خدا پدر و مادر دیوید مویس رو بیامرزه حداقل تیمو برد بالا از گروهش!
اره والاخدا پدر و مادر دیوید مویس رو بیامرزه حداقل تیمو برد بالا از گروهش!
بابا لااقل تو دوره اون مویس تو آلمان 5 تا به لورکوزن زدیم !خدا پدر و مادر دیوید مویس رو بیامرزه حداقل تیمو برد بالا از گروهش!
شما که حامی ایشون بودی!لعنتی خوابم نمیبره.واقعا چیکار کرد این آشغال با تیم.این گلیزر های لعنتی و اون مربی آشغال.واقعا حالم از هرچی فوتبال بهم خورد.بهترین بازیکن ما ماتا بود اونو تعویض کرد.بازی با ایندهوون بهترین شواینی بود تعویض کرد.واقعا این آشغال روانیه.کمر بسته بود واسه حذف تیم
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
میگم چنان :general502: مالی کرد اون وسط زمین که اصن معلوم نشد چی شد!لعنتی خوابم نمیبره.واقعا چیکار کرد این آشغال با تیم.این گلیزر های لعنتی و اون مربی آشغال.واقعا حالم از هرچی فوتبال بهم خورد.بهترین بازیکن ما ماتا بود اونو تعویض کرد.بازی با ایندهوون بهترین شواینی بود تعویض کرد.واقعا این آشغال روانیه.کمر بسته بود واسه حذف تیم
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
در توبه رو برای دوستان باز بزار افشین جونشما که حامی ایشون بودی!
من بارسایی ام ولی مگه میشه توی دهه نود طرفدار فوتبال شد و منچستر فرگی رو دوست نداشتاین دیوانه منجمد رو از کجا آوردی شبیه ترین تشبیه ای بود که شنیدم این چند وقته....منچستری؟
تو کل 90 دقیقه این حسو داشتم!حس عجیب و دو گانه ایه ... ناراحت از حذف و خوشحال از ضربه ای که به جایگاه لرزان فن خال وارد شد
کار خاصی نمیکنه. یه کم میپره به شواینی که چرا در سطح 5 سال پیشش نیست و منت میذاره سر منچستری ها که خوبه توی لیگ اروپا هستیم و در لیگ هم تاپ فوریم.حالا ببینیم جناب استاد فلسفه بعد از این حذف حقیرانه چه شعری تراوش می کنه
اقا اتفاقا خوشحال هم میشم میبینم دیگه همه دوستان دارن حقیقت رو میبینن ولی خب باید قبول کنن اون جبهه گیری هایی که علیه من می کردن بی انصافی بود .میدونم منظورشون حمایت از سرمربی تیم و ... بود که درسته اما خب دوستان فقط همین بخششو میدیدن اصلا نگاهی به اینده نداشتن . حمایت از سرمربی وقتی خوبه که پیشرفتی تو کارش ببینی نه پسرفتدر توبه رو برای دوستان باز بزار افشین جون
دقیقاکار خاصی نمیکنه. یه کم میپره به شواینی که چرا در سطح 5 سال پیشش نیست و منت میذاره سر منچستری ها که خوبه توی لیگ اروپا هستیم و در لیگ هم تاپ فوریم.
انگار نه انگار تیم سه تا خورده و تازه بهترین بازیکنش دروازه بانش بوده.
طرفدارای منچستر خیلی خیلی آقان. الان بارسا یا رئال بود سی بار دارش زده بودن
تو کل 90 دقیقه این حسو داشتم!
با این که اصلاً از حذف شدنمون خوشحال نشدم و خیلی هم ناراحت شدم، مطمئنم اگه مبرفتیم بالا هم همین قدر ناراحت بودم باز!
بعد اون بازی که گفتم دیگه نمیتونم به این آدم به عنوان سرمربی اعتماد کنم کلاً وضعیت مسخره ای شده برام بازیای تیم!
فقط امیدوارم هر چی زودتر بره که من اصن حوصله این حسای عمیق و سنگینو ندارم