طبق روال همیشگی که فن هال بازیکن میخره و بعد میر...نه توشون و بعد هم میتازه بهشون و بعد هم ردشون میکنه برن، الان هم طی چند نوبت به شواینی پیله کرده(وای خدای من!!!!! هر روز یه چیزی و یه کسی رو بهونه میکنه!!!!!!!!! اصلا هم کم نمیاره!!!)
اما قضیه عکس العمل کسایی هستش که در حمایت از شواینی صحبت کردن، لوو و رومنیگه و قبل از اون هم لام و پپ...
دوستان توجه کردن که فن هال و طرفداراش که این همه اسم عملکرد خط دفاعی رو میاوردن و اون رو کرده بودن، نقطه قوت تیم؟؟؟ توجه کردید که دقیقا همون شکلی هستش که سال پیش بود؟؟؟ با کوچکترین حمله تیم حریف به گل میرسه!!!! فرقی نمیکنه که اون تیم کمبریج یونایتد یا وولفسبورگ یا آرسنال یا لستر یا PSV باشه!!!!
البته یه نکته وجود داره و اون هم وقتی هستش که اشنیدرلین بازی میکنه، اونقدر دوندگی داره تو زمین که شاید 50 درصد فشار روی خط دفاعی رو کم میکنه به تنهایی!! اما یه مربی با دانش داریم که تو همه بازی های حساس فصل کریک رو گذاشته تو زمین تا اتوبان باز کنه اون وسط...(باز دوستان میان میگن که اشنیدرلین مصدوم بود، منظور من فقط بازی با وولفسبورگ نبوده!!)
این دفاع با کوجکترین حمله تیم حریف، گل میخوره!!!!
اینکه کلین شیتهارو بخوایم بهونه کنیم(جدا از عملکرد فوق العاده دخیا که دوباره مثل فصل قبل چقدر امتیاز برای تیم اورده به تنهایی و به جرات میشه گفت که بهترین بازیکن زمین بود در بازی با وولفسبورگ...) باید نگاه کنیم که کدوم تیم روبروی ما حمله کرده و گل نتونسته بزنه!!!!!!! چیز جالب این هستش که همه تیم ها به این سبک بازی روبروی ما رسیدن که اگه دفاع کنیم و ضدحمله بزنیم، برنده از بازی خارج میشیم!!!!!! و در 90 درصد اوقات همچین اتفاقی هم میوفته!!!! مگه اینکه تیم حریف اونقدر ضعیف باشه که نتونه ضدحمله هم بزنه...
الان دوستان میپرن وسط و میگن که دلیل نتیجه نگرفتنمون همینه که تیمهای دیگه اینجوری روبرومون بازی میکنن!! من میپرسم که چه وقتی و چه تیمی روبروی ما اینجوری بازی نکرده تو تاریخ؟؟؟
راستی دوستان عملکرد 1 بازی برد 1 بازی مساوی و 1 بازی باخت ادامه داره!!!!
این سری 2تا 2تا اتفاق افتاد، دوستان شاید بگن که بازی با وستهم رو که نباختیم، من میگم که تساوی با وستهم تو خونه خودت از باخت هم بدتر هستش...
عملکرد فنری فن هال ادامه داره، نمیدونم تا کی میخواد این شکل عملکرد ادامه پیدا کنه، مایلی کهن هم بود تا الان به یه ثبات رسیده بود، حداقل با دوتا زیارت رفتن، نتیجه رو میگرفت برای تیم...
خوب باز هم خوبه که بقیه تیمهای انگلیسی آبروی EPL رو خریدن با صعودشون، هرچند بسیار سخت و میلیمتری...
راستی افشین جان کلی خندیدم!!!!
:general304::general304::general304:
فکر نمیکنم خود علی خان هم اینجوری بتونه بگه!!!!!!
موو هم دورانش تمام شده تو PL و باید به فکر سبک جدید بازی یا ادامه مربیگری تو لیگ دیگه ای باشه، جای تعجب داره واسم که مربی ها هرچی از سنشون میگذره، ترسو تر و محتاط(محتات) تر بازی میکنن، برخلاف رئیس!!!