که منتقد لوئیز فان خال هستند کارتون به نظر من قشنگ نیست.
برداشت من از جمله شما اینه که هر کسی از فان خال حمایت نکنه میره در اقلیتی که از نظر شما ابله هست. با این حساب الان بنده و خیلی از بچه هایی که منتقد فان خال هستیم میشیم از نظر شما ابله.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502

علی جان، واقعا خیلی باحالی...:general601:
تا حالا دیدی من ایگنور کنم یا بخوام با لحن بد به کسی جواب بدم؟ همیشه پستهات رو هم ریپلای کردم، البته اونایی که فکر میکنم منظورت من هستم!!!!
من هم اصلا مشکلی ندارم با کسی که با نظر من مخالف باشه، من که علامه دهر نیستم!!! شاید وقتی صحبت میکنه، حتی نظر من رو هم عوض کنه، ولی لحن های این شکلی بعضی ها(قبلا هم چندین بار گفتم که باید به لحنش بیشتر توجه کنه) هیچ جایی برای ادامه بحث نمیزاره...
کلا بیخیال این بحث ها بشید، واقعا چیز خیلی خوبی گذاشتن تو فروم، این نادیده گرفتن، هم میتونه به استفاده بردن تمام کسانی که طرفدار این باشگاه هستن کمک کنه و هم اعصاب مارو آروم تر نگه داره!!!

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
فرزین عزیز
اگه این جواب شما در پاسخ به دوستانی است که منتقد لوئیز فان خال هستند کارتون به نظر من قشنگ نیست.
برداشت من از جمله شما اینه که هر کسی از فان خال حمایت نکنه میره در اقلیتی که از نظر شما ابله هست. با این حساب الان بنده و خیلی از بچه هایی که منتقد فان خال هستیم میشیم از نظر شما ابله.

این تکست بولد در پاسخ به ۲ نفر ارسال شده که خودشون اطلاع دارن خطابشون کردم.فنخال میلیون ها منتقد داره اما ...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
یک مثال ساده بزنم به هر گروهی با هر تفکری در غرب اجازه فعالیت تا حدی داده میشه ولی اجازه فعالیت به نئو نازی ها داده نمیشه چون اونها در یک سیستم سلسله مراتبی میخوان خیلی از نژادها محدود یا حذف بشند این شکل برخورد و دسته بندی کردن انسان ها به بهانه دانش و یا هر چیز دیگه مصداق فاشیسم هست و نباید در برابرش ساکت نشست...
ببخشید حرفها غیر فوتبالی شد این آخرین پست من در این راستا هستش...

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
یک مثال ساده بزنم به هر گروهی با هر تفکری در غرب اجازه فعالیت تا حدی داده میشه ولی اجازه فعالیت به نئو نازی ها داده نمیشه چون اونها در یک سیستم سلسله مراتبی میخوان خیلی از نژادها محدود یا حذف بشند این شکل برخورد و دسته بندی کردن انسان ها به بهانه دانش و یا هر چیز دیگه مصداق فاشیسم هست و نباید در برابرش ساکت نشست...
ببخشید حرفها غیر فوتبالی شد این آخرین پست من در این راستا هستش...

اگر از دید شما این پست زیر نشانه فاشیسم هست بهتره برید یکم مطالعه کنید چون از دید من این نماد یک تاپیک دموکرات هست.شما یا پست هارو کامل نمیخونید یا اینکه تو
گوشتون پنبه زدید و جلوی چشمانتون چشم بند...
http://forum.persiantools.com/threads/کلوب-هواداران-منچستر-یونایتد.62514/page-1888#post-11486857

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
اگه بیایم قبل از پست دادن خودمون رو در جایگاه مخاطب پست قرار بدیم، شاید از خیلی از نوشته هامون صرف نظر کنیم.
اگر بازم نتونستین به خودتون تفهیم کنین که آزردن طرف مقابل هر چند از روی جهالت خودش، کار ناپسندی هست، نگرشتون به دنیا و آدمای اطرافتون هنوز جای کار داره.

دو تا قانون رعایت بشه، کلوب قشنگ هست، قشنگ تر میشه:
شما فن خال رو دوست داری، دوست داشته باش ولی حق توهین به منتقدش رو نداری.
شما از فن خال متنفری، متنفر باش ولی حق توهین به طرفدارش رو نداری. (ناسزا گفتن به فن خال به نوعی توهین به طرفدارش محسوب میشه، چون عملا با آزرده خاطر کردن طرفدار فن خال، داری عواطف طرفدار رو بی ارزش می بینی)

درضمن علی آقا فرق "موجود متهوع" و "فن خنگ خال" تو چیه؟ من که رو مورد اولی دلم خنک شد ولی تناقض کاملا آشکاره. (این جمله آخری رو نوشتم که بدونین پست های بلند بالاتون مفهومی مطالعه میشه.:general609:)

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
من یه اعتقادی دارم که هر چی بیشتر یه چیزی رو دوست داشته باشی بیشتر از دستش عصبانی میشی. این در مورد تعصب راجع به تیم هم صدق می کنه.واقعا باخت تیم مورد علاقه وقتی که فکر کنی می تونستی برنده باشی اعصاب خورد کن هست.شکی تو این قضیه نیست. موقع باخت کسی فیلسوف نیست.حرف منطقی کم میشه.آدم رو نباید با اون لحظه اش قضاوت کرد. اما انتقاد کردن برای روشن شدن دلایل باخت خیلی خوبه.نه این که باعث بشه حرف های ما مستقیما ارسال بشه دفتر باشگاه و در بازی بعدی دستورالعمل تاکتیکی بشه. اما برای ما می تونه تسکینی باشه برای کم کردن از درد شکست و در مواقع پیروزی لذت بیشتر بردن از اون. خودم توهین و کوبیدن خودی رو قبول ندارم اما از طرفی می دونم موقع عصبانیت شیرینی پخش نمی کنند.هر مربی دیگه ای بیاد باید بهش زمان داد متأسفانه در زمان رییس به دلیل شناخت کامل از تمام ابعاد تیم سیاست صرفه جویی و نتیجه گیری با همین بازیکنان باعث شد که نسل بعدی واقعا نتونه ادامه بده.مویس تیم قهرمان رو تحویل گرفت اما چه کرد؟ فنخال هم فهمید باید بازیکن داشته باشی تا بتونی نتیجه بگیری.چون هیچوقت این ها علم رییس رو ندارند.چون اون ها این باشگاه رو نشناختند.از گواردیولا مثال نزنید.تیمی پر از ستاره بهش دادند که منم می تونستم قهرمانش کنم.یا انجلوتی یا انریکه. فنخال هم الان مربی بایرن بود سه گانه می گرفت. قبول کنید با نبود فرگوسن تیم باید از نو ساخته بشه.در ضمن یادآوری کنم اگر کلوپ در لیورپول نتیجه گرفت اون وقت می تونیم بتوپیم به شرایط تیم. کلوپ به ریال می رفت قهرمانش می کرد اما بازم اون موقع مربی طراز اول می شد؟ الان باید عیار کلوپ رو فهمید. به شخصه اعتقاد دارم فنخال اگر تیم رو درست کنه مطابق میلش اون وقت می تونیم بازی های قشنگ ببینیم.مثل هلند تو جام جهانی که بهترین بازی ها رو انجام می داد.فقط هم با پنالتی کشی به فینال نرفت. این فنخال البته با اون فنخال فاصله داره. حمایت من از تیمم هست نه فنخال و نه بازیکنان.مجموعه منچستر یونایتد باید موفق باشه.اگه فنخال اخراج هم بشه در جهت منافع باشگاه استقبال می کنم اما نه اینکه کسی مثل مویس بیاد.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بدون شرح:
Capture.JPG 2.JPG mirror-back-page-301015_x341damdfngb17a3cunq74uo2.jpg

انواع توهین به اسطوره باشگاه شد تو این فروم تو این دو صفحه، فکر میکنم که بزرگترین خیانت و توهین به کل منچستر و طرفدارهاش انجام شد تو این 3-2 صفحه و بعد ادعای طرفدار بودن هم داشته باشی؟؟؟ واقعا...:general210::general210::general210:
اگه چرت و پرت گفته بود و به باشگاه توهین کرده بود اسکولز، باز قابل تحمل بود، ولی کسیکه تمام عمرش به باشگاه و طرفداراش وفادار بوده رو بخوای با یه ... مثل فن خال مقایسه کنی که 1.5 سال بیشتر نیست اومده تو باشگاه و هیچ ربطی هم به باشگاه نداشته تو عمرش، واقعا بزرگترین توهین رو به تمام منچستر و منچستری ها کردی...
حالا اسکولز به کنار، وقتی بخوای این موجود رو رئیس صدا کنی که فقط بخوای لج بعضی هارو در بیاری، در حقیقت به کل منچستر داری توهین میکنی، اونقدر عقل و شعور هست که برای خردسالان یه جای کوچولو در دنیای خودشون در نظر بگیرم که واسه خودشون خوش باشن...

Last edited:

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
اسکولز همونیه که وقتی رئیس تو حل مشکل خط هافبک کم اورد با اینکه بازنشسته شده بود دوباره برگشت تا به تیم کمک کنه
اسکولز همونیه که خیلی از هافبک های بزرگ دیگه دنیا همیشه به بزرگی ازش یاد میکنن و بعضا واسه بعضیاشون نمونه بوده (اینیستا و ژاوی)
11 قهرمانی تو لیگ , سه قهرمانی تو اف ای کاپ , دو قهرمانی تو اتحادیه و از همه مهمتر دو قهرمانی تو چمپیونز لیگ بخشی از کارنامه اسکولز هست. اونوقت طرف میاد بخاطر یه پیرمرد خودخواه که یکساله اومده به اسطوره باشگاه توهین میکنه؟

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
وقتی اشخاصی .. رو از گوش کوبیده تشخیص نمیدن لطفا اظهار نظر بیجا نکنن که من به اسکولزی تو هین کردم .اسکولز در حدی نست که بخواد از فنخال ایرادی بگیره این حرف من هست باز هم تکرار میکنم و روی حرفم پافشاری میکنم .اما در جای خود اسکولز یکی از اسطوره های باگشها هست و برای تمام منچستری ها یه افسانه خواهد بود و یادش همیشه ماندگار

بالا