Mehdiwol
Registered User
چقدر داغون بازی می کنن فاتخه ی منچستر خونده ست
این دیوانه منجمد رو از کجا آوردی شبیه ترین تشبیه ای بود که شنیدم این چند وقته....منچستری؟واقعا مرزبان خوب میفهمه فوتبال
من اولی که جناب فن خال اومدن گفتم نتیجه برای منچستر جام مهمی نخواهد بود. نوسان زیاد. عدم بالانس بین حمله و دفاع مشکل همیشگی تیم های فن خاله. قدیم تر تیم هاش بی کله حمله میکردن و گل میخوردن و گل میزدن آلان چندساله شده استاد ساختن تیم دفاعی. رابطه ش با بازیکن هاش هم که هیچ وقت استاندارد نبوده. با بعضی خیلی خوب و با بعضی خیلی بد.
این همه پول دور ریخته توی منچستر و هیج. فرگی هرچه قدر در خرید بازیکن و مدیریت تیم استاد بود در انتخاب جانشین برای خودش ناامید کننده بوده.
همین امشب اگر تیم حذف شد باید اخراجش کنند گیگز رو جانشینش کنند دست کم شخصیت تیم برگرده سرجاش.
تیم بازی قبلی با پی اس وی مساوی و باخت براش بالسویه بود چون غیر از برد تقریبا این جا فقط برد میخواست از ولفسبورگ ولی طوری بازی میکردن انگار صعودشون قطعی شده بود. حیف منچستر فرگی که افتاده دست این دیوانه منجمد
دلیل؟؟امیدوارم حذف نشیم
اگر شما قول میدی که حذف بشیم ونگال اخراج خواهد شد خوب شاید نظرم رو عوض کنم ولی اگر ونگال میخواد به هر شکل تا آخر فصل ابقا بشه دیگه یعنی مدیرها نظرشون این باشه مسلما دوست دارم از گروهمون حداقل بریم بالا....دلیل؟؟
میخوای نتیجه بدتر پیش بیاد برای تیم روبروی یه تیم قویتر تو اروپا؟؟؟
که چی بشه؟ بخوریم به بارسا تا ابکشمون کنن؟ همین الانش جلو یه تیم درجه دو رفته تو قوطیاگر شما قول میدی که حذف بشیم ونگال اخراج خواهد شد خوب شاید نظرم رو عوض کنم ولی اگر ونگال میخواد به هر شکل تا آخر فصل ابقا بشه دیگه یعنی مدیرها نظرشون این باشه مسلما دوست دارم از گروهمون حداقل بریم بالا....
واقعا!!!!!!کجان اقایونی که به خط دفاع تیم افتخار می کردن؟ این بازی تا الان باید 4-1 میشد
سر گل لینگارد هم بازم گلی به جمال گیگزی مرتیکه تن لش نشسته رو نیمکت هوا کرده! رئیس بود پدر داور رو در میاورد !
هررا کجاست ؟ مصدومه؟
درست میگی، ولی این فن هال کم نمیاره که؟؟؟اگر شما قول میدی که حذف بشیم ونگال اخراج خواهد شد خوب شاید نظرم رو عوض کنم ولی اگر ونگال میخواد به هر شکل تا آخر فصل ابقا بشه دیگه یعنی مدیرها نظرشون این باشه مسلما دوست دارم از گروهمون حداقل بریم بالا....
نه بشینیم دست بزنیم وولفسبورگ و تشویق کنیم؟ بالاخره حذف نشدن بهتر از حذف شدنه...اوه اوه خطری شد چه خر شانسیه الان پی اس وی میبازه این آشغال چه شانسی دارهکه چی بشه؟ بخوریم به بارسا تا ابکشمون کنن؟ همین الانش جلو یه تیم درجه دو رفته تو قوطی
-----
هیچی دیگه مرتیکه فکر کرده داره فیفا رو اماتور بازی میکنه ترکیب ما رو تورو خدا!
فرزین جان گل رو زدن...هوراااااااااا زسکا گل زده به ایندهون با این نتیجه تیممون به دور بعد صعود میکنه
اگه باعث بشه فن خال اخراج بشه ارهنه بشینیم دست بزنیم وولفسبورگ و تشویق کنیم؟ بالاخره حذف نشدن بهتر از حذف شدنه...اوه اوه خطری شد چه خر شانسیه الان پی اس وی میبازه این آشغال چه شانسی داره
تعجب کردی واقعا؟
:general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208:
PSV گل مساوی رو زد!!!!