• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
گویا گواردیولا حاضره یک فصل دیگه قراردادشو با بایرن تمدید کنه تا این یارو از یونایتد بره
کلا از اول هم شایعاتش بود که تنها جایی که بجز بارسا ارزوشه مربیگری کنه یونایتده

حالا اون دلقک اد وودوارد میره با عباسعلی ماستبند مذاکره میکنه حقوق سالانه 30 میلیون پوند بهش میده تا جایگزین فن خال بشه!

چقدر هم اقای فیلسوف محبوبه تو نظرسنجی ها!!!!

http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/football-news/manchester-united-should-club-sack-10559517#rlabs=19 p$1
روزنامه منچستر هم هستش، واقعا اهمیتش خیلی بالاتر از هر مطلب دیگه ای هر جایی میتونه باشه...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اگه گواردیولا رو واقعا بیارن من حاضرم یه فصل دیگه این بابا رو تحمل کنم

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دلیلی برای صبر کردن نیست، هم باشگاه داره بدجور ضربه میخوره، پپ تا آخر امسال قرارداد بیشتر نداره، کلوپ رو بیخود از دست دادیم، کلا گزینه های بدی هم نیست امسال نسبت به اون موقع که فن هال اومد، کارلتو، پپ و حتی میشه به گزینه هایی مثل اسطوره های باشگاه هم فکر کرد...
بدتر از فن هال که نمیتونن باشن...
هیچ دلیلی وجود نداره که بخوایم تا پایان قرارداد فن هال باهاش یه فصل فلاکت بار دیگه رو هم سر کنیم و تابستون امسال شاهد از دست دادن کسانی مثل پپ یا کارلتو باشیم...
برای من چیز جالب این هستش که کامنتهای گل یا لاین های باشگاه که نگاه میکنم، هنوز تعدادی پیدا میشن که از فلسفه حرف میزنن...
واقعا چشمام از حدقه بیرون میزنه...
احتمال حذف شدن تیم، فردا از CL خیلی خیلی زیاد هستش، نه به این دلیل که وولفسبورگ تیم قوی هستش(جدول بوندس لیگارو نگاه کنید، متوجه میشید که حتی در حد تیمهای آلمانی لیگشون هم نبودن امسال) بخاطر ضعیف بودن تیم خودمون، زسکا هم که امیدی بهش نیست...
رونی هم به بازی فردا نمیرسه...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نمیدونم والا. من خیلی دوست دارم گواردیولا رو تو یونایتد ببینم. جزو معدود مربیانی هست که به نظر من میتونه ادامه دهنده راه سر الکس باشه. فوتبالش مالکانه است اما نه مثل فوتبال فلسفی فان خال
واقعا بازی بایرن رو میبینم لذت میبرم
احتمال پیروزی در بازی جلو ولفسبورگ هم خیلی کم هست

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
اگر رختکن رو باخته باشه (که امیدوارم همینطور باشه!) امشب 100% میبازیم. اونوقت از هفته دیگه باید منتظر هواپیماهایی باشه که بنر فن خال گورتو گم کن رو حمل میکنن
شاید حرفم خوشایند نباشه ولی ترجیح میدم بریم لیگ اروپا این یارو اخراج بشه و گیگزی عیار خودشو تا اخر فصل نشون بده اگر تا مارچ جواب داد که عالی میشه اگر نه گواردیولا رو بیارن و گیگزی همچنان دستیار باقی بمونه

رئیس هم از واردی تعریف کرده

http://www.givemesport.com/671974-j...al&utm_campaign=Tribute-Pages-laika-III-1sted

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
کارلتو هم مصاحبه کرده و از علاقش برای برگشتن به EPL و مربیگری منچستر گفته!!!!
یه شایعه مسخره دیگه هم اومده که منچستر میخواد 143 میلیون پوند برای نیمار پرداخت کنه!!!!!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
ترکیب تقریباً همون ترکیب بازی لیگه، فقط ممفیس و وارلا بازی رو از اول شروع میکنن
دیگه به ترکیب برنده که دست نمیزنن :D:general208:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خدارو شکر که فردوسی پور گزارش میکنه، حداقل رو اعساب نمیره این بازی و اگه هر اتفاقی هم بیوفته، درست میگه...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
انتونی گل اول رو زد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چه گل خوشگلی زدن بهمون

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
حتی کارگردان بازی هم متوجه قضیه هستش و فن هال رو هی نشون میده!:general711::general711::general711:

بالا