• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
یکی از بهترین خبرهای این روزها خبر شغل جدید نویل در والنسیاست که تیم کوچکی هم نیست نویل میتونه اگر خودش رو نشون بده همون مهره ی گم شده ی ما روی نیمکت باشه کسی با تعصب مثال زدنی نماد غیرت و از خود خانواده یونایتد امیدوارم کارش در والنسیا بسیار‌ خوب پیش بره اون حالا زیر ذره بین خواهد رفت و روزهای مهمی در زندگیش رو سپری میکنه....وقتی شما شغلی در اسپانیا پیدا میکنید این سرآغاز یک تجربه هیجان انگیزه این تنها مختص فوتبال نیست ولی به دلیل مشکلات اقتصادی این روزها افرادی که در حیطه صنعت علم و اقتصاد مشغولند شانس زیادی برای خودشون نمیبینند با این همه این سرزمین از دیرباز برای مردمان اروپا جذاب و ماجراجویانه بوده و همیشه فوتبال رونق داشته ...البته مردمان اسپانیا نظر متفاوتی در مورد فوتبال دارند یک دوست اسپانیایی داشتم که همیشه روی مخش بود که کسی مثل سرجیو راموس با تحصیلات دبستان حقوق چند صد هزار یورویی میگیره اما در کنار اون دیوانگان فوتبال کم هم نیستن، شرایط بسیار قطبیه و حالت میانه درصد زیادی رو‌به خودش اختصاص نمیده یا دیوانه فوتبالند یا متنفر از فوتبال و .....

برای نویل باید خوشحال بود که در این سن تونسته با ملیت غیر اسپانیایی در اونجا یک شغل درجه یک پیدا کنه هر چند موقت ولی خوب میتونه خیلی چیزها رو ثابت کنه ولی به همون میزان میتونه شانسهای زیادی رو از دست بده...همیشه جسارت نویل حتی برای سرالکس مثال زدنی بوده و من ایمان دارم در کار جدیدش اگر فرصت یاری کنه موفق خواهد شد...

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بله تاثیر گذاری به اون میگن که بعد از کمتر از دو ماه تیمت تو بازی ۶ تا بزنه اونم تو بازی ای که ۱ ۰ عقب بوده

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
بدبختی و فلاکت یعنی اینکه نتایج و بازیهای تیم دشمن خونی مثل ل ی و ر پول بشه الگوی منچستر
هر چند بنظرم هنوز زوده در مورد عملکرد کلوپ قضاوت کرد بازیهای زیادی تا آخر فصل مونده ...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بدبختی و فلاکت یعنی اینکه نتایج و بازیهای تیم دشمن خونی مثل ل ی و ر پول بشه الگوی منچستر
هر چند بنظرم هنوز زوده در مورد عملکرد کلوپ قضاوت کرد بازیهای زیادی تا آخر فصل مونده ...
گل گفتی مهدی جان:general601:، اصلا جالب نیست که بخوای همچین کاری بکنیم ولی خوب ببین که تیم چه وضعیتی داره...:general509::general507:
در مورد انتخاب نویل هم باید بگیم که سهام دار اصلی باشگاه والنسیا، یکی از سهام داران باشگاه سالفورد سیتی هستش که رابطه خوبی با برادران نویل داره...
این شایعه آلگری هم انگار داره جدی میشه، من یکی اگه همچین اتفاقی بیوفته که کلا میزنم تو خط آنتی گلیزر و وودوارد که این باشگاه رو دارن نابود میکنن...:mad::mad::mad:

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
کیبوردبم خراب شده بدبخت شدم. تا اطلاع ثانوی فنخال رو تنها میگذارم بین دشمنان تشنه به خونش. افشین و میلاد به پیرمرد رحم کنید. نوه داره.
الگری نه. به هیچوجه. تا پیش از اینکه انتخاب بشه (و من ناگزیر به حمایت ازش بشم) با کمربند انتحاری میرم سراغش. کسی هست همراهیم کنه؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
کیبوردبم خراب شده بدبخت شدم. تا اطلاع ثانوی فنخال رو تنها میگذارم بین دشمنان تشنه به خونش. افشین و میلاد به پیرمرد رحم کنید. نوه داره.
الگری نه. به هیچوجه. تا پیش از اینکه انتخاب بشه (و من ناگزیر به حمایت ازش بشم) با کمربند انتحاری میرم سراغش. کسی هست همراهیم کنه؟
علی جان، اتفاقا ما به فکر نوه هاش هستیم، میخوایم زودتر اخراج شه، بره ور دل زن و بچه هاش...:p
این هم جواب آلگری:
The Juventus manager insists he is happy in Turin after rumours that he was being lined up by the Red Devils to replace Louis van Gaal in the Old Trafford hotseat
Juventus manager Massimiliano Allegri has played down reports linking him with the Manchester United job and insists he is happy in Turin.
The former Milan boss, who led Juve to a league and cup double last season, is the latest coach to be named as a possible replacement for Louis van Gaal.
However, the 48-year-old told reporters he is not looking to move on.
"I'm focused on objectives, which is more important than rumours," he said.
"I have a contract here until 2017 and I am very happy to coach Juventus.
"I remain fully focused on achieving the very important targets that we have here."
"Next month it will be the January [transfer window] and you will be moving players [not managers] from one place to another - we are just thinking about what we have to do this year.”
After a slow start to the campaign, last season’s Champions League runners-up have slowly began to move up the Serie A table.
Going into this weekend’s fixtures, they sit fifth, seven points behind leaders Napoli.
"It will be a complicated and difficult match," Allegri added ahead of Friday’s clash with Lazio.
"Against Empoli, they did not deserve to lose the game and against Palermo they played well, so it’s going to be tough.
"They are out for revenge because of Shanghai and the Coppa Italia, while we can’t afford a slip up in the league because of the situation we’re in.”
مگه اینکه امیدمون به این باشه که خود آلگری نخواد بیاد، و گرنه که هر خریتی از این مدیرهای منچستر بر میاد...:mad:
نکته منفی این هستش که تو کامنتهارو که نگاه میکنی، متوجه میشی که خیلی ها با اومدن آلگری موافق و پپ رو گزینه اشتباهی میدونن...:eek::eek::eek:
نتیجه ای که میشه گرفت، ترول هستن یا واقعا طرفدارهای منچستر باید انقلاب توشون ایجاد بشه...
تعجب میکنم که منچستر هیچ وقت بعنوان یه تیم که بازی دفاعی میکنه، مطرح نبوده، به چه دلیل الان بازی دفاعی رو میپسندن؟؟؟ خدا میدونه...

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یه نکته ای رو به دوستان میخوام بگم که جالب هستش واقعا...
اینکه این شایعات مربی بعدی اعلام میشه، چیز جالبی نیست، این جالب هستش که میگن در انتهای همین امسال قرار هستش که این جایگزینی انجام بشه که مشخص میکنه که فن خال دورش به سر اومده...:D:general707::general707:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کلا عوض کردن مداوم مربی خوب نیست اما گاهی اوقات باید ماهی رو زود از اب گرفت

من دوست دارم یا گواردیولا بیاد یا مورینیو. از بعد سر الکس فرگوسن دوست داشتم جانشینانش یا این 2 تا باشن یا کلوپ

اما انجلوتی رو ترجیح میدم به فان خال. کارلتو مربی بزرگیه

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

Last edited:

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857

اقا با این روحیه شما مسابقات شطرنج و منچ رو دنبال کنید بهتره ها :D

طرف اندازه 2 نسل بعدش داره از یونایتد پول میکشه بیرون و صد برابر بیشتر ضرر میزنه به تیم اونوقت ما فکر نوه هاش باشیم؟:D
والا من بعید میدونم حتی خانوادشم از این طرف خوششون بیاد!
-----
الان اسم الگری رو اوردن وسط که امثال من و میلاد بریم دست بوسی جناب فن خال تا بمونن؟ برن...:D کاری نداره من میرم سراغ فن خال میلادم میره سراغ الگری همزمان کارشونو تموم میکنیم:D

کمربندی انتحاری چیه اقا . با یه اسنایپ از جایگاه سر الکس فرگوسن استند کارشونو تموم میکنم :D:D
گرچه میطلبه فن خالو به سبک هانیبال کشت :p

رئیس دنبال پپ بود ولی خب اون زرنگتر از این حرفاس و این روزا رو پیش بینی می کرد برای همین همون موقع نیومد یونایتد . اگر بتونن الان راضیش کنن عالیه

کارلتو هم خیلی خوبه و رئیس هم خیلی قبولش داره. تازه اگر باختیم با اصلان میریم پیشش بیرون ورزشگاه یه نخ دود میکنیم اعصابمون اروم بشه:D:D
پارسال گیگزی بعضی مواقع میومد کنار زمین یه دادی میزد ولی این مارمولک انگار اون کار رو هم براش ممنوع کرده
اقا انصافا گیگزی دیگه از دی متئو که کمتر نیست. این یارو رو اخراج کنن تا اخر فصل ببینیم چیکار میکنه. نیکی بات و رنه هم دستیاراش بشن

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ماشالا تاپیک شبیه شهرای متروکه فیلمای وسترنه :D
لینک خوب بدید واسه بازی شیاطین!
شیاطین؟؟؟
بیشتر شبیه Puppy میمونن تا شیاطین!!!:D
این هم چرت و پرت های آخری فن خال، حالا که مشخص شده به اخراجش نزدیک شده، سیاستش عوض شده و مصاحبه اینجوری میکنه که اگه دلم یخواد میرم...
http://www.goal.com/en/news/1862/pr...uit-man-utd-if-chemistry-is-gone?ICID=TP_HN_2
تا الان نتیجه جالبی بدست اومده که سیتی 2-0 تا دقیقه 75 از استوک عقب هستش!!!!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
شیاطین؟؟؟
بیشتر شبیه Puppy میمونن تا شیاطین!!!:D
این هم چرت و پرت های آخری فن خال، حالا که مشخص شده به اخراجش نزدیک شده، سیاستش عوض شده و مصاحبه اینجوری میکنه که اگه دلم یخواد میرم...
http://www.goal.com/en/news/1862/pr...uit-man-utd-if-chemistry-is-gone?ICID=TP_HN_2
تا الان نتیجه جالبی بدست اومده که سیتی 2-0 تا دقیقه 75 از استوک عقب هستش!!!!
این سیتی هم فقط بلده گند بزنه به تیم فنتسی من :D
هی گند میزنه زود گوئاردیولا رو بیارن نامردا!
ایشالا ما بیشتر گند میزنیم میاد یونایتد :D:p

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
0637603d0ec387fed2aea51194d9e5a2.jpg

پلن بی هم نداریم امروز[emoji1]

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
این سیتی هم فقط بلده گند بزنه به تیم فنتسی من :D
هی گند میزنه زود گوئاردیولا رو بیارن نامردا!
ایشالا ما بیشتر گند میزنیم میاد یونایتد :D[emoji14]
مشخص میکنه، هرقدر هم پول خرج کنی، دلیل بر موفقیت نیست...
تیمی که شخصیت نداره، هیچ وقت نمیتونه به جایی برسه...
چیزی که رئیس برای تیم ساخته بود شخصیت برد و قهرمانی بود که باعث میشد با ضعیفترین بازیکنها هم نتیجه رو بگیره...
چیزی که مویس و در ادامه فن هال از منچستر گرفتن و دارن نابود میکنن، بعضی از دوستان هم فکر میکنن بازیکن خریدن، راه قهرمانی هستش، البته شاید برای سیتی تو EPL جام اورده باشه، ولی واقعا سیتی رو بزرگ نکرده تو این چند سال...
فن هال با خودش فقط بازی کسل کننده و نتیجه گرا رو اورده که حتی روحیه جنگندگی رو هم از تیم گرفته...

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
فلینی مهاجم هستش، ولی فکر نمیکنم بدون یانگ و وینگرهای دیگمون، کسی بتونه سانتر کنه واسش...
البته بلیند هم هست...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مک نر چه سانتری کرد و داور هم کرنر رو نگرفت...
دوباره این کلتنبرگ شد داور بازی ما؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
جالبه که تو این بازی تا الان که دقیقه ۳۵ هستش، نه مالکیت توپ آنچنانی داشتیم و نه پاس های پرتعداد...
و باید گفته تا الان وستهم بهتر بوده و موقعیتهای خیلی بهتری داشته...

بالا