• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من فکر نکنم ون گال تا آخر فصل اخراج بشه حتی‌ با این وضعیت مگر اینکه تو لیگ بقیه تیمها همت کنند و ما همچنان مزخرف بمونیم حالا هوادارای ون گال میگن مگه شما فرصت دادن‌ به جوونها و گل زیاد نمیخواستید اینم گل زیاد و فرصت به جونها نمیدونم واقعا خودشون رو به حماقت میزنن...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
من فکر نکنن ون گال تا آخر فصل اخراج بشه حتی‌ با این وضعیت مگر اینکه تو لیگ بقیه تیمها همت کنند و ما همچنان مزخرف بمونیم حالا هوادارای ون گال میگن مگه شما فرصت دادن‌ به جوونها و گل زیاد نمیخواستید اینم گل زیاد و فرصت به جونها نمیدونم واقعا خودشون رو به حماقت میزنن...
البته حرف شما درست، ولی گل؟؟؟
1 گل زدیم و با قدرت فراوانمون باعث شدیم که یه گل به خودی داشته باشن!!!:general711::general711::general711:
بنده هم بعید میدونم که امشب یا تا آخر هفته خبر اخراجش رو بشنویم، ولی حدس من بعداز ژانویه هستش، وقتی که از صدر جدول هم فاصله گرفت تیم...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
ونگال در مصاحبه اش از گلی که به اشتباه گرفته نشد حرف زد و از داور انتقاد کرد و گفت ما خوب بازی کردیم تونستیم گل بزنیم ولی خیلی بد بود که سریع گل خوردیم گفت بازیکنها جایگاه ثابتی ندارند و باید خودشون رو اثبات کنند بقیه اش هم از گل میتونید بخونید با موبایلم لینک نمیشه بدم...

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
مدیران منچستر باید به شیوه مدیریت قطری (!) این بحران رو از سر تیم کم کنن : اخراج مربی .
اگه توی کاری که کرده بودن و فن خال رو آورده بودن هر روز به خودشون ناسزا میگفتن و منتظر فرصت و دلیل عوام پسند بودن دیگه دلیل بهتر از این نمیشه . حتی بردهای تیم فن خال هم به دل نمیشینه چه برسه به تحمل کردن باخت هاش .
هوادارها هم خیلی نباید ناراحت باشن چون منچستر میرفت بالا و به تیمهایی مثل بایرن میخورد خاطره ی بدتری در ذهنشون شکل میگرفت ...
الان بهترین زمانه که در تعطیلات ژانویه آنجلوتی با یه قرارداد 3 ساله بیاد منچستر ، توی نیم فصل که انتظار زیادی هم از مربی جدید نمیره ، با جو باشگاه آشنا بشه و خرید های لازم رو در پایان فصل انجام بده . این بهترین انتخاب و بهترین برنامه میتونه باشه مگه اینکه توافق سفت و سختی با پپ گواردیولا انجام داده باشن و گرنه آنجلوتی بهترین گزینه ی ممکن هست و چشم داشتن به گیگز تا حد زیادی ریسک پذیر هست .

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
به نظرم بعضی دوستان هنوز فکر می کنند مشکل ما مهره ها هستند.
دو سال پیش به تیمی در حد وولفسبورگ در دو بازی رفت و برگشت 9 گل زدیم.اون هم با مویس.این تیم با این جناب به جایی نمی رسه.مدعیان فن خالیسم کجا هستند؟؟

ديشب اينقدر سر درد گرفتم كه ديگه نشد بيام تو نت ...
تبريك استاد فن خال
تبريك استاد فليني ...
تبريك به مربيان بدنساز كه معلوم نيست چه غلطي ميكنن و اين همه مصدوم رو دستمون گزاشتن ...

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
چرندیات توجیهی فن خال به نقل از طرفداری
لوییس فن خال، سرمربی هلندی یونایتد پس از اتمام بازی در مورد شکست برابر وولفسبورگ گفت:

بازی دیوانه کننده و فوق العاده جذابی بود؛ هر دو تیم موقعیت هایی داشتند؛ ما هر وقت گل می زدیم دو دقیقه بعد آنها جبران می کردند، جالب اینجاست که گل پیروزی بخش را هم دقیقا به همین منوال به ثمر رساندند، ما امشب برای پیروزی جنگیدیم، ولی این تمامی توان تیم ما بود.

به نقل از BT SPORT وی ادامه داد:

ما شکست خوردیم، در حالیکه پیروز میدان بودیم، این در فوتبال امری عادی است؛ همانطور که دیدیم زسکا از آیندهوون جلو افتاد و ما می توانستیم به مرحله بعد برسیم، اما ده دقیقه بعد همه چیز عوض شده بود و آیندهوونی ها به مرحله بعد رسیده بودند!

سرمربی هلندی شیاطین سرخ در مورد پیش بینی های ابتدای چمپیونزلیگ و صعود آسان تیمش از این گروه گفت:

این ذهنیتی اشتباه بود؛ گروه و نتایج این بازی ها فوق العاده فشرده و نزدیک به هم بود و تا آخرین لحظات تکلیف تیم های صعود کننده مشخص نبود؛ تمام بازی ها با اختلاف خیلی کم نتیجه شان رقم خورد؛ ولی اگر یک بار دیگر به این تورنمنت نگاه کنیم، می بینیم که تصمیمات اشتباه داور در بازی نخست برابر آیندهوون کاملا به ضرر ما تمام شد و نتیجه اش را در حال حاضر یعنی حذف ما از رقابت ها مشاهده می کنید.
مرد ناحسابی جوری از فشردگی بازیها و عادی بود این افتضاحات حرف می زنه که انگار سرمربیه تیمی مثل اورتونه و بین بایرن و بارسلونا گیر کرده
حتی عدم قهرمانی در لیگ قهرمانان هم برای تیمی مثل منچستر باید شکست محسوب بشه دیگه حذف از مرحله ی گروهی با این رقبای ضعیف با نتایج ضعیف تر که فاجعه ست
رفته از داوریهای بازی اول مقابل آیندهوون حرف زده آخه فن خُل بعد از اون بازی چند بار فرصت جبران داشتی که استفاده نکردی؟ از آیندهوون تو زمین خودمون هم نتونستی امتیاز کامل بگیری
وولفسبورگ و زسکا رو هم تو اولدترافورد به سختی و حداقل اختلاف گل بردی
اون بازی به تفسیر خودت دیوانه کننده و فوق العاده جذاب که آخرش باعث حذف تیمت میشه بخوره تو سرت!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مدیران منچستر باید به شیوه مدیریت قطری (!) این بحران رو از سر تیم کم کنن : اخراج مربی .
اگه توی کاری که کرده بودن و فن خال رو آورده بودن هر روز به خودشون ناسزا میگفتن و منتظر فرصت و دلیل عوام پسند بودن دیگه دلیل بهتر از این نمیشه . حتی بردهای تیم فن خال هم به دل نمیشینه چه برسه به تحمل کردن باخت هاش .
هوادارها هم خیلی نباید ناراحت باشن چون منچستر میرفت بالا و به تیمهایی مثل بایرن میخورد خاطره ی بدتری در ذهنشون شکل میگرفت ...
الان بهترین زمانه که در تعطیلات ژانویه آنجلوتی با یه قرارداد 3 ساله بیاد منچستر ، توی نیم فصل که انتظار زیادی هم از مربی جدید نمیره ، با جو باشگاه آشنا بشه و خرید های لازم رو در پایان فصل انجام بده . این بهترین انتخاب و بهترین برنامه میتونه باشه مگه اینکه توافق سفت و سختی با پپ گواردیولا انجام داده باشن و گرنه آنجلوتی بهترین گزینه ی ممکن هست و چشم داشتن به گیگز تا حد زیادی ریسک پذیر هست .
منچستر خیلی بزرگتر از این حرفاست که قطری برخورد کنه، تا همین الان هم اونقدر بزرگ نشون دادن که فن هال سر جاش مونده و اگه تصمیمی گرفته بشه، به دلیل نتیجه یک بازی نیستش...
ونگال در مصاحبه اش از گلی که به اشتباه گرفته نشد حرف زد و از داور انتقاد کرد و گفت ما خوب بازی کردیم تونستیم گل بزنیم ولی خیلی بد بود که سریع گل خوردیم گفت بازیکنها جایگاه ثابتی ندارند و باید خودشون رو اثبات کنند بقیه اش هم از گل میتونید بخونید با موبایلم لینک نمیشه بدم...
راستش همون دیشب این رو خوندم، ولی اونقدر عصبی شدم که دیگه...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خود فن هال میگه که بیشتر از این عرضه کاری نداره، نمیدونم که چطور ازش دفاع شده و میشه؟؟؟
ggfdsgsd.JPG
خود فن هال میگه که بیشتر از این هیچ گ..هی نمیتونم بخورم، چه دلیلی بر موندنش هست؟؟
احتمالا میخواد پیله کنه به بیل و یه 200 میلیون دیگه خرج بزاره رو دست باشگاه و باشگاه رو برشکست هم بکنه...
قضیه این هستش که من مطمئن هستم تو لیگ اروپا هم هیچ غلطی نمیتونه بکنه، دور اول حذف نشه، دور دوم حذفه...
خبری هم از دوستان عشق فن خال نیست؟؟؟ قضیه چیه؟؟؟
حداقل میتونن بیان بگن که رونی که باعث تمام بد بازی کردن تیم بوده تو دو سال اخیر، رو نداشتیم تو بازی دیشب و واسه همین حذف شدیم تو مرحله گروهی که 6 بازی توش انجام میشه یا میتونید بگید که دیشب بازی مالکانه انجام ندادیم و آمار پاس های فضاحت باری داشتیم به شکلی که آمار پاس های صحیح دخیا از خیلی از بازیکنهامون بیشتر بوده و یا دخیا به اندازه بلیند و فلینی و دیپای توپ لو نداده، همش هم بخاطر ضعف بازیکن ها و اگه یه 200 میلیون دیگه خرید بکنیم، حتما فصل دیگه از گروهمون بالا میایم، اگه این فصل بتونیم سهمیه CL بگیریم...
2.jpg 3.jpg 1.jpg

Last edited:

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
یادمه همین چند سال پیش که با فرگی رفتید لیگِ اروپا و تو گروه بازل سوئیس و اینا سوم شُدید و بعدشم که از بیلبائو و یورنته خوردید و ... ، باورم نمیشد !! اصن انگار یه چیزِ غیرممکن تو فوتبال پیش اومده ! صبحش زنگ زدم به دوستِ منچستریم که شمال بود و چادر زده بودن و نه آنتن داشت اون شبش و نه TV که بتونه خبر بگیره چی شده ! گفتم حاجــی منچستر حذف شد !!! گفت هااااااااااااااان ؟! گفتم حذف شد ! باورش نمیشد ! گفتم بابا بخدا حذف شده ! می گفت داری مسخره بازی در میاری، مگه میشه ؟!
تا این که ظهرش خودش دسترسی پیدا کرد و دید نتیجه رو، بعدش که برگشت و باهم صحبت کردیم واقعا یه حالِ عجیبی داشت، کلا خودمم باورم نمیشد
اینارو گفتم که به دیشب برسم، دیشبی که نه من تعجب کردم ( راستش از همون مساوی که جلو آیندهوون دادید رو حذفِ منچستر شرط بسته بودم ) و نه همون دوستم !
اون سال هم منچستر رفت لیگ اروپا، ولی اون سال شخصیت داشت، اون سال اگرم رفت همه بُهت زده شدن ! چیزی که ونخال داره از منچستر میگیره ( دقیقا داره میگیره ) شخصیتِ اون هست
منچستر دیگه اون کاریزمای قبلی شُ نداره، دلم برا رقابتِ چلسی - منچستر سرِ لیگ خیلی تنگ شده، امیدوارم بتونیم جفت مون برگردیم
پ.ن: ما هم امشب احتمالش زیاده به شما بپیوندیم :| :دی

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
منچستر خیلی بزرگتر از این حرفاست که قطری برخورد کنه، تا همین الان هم اونقدر بزرگ نشون دادن که فن هال سر جاش مونده و اگه تصمیمی گرفته بشه، به دلیل نتیجه یک بازی نیستش...
"رفتار قطری" جنبه فان داشت وگرنه هر جا جلوی ضرر گرفته بشه ، عین منفعته .
فکر نمیکنم اگر باشگاهی به این تشخیص برسه که مربی باید برکنار بشه ، باقی گذاشتنش چیزی به کمالات و بزرگی باشگاه اضافه کنه بر عکس شجاعت تشخیص و تصمیم گیری رو نشون میده .
از طرف دیگه مربی ای که نیم فصل میاد فشار کمتری روش هست و راحت تر کارش رو انجام خواهد داد .

.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یادمه همین چند سال پیش که با فرگی رفتید لیگِ اروپا و تو گروه بازل سوئیس و اینا سوم شُدید و بعدشم که از بیلبائو و یورنته خوردید و ... ، باورم نمیشد !! اصن انگار یه چیزِ غیرممکن تو فوتبال پیش اومده ! صبحش زنگ زدم به دوستِ منچستریم که شمال بود و چادر زده بودن و نه آنتن داشت اون شبش و نه TV که بتونه خبر بگیره چی شده ! گفتم حاجــی منچستر حذف شد !!! گفت هااااااااااااااان ؟! گفتم حذف شد ! باورش نمیشد ! گفتم بابا بخدا حذف شده ! می گفت داری مسخره بازی در میاری، مگه میشه ؟!
تا این که ظهرش خودش دسترسی پیدا کرد و دید نتیجه رو، بعدش که برگشت و باهم صحبت کردیم واقعا یه حالِ عجیبی داشت، کلا خودمم باورم نمیشد
اینارو گفتم که به دیشب برسم، دیشبی که نه من تعجب کردم ( راستش از همون مساوی که جلو آیندهوون دادید رو حذفِ منچستر شرط بسته بودم ) و نه همون دوستم !
اون سال هم منچستر رفت لیگ اروپا، ولی اون سال شخصیت داشت، اون سال اگرم رفت همه بُهت زده شدن ! چیزی که ونخال داره از منچستر میگیره ( دقیقا داره میگیره ) شخصیتِ اون هست
منچستر دیگه اون کاریزمای قبلی شُ نداره، دلم برا رقابتِ چلسی - منچستر سرِ لیگ خیلی تنگ شده، امیدوارم بتونیم جفت مون برگردیم
البته اون سال، تیم به شدت ضعف بازیکن داشت و از این ترکیب هایی تو تیم قرار میگرفت که امثال کریک و فلچر می ایستادن تو خط دفاعی و ولبک جوون مهاجم بود، حتی برباتوف هم کاری نمیکرد، یکی از فصل های پر مصدومیت بود برای تیم... ولی در کل این آخری هاش فرگی هم تیم رو رها کرده بود و به فکر بازنشستگی بود...

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857

اون سال بخاطر ضعف بازیکن فرگی مجبور شد لیگ قهرمانان رو ول کنه تا به رقابتش با سیتی برای قهرمانی بپردازه و واقعا هم تا ثانیه اخر ما قهرمان بودیم که بخاطر زد و بند سیتی با رنجرز دوم شدیم
اگر اشتباه نکنم فصل بعدش بود که با خریدن رابین تونستیم چند هفته مونده بود تا پایان لیگ قهرمان بشیم. فقط با یه خرید تیمو متحول کرد!
اما دیشب واقعا هیچکدوممون تعجب نکردیم!

خبری هم از دوستان عشق فن خال نیست؟؟؟ قضیه چیه؟؟؟

رفتن تعطیلات :general705:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
این هم آخرین مصاحبه این بزمجه:
http://www.goal.com/en/news/1716/ch...re-better-than-last-year?ICID=HP_HN_HP_RI_0_3
The former Barcelona and Bayern Munich coach believes the Red Devils' league position and Capital One Cup improvement are evidence that his side are improving

Louis van Gaal insists Manchester United have improved since last season, despite being knocked out of the Champions League.
A 3-2 defeat to Wolfsburg in Germany, coupled with PSV's 2-1 win over CSKA Moscow, saw United drop into the Europa League, with the Eredivisie side joining the Germans in the knockouts.
But Van Gaal, whose side sit fourth in the Premier League having finished in the same position last season, believes United are a better side than last term.
"At the moment I cannot defend myself because we are out of the Champions League," said the Dutchman.
"But the facts say we are better than last year."
United were humiliated in the third round of last season's League Cup with a 4-0 defeat to League One MK Dons, while this term they were elminated in the fourth round by Championship outfit Middlesbrough.
"When you see the facts we went further in the Capital One Cup this season, qualified for the Champions League group," said 64-year-old Van Gaal.
"We have played all these matches and are still in a very good position in the league.
"But I'm disappointed that we are out of the Champions League."
After missing out on being drawn against tournament favourites, United were expected to comfortably qualify but Van Gaal dismissed suggestions it was a straightforward group.
"This was a tight group so I am not agreeing with any opinion that this was an easy group," he said.
The former Barca boss had seen his side concede just twice in the previous nine matches ahead of the trip to Wolfsburg, and he was left perplexed by United's shoddy defending.
The visitors saw Wolfsburg equalise moments after Anthony Martial's opener, before conceding the winner shortly after levelling the match at 2-2.
Van Gaal described the game as 'crazy' and hinted that Jese Lingaard's disallowed goal shortly before half-time may have been decisive.
"It was a crazy match," said Van Gaal.
"We didn't score many goals before and in an away match to score two goals, maybe three... but one was cancelled out.
"But twice you give away a goal within two minutes of scoring, that's difficult to understand when you defend so well normally."​
ورزش3 تقریبا فارسیش رو هم زده:
به گزارش "ورزش سه"، یونایتد شب گذشته با نتیجه 3-2 مقابل وولفسبورگ شکست خورد تا با برتری 2-1 آیندهوون، شیاطین سرخ از صعود به دور بعد چمپیونزلیگ باز بمانند. فان‌خال که فصل گذشته در رده ی چهارم لیگ را به پایان رساند، عنوان کرد که تیمش از سال گذشته تیم بهتری است.
او گفت:" در حال حاضر نمی‌توانم از خودم دفاعی کنم زیرا از چمپیونزلیگ حذف شده ام ولی آمار می‌گوید که ما از سال گذشته تیم بهتری هستیم. وقتی این را در نظر بگیرید که در جام اتحادیه به دور بالاتری رسیدیم و با پیروزی در پلی آف به چمپیونزلیگ رسیدیم. با این تعداد بازی، هنوز هم در موقعیت خوبی در جدول هستیم. ولی از حذف شدن از چمپیونزلیگ خیلی ناراحتم."
من یکی حرفی ندارم، این بشر تو توهم هستش!!!!!
فکر میکنم که چند هفته پیش بود که آمار رو زدم، آمار امتیازات تیم از زمان مویس هم بدتر بود...
جالبه که میگه از پارسال که تو یک شانزدهم حذف شده تیم مقابل MKDON پیشرفت داشتیم و امسال تو یک چهارم روبروی میدلزبرو حذف شدیم!!!!!!!!! توهم رو نگاه کن این بشر معلوم نیست کجا داره سیر میکنه!!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یعنی علی جان احساس میکنی که جای دفاع کردن وجود داره؟؟:mad::mad::mad:
;)
از کیبورد خود ویندوز استفاده کن!!!!
با گوشی میای؟؟
من هم بیشتر پستهام رو با گوشی میزنم، سخت نیست، فقط وقتی میخوام رمان بنویسم گوشی داغ میکنه!!!!:D

Last edited:

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
@Old Ali کیبورد منم مشکل داره رفتم یکی خریدم ولی باز درست نشد حتی ویندوز هم عوض کردم احتمالا مشکل باید از مین باشه کیبورد مجازی خود ویندوز هم نمیاد بالا
الان ببینید با چی دارم می نویسم انگشتم تاول زد از بس کلیک کردم!

11.jpg

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
@Old Ali کیبورد منم مشکل داره رفتم یکی خریدم ولی باز درست نشد حتی ویندوز هم عوض کردم احتمالا مشکل باید از مین باشه کیبورد مجازی خود ویندوز هم نمیاد بالا

مشاهده پیوست 888347
This is COMMITMENT
الان خیلی بحثهای زیادی میشه در مورد مربی بعدی، راستش من هم با آنچلوتی حال نمیکنم، از اون دسته از مربی هایی هستش که فقط یه تاکتیک رو تو زمین پیاده میکنه و اگه نگرفت، کنار زمین خشکش میزنه!!!!
کلا مربی با تاکتیکی نیست و میشه گفت که کاریزما هم نداره، نمایشش هم تو EPL قبلا اصلا جالب نبوده...
تنها کسی که فعلا به ذهنم میاد و خیلی فکر میکنم به سبک بازی ما در زمان رئیس نزدیک بوده و کاریزمارو هم داره، پپ هستش، کلوپ رو که از دست دادیم(حتی مصاحبه کرده و گفته که رئیس رو مدل خودم قراردادم!!!!)، آلگری که حرفش مثل جوک میمونه واسم...
حساب کردن روی گیگز یا اسطوره دیگه، بدون تجربه(معنی حرفم این هستش که این 2 سال گیگز هیچ تجربه ای کسب نکرده!!!!! خدا نکنه چیزی یاد گرفته باشه!!!!!) قبلی هم یه ریسک خیلی بزرگ هستش...

Last edited:

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530

مشاهده پیوست 888347
:general503::general503::general503::general503:

بالا