تو سفر بودم و همهء برنامههام رو ترتیب دادم که سر وقت تو اطاق باشم. بعد موجود مهوعی مثل طالبزاده اومد چند ساعت مزخرف گفت! اصلا باورم نمیشد. با اینکه تیمم باخت دوست داشتم بازیش رو ببینم.
از باخت تیمم در هر شرایطی غمگین میشم. و مثل سر الکس، برای هر گلی که تیمم بزنه و یا بخوره عکسالعمل دارم. به همون شدت و حدتی که بیست سال قبل.
اگر یادتون باشه ونگر چند سال پیش با تیم ذخیرهها و نیمکتنشینها رفت تو این جام. اونقدر خوب نتیجه گرفت که قول داد همین تیم رو تا آخر نگه داره. وقتی آرسنال به فینال رسید باز هم سر حرفش ایستاد و تیم رو تقویت نکرد. بازی رو باخت ولی تحسین عمیق من منچستری رو برای وفاداری به حرفش، به دنبال خودش داره. و مطمئنم که امثال من کم نیستند.
حالا تیم ما که خوب بازی نکرده، حذف هم شده و در ترکیب، دستاوردی هم نداشته. این بده. من فکر میکنم فنخال میخواسته حتما برنده باشه، وگرنه چه لزومی داشت که رونی رو بیاره، یا کریگ رو؟ یک تیم کاملا آیندهساز رو میفرستاد و شاید حذف هم میشد. من از کارش سر در نمیارم.
بنابر دلایلی که قبلا هم گفتم فنخال خواهد ماند. تیم داره تغییرات کلی میکنه و فعلا اصلا هویتی نداره. بچهای هست که تازه داره متولد میشه و این مصیبت رو به همراه داره که تا شکل بگیره، چندتایی رو دق بده و تعدادی هوادار رو بفرسته تو تیم آبی. چارهای نیست. من هم از دیدن بازیهای تیمم لذت نمیبرم ولی این روزها تیمم تنها تیمی نیست که بازیهاش جذاب نیستند.
صحبتهای تند آقا فرزین و حسین عزیز برام تعجب آوره. بخصوص بخش حذف کردن یک نفر. آخه یعنی چه؟؟ شما فکر میکنی یک نفر چرند مینویسه؟ خوب نخون. چرا میخونی؟ چرا جواب میدی؟
اما از اون مهمتر، چرا این نظر (حتی مهمل) مطرح نشه؟ حرفی گفته میشه، جوابی نوشته میشه و خوانندگانی، میخونند و قضاوتشان را خواهند داشت. این چه عیبی داره؟ بخصوص از حسین تعجب میکنم که در دنیای آزادتری زندگی میکنه و میبینه که پذیرشِ طرحِ حرف مخالف (و نه قبولش) چقدر معموله. الان هلموت اشمیت از هر راستیی، بیشتر راست میزنه. تو حزبش حتی طرح هم نشده که بگن بندازیمش بیرون. هر چند با اینهمه مزخرفی که مرتب تو ستونش مینویسه، همهء افتخاراتش رو زیر سوال برده.
آقا فرزین هم که چوب رو ورداشته وایستاده دم در خونه فنخال، ببینه کی حرف چپکی میزنه!؟ اگرچه من به شکل اصولی کاملا با نقطهنظرهای ایشون موافقم، اما اصلا این روش رو نمیپسندم. احتمالا در جواب خواهند گفن (با حروف بولد) که به درک که نمیپسندی، لحن من همینه که هست. خوشت نمیاد، نخون. نه عزیزم، من تمام فریادهای شما رو هم میخونم. با اینکه اصولا مواجهه با پرخاشگری نقطهضعف منه. و نقطهء دراماتیک ماجرا اینجاست که من به شکل دردناکی در حوزهء فکری شما هستم.
مثلا این حرف شما رو کاملا قبول دارم. فنخال از تمام کسانی که تو این صفحه مینویسند به اضافهء پدر جد ماها، بیشتر فوتبال رو میفهمه. قطعا این باور رو دارم. گلیزرها پول مفت نمیدن به کسی که تیمشون رو نابود کنه.
من اصلا روش میلاد که اون رو فن خنگ خطاب میکنه خوشم نمیاد اما حالا یکی از ترکیبی که فنخال چیده خوشش نمیاد، چیکار کنه؟ بنویسه خیلی خوب بود؟ که اعتقادش نیست. بنویسه بد بود، خوب سواد فنخال رو که نداره، تازه نمیدونه الان تو تیم چه خبره. پس صلاحیتش رو نداره که به انتخاب فنخال ایراد بگیره. اما با همهء بیسوادی و ناآگاهی، این مهرهچینی، براش قابل قبول نیست. چیکار کنه؟ چون سطح معلوماتش کمتره، خفه خون بگیره؟
با این حساب تنها کسانی که میتونن یک مربی رو قضاوت کنند، تنها کارشناسان برجسته هستند (ما که نیستیم، لااقل رو من حساب نکنید!) که تعدادشون چند تا دونه بیشتر نیست. و چند تا مربی که حتما خودشون هم موفق باشند. چون با این منطق، حتی اگر بر فرض سم آلاردیس به کار فنخال ایراد بگیره، میشه جواب داد عمو اول یک تیم درجه یک رو هدایت کن و به جایی برسون بعد در مورد رئیس زر بزن.
اینجا یک سوال اصولی پیش میاد. ما اصلا چرا اینجا هستیم؟ فقط از تیممون و بعد هم، همدیگه تعریف کنیم، چهار تا عکس از ستارههای قدیم و جدید بگذاریم و اعلام کنیم که بازی کی پخش میشه؟
من فکر میکنم علت جذابیت این صفحه (حتی برای هواداران تیمهای دیگه) طرح همین اختلافنظرها در عین علاقهء عمیق مشترکمون هست. چیزی که با پرخاشگریهای اخیر، و به دنبالش توهینهای رد و بدل شده، لطمهء جدی خواهد خورد.
به عنوان یک هوادار به هیچ وجه توهین به سرمربی تیمم رو نمیپسندم. اما اگر قرار باشه میلاد و اصلان و افشین و حسین (ماشالله چقدر مخالف!) نظر مخالفشون رو ننویسند، چون سوادش را ندارند (با عرض شرمندگی از دوستان: و ندارند) یا حتما با متر و معیار منِِ ِنوعی انتقاد کنند، این صفحه جای خنک و لوسی خواهد شد. خیلی زود هم حوصلهء همه را سر خواهد برد.
پ.ن. ممکنه در جوابم بنویسید چرند نگو. بسیار خوب. اهل قهر که نیستم، اما جوابی هم نخواهم داد. اما تمنا میکنم شروع نکنید به اینکه من شروع نکردم یا اون اینجوری گفت و جوابش هم در شانش بود ... اگر حرفم برایتان اهمیتی داشت در عمل نشان بدهید.
باسلام.من یه تعداد رو بلاک کردم که خوشبختانه پستاشون رو نخونم چون حوصله اشخاصی که نیمه خالی لیوان رو میبینند ندارم .اما درمورد پست شما من به دقت موبه مو کاراکتر به کاراکتر پستتون رو مطالعه کردم.درمورد حرفتون که متاسفانه یا خوشبختانه در اکثر موارد باهاتون موافق هستم جز یه مورد جزئی کلا مشکل از دید من چندتا چیزه وگرنه چه تو عصرجوان چه اینجا تاپیک هواداران یونایتد سرآمد هست و جالبه تو عصرجوان منتقدان تندی داریم که به شکل صحیح نقد میکنن و جالب هست یه سری فکر میکنن از دید من تیم بی نقص هست و من نقد نمیکنم اما اینجا محیطی ندیدم که مثل عصر جوان بشینیم نشظرات هم دیگرو بدیم و بشنویم.ببینید وقتی شما یه بار موضوعی رو مطرح میکنید بلافاصله چندتا ایه یاس خون میان یه بند حرف میزنن مثلا میان تورو خفه کنند خوب بهتر هست سکوت کنی چون از دید من اینا ارزش بحث کردن رو ندارند .کسی که سرمربی تیمی که اینجا اومده ادعا میکنه هوادارشه فن خنگ خال خطاب میکنه ایشون اصلا ارزش اینو نداره ادم بخواد حرفاشو بخونه یا باهاش به صحبت بشینه.اما هر زمانی نقدهای سازنده شروع بشه مطمئن هستم شرایط تاپیک عوض میشه .شما یه مبحثی رو اعلام کردید درمورد اخلاق تند من اتفاقا من خیلی آرومم اما بخاطر اینکه یه سری از ایه یاس خوندن دست بردارن یهمدت تند رفتم دیدم نه بابا اینا کلا منفی هستند همون مثالی که درمورد نماینده های مجلس چندنفرشون بیان کردن کلا اینا هنوز توفاز فرگوسن هستند و دقیقه ۱بازی ۴ تا پاس میدیم دقیقه ۱ اینجا دارن پست میزنن بیا فنخال چکار کرده فن خال ... خوب اینا نقد نیست اینا دلقک بازیه از دید من
اما از دید من نظر خودمو میدم درمورد اینکه این تاپیک به تاپیکی تبدیل بشه که منتقدا و حامیان تیم بیان درکنار هم با ازادی کامل حرف بزنند و تمام افزاد هم به حرف های همدیکر احترام بزارن اما باید قبلش همه فرهنگ پذیرششو داشته باشند
۱-تمامی افرادی که جز فن های باشگاه هستند با نهایت احترام نسبت به همدیگر در این فروم به عقاید طرف مقابل احترام گذاشته و از این پس صحبت ها در راستای نقد یا حمایت و نه جنگ داخل تاپیکی مطرح گردد
۲-نقدها سازنده و به جهت به چالش کشیدن تیم و کادر فنی مطرح شود نه باعث مضحکه هواداران یونایتد توسط سایر تاپیک ها و هواداران سایر تیم ها
۳-توهین به بازیکن ها مربی و سرمربی و کادر فنی و مدیریت باشگاه و به ویژه اسطوره های باشگاه از این پس ممنوع
۴-معرفی رفرنس ها در پست ها رعایت بشه
۵-منتقد ها و حمایت کننده ها در مورد پست های طرف های مقابل محترمانه نظر خود را بیان کنند تا به نتیجه یا تفاهم برسند
درصورتیکه کسی فرهنگ داشته باشه و هوادار باشگاه باشه من فکر نمیکنم با این بندها مشکل داشته البته میتونه این بندها ویرایش هم بشه به عقیده من بقیه دوستان هم دارای فرهنگ و صبر هستند بندهای اصلاحی یا اضافی خودشون رو مطرح کنند در نهایت توسط یکی از قدیمی های همین تاپیک به عنوان قانون از این به بعد عملی بشه تا دارای تاپیکی بی همتا باشیم همانند نام باشگاه بی همتا
WE UNITED