• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
تا آخر موافقم که گیگزی رو نیمکت باشه،
بعد اون اگر قرار بر این باشه که گیگزی نتیجه لازم رو نگرفته باشه باید بتونن گواردیولا رو بیارن.
برعکس دوستان کارلتو رو خیلی دوست دارم و تو گزینه هایی که مطرحن خیلی هم قبولش دارم، ولی، ولی، ولی، اولویت باید 90% گواردیولا باشه!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خدا پدر و مادر دیوید مویس رو بیامرزه حداقل تیمو برد بالا از گروهش!
اره والا
اون حداقل به بایرن باخت و انصافا بد نبود فقط زورش نمیرسید

روزهای بد و تلخی هست

امیدوارم فردا فان خال خودش استعفا بده یا استعفاش بدن

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خدا پدر و مادر دیوید مویس رو بیامرزه حداقل تیمو برد بالا از گروهش!
بابا لااقل تو دوره اون مویس تو آلمان 5 تا به لورکوزن زدیم !
در حسرت این موندم یه بازی دو تا گل بزنن بازم حمله کنن (البته این برا پارسال بود، امسال شده در حست این موندم یه بازی دو تا گل بزنن :| 5-6 تا طلبش)

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
لعنتی خوابم نمیبره.واقعا چیکار کرد این آشغال با تیم.این گلیزر های لعنتی و اون مربی آشغال.واقعا حالم از هرچی فوتبال بهم خورد.بهترین بازیکن ما ماتا بود اونو تعویض کرد.بازی با ایندهوون بهترین شواینی بود تعویض کرد.واقعا این آشغال روانیه.کمر بسته بود واسه حذف تیم

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
لعنتی خوابم نمیبره.واقعا چیکار کرد این آشغال با تیم.این گلیزر های لعنتی و اون مربی آشغال.واقعا حالم از هرچی فوتبال بهم خورد.بهترین بازیکن ما ماتا بود اونو تعویض کرد.بازی با ایندهوون بهترین شواینی بود تعویض کرد.واقعا این آشغال روانیه.کمر بسته بود واسه حذف تیم

شما که حامی ایشون بودی!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

میگم چنان :general502: مالی کرد اون وسط زمین که اصن معلوم نشد چی شد!
یه سری بچه رو الکی اورد تو، بازیکنای خوبو کشید بیرون، تعویضا رو به ف** داد که چی؟
تهش بگه ما مصدوم داشتیم بازیکن نداشتیم موقعیت زیاد ساختیم با اینکه 10 نفره بودیم بدشانسی اوردیم حذف شدیم :|
یعنی باور کن از یه جائی به بعد تصمیماش فقط برای ایجاد یه بستر واسه ماستمالی بعد بازی بود!

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
سال 2009 با چه ترکیبی وولفسبورگ رو بردیم

دروازه: کوژاک
دفاع:اورا-کریک-فلچر- پارک (!!!!!!!!!!!!)
خط هافبک:اسکولز-گیبسون-نانی-ولبک
خط حمله: اندرسن - اوون

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
این دیوانه منجمد رو از کجا آوردی شبیه ترین تشبیه ای بود که شنیدم این چند وقته....منچستری؟
من بارسایی ام ولی مگه میشه توی دهه نود طرفدار فوتبال شد و منچستر فرگی رو دوست نداشت

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
والله چیزی برای گفتن ندارم، خوشحالم که عده زیادی از دوستان چشم و گوششون رو باز کردن و با حقیقتها روبور شدن...
حقیقتش آدمی نیستم که بخوام Gloat کنم، ولی اینجا باید بگم که یادتون میاد 1 سال پیش میزدم تو سر خودم بهمراه یه سری از دوستان؟؟؟ چه حرفایی میزدم؟؟؟ به دوستان بر میخورد و ناراحت میشدن؟؟؟
الان دارم میبینم که تقریبا 90 درصد دارن همون حرفارو دقیقا میزنن...
امیدوارم که مدیریت هم عقلش بیاد سر جاش و به خریتش ادامه نده، چون دیگه بیشتر از این خریت مساوی هستش با نابودی کامل تیم...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
حس عجیب و دو گانه ایه ... ناراحت از حذف و خوشحال از ضربه ای که به جایگاه لرزان فن خال وارد شد
تو کل 90 دقیقه این حسو داشتم!
با این که اصلاً از حذف شدنمون خوشحال نشدم و خیلی هم ناراحت شدم، مطمئنم اگه مبرفتیم بالا هم همین قدر ناراحت بودم باز!
بعد اون بازی که گفتم دیگه نمیتونم به این آدم به عنوان سرمربی اعتماد کنم کلاً وضعیت مسخره ای شده برام بازیای تیم!
فقط امیدوارم هر چی زودتر بره که من اصن حوصله این حسای عمیق و سنگینو ندارم :D:p

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
حالا ببینیم جناب استاد فلسفه بعد از این حذف حقیرانه چه شعری تراوش می کنه
کار خاصی نمیکنه. یه کم میپره به شواینی که چرا در سطح 5 سال پیشش نیست و منت میذاره سر منچستری ها که خوبه توی لیگ اروپا هستیم و در لیگ هم تاپ فوریم.
انگار نه انگار تیم سه تا خورده و تازه بهترین بازیکنش دروازه بانش بوده.
طرفدارای منچستر خیلی خیلی آقان. الان بارسا یا رئال بود سی بار دارش زده بودن

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
در توبه رو برای دوستان باز بزار افشین جون:D
:D اقا اتفاقا خوشحال هم میشم میبینم دیگه همه دوستان دارن حقیقت رو میبینن ولی خب باید قبول کنن اون جبهه گیری هایی که علیه من می کردن بی انصافی بود .میدونم منظورشون حمایت از سرمربی تیم و ... بود که درسته اما خب دوستان فقط همین بخششو میدیدن اصلا نگاهی به اینده نداشتن . حمایت از سرمربی وقتی خوبه که پیشرفتی تو کارش ببینی نه پسرفت

بی صبرانه منتظر نظر سخنگوی فن خال جناب علی خان هستم! :cool:

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
کار خاصی نمیکنه. یه کم میپره به شواینی که چرا در سطح 5 سال پیشش نیست و منت میذاره سر منچستری ها که خوبه توی لیگ اروپا هستیم و در لیگ هم تاپ فوریم.
انگار نه انگار تیم سه تا خورده و تازه بهترین بازیکنش دروازه بانش بوده.
طرفدارای منچستر خیلی خیلی آقان. الان بارسا یا رئال بود سی بار دارش زده بودن
دقیقا
همین الان من و میلاد رو ببرن منچستر با روده بزرگش دارش میزنیم:D

تو کل 90 دقیقه این حسو داشتم!
با این که اصلاً از حذف شدنمون خوشحال نشدم و خیلی هم ناراحت شدم، مطمئنم اگه مبرفتیم بالا هم همین قدر ناراحت بودم باز!
بعد اون بازی که گفتم دیگه نمیتونم به این آدم به عنوان سرمربی اعتماد کنم کلاً وضعیت مسخره ای شده برام بازیای تیم!
فقط امیدوارم هر چی زودتر بره که من اصن حوصله این حسای عمیق و سنگینو ندارم :D:p

منم همینطور.ولی خب بیشتر خوشحالم. یه لحظه به این فکر کن که میخوردیم به بارسا با اون خط حمله وحشتناکش!
گیگزی وقتی رفته بود سراغ داور چهارم منو یاد رئیس انداخت . من شک ندارم اگر سرمربی بشه شانس قهرمانیمون تو لیگ و اف ای کاپ خیلی بیشتر میشه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
شانس ما لاین های باشگاه رو نمیتونم باز کنم، نمیدونم دلیلش چیه، تقصیر نته؟؟؟
میخوام بدونم چی میگن طرفدارای این باشگاه...؟؟؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اینم یه سری توئیت جالب که هوادارا دادن بعد بازی:
"I see your plan B of playing Fellaini up front…and I raise you my plan C Smalling up front." pic.twitter.com/GKN9FFtTBb
How does a team spend £250m yet end up with Smalling & Fellaini up front, Blind alone in defence with about 5 kids I've never heard of.
Can't wait for long Thursday nights in Estonia launching the ball onto Fellaini's chest all day & then getting knocked out by FC Colgate
Carrick didn't start Fellaini played 90mins Mata got subbed off Philosophy

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
توجه کردید که در هر بازی که رونی نبوده، بدترین نتایج کل فصلمون رو گرفتیم؟؟؟
خودتون برید نتایج رو چک کنید که کدوم بازی ها رونی نبوده و چه نتایجی گرفتیم!!!
حقیقتش بیدار نشستم منتظر بیرون اومدن کنفرانس بعداز بازی... کسی خبری گرفت، بزاره همینجا!!!!

بالا