- نوشتهها
- 1,977
- لایکها
- 6,559
یکی از بهترین خبرهای این روزها خبر شغل جدید نویل در والنسیاست که تیم کوچکی هم نیست نویل میتونه اگر خودش رو نشون بده همون مهره ی گم شده ی ما روی نیمکت باشه کسی با تعصب مثال زدنی نماد غیرت و از خود خانواده یونایتد امیدوارم کارش در والنسیا بسیار خوب پیش بره اون حالا زیر ذره بین خواهد رفت و روزهای مهمی در زندگیش رو سپری میکنه....وقتی شما شغلی در اسپانیا پیدا میکنید این سرآغاز یک تجربه هیجان انگیزه این تنها مختص فوتبال نیست ولی به دلیل مشکلات اقتصادی این روزها افرادی که در حیطه صنعت علم و اقتصاد مشغولند شانس زیادی برای خودشون نمیبینند با این همه این سرزمین از دیرباز برای مردمان اروپا جذاب و ماجراجویانه بوده و همیشه فوتبال رونق داشته ...البته مردمان اسپانیا نظر متفاوتی در مورد فوتبال دارند یک دوست اسپانیایی داشتم که همیشه روی مخش بود که کسی مثل سرجیو راموس با تحصیلات دبستان حقوق چند صد هزار یورویی میگیره اما در کنار اون دیوانگان فوتبال کم هم نیستن، شرایط بسیار قطبیه و حالت میانه درصد زیادی روبه خودش اختصاص نمیده یا دیوانه فوتبالند یا متنفر از فوتبال و .....
برای نویل باید خوشحال بود که در این سن تونسته با ملیت غیر اسپانیایی در اونجا یک شغل درجه یک پیدا کنه هر چند موقت ولی خوب میتونه خیلی چیزها رو ثابت کنه ولی به همون میزان میتونه شانسهای زیادی رو از دست بده...همیشه جسارت نویل حتی برای سرالکس مثال زدنی بوده و من ایمان دارم در کار جدیدش اگر فرصت یاری کنه موفق خواهد شد...
برای نویل باید خوشحال بود که در این سن تونسته با ملیت غیر اسپانیایی در اونجا یک شغل درجه یک پیدا کنه هر چند موقت ولی خوب میتونه خیلی چیزها رو ثابت کنه ولی به همون میزان میتونه شانسهای زیادی رو از دست بده...همیشه جسارت نویل حتی برای سرالکس مثال زدنی بوده و من ایمان دارم در کار جدیدش اگر فرصت یاری کنه موفق خواهد شد...
Last edited: