• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
بهتر که حذف شدیم
هر چند از تعویض های نیمه ی دوم آقای رئیس جعلی هم مشخص بود که علاقه ای به از دست دادن این جام نداره زورشو زد ولی نتونست!
اگه اتحادیه تنها جامیه که فن خال بعد از این همه خرج و خرید بازیکن توش مدعی باشه (که نبود) و بعد از قهرمانی می خواست بگه من برای منچستر جام آوردم همون بهتر که در اولین فرصت استعفا نامه ش رو بنویسه
این سبک فوتبال ماشینی که فن خال تو منچستر راه انداخته بازیکنا رو بزدل و ترسو بار میاره
پاسهای کلیشه ای در عرض و رو به عقبی که بارها و بارها در زمین تکرار میشه میره تو ناخودآگاه بازیکنا که وقتی موقعیت شوت زنی هم براشون فراهم میشه بجای ریسک و شوت زنی پاس میدن یا حتی اگه اقدام به شوت زنی هم کنن با شک و تردیده که بزنن یا پاس بدن همینا باعث میشه که بازیکنا خصوصا در خط حمله دچار دو دلی بشن و قدرت تمام کنندگی شون رو از دست بدن و یکی مثل رونی بشه شبیه پنگوئن , مارسیال هم کم کم داره وارد همین مسیر میشه
با تمام این گندهایی که رونی داره می زنه باز جناب فن خال اصرار داره بزارتش تو ترکیب چرا؟ چون این بازیکن تو انگلیس هم بخاطر تیم منچستر و تیم ملی محبوبه و انتظارات ازش زیاده
وقتی توی یه سیستم معیوب گند می زنه قسمتی از فشارها و انتقادات از فن خال کاسته میشه و میره سمت این بازیکن

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستان من بازی دیشب رو ندیدم. به هر حال نتیجه کاملا ناامیدکننده است مخصوصا وقتی که توی اولترافورد بازی کردیم و خیلی از بازیکنای اصلیمون هم بودن. خلاصه بازی رو از طرفداری دانلود کردم و دیدم. موقعیتهای دو تیم تقریبا برابر بود توی خلاصه بازی و اینکه موقعیتهای میدلزبورو شاید بشه گفت خطرناک تر.
فقط یه سوال از کسانی که بازی رو کامل دیدن دارم: پریرا و لینگارد چجوری بودن؟ کیفیت بازیشون خوب بود؟ کلا چطور ارزیابی کردین این دو بازیکن رو؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
مردک تیم کامل فرستاده زمین،اونم برای یه بازی تو جام اتحادیه که هیچ تیم لیگ برتری جدیش نمیگیره،اینجوری گند میزنن و تو پنالتی هم میبازن،از آقای فن خال انتقاد هم نمیشه کرد اونوقت،بازی اصلا نباید به پنالتی می کشید که رونی و کریک گند بزنن تو پنالتیا،باید تو 90 دقیقه تموم میکردن بازی رو
جالب که من هم همین حرفو زدم پستم پاک شد :|

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
جالب که من هم همین حرفو زدم پستم پاک شد :|
پستت تا نیم ساعت پیش بود نمیدونم کی پاک کرد :|
فقط یه سوال از کسانی که بازی رو کامل دیدن دارم: پریرا و لینگارد چجوری بودن؟ کیفیت بازیشون خوب بود؟ کلا چطور ارزیابی کردین این دو بازیکن رو؟
بد نبودن معین جان،در حد خودشون تو این بازی مزخرف خوب بودن

نکته دیشب این بود که اینا بالاخره شوت زدن رو یاد گرفتن،هر چند کژدار و مریض اما خب بالاخره شوت به سمت دروازه دیدیم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب اول تبریک بگم نتیجه دیشب رو(اصلا تیکه نیست) با خوشحالی دارم میگم که تبریک میگم، چون فن خال یک قدم دیگه به اخراج نزدیکتر شد...:D:D:D
تنها جامی که میتونست بگیره رو از دست داد...:general711::general711::general711: نه از این نظر که تیمش خوبه، بلکه از این نظر که همه تیمهای بزرگ اهمیتی به این بازیها نمیدادن و ترجیه میدادن که زودتر حذف بشن...
در مورد بازی هیچ حرفی ندارم، چون نه بازی رو دیدم و نه ارزشی قایل هستم برای این سبک بازی تیم، وقتی هم متوجه شدم که بازی پخش نمیشه، دیگه دنبال دیدنش با قاشق چنگال هم نرفتم...:cool::cool::cool:
پستت تا نیم ساعت پیش بود نمیدونم کی پاک کرد :|

بد نبودن معین جان،در حد خودشون تو این بازی مزخرف خوب بودن

نکته دیشب این بود که اینا بالاخره شوت زدن رو یاد گرفتن،هر چند کژدار و مریض اما خب بالاخره شوت به سمت دروازه دیدیم
اباث جان، اگه به شوت زدن هستش(من فقط خلاصه بازی رو دیدم!!) که چندتا از بچه های محل رو جمع میکنم تا دلت بخواد شوت بزنن تو زمین فوتبال... البته فکر میکنم که خیلی بهتر از شوت های بازیکنهای منچستر از آب در بیاد، چون چندتاییشون فوتبالیست حرفه ای هستن، البته مربیشون فوتبال بلده!!:general711::general711::general711:
دوتا نکته هستش فقط، رومرو پنالتی گرفتن رو از فن خال یاد گرفته بود دیگه؟؟؟؟:p:D
رومرو یک بار دیگه نشون داد که ضعف وحشتناک و اسف باری در بازی با پاهاش داره، در اون لحظه که اون فرط رو داد، برای من قیافه تماشاچی های پشت دروازه مهمتر بود:mad::mad::mad: منچستریونایتد همیشه بهترین دروازه بانها از نظر بازی با پا رو داشته، و به دلیل بازی درگیرانه تو انگلیس کاملا میشه فهمید چرا...

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
گل هم تیترهای جالبی زده...
2.JPG 1.JPG
البته چیزی نیست که ندونم، حدودا 2 سال هستش که دارم میگم...
حرفاش هم جالبه:
Manchester United manager Louis van Gaal says he is proud of his players despite the fact they were knocked out of the League Cup by Championship outfit Middlesbrough on Wednesday.
"You can say it is unlucky [to have lost], as I said after the match against [Manchester] City also, but you have to force the luck," Van Gaal said.​
فکر میکنم فن خال هم به این نتیجه رسیده که تیمش فقط با شانس برنده از زمین خارج میشه...
دوستان یه سوال؟ بلیند دوباره دفاع میانی بازی کرد دیشب؟؟؟
ببینم تا کی باید منتظر اخراجش باشم...:cool:
PS: چرا اینقدر وارد کردن متن انگلیسی سخت هستش تو فروم؟؟؟ نه متن رو درست میزاره و نه میتونه کوتیشن هارو درست بزاره!!!!!

Last edited:

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
اباث جان، اگه به شوت زدن هستش(من فقط خلاصه بازی رو دیدم!!) که چندتا از بچه های محل رو جمع میکنم تا دلت بخواد شوت بزنن تو زمین فوتبال... البته فکر میکنم که خیلی بهتر از شوت های بازیکنهای منچستر از آب در بیاد، چون چندتاییشون فوتبالیست حرفه ای هستن، البته مربیشون فوتبال بلده!!:general711::general711::general711:
والا باز بهتر از شوت نزدن هست،اینا کلا شوت زدن رو گذاشته بودن کنار :general106:

آقا رمز و راز بازیکن هایی که تازه به تیم میان،7 8 هفته اول خوب هستن و بعد بازیشون بد میشه چیه،فصل پیش روخو،بلیند،سوگولی اینا دی ماریا،اوایل خوب بودن یه دفعه خراب شدن،این فصل دیپای هم به همین وضع دچار شده؟با فلسفه حاجی آقا نمی تونن کنار بیان یا مشکل از خودشونه؟:D

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
شعور فوتبالی فن خال از ما بیشتره شماها اینو نمیدونید واقعا!!!؟
تبریک میگم باخت رو .خوشحالم بجای اینکه وقتمو پای یه بازی مزخرف تلف کنم نشستم یه فیلم دیدم
اصلان پستای منم چند باری پاک شده!!!

به صراحت میگم حالم از اونایی که الکی از این طرف حمایت میکنن بهم میخوره .برید تو پیج باشگاه فقط بهونه هایی که میارن رو ببینید تهش هم اونایی که انتقاد میکنن میشن پلاستیک فن! اینا دقیقا نمیدونن با خودشون چند چتدن فقط کافیه یکی یه حرفی بزنه عین اردک میوفتن دنبالش ! بشدت منو یاد یه عده ای میندازن
هر جا هم کم میارن این شعار مسخره win , lose or draw man united till I die رو میکشن وسط
حالا منتظرم ببینم کامنتم تو پیج باشگاه چند تا فحش میخوره زیرش!!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
شعور فوتبالی فن خال از ما بیشتره شماها اینو نمیدونید واقعا!!!؟
تبریک میگم باخت رو .خوشحالم بجای اینکه وقتمو پای یه بازی مزخرف تلف کنم نشستم یه فیلم دیدم
اصلان پستای منم چند باری پاک شده!!!

به صراحت میگم حالم از اونایی که الکی از این طرف حمایت میکنن بهم میخوره .برید تو پیج باشگاه فقط بهونه هایی که میارن رو ببینید تهش هم اونایی که انتقاد میکنن میشن پلاستیک فن! اینا دقیقا نمیدونن با خودشون چند چتدن فقط کافیه یکی یه حرفی بزنه عین اردک میوفتن دنبالش ! بشدت منو یاد یه عده ای میندازن
هر جا هم کم میارن این شعار مسخره win , lose or draw man united till I die رو میکشن وسط
حالا منتظرم ببینم کامنتم تو پیج باشگاه چند تا فحش میخوره زیرش!!!
افشین جان، گلوری هانتر واقعی همینا هستن، فقط جام میخوان به هر قیمتی، براشون مهم نیست که وجهه باشگاه، چیزی که رئیس ساخته در طول عمرش و چیزی که بیش از 90 درصد طرفدارهای باشگاه رو اورده سمتش، نابود بشه...
فکر میکنم اگه رومرو نبود، قبل از پایان 90 دقیقه بازی رو باخته بودیم...
تازه گلی که بلیند به خودمون زد رو دیدم، یاد وقتی افتادم که دیدم یه دختر بچه 5-4 ساله برای اولین توپ فوتبال دیده بود و خواست ضربه بزنه بهش...
والا باز بهتر از شوت نزدن هست،اینا کلا شوت زدن رو گذاشته بودن کنار :general106:

آقا رمز و راز بازیکن هایی که تازه به تیم میان،7 8 هفته اول خوب هستن و بعد بازیشون بد میشه چیه،فصل پیش روخو،بلیند،سوگولی اینا دی ماریا،اوایل خوب بودن یه دفعه خراب شدن،این فصل دیپای هم به همین وضع دچار شده؟با فلسفه حاجی آقا نمی تونن کنار بیان یا مشکل از خودشونه؟:D
رمز و راز خاصی نیست، مربی می..رینه توشون...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
همیشه گفتم باید چند وقت یبار برگشت عقب و دید که چه اتفاقی داره میفته حدود یک سال و نیم قبل ونگال با استقبال اکثر هواداران و پیشکسوتان و بازیکنان و ...یعنی کل مجموعه تیم به یونایتد اومد با این شعار که ونگال قراره یک تیم بسازه و تحویل مربی بعدی بده شعاری که اخیرا خود ونگال هم بعد از خرید مارتیال اون رو دوباره تکرار کرد و گفت من برای این به اینجا اومدم که یک تیم بسازم و تحویل نفر بعد که گیگزه بدم و حتی گفت مارتیال رو برای گیگز خریده که خیلی ها گفتند مارتیال در واقع خرید گیگز بوده..همونطور که گفتم یکسال و نیم از زمان سه ساله ای که ونگال مدعی شده بود در این مدت یک تیم رو خواهد ساخت گذشته و این یعنی نصف زمان طی شده ولی باید این رو پرسید که یونایتد نصف راه رو برای تبدیل شدن به یک تیمی که تا سالها جواب بده اومده یا نه؟؟
اگر ما تیم ونگال رو با تیمی که مویس تحویل اون داد مقایسه کنیم یعنی نقطه صفر خودش ...در اکثر پست ها جابجایی هایی انجام شده این یعنی اینکه باشگاه همکاری لازم رو برای کمک به ونگال و اهدافش حداقل بابت تغییر نفرات انجام داده...در زمان مویس خیلی ها از فوتبال کسالت آور و پاسهای عرضی بی هدف می نالیدن و معتقد بودند که یونایتد باید نفراتش و مربیش رو هر چه سریعتر عوض کنه خوب الان یک سال و نیم گذشته و آنچیزی که خواسته خیلی از هواداران بود انجام شده نفرات جدیدی به تیم اضافه شده و مربی جدیدی بعد از مویس وارد تیم شد که گفته میشد استاد ساخت تیمهای جدید هست و اون با حمایت اکثریت وارد یونایتد شد اما حالا بعد از گذشت یک سال و نیم خیلی از نظرات عوض شده خیلی ها اعتقاد دارند ونگال باید کنار بره و خیلی ها هم اعتقاد دارند خونه تکونی ونگال باید ادامه داشته باشه و نغراتی رو جایگزین کنه که البته باید به این افراد گفت که در فرصت ۳ ساله ونگال حالا که وسط مسیرشه میشد توقع داشت حداقل در نفراتش به یک جمع بندی میرسید...بعضی ها معتقدند که نباید به فوتبال تیم نگاه کرد چون ما در میانه راه هستیم و در نهایت تفاوت به زودی احساس خواهد شد فرض بگیریم اگر هم چنین باشه حداقل ما باید این تفاوت رو به شکل عینی ببینیم قرار اولمون یادمون نره برای ساختن تیم به ونگال سه سال وقت داده شده پس نباید تا بی نهایت صبر کرد گذشته از اون ونگال هم پا به سن گذاشته و مسلما تا ده سال دیگه نمیتونه همراه تیم باشه خوب ما سال اول سهمیه رو کسب کردیم به شکل غیر مستقیم و جامی هم نیاوردیم پس حالا در پایان امسال اگر ما حداقل به جمع ۸ تیم لیگ قهرمانان نریم و قهرمان یک جام حذفی و یا همین اتحادیه از دست رفته نشیم و یا حداقل سهمیه مستقیم نگیریم این یعنی اینکه پیشرفتی در تیم ونگال مبتنی بر نتایج حاصل نشده چون در پایان امسال فقط یک سال از قرارداد اون و مهمتر از اون از قولی که برای ساختن تیم داده میگذره ...

خیلی از هواداران یونایتد چه منتقد چه غیر منقد ...یونایتد رو تا آخر عمرشون حمایت خواهند کرد ولی هر هواداری دوست داره از نتایج راضی باشه و تیمش رو در اوج ببینه این خواسته ی بزرگی از یک تیم فوتبال نیست...سه سال در فوتبال امروز زمان زیادیه من از حامیان ونگال یک سوال دارم حالا نیمی از راه طی شده اگر سال بعد در چنین زمانی وضعیت تیم به سامان بود که هیچ ولی اگر در پایان قراراداد ونگال تیم فقط در جمع چهار تیم قرارداشت و هیچ جامی هم کسب نشه و در لیگ اروپا هم کامیابی حاصل نشه آیا شما در اون زمان هم خواستار حضور ونگال روی نمیکت یونایتد هستید؟؟ همه ی ما هوادار یک تیم هستیم و آرزوی ما سربلندیه تیمه کاری که از دست هوادار برمیاد حمایته ولی سه سال یک دوره طولانیه و یک عمره شما فکر نمیکنید در اون صورت ادامه اون همکاری بیشتر باعث خوارتر شدن و از بین رفتن برند تیمتون میشه؟؟ معنی حمایت یعنی چی؟ یعنی هر کسی که روی نیمکت تیم من قرار گرفت و هر بلایی سر تیم ما آورد ما حرف نزنیم اگر این یعنی حمایت من حرفی ندارم
اگر جواب شما اینه که حتی تیم در پایان سه سال هم در همین وضع بمونه و یا حتی بدتر بشه باز از ونگال حمایت خواهید کرد چی میشه گفت و شما چه منطقی برای جوابتون خواهید آورد البته مسلما حرفهایی خواهید زد ولی چه اهمیتی داره چون نه به قول داده شده عمل شده و نه بعد از گذشت سه سال اتفاقی رخ داده
از نظر من همین حالا هم اتفاق بزرگی رخ نداده ونگال نیمی از راه رو طی کرده نفراتی رو عوض کرده ولی در نیمه راه میشه گفت فوتبالی کسالت آور و از بابت نتیجه متوسط رو ارایه میده همین.....

Last edited:

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
حمایت حداکثری از فنخال ادامه خواهد داشت.فنخال برای یه هدف اومده که تا اینجای کار تمام قول هایی که داده عمل کرده .یه سری فکر میکنن قول فنخال قهرمانی هست اولا فنخال به من و شما قولی نداده به هواداران هم قولی نداده به ریاست باشگاه قول داده بود پارسال جز ۴ تیم باشه که شد امسال هم داره تیم رو خوب پیش میبره و هیچ اتفاق بدی هم نیفتاده تیم هم تو کورس قهرمانی هست.ضمنا حتی برای این فصل هم هدف فنخال نه قهرمانی در لیگ هست نه جام حذفی نه جام قهرمانان.اینکه من و شما منچستری هستیم و دوست داریم همیشه برنده باشیم و جام برسر یه قضیه مشترک بین ماست اما اینکه انتظارات یه سری خارج از ردست و به فنخال نسبت میدن اون یه چیز دیگه مطمئن باشید فنخال سال بعد هم یه جام نیاره اما جز ۴ تیم باشه حمایت رو خواهد داشت به ویژه حمایت گلیزرها رو.فنخال حمایت اکثریت هواداران و به ویژه ریاست باشگاه رو داره .فنخال اعتبار و هویت منچستر هست در حال حاظر و منتظر ادامه فعالیتش هستم و امیدوارم مدیران باشگاه از همین الان برای بعد ۳ سال یه بسته پیشنهادی ۵ ساله رو براش اماده کنن.
فنخال باید فشار رو چندبرابر کنه برای خرید یه تمام کننده در کلاس A .مارتسال اینده درخشانی داره اما پستش کناری هست یه مهاجم مرکزی قوی میخوای که باید دنبالش بشه و رونی رو فقط باید به روش فلسفه خودش برخورد کنه باهاش .رونی حال بهم زن ترین بازیکن تاریخ منچستر شده برای من.صرف اینکه کاپتان تیم ملی هست دلیلی نمیشه برای...درضمن اینجا بره رو نیمکت سرمربی انگلیس هم دیگه دعوتش نخواهد کرد.فراموش نکنید بازیکن بدون بازی کردن تو تیم ملی جایی نداره.یادتون نره حرفهای دلبوسکه درمورد دخیا رو.حالا که سرمربی انگلیس کاریزمای خاص خودشو داره و تو این مسائل دلبوسکه و امثالشو میکنه تو جیبش.رونی ضرفیتش تکمیل هست چرا؟ ۱-توان این رو نداره چه بخواد چه نخواد نمیتونه به رکورد آلن شیرر برسه ۲-رکورد بهترین گلزن کشورشو بدست اورد ۳-جام قهرمانان رو فتح کرد۴-توان اینکه قهرمان جام جهانی بشه شانسش عملا روی کاغذ ۰ هست به همین دلیل رونی دیگر رونی نخواهد بود و بهتره از الان به فکر بازنشستگی باشه.رونی نباید اجازه بده هوادارا ذهنشون ازش خراب بشه رونی نباید خودشو با گیگز یا اسکولز مقایسه کنه گیگز یه دونه بود همونطوری سرالکس بزرگ یه دونه بود.خیلی ها تو همین تاپیک حوصله خوندن پیامهای منم ندارن اما تو یه مورد با همتون مشترکا توافق دارم اینکه سرالکس بهتریم سرمربی تاریخ فوتبال بوده و با بازیکن های خنگ و توخالی کاری میکرد تیمها برای مساوی بیان نه برای برد و برد براشون آرزو بوپ.سرالکس یه دونه بود اما دیگه نیست و کسی هم نمیتونه جای اونو بگیره.اما...

Last edited:

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
وقتی نمیتونم تو شرایط فعلی باشگاه تصمیم گیرنده باشم پس به عنوان یه هوادار به اونایی که تو باشگاه هستند و دلسوز تیم اعتماد می کنم.هر اتفاقی برای این تیم بیفته باز هنوز تیم محبوب ماست.اینجا شخص مهم نیست.فنخال یا هر کس دیگه ای باشه باید فقط صبر کنیم.رفتن فرگوسن دیر یا زود اتفاق می افتاد پس باید به فکر آینده بود. امیدوارم شرایط تیم بهتر بشه و کسایی تو راس کار باشند که دلسوز تیم باشند. شاید واقعا فنخال تیمی بسازه که چند سال بعد گیگز ثمره شو ببره. من بازی رو نگاه می کنم و امیدوارم به آینده. تمام بازیکنان برای من با ارزش هستند.توهین به بازیکنان چیزی رو عوض نمیکنه. خودم دل خوشی از ترسو بودن فنخال ندارم.واقعا ترسو هست.اما باز امیدوارم در حال ساخت تیمی باشه که بعدها برای ما خوشحالی بیاره. در هر صورت من با این تیم خاطره دارم تو هر شرایطی باشه بازی هاشو می بینم.ببازه به شدت ناراحت میشم اما کاری از من ساخته نیست جز امید به آینده

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اسکولزی در دفاع از رونی و انتقاد از این سیستم مسخره ون حال:
"It's a team you wouldn't want to play against and it's probably a team you wouldn't want to play in either,"
"There's a lack of risk and creativity. It seems he [Van Gaal] doesn't want players to beat men, there's a lack of risk and creativity. It seems he doesn't want players to beat men and score goals - it's not a team I would have enjoyed playing in.

"Ruud van Nistelrooy, Teddy Sheringham, Andy Cole - they couldn't play in this team.

"You don't get crosses in the box, midfielders looking for runs. I think it's a very difficult team to be a centre forward in.

"I actually think the team is brilliantly coached to defend. I think the hardest thing to do is to coach scoring goals, creativity and to have players who are off the cuff."

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
تولد فن در سار بزرگ مبارک.سالها از دروازه ما به خوبی محافظت کرد مرد بزرگ ما تو دروازه بعد اشمایکل که شاید دیگه مثل اون یا اشمایکل هیچوقت پیدا نکنیم

اسکولز هنوز شعور مربی گری نداره که بخواد فنخال رو نقد کنه.اسکولز اول بره مدارج مربی گری خودشو طی کنه یه مهر پاش بزنن بعد بیاد اسم فنخال رو بیاره.هرچند خوبه که خود فنخال اهمیتی به حرف های پوچ نمیده

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
جالبه برای یه مردک پیزوری،یکی از اسطوره های باشگاهمون رو این جوری زیر سوال میبره این آقا،بعد از فن خال انتقاد میکنیم جور دیگه حرف میزنه،با خودت چند چندی برادر؟!

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
واقعاً اینجوری پریدن به اسکولزی رو نمیفهم الان سرالکس هم بیاد حرف بزنه یک عده میگن شعور نداره واقعا کلافه کرده این یارو مارو اینجا نمیشه کسی رو ایگنور کرد؟؟هر چی میخوایم نادیده بگیریم نمیشه...

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
جالبه برای یه مردک پیزوری،یکی از اسطوره های باشگاهمون رو این جوری زیر سوال میبره این آقا،بعد از فن خال انتقاد میکنیم جور دیگه حرف میزنه،با خودت چند چندی برادر؟!
سلسله مراتب باید رعایت باشه.از فنخال حمایت میکنم چون نقدها صحیح نیست مخصوصا نقد عملکرد که عملکردش تا الان در راستای اهداف باشگاه بوده .اسکولز اسطوره باشگاه هست و برای هر منسچرتی قابل احترام اما نباید کرگر بازی دربیاره اسکولز یه ستون نویس اندیپندنت هست همینو بس حالا اسطوره ما هست قبول خیلی برامون عزیزه اما حد خودش باید رفتار کنه .بره دوره هایخ ودشو ببینه اصلا بدونه چطور میتونه تیمو ارنج کنه بعد بیاد فنخالو که به اندازه سن اسکولز تو زمین چمن بوده نقد کنه.مسخرست کسی مثل اسکولز بخواد در مورد فاز تاکتیکی تیم نظر بده.ما یونایتد هستیم و اسطوره کم نداریم اما هرکسی باید حد خودشو بدونه و از حد خودش تجاوز نکنه چون در اخر موجب مسخره کردن خودش میشه نمونه کانتونا جز یه کاریزمای مسخره دیگه چیزی ازش برام بیاد نمونده.هروقتی یه سرمربی هم سطح فنخال اومد عملکردشو نقد کرد یا از نتایجش انتقادی داشت اون موقع با دقت گوش خواهم کرد بقیه مواردو من یه نفر حرف پوچ میدونمو بی اثر و جنبه فان داره برام.
ضمنا اون اقایی که گفت اگنور چند صفحه برید عقب شاید ۲۰ صفحه قبل شما من این خواهشو داشتم اگه راهکاری هست من چند نفرو اگکنور کنم تا از ایه یاس خوندنشون و پریدنای بیجاشون خیالم راحت بشه و بی جهت رو گوشیم نوتی نیاد معرفی کن که متاسفانه چنین قابلیت نیست تو فروم.درمورد حرفتون در مورد سر الکس هم سرالکس میتونه نقد کنه تیم رو بطور کامل و اون کاملا سازنده خواهد بود اما خود فرگوسن به خودش اجازه این رو نمیده که بیاد فنخالو نقد کنه جالبه برام امثال اسکولز میانو مانور میدن

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
سلسله مراتب باید رعایت باشه.از فنخال حمایت میکنم چون نقدها صحیح نیست مخصوصا نقد عملکرد که عملکردش تا الان در راستای اهداف باشگاه بوده .اسکولز اسطوره باشگاه هست و برای هر منسچرتی قابل احترام اما نباید کرگر بازی دربیاره اسکولز یه ستون نویس اندیپندنت هست همینو بس حالا اسطوره ما هست قبول خیلی برامون عزیزه اما حد خودش باید رفتار کنه .بره دوره هایخ ودشو ببینه اصلا بدونه چطور میتونه تیمو ارنج کنه بعد بیاد فنخالو که به اندازه سن اسکولز تو زمین چمن بوده نقد کنه.مسخرست کسی مثل اسکولز بخواد در مورد فاز تاکتیکی تیم نظر بده.ما یونایتد هستیم و اسطوره کم نداریم اما هرکسی باید حد خودشو بدونه و از حد خودش تجاوز نکنه چون در اخر موجب مسخره کردن خودش میشه نمونه کانتونا جز یه کاریزمای مسخره دیگه چیزی ازش برام بیاد نمونده.هروقتی یه سرمربی هم سطح فنخال اومد عملکردشو نقد کرد یا از نتایجش انتقادی داشت اون موقع با دقت گوش خواهم کرد بقیه مواردو من یه نفر حرف پوچ میدونمو بی اثر و جنبه فان داره برام.
این رسما معتقده که چیزی به اسم منتقد یا کارشناس فوتبال نمیتونه وجود خارجی داشته باشه پسر جان فوتبال مگه چیه اسکولزی اندازه موهای سرت فوتبال بازی کرده تو بالاترین سطح دنیا و ونگال هیچ وقت در دوره بازیکنیش کسی هم سطح اون نبوده....ضمن اینکه حتما نباید بری کلاس و سلسله مراتب رو طی کنی تا بتونی حرف بزنی

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من نمیخواستم به شخص شما توهین کنم اما پسر جون یه توهینه و جواب داره.بچه چون نقد یه چیزه توهین یه چیز .کسی اینجا از دوران فوتبال حرف نزد اتفاقا دلیل هم همینه کسی که در مورد سرمربی و نوع هدایتش میخواد نقد کنه باید حتما سرمربی باشه حداقل به اون درجه رسیده باشه و گرنه عمله بناها هم میتونن کس شر بار کنن
دیگه چی میشه گفت به این ادبت...و اینکه این ورزشی نویسها و کارشناسهای فوتبال همه خودشون قبلا مربی بودن....این هم نکته ای بود که ایشون بهش دست یافته

بالا