در چنین وضعیتی واقعا باخت بهتره حداقل باعث میشه زودتر با واقعیت اسفبار منچستر رو به رو بشنتیم یه جورایی انتحاری داره بازی میکنه...
ولی میترسم نتیجه برعکس بده...
تو 9 تا بازی آخرمون 5 تاش 0-0 شده :|:|:|درسته که 10 دقیقه ای در آخر بازی، تقریبا با بازی انتحاری داشتیم موقعیت درست میکردیم ولی اگه یه تیم درسته حسابی جلومون بازی میکرد، یکی دوتا ضدحمله میزد و راحت به گل میرسید، البته شانس اوردیم که گل هم نخوردیم روی موقعیتهاشون...
اینجوری که بوش میاد، وولفسبورگ رو هم که نمیتونیم گل بهش بزنیم، پس باید به فکر یوفا لیگ باشیم...
بعداز پایان بازی یه سری تماشاچی که داشتن عکس و امضا میگرفتن از فن هال، در کنارشون چندتا تماشاچی بودن که حسابی داشتن از خجالتش در میومدن...
یه سوال؟؟؟
رکورد 0-0 رو زدیم فکر میکنم امسال؟؟ هنوز به نیم فصل نرسیده!!!
انتخاب من کلنگ یا گرز هستش افشین جان، اسنایپر خیلی لطیف خلاصش میکنه...:general711:نظر عاشقان جناب فن خال چیه؟
جالبه نه فقط در این مورد بلکه تمام اطرافیانم هر موقع من یه حرفی رو میزنم قبول نمیکنن و همیشه چوبشو میخورن . همیشه هم تو هر موردی حق با منه!دوره مویس هم همین بود، اینجا اولین پایگاهیه که از دست داد
مطمئناً بعد حذف از اروپا ورزشگاه رو حتی بیشتر از این هم از دست میده و بعد هم رختکن و ...
ایشالا تا نیم فصل
میلاد هانیبال رو دیدی؟ من میگم اول یه دستشو قطع کنیم بپزیم بدیم بخوره همینطوری بریم سراغ قسمت های دیگه بدنش . سوسیس هم ازش درست کنیم بفرستیم برای خانوادشانتخاب من کلنگ یا گرز هستش افشین جان، اسنایپر خیلی لطیف خلاصش میکنه...:general711:
باید ... کش بشه این بشر...
اولاً که نخیرم اولین اون حامد بارسائیه بودجالبه نه فقط در این مورد بلکه تمام اطرافیانم هر موقع من یه حرفی رو میزنم قبول نمیکنن و همیشه چوبشو میخورن . همیشه هم تو هر موردی حق با منه!
در مورد مویس اولین نفر من انتقاد کردم بچه ها گفتن نه فلان و ... بعد دیدیم چی شد
در مورد این یارو هم بازم اولین نفر من شروع کردم به انتقاد و بعدا میلاد عزیز خیلی سریع واقعیت رو دید و به من پیوست. حالا اینو هم داریم میبینم
مردونه یادته خود تو چقدر از این طرف دفاع می کردی؟ دیدی اقا؟
الان نظر عاشقان فن خال اینه: حریف تیم خوبی بود . اتوبوسی دفاع می کردن. ما تیممون داره شکل میگیره . من به فن خال ایمان دارم .خوب بودیم .چمن سبزه . دفاعمون عالی بود اصلا یه لحظه هم فکر نکنید تیر دروازه ما رو از باخت نجات داد
تقدیم به دو دوست عزیزم معین جان و علی اقا . دیگه لازم نیست شما انگشتانتون رو خسته کنید من نظرتونو نوشتم
میلاد هانیبال رو دیدی؟ من میگم اول یه دستشو قطع کنیم بپزیم بدیم بخوره همینطوری بریم سراغ قسمت های دیگه بدنش . سوسیس هم ازش درست کنیم بفرستیم برای خانوادش