plsboy
Registered User
- نوشتهها
- 6,376
- لایکها
- 21,502
البته حرف شما درست، ولی گل؟؟؟من فکر نکنن ون گال تا آخر فصل اخراج بشه حتی با این وضعیت مگر اینکه تو لیگ بقیه تیمها همت کنند و ما همچنان مزخرف بمونیم حالا هوادارای ون گال میگن مگه شما فرصت دادن به جوونها و گل زیاد نمیخواستید اینم گل زیاد و فرصت به جونها نمیدونم واقعا خودشون رو به حماقت میزنن...
مرد ناحسابی جوری از فشردگی بازیها و عادی بود این افتضاحات حرف می زنه که انگار سرمربیه تیمی مثل اورتونه و بین بایرن و بارسلونا گیر کردهلوییس فن خال، سرمربی هلندی یونایتد پس از اتمام بازی در مورد شکست برابر وولفسبورگ گفت:
بازی دیوانه کننده و فوق العاده جذابی بود؛ هر دو تیم موقعیت هایی داشتند؛ ما هر وقت گل می زدیم دو دقیقه بعد آنها جبران می کردند، جالب اینجاست که گل پیروزی بخش را هم دقیقا به همین منوال به ثمر رساندند، ما امشب برای پیروزی جنگیدیم، ولی این تمامی توان تیم ما بود.
به نقل از BT SPORT وی ادامه داد:
ما شکست خوردیم، در حالیکه پیروز میدان بودیم، این در فوتبال امری عادی است؛ همانطور که دیدیم زسکا از آیندهوون جلو افتاد و ما می توانستیم به مرحله بعد برسیم، اما ده دقیقه بعد همه چیز عوض شده بود و آیندهوونی ها به مرحله بعد رسیده بودند!
سرمربی هلندی شیاطین سرخ در مورد پیش بینی های ابتدای چمپیونزلیگ و صعود آسان تیمش از این گروه گفت:
این ذهنیتی اشتباه بود؛ گروه و نتایج این بازی ها فوق العاده فشرده و نزدیک به هم بود و تا آخرین لحظات تکلیف تیم های صعود کننده مشخص نبود؛ تمام بازی ها با اختلاف خیلی کم نتیجه شان رقم خورد؛ ولی اگر یک بار دیگر به این تورنمنت نگاه کنیم، می بینیم که تصمیمات اشتباه داور در بازی نخست برابر آیندهوون کاملا به ضرر ما تمام شد و نتیجه اش را در حال حاضر یعنی حذف ما از رقابت ها مشاهده می کنید.
منچستر خیلی بزرگتر از این حرفاست که قطری برخورد کنه، تا همین الان هم اونقدر بزرگ نشون دادن که فن هال سر جاش مونده و اگه تصمیمی گرفته بشه، به دلیل نتیجه یک بازی نیستش...مدیران منچستر باید به شیوه مدیریت قطری (!) این بحران رو از سر تیم کم کنن : اخراج مربی .
اگه توی کاری که کرده بودن و فن خال رو آورده بودن هر روز به خودشون ناسزا میگفتن و منتظر فرصت و دلیل عوام پسند بودن دیگه دلیل بهتر از این نمیشه . حتی بردهای تیم فن خال هم به دل نمیشینه چه برسه به تحمل کردن باخت هاش .
هوادارها هم خیلی نباید ناراحت باشن چون منچستر میرفت بالا و به تیمهایی مثل بایرن میخورد خاطره ی بدتری در ذهنشون شکل میگرفت ...
الان بهترین زمانه که در تعطیلات ژانویه آنجلوتی با یه قرارداد 3 ساله بیاد منچستر ، توی نیم فصل که انتظار زیادی هم از مربی جدید نمیره ، با جو باشگاه آشنا بشه و خرید های لازم رو در پایان فصل انجام بده . این بهترین انتخاب و بهترین برنامه میتونه باشه مگه اینکه توافق سفت و سختی با پپ گواردیولا انجام داده باشن و گرنه آنجلوتی بهترین گزینه ی ممکن هست و چشم داشتن به گیگز تا حد زیادی ریسک پذیر هست .
راستش همون دیشب این رو خوندم، ولی اونقدر عصبی شدم که دیگه...ونگال در مصاحبه اش از گلی که به اشتباه گرفته نشد حرف زد و از داور انتقاد کرد و گفت ما خوب بازی کردیم تونستیم گل بزنیم ولی خیلی بد بود که سریع گل خوردیم گفت بازیکنها جایگاه ثابتی ندارند و باید خودشون رو اثبات کنند بقیه اش هم از گل میتونید بخونید با موبایلم لینک نمیشه بدم...
"رفتار قطری" جنبه فان داشت وگرنه هر جا جلوی ضرر گرفته بشه ، عین منفعته .منچستر خیلی بزرگتر از این حرفاست که قطری برخورد کنه، تا همین الان هم اونقدر بزرگ نشون دادن که فن هال سر جاش مونده و اگه تصمیمی گرفته بشه، به دلیل نتیجه یک بازی نیستش...
البته اون سال، تیم به شدت ضعف بازیکن داشت و از این ترکیب هایی تو تیم قرار میگرفت که امثال کریک و فلچر می ایستادن تو خط دفاعی و ولبک جوون مهاجم بود، حتی برباتوف هم کاری نمیکرد، یکی از فصل های پر مصدومیت بود برای تیم... ولی در کل این آخری هاش فرگی هم تیم رو رها کرده بود و به فکر بازنشستگی بود...یادمه همین چند سال پیش که با فرگی رفتید لیگِ اروپا و تو گروه بازل سوئیس و اینا سوم شُدید و بعدشم که از بیلبائو و یورنته خوردید و ... ، باورم نمیشد !! اصن انگار یه چیزِ غیرممکن تو فوتبال پیش اومده ! صبحش زنگ زدم به دوستِ منچستریم که شمال بود و چادر زده بودن و نه آنتن داشت اون شبش و نه TV که بتونه خبر بگیره چی شده ! گفتم حاجــی منچستر حذف شد !!! گفت هااااااااااااااان ؟! گفتم حذف شد ! باورش نمیشد ! گفتم بابا بخدا حذف شده ! می گفت داری مسخره بازی در میاری، مگه میشه ؟!
تا این که ظهرش خودش دسترسی پیدا کرد و دید نتیجه رو، بعدش که برگشت و باهم صحبت کردیم واقعا یه حالِ عجیبی داشت، کلا خودمم باورم نمیشد
اینارو گفتم که به دیشب برسم، دیشبی که نه من تعجب کردم ( راستش از همون مساوی که جلو آیندهوون دادید رو حذفِ منچستر شرط بسته بودم ) و نه همون دوستم !
اون سال هم منچستر رفت لیگ اروپا، ولی اون سال شخصیت داشت، اون سال اگرم رفت همه بُهت زده شدن ! چیزی که ونخال داره از منچستر میگیره ( دقیقا داره میگیره ) شخصیتِ اون هست
منچستر دیگه اون کاریزمای قبلی شُ نداره، دلم برا رقابتِ چلسی - منچستر سرِ لیگ خیلی تنگ شده، امیدوارم بتونیم جفت مون برگردیم
پ.ن: ما هم امشب احتمالش زیاده به شما بپیوندیم :| :دی
یادمه همین چند سال پیش که با فرگی رفتید لیگِ اروپا و تو گروه بازل سوئیس و اینا سوم شُدید و بعدشم که از بیلبائو و یورنته خوردید و ... ، باورم نمیشد !! اصن انگار یه چیزِ غیرممکن تو فوتبال پیش اومده ! صبحش زنگ زدم به دوستِ منچستریم که شمال بود و چادر زده بودن و نه آنتن داشت اون شبش و نه TV که بتونه خبر بگیره چی شده ! گفتم حاجــی منچستر حذف شد !!! گفت هااااااااااااااان ؟! گفتم حذف شد ! باورش نمیشد ! گفتم بابا بخدا حذف شده ! می گفت داری مسخره بازی در میاری، مگه میشه ؟!
تا این که ظهرش خودش دسترسی پیدا کرد و دید نتیجه رو، بعدش که برگشت و باهم صحبت کردیم واقعا یه حالِ عجیبی داشت، کلا خودمم باورم نمیشد
اینارو گفتم که به دیشب برسم، دیشبی که نه من تعجب کردم ( راستش از همون مساوی که جلو آیندهوون دادید رو حذفِ منچستر شرط بسته بودم ) و نه همون دوستم !
اون سال هم منچستر رفت لیگ اروپا، ولی اون سال شخصیت داشت، اون سال اگرم رفت همه بُهت زده شدن ! چیزی که ونخال داره از منچستر میگیره ( دقیقا داره میگیره ) شخصیتِ اون هست
منچستر دیگه اون کاریزمای قبلی شُ نداره، دلم برا رقابتِ چلسی - منچستر سرِ لیگ خیلی تنگ شده، امیدوارم بتونیم جفت مون برگردیم
پ.ن: ما هم امشب احتمالش زیاده به شما بپیوندیم :| :دی
خبری هم از دوستان عشق فن خال نیست؟؟؟ قضیه چیه؟؟؟
کیبورد ندارم. افشین بجام مینویسه. نیمه دوم خیلی خوب بودیم.
بتازونید تا برگردم![]()
یعنی علی جان احساس میکنی که جای دفاع کردن وجود داره؟؟
@Old Ali کیبورد منم مشکل داره رفتم یکی خریدم ولی باز درست نشد حتی ویندوز هم عوض کردم احتمالا مشکل باید از مین باشه کیبورد مجازی خود ویندوز هم نمیاد بالا
الان ببینید با چی دارم می نویسم انگشتم تاول زد از بس کلیک کردم!
مشاهده پیوست 888347
:general503::general503::general503::general503:@Old Ali کیبورد منم مشکل داره رفتم یکی خریدم ولی باز درست نشد حتی ویندوز هم عوض کردم احتمالا مشکل باید از مین باشه کیبورد مجازی خود ویندوز هم نمیاد بالا
الان ببینید با چی دارم می نویسم انگشتم تاول زد از بس کلیک کردم!
مشاهده پیوست 888347