• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
این یکی دیگه بدشانسی بود!
حرکت ممفیس عالی بود، مارسیال هم بد نزد، حیف یکم کنار رفت!
بدیش اینه باز ون حال بهونه داره بعد بازی بگه خوب بودیم باید می بردیم :|

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
باز رفتن تو در دیوار با این شوتاشون!
هوادارا به این وفاداری!
10 دقیقه تو کل بازی تیم داره حمله میکنه بازم همه تشویق میکنن!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مارسیال و لینگارد هم که موقعیتهارو فقط خراب کردن...
بدبخت رونی که از تک موقعیتهاش گل میساخت...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه صفر صفر دیگه

واقعا اعصاب خورد کن شده این نتایج

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
تیم یه جورایی انتحاری داره بازی میکنه...
ولی میترسم نتیجه برعکس بده...
در چنین وضعیتی واقعا باخت بهتره حداقل باعث میشه زودتر با واقعیت اسفبار منچستر رو به رو بشن

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
رونی که نبود دیدیم چقدر تیم بهتر بازی کرد واقعا همه مشکلات با نبود رونی مرتفع شد و دیدیم که چه پلن های متنوعی رو اجرا کردیم بازی و نتیجه اش هم که عالی بود من شخصا از ونگال راضیم.....دی...اینجوری عوضش پلاستیکی نیستم....

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
درسته که 10 دقیقه ای در آخر بازی، تقریبا با بازی انتحاری داشتیم موقعیت درست میکردیم ولی اگه یه تیم درسته حسابی جلومون بازی میکرد، یکی دوتا ضدحمله میزد و راحت به گل میرسید، البته شانس اوردیم که گل هم نخوردیم روی موقعیتهاشون...
اینجوری که بوش میاد، وولفسبورگ رو هم که نمیتونیم گل بهش بزنیم، پس باید به فکر یوفا لیگ باشیم...
بعداز پایان بازی یه سری تماشاچی که داشتن عکس و امضا میگرفتن از فن هال، در کنارشون چندتا تماشاچی بودن که حسابی داشتن از خجالتش در میومدن...
یه سوال؟؟؟
رکورد 0-0 رو زدیم فکر میکنم امسال؟؟ هنوز به نیم فصل نرسیده!!!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
حیف رونی هم نیست که مسئولیت باختو بندازیم گردنش! فن خال دیگه کم کم باید به فکر خداحافظی از منچستر و شاید از دنیای سرمربیگری باشه!
سیتی هم وضعیت پرنوسانی دارن قطعا میوفتن دنبال گواردیولا نباید ازشون عقب موند

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
نکته جالب این بازی، پاس های کم و مالکیت نه چندان توپ نسبت به بازی های گذشته بوده، دلیلش رو هم میشه حدس زد که فن هال خطر رو حس کرده و میخواد سبک بازیش رو برگردونه به گذشته که باز هم جواب نداد...
نکته جالب دیگه این هستش که بیش از 20 ضربه داشتیم که فقط یکیش در چهارچوب بوده و وستهم 2 ضربه در چهارچوب داشتن...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
درسته که 10 دقیقه ای در آخر بازی، تقریبا با بازی انتحاری داشتیم موقعیت درست میکردیم ولی اگه یه تیم درسته حسابی جلومون بازی میکرد، یکی دوتا ضدحمله میزد و راحت به گل میرسید، البته شانس اوردیم که گل هم نخوردیم روی موقعیتهاشون...
اینجوری که بوش میاد، وولفسبورگ رو هم که نمیتونیم گل بهش بزنیم، پس باید به فکر یوفا لیگ باشیم...
بعداز پایان بازی یه سری تماشاچی که داشتن عکس و امضا میگرفتن از فن هال، در کنارشون چندتا تماشاچی بودن که حسابی داشتن از خجالتش در میومدن...
یه سوال؟؟؟
رکورد 0-0 رو زدیم فکر میکنم امسال؟؟ هنوز به نیم فصل نرسیده!!!
تو 9 تا بازی آخرمون 5 تاش 0-0 شده :|:|:|

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
باز یک مساوی دیگه و یک بازی کسل کننده و مزخرف دیگه .........

دوره فن خال تو تیم سر اومده .........

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دوره مویس هم همین بود، اینجا اولین پایگاهیه که از دست داد :D
مطمئناً بعد حذف از اروپا ورزشگاه رو حتی بیشتر از این هم از دست میده و بعد هم رختکن و ...
ایشالا تا نیم فصل :p

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
دوره مویس هم همین بود، اینجا اولین پایگاهیه که از دست داد :D
مطمئناً بعد حذف از اروپا ورزشگاه رو حتی بیشتر از این هم از دست میده و بعد هم رختکن و ...
ایشالا تا نیم فصل :p
جالبه نه فقط در این مورد بلکه تمام اطرافیانم هر موقع من یه حرفی رو میزنم قبول نمیکنن و همیشه چوبشو میخورن . همیشه هم تو هر موردی حق با منه!
در مورد مویس اولین نفر من انتقاد کردم بچه ها گفتن نه فلان و ... بعد دیدیم چی شد
در مورد این یارو هم بازم اولین نفر من شروع کردم به انتقاد و بعدا میلاد عزیز خیلی سریع واقعیت رو دید و به من پیوست. حالا اینو هم داریم میبینم

مردونه یادته خود تو چقدر از این طرف دفاع می کردی؟ دیدی اقا؟:D

الان نظر عاشقان فن خال اینه: حریف تیم خوبی بود . اتوبوسی دفاع می کردن. ما تیممون داره شکل میگیره . من به فن خال ایمان دارم .خوب بودیم .چمن سبزه . دفاعمون عالی بود اصلا یه لحظه هم فکر نکنید تیر دروازه ما رو از باخت نجات داد

تقدیم به دو دوست عزیزم معین جان و علی اقا . دیگه لازم نیست شما انگشتانتون رو خسته کنید من نظرتونو نوشتم:D

انتخاب من کلنگ یا گرز هستش افشین جان، اسنایپر خیلی لطیف خلاصش میکنه...:general711:
باید ... کش بشه این بشر...:mad::mad::mad:
میلاد هانیبال رو دیدی؟ من میگم اول یه دستشو قطع کنیم بپزیم بدیم بخوره همینطوری بریم سراغ قسمت های دیگه بدنش . سوسیس هم ازش درست کنیم بفرستیم برای خانوادش:D

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
جالبه نه فقط در این مورد بلکه تمام اطرافیانم هر موقع من یه حرفی رو میزنم قبول نمیکنن و همیشه چوبشو میخورن . همیشه هم تو هر موردی حق با منه!
در مورد مویس اولین نفر من انتقاد کردم بچه ها گفتن نه فلان و ... بعد دیدیم چی شد
در مورد این یارو هم بازم اولین نفر من شروع کردم به انتقاد و بعدا میلاد عزیز خیلی سریع واقعیت رو دید و به من پیوست. حالا اینو هم داریم میبینم

مردونه یادته خود تو چقدر از این طرف دفاع می کردی؟ دیدی اقا؟:D

الان نظر عاشقان فن خال اینه: حریف تیم خوبی بود . اتوبوسی دفاع می کردن. ما تیممون داره شکل میگیره . من به فن خال ایمان دارم .خوب بودیم .چمن سبزه . دفاعمون عالی بود اصلا یه لحظه هم فکر نکنید تیر دروازه ما رو از باخت نجات داد

تقدیم به دو دوست عزیزم معین جان و علی اقا . دیگه لازم نیست شما انگشتانتون رو خسته کنید من نظرتونو نوشتم:D

میلاد هانیبال رو دیدی؟ من میگم اول یه دستشو قطع کنیم بپزیم بدیم بخوره همینطوری بریم سراغ قسمت های دیگه بدنش . سوسیس هم ازش درست کنیم بفرستیم برای خانوادش:D
اولاً که نخیرم اولین اون حامد بارسائیه بود :D
بعدشم بعد اون دوران فضاحت بار مویس (هرچند که تقریباً تا آخرم حمایت کردم ازش) بودن ون حال نمیتونست انقد باشه (که شد :D)
بعدترشم، تا یه جایی حمایت کردن اجباریه، حتی آلگیری هم با این که ازش بدم میاد بشه مربی تا وقتی مطمئن شم نتیجه نمیگیره حمایت میکنم ازش.
حالا علی جان و معین خان :p تا لحظه آخر حمایت میکنن، اینا تو منچسترم باشن موقعی که دارن مربی رو با تیپا میندازن بیرون دم در وای میسن امضا بگیرن :D:p
پ.ن: چون میدونم بزرگای ما هستن و بسیار با جنبه شوخی میکنم، وگرنه قصد جسارت نیست اساتید

بالا