• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
واقعا مرزبان خوب میفهمه فوتبال
من اولی که جناب فن خال اومدن گفتم نتیجه برای منچستر جام مهمی نخواهد بود. نوسان زیاد. عدم بالانس بین حمله و دفاع مشکل همیشگی تیم های فن خاله. قدیم تر تیم هاش بی کله حمله میکردن و گل میخوردن و گل میزدن آلان چندساله شده استاد ساختن تیم دفاعی. رابطه ش با بازیکن هاش هم که هیچ وقت استاندارد نبوده. با بعضی خیلی خوب و با بعضی خیلی بد.
این همه پول دور ریخته توی منچستر و هیج. فرگی هرچه قدر در خرید بازیکن و مدیریت تیم استاد بود در انتخاب جانشین برای خودش ناامید کننده بوده.
همین امشب اگر تیم حذف شد باید اخراجش کنند گیگز رو جانشینش کنند دست کم شخصیت تیم برگرده سرجاش.
تیم بازی قبلی با پی اس وی مساوی و باخت براش بالسویه بود چون غیر از برد تقریبا این جا فقط برد میخواست از ولفسبورگ ولی طوری بازی میکردن انگار صعودشون قطعی شده بود. حیف منچستر فرگی که افتاده دست این دیوانه منجمد
این دیوانه منجمد رو از کجا آوردی شبیه ترین تشبیه ای بود که شنیدم این چند وقته....منچستری؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تیم حتی قدرت حمله نداره...
این تیم به هیچ جا نمیرسه، ببخشید به هیچ جا نرسیده...
تنها چیزی که باید فکر کنیم بهش، اینه که کی مدیریت میخواد از دستش خلاص بشه؟؟؟ میزارن به نیم فصل برسه و خرید زمستونی انجام بدن واسش؟؟؟ سرمایه باشگاه رو دوباره به باد بده؟؟؟
یا قبل از اون اخراجش میکنن...
که در اون صورت بحث اینکه کی تا آخر فصل مربی میشه؟ مطرح میشه...

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
کجان اقایونی که به خط دفاع تیم افتخار می کردن؟ این بازی تا الان باید 4-1 میشد

سر گل لینگارد هم بازم گلی به جمال گیگزی مرتیکه تن لش نشسته رو نیمکت هوا کرده! رئیس بود پدر داور رو در میاورد !

هررا کجاست ؟ مصدومه؟

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
دلیل؟؟
میخوای نتیجه بدتر پیش بیاد برای تیم روبروی یه تیم قویتر تو اروپا؟؟؟
اگر شما قول میدی که حذف بشیم ونگال اخراج خواهد شد خوب شاید نظرم رو عوض کنم ولی اگر ونگال میخواد به هر شکل تا آخر فصل ابقا بشه دیگه یعنی مدیرها نظرشون این باشه مسلما دوست دارم از گروهمون حداقل بریم بالا....

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
خوب مقصر امشبم پیدا شد داور و دخیا و مجددا بدشانسی و بی دقتی...

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
این تیم با این وضع بازی صعود هم کنه به جایی نمی رسه اصلا ارزشی هم نداره که اینظور حقیرانه صعود کنه
باز اگه حذف بشه فن خال رو فعلا اخراج هم نکنن جایگاهش متزلزل تر از قبل میشه

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
اگر شما قول میدی که حذف بشیم ونگال اخراج خواهد شد خوب شاید نظرم رو عوض کنم ولی اگر ونگال میخواد به هر شکل تا آخر فصل ابقا بشه دیگه یعنی مدیرها نظرشون این باشه مسلما دوست دارم از گروهمون حداقل بریم بالا....
که چی بشه؟ بخوریم به بارسا تا ابکشمون کنن؟ همین الانش جلو یه تیم درجه دو رفته تو قوطی

-----

هیچی دیگه مرتیکه فکر کرده داره فیفا رو اماتور بازی میکنه ترکیب ما رو تورو خدا!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
کجان اقایونی که به خط دفاع تیم افتخار می کردن؟ این بازی تا الان باید 4-1 میشد

سر گل لینگارد هم بازم گلی به جمال گیگزی مرتیکه تن لش نشسته رو نیمکت هوا کرده! رئیس بود پدر داور رو در میاورد !

هررا کجاست ؟ مصدومه؟
واقعا!!!!!!
4تا فقط؟؟؟
درست میگی، ولی این فن هال کم نمیاره که؟؟؟
اگه بیاد بالا و بعدا حذف بشه، میگه ما هدفمون فقط صعود از گروهمون بود!!!!!!:general208::general208::general208::general208:
نیک پاول به جای ماتا!!!!!!
فکر میکنم میخواد بگه که بازیکن نداشتم و مصدومها باعث این نتیجه شدن!!!!:eek::eek::eek:

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
که چی بشه؟ بخوریم به بارسا تا ابکشمون کنن؟ همین الانش جلو یه تیم درجه دو رفته تو قوطی

-----

هیچی دیگه مرتیکه فکر کرده داره فیفا رو اماتور بازی میکنه ترکیب ما رو تورو خدا!
نه بشینیم دست بزنیم وولفسبورگ و تشویق کنیم؟ بالاخره حذف نشدن بهتر از حذف شدنه...اوه اوه خطری شد چه خر شانسیه الان پی اس وی میبازه این آشغال چه شانسی داره

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
چه جالب!!!!
خفت رو نگاه کن!!!!
تیم که هیچ کاری نمیتونه بکنه، جای دیگه باید براش کاری بکنن، انگار EPL اینجا هم داره تکرار میشه!!!!!!!!

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
نه بشینیم دست بزنیم وولفسبورگ و تشویق کنیم؟ بالاخره حذف نشدن بهتر از حذف شدنه...اوه اوه خطری شد چه خر شانسیه الان پی اس وی میبازه این آشغال چه شانسی داره
اگه باعث بشه فن خال اخراج بشه اره

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
تیم همین طوریش خیلی خیلی خوب هست مصدوم هم که از در و دیوار بباره دیگه چه شود

بالا