• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
تاریخ عضویت
29 آگوست 2011
نوشته‌ها
6,376
لایک‌ها
21,502

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2005
نوشته‌ها
1,977
لایک‌ها
6,559
به نظر من یک عده هوادارهای تیم های دیگه دارن خودشون رو جای منچستری ها جا میزنند و یا اینکه یک عده عقلشون کمه یا عقل ما کمه نمیفهمیم توی یک انجمن غیر فارسی زبانی اومدن گفتن به نظرتون ونگال چیکار میتونه برای این تیم بکنه در آینده ؟ این سوالی بوده که مطرح شده و سوال به جایی هست....

رای دادن و نتیجه گیزی کردند که گیگز رو اخراج کنه و رونی رو هم بفروشه مشکلات کمتر خواهد شد و هییت مدیره هم برای پشتیبانی باید بازیکنی در کلاس نیمار و مسی رو برای ونگال بخره چون اون داره پروسه بازسازی تیم رو طی میکنه و افرادی مثل گیگز و رونی نخاله ای برای کارهای ونگال هستند!!!!

جالبه میگن ما دیشب خوب بازی کردیم باشه قبول دیشب بهترین بازی تاریخ یونایتد و جهان رو انجام دادیم و همه حتی بقال سرکوچه هم مقصر بود ولی ونگال مقصر نبود در عدم نتیجه گیری ولی بازی دیشب جزیی از پروسه حذف شدن ما در مقابل تیم هایی بود که ۱۰ درصد بودجه ما هم هزینه نمیکنند و اعتبار و هوادار هم ندارند و ما در یکسری بازی گروهی حذف شدیم و بازی دیشب فقط بخشی از داستان بود حالا شما بیاید مدام فکت بیارید که دیشب خوب بودیم که به عقیده من نبودیم ولی اگر هم خوب بودیم چه دردی دوا شد ما هشت بازی کردیم نه یک بازی و در مجموع حذف شدیم...!!!!
به نظر من کسانی که دارند از ونگال حمایت تمام قد میکنند و میگن هیچ مشکلی وجود نداره دارند چشمشون رو روی حقیقت حال حاضر میبندند من اگر کسی بیاد بگه ما مشکل داریم و حذف شدیم ولی من از ونگال حالا به هر دلیلی حمایت میکنم میفهمم ولی اینکه مشکلات تیم رو به حضور گیگز یا رونی تقلیل بدیم و مشکل هر چی هست جز ونگال خوب اینکه نمیشه....این افراد فکر میکنند اگر مشکلات ونگال رو قبول کنند قدم بعد تعویض اون هست خوب از چه چیزی ترس دارید قبول کنید که ونگال صد در صدی نبوده اون یک روز از تیم خواهد رفت و اونها از همین الان زمزمه اش رو شروع کردند که ونگال تیمی رو که داره میبنده قراره صد ساله دیگه جواب بده و شما در آینده بهشت ونگال رو خواهید دید چه اون باشه چه نوه رونی مثلا در اون زمان مربی باشه ...کلا نمیفهمم چرا یک عده دوره افتادند که این آقا رو مقدس نشون بدند...و در این راه از توهین و پیشنهاد حذف هر فردی حتی اسطوره هایی مثل گیگز و اسکولز هم استفاده میکنند و حتی اونها سرالکس رو از ونگال بیشتر در وضعیت موجود مقصر میدونند....در پایان هیچوقت در فوتبال از یکی به اندازه ونگال بدم نیومده این بشر حتی ذره ای تواضع نداره یک فرد کاملا مغرور که حاضر نیست حتی کوچکترین اشتباهی رو هم خودش رو درش سهیم بدونه متاسفم واقعا ولی باید بگم تا این هست من دیگه پیگیری نمیکنم با اینکه میدونم بازهم بازی ها رو خواهم دید و نتایج رو چک خواهم کرد و قلبم با تیم خواهد بود ولی دیگه نمیخوام اعصابم بیش از این به هم بریزه ......برای مدتی خداحافظ....
 
Last edited:

Snatch

Registered User
تاریخ عضویت
2 می 2011
نوشته‌ها
799
لایک‌ها
1,722
شما که حامی ایشون بودی!
مگه مویس که اومد اوایل خیلی از ما منجمله شما حامی اش نبودی؟! فکر می کردم این بشر به جایی می رسونه تیم رو.اما گذشت زمان به من ثابت کرد که ترسو هست.دقیقا ایرادی که به مویس گرفتم همین ترسو بودنش بود.متاسفانه این جور مربی ها دیگه ابهتی برای تیم نمی زارند که بقیه تیم ها بترسند.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
 

Snatch

Registered User
تاریخ عضویت
2 می 2011
نوشته‌ها
799
لایک‌ها
1,722
در توبه رو برای دوستان باز بزار افشین جون:D
بحث توبه نیست. مربی که هلند رو تیم سوم جهان می کنه و تیمش هم قشنگ بازی می کنه باید مربی خوبی باشه.در ضمن وقتی تیمی رو از مربی مثل مویس که بنیان تیم رو به باد داده تحویل میگیره انتظار زیادی ازش نمی ره که یه شبه ره صد ساله رو بره.بایدم از مربی تیم دفاع کنم به جای به فحش کشیدنش.مگر خیلی ها نبودند که حتی به سر آلکس هم رحم نکردند. من طرفدار منچستر هستم و خواهم موند.امیدوارم فقط وقت نتیجه گرفتن طرفدار تیم نباشید.این تیم باید یه مربی با فلسفه فرگوسن داشته باشه که چندین سال با تیم باشه.به شخصه مارک هیوز، گیگز و روی کین رو بهترین انتخاب ها می دونم

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
 

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2009
نوشته‌ها
6,540
لایک‌ها
15,857
محل سکونت
in my Dream
مگه مویس که اومد اوایل خیلی از ما منجمله شما حامی اش نبودی؟! فکر می کردم این بشر به جایی می رسونه تیم رو.اما گذشت زمان به من ثابت کرد که ترسو هست.دقیقا ایرادی که به مویس گرفتم همین ترسو بودنش بود.متاسفانه این جور مربی ها دیگه ابهتی برای تیم نمی زارند که بقیه تیم ها بترسند.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

من اول حامی فن خال هم بودم ولی از یه جایی وقتی دیدم دارن به تیم ضربه میزنن بر علیهشون شدم
 

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2009
نوشته‌ها
6,540
لایک‌ها
15,857
محل سکونت
in my Dream
کیبورد ندارم. افشین بجام مینویسه. نیمه دوم خیلی خوب بودیم.
بتازونید تا برگردم

ترجمه میکنم
انصافا بعضی دوستان دارن کم لطفی میکنن. خوب بازی کردیم دیگه.این همه موقعیت داشتیم. فن خال دستش خالی بود دیگه چیکار میتونست بکنه؟ من که راضیم و تا اخر از فن خال حمایت میکنم. اتفاقا تعویض نیک پاول با ماتا خیلی هم منطقی و خوب بود ! افشین و میلاد هم که الان خوش خوشانشونه !
 

hamed599

Registered User
تاریخ عضویت
11 اکتبر 2011
نوشته‌ها
1,896
لایک‌ها
2,677
هیچ خطر جدی، تهدید برای تیم مقابل و کیفیت بالایی در منچستر یونایتد دیده نمی شد. بسیاری از این نتایج شوکه شده اند. اما من این حس را ندارم، چرا که منچستر یونایتد در حال حاضر یک تیم کاملا معمولی است، و از یک تیم معمولی نیز عملکردی معمولی انتظار می رود.

وقتی آنها برای گلزنی به یک مهاجم 19-20 ساله متکی می شوند، این نشاندهنده یک مشکل بزرگ است. آنتونی مارسیال در آینده بازیکن بزرگی برای منچستر یونایتد خواهد بود، اما نباید به چنین بازیکنی وابسته باشید. آن هم در شرایطی که 250 میلیون پوند برای تیم هزینه شده است!

آنها تقریبا در تمام بازی های لیگ قهرمانان اروپا ضعیف ظاهر شده اند، و این در حالی بود که آنها در گروه راحتی قرار داشتند. نتایج در این گروه تکان دهنده بود.

علاوه بر او ریو فردیناند دیگر بازیکن سابق منچستر یونایتد نیز در ادامه این بحث، حضور این تیم در لیگ اروپا را مایه شرمساری خواند و گفت:

وقتی به گروهی که منچستر در آن حضور داشت نگاه می کنید، فکر می کنید که آنها مانند قدم زدن از این گروه صعود خواهند کرد. حضور این تیم در لیگ اروپا شرم آور است!

ناامیدی طرفداران تیم کاملا قابل درک است. فشار رفته رفته روی فن خال بیشتر خواهد شد، آن هم زمانی که با وجود هزینه های زیاد، تیم او از انجام بازی های خوب عاجز است. در این شرایط وقتی در منچستر قدم می زنید، مردم شما را می بینند و به این فکر می کنند، که شما به اندازه کافی خوب نیستید. عملکرد شما و تیمتان زیر سوال می رود
 

hamed599

Registered User
تاریخ عضویت
11 اکتبر 2011
نوشته‌ها
1,896
لایک‌ها
2,677
سایت رسمی برنامه نود- امیر حاج‌رضایی در یادداشتی ویژه نظرات خود درباره حذف منچستریونایتد از لیگ قهرمانان اروپا و عملکرد "لوئیز فن‌خال" در این باشگاه را اعلام کرد. متن یادداشت امیر حاج‌رضایی درباره آخرین شرایط منچستریونایتد با لوئیز فن‌خال به شرح زیر است:


هفته گذشته مطلبی نوشتم تحت عنوان "منچستریونایتدِ خسته‌کننده"؛ در آن مطلب نوشتم که فن‌خال یک مربی قابل قبول است اما نه برای تیمی مثل منچستریونایتد؛ از سابقه کاری این مربی هلندی خیلی خوب باخبرم. می‌دانم با آژاکس قهرمان اروپا شده و سرمربی تیم‌های بزرگی مثل بارسلونا، بایرن‌مونیخ و تیم ملی هلند بود اما از همان روز اول گفتم که این مربی به دلیل فلسفه کاری‌اش، انتخاب بدی برای هدایت یونایتد بوده است.
در همان مطلب اشاره کردم که فن‌خال برای یونایتد مناسب نیست، همانطور که رافائل بنیتز برای رئال‌مادرید و فابیو کاپلو برای تیم‌های ملی انتخاب‌های بدی هستند. آخرین بازی که به طور کامل از یونایتد دیدم، دیدار آنها مقابل آیندهوون در اولدترافورد بود. یک بازی که با اشتباهات پرتعداد فن‌خال در نهایت مساوی تمام شد. مسابقه‌ای که پیروزی در آن می‌توانست کار صعود یونایتد را تمام کند اما آن بازی، کلکسیونی از اشتباهات سرمربی هلندی بود.
در آن مسابقه که یونایتد نیاز مبرم به سه امتیاز داشت، ماتا روی نیمکت بود و لینگاردِ جوان از ابتدا در ترکیب قرار گرفته بود. او در پنج دقیقه آخر مسابقه به زمین آمد. در مسابقه‌ای که یونایتد برد می‌خواست، تعداد زیادی پاس‌ عرضی و رو به عقب داده می‌شد؛ بی‌توجه به اینکه مساوی مقابل آیندهوون به هیچ دردی نمی‌خورد. این‌ها را می‌بینم و به این فکر می‌کنم که دست این مربی در باشگاه چقدر باز بوده؛ از نقل و انتقالات پرهزینه بگیرید تا هر چیزی که فکرش را بکنید. با این همه امکانات اما او روح فوتبال را در یونایتد کشت. این جمله را به خاطر حذف این تیم از لیگ قهرمانان نمی‌گویم؛ دلیل حرفم این است که این باشگاه، از دیرباز تیمی بوده با فلسفه هجومی. یک تیم کارگری که هوادارانش به ورزشگاه می‌روند تا خستگی کارهای روزانه‌ از تن‌شان خارج شود. اما او نمی‌گویم تعمدا اما با فلسفه‌ای که هیچ سنخیتی با یونایتد ندارد، همه‌چیز را در این باشگاه نابود کرده است.
هیچ چیز تحت کنترل نیست
فن‌خال مدام ادعا می‌کند همه‌چیز تحت کنترلش است و کارها درست پیش می‌رود اما من معتقدم در این تیم هیچ‌چیزی درست نیست. ممکن است خوانندگان این مطلب از من بپرسند فن‌خال بیشتر فوتبال بلد است یا من؟ من برای آنها هم پاسخ دارم. من دارم از فلسفه صحبت می‌کنم، نه از قدرت مربیگری و طراحی تمرین. سبک کاری فن‌خال، به سبک تیمی مثل یونایتد نمی‌خورد. به نظر من او دیگر یک مربی رده A در اروپا نیست و برای هدایت تیمی مثل یونایتد کوچک است. این را به دلیل نتایجی که با این تیم گرفته نمی‌گویم؛ من سال‌هاست هوادار یونایتدم و فلسفه این باشگاه را خوب می‌شناسم. شما نگاه کنید و ببینید منتقدان او چه کسانی هستند. از پیتر اشمایکل و ریو فردیناند تا پل اسکولز؛ ستاره‌ای که ۲۰ سال از عمرش را در این باشگاه پشت سر گذاشته اما می‌گوید تیم فعلی هیچ شباهتی به تیمی که از او یونایتد سراغ داشته ندارد.

photo_2015-12-09_12-26-16.jpg


علاقه‌ای که فعلش ماضی شده
شما می‌دانید با حذف یونایتد از لیگ قهرمانان چه زیانی به این باشگاه وارد شد؟ من می‌دانم در این باشگاه افراد بزرگی حضور دارند و مهم‌تر از همه، سرالکس فرگوسن همچنان کنار تیم است و اوضاع را بررسی می‌کند. آنها بلد هستند که باید برای این تیم چه کنند اما آنچه واضح است، این است که یونایتد در حال حاضر در بحران کامل است. حالا اگر این تیم در لیگ برتر در رده چهارم است، از نظر من این هم چیزی را نشان نمی‌دهد. فن‌خال هیچ‌وقت و در هیچ باشگاهی، مربی مورد علاقه من نبوده و متاسفانه باید بگویم روزی که او به عنوان سرمربی جدید باشگاه انتخاب شد، کاملا از این انتخاب سرخورده شدم. حالا که ناچارم درباره علاقه‌ام به یونایتد، از فعل ماضی استفاده کنم و بگویم "یونایتد تیم مورد علاقه من بود." چون تیم فعلی، هیچ شباهتی به یونایتدی که همیشه دوستش داشتم، ندارد.
حذف خوشحال‌کننده!
شاید این جمله تلخ باشد اما من از اینکه یونایتد در مرحله گروهی حذف شد و کار به بازی‌های حساس‌تر و مهم‌تر نکشید خوشحالم؛ چون در آن صورت ضربه روحی که هواداران از شکست تیم در آن مراحل می‌خوردند، بیشتر از حالا بود. از روزی که سرالکس اعلام بازنشستگی کرد، عصر گذار و انتقال باشگاه آغاز شد. یک عصر درخشان ۲۷ ساله به پایان رسید و مویس به جای او آمد. تیم مویس از تیم فعلی فن‌خال بدتر بود و این را فراموش نکرده‌ایم اما عملکرد فن‌خال در تیم و اشتباهات پرتعدادش به شکلی بوده که ما حتی سازماندهی که او در باشگاه ایجاد کرد را هم در حاشیه می‌بینیم. من از عملکرد فن‌خال حذف از لیگ قهرمانان در گروهی را به یاد می‌آورم که وولفسبورگ و آیندهوون از آن صعود کردند و این یعنی فاجعه.

photo_2015-12-09_12-26-22.jpg


مدارا با امروز و امید به آینده
جمع‌بندی تمام صحبت‌هایم این است:"تفکرات فن‌خال، هیچ ارمغانی برای یونایتد نخواهد داشت." من متعلق به نسل گذشته‌ام و برای نسل خودم احترام قائلم اما از نظر من در حال حاضر مربی یعنی کلوپ، یعنی گواردیولا، یعنی بیلیچ، یعنی ساری، یعنی کونته و یعنی انریکه؛ به نظر من در حال حاضر بهترین راهکار برای یونایتد، ادامه همکاری با فن‌خال تا پایان فصل و حداقل گرفتن سهمیه لیگ قهرمانان است تا در تابستان آینده یک مربی واقعی روی نیمکت یکی از بزرگ‌ترین و هجومی‌ترین باشگاه‌های دنیا بنشیند.
 

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
14 آپریل 2007
نوشته‌ها
5,200
لایک‌ها
5,471
محل سکونت
امارات متحده عربی
ديشب آرسنال واقعا فعل خواستن رو صرف كرد ...
با اينكه يكي از تيم هاي منفور هست براي من ( حتي بيشتر از ليورپول )
واقعا لذت بردم از تماشاي بازيشون ...
با برنامه بودن ... تو همه جناح ها واقعا با جون و دل بازي ميكردن
ما فقط چسبيديم به اينكه بازيكن نداشتيم و دستمون خالي بود !
بهونه تا كي ؟!

الان ديگه ديدن بازي هاي منچستر كبير هيچ لذتي نداره ...
پپ هم با وجود سيتي بعيده به طرف ما بياد
آنجلوتي هم وقتي اين شرايط رو ميبينه بنظرم انتخابش چلسي باشه تا يونايتد !

يه چيزي هم فراموش نشه : مورينيو عاشق يونايتد هست !
 

hdland

Registered User
تاریخ عضویت
26 آگوست 2015
نوشته‌ها
1,368
لایک‌ها
1,015
سن
37
تو بزرگیه فن خال شکی نیست ولی وقتی داره به تیم ضرر می زنه باید ازش صرف نظر کرد .... ما یک مربی که تشنه موفقیت باشه می خواهیم .. مربی بزرگ بودن کافی نیست !!!
مورینیو گزینه عالی هستش .... بعدش هم میشه رو پپ حساب کرد اگر من سیتی اجازه بده ... حتی انچلوتی هم با وجود دو گزینه قبلی باید اخرین گزینه باشه ....
گیگزی این دو سال سرمربی میشد و ناکام میشد و تجربه کسب می کرد دلمون نمی سوخت !!!! حداقل یک مهره اصیل رو نیمکتمون بود و اماده به اوج رسوندن تیم میشد !!!
 

plsboy

Registered User
تاریخ عضویت
29 آگوست 2011
نوشته‌ها
6,376
لایک‌ها
21,502
طبق روال همیشگی که فن هال بازیکن میخره و بعد میر...نه توشون و بعد هم میتازه بهشون و بعد هم ردشون میکنه برن، الان هم طی چند نوبت به شواینی پیله کرده(وای خدای من!!!!! هر روز یه چیزی و یه کسی رو بهونه میکنه!!!!!!!!! اصلا هم کم نمیاره!!!)
اما قضیه عکس العمل کسایی هستش که در حمایت از شواینی صحبت کردن، لوو و رومنیگه و قبل از اون هم لام و پپ...
دوستان توجه کردن که فن هال و طرفداراش که این همه اسم عملکرد خط دفاعی رو میاوردن و اون رو کرده بودن، نقطه قوت تیم؟؟؟ توجه کردید که دقیقا همون شکلی هستش که سال پیش بود؟؟؟ با کوچکترین حمله تیم حریف به گل میرسه!!!! فرقی نمیکنه که اون تیم کمبریج یونایتد یا وولفسبورگ یا آرسنال یا لستر یا PSV باشه!!!!
البته یه نکته وجود داره و اون هم وقتی هستش که اشنیدرلین بازی میکنه، اونقدر دوندگی داره تو زمین که شاید 50 درصد فشار روی خط دفاعی رو کم میکنه به تنهایی!! اما یه مربی با دانش داریم که تو همه بازی های حساس فصل کریک رو گذاشته تو زمین تا اتوبان باز کنه اون وسط...(باز دوستان میان میگن که اشنیدرلین مصدوم بود، منظور من فقط بازی با وولفسبورگ نبوده!!)
این دفاع با کوجکترین حمله تیم حریف، گل میخوره!!!!
اینکه کلین شیتهارو بخوایم بهونه کنیم(جدا از عملکرد فوق العاده دخیا که دوباره مثل فصل قبل چقدر امتیاز برای تیم اورده به تنهایی و به جرات میشه گفت که بهترین بازیکن زمین بود در بازی با وولفسبورگ...) باید نگاه کنیم که کدوم تیم روبروی ما حمله کرده و گل نتونسته بزنه!!!!!!! چیز جالب این هستش که همه تیم ها به این سبک بازی روبروی ما رسیدن که اگه دفاع کنیم و ضدحمله بزنیم، برنده از بازی خارج میشیم!!!!!! و در 90 درصد اوقات همچین اتفاقی هم میوفته!!!! مگه اینکه تیم حریف اونقدر ضعیف باشه که نتونه ضدحمله هم بزنه...
الان دوستان میپرن وسط و میگن که دلیل نتیجه نگرفتنمون همینه که تیمهای دیگه اینجوری روبرومون بازی میکنن!! من میپرسم که چه وقتی و چه تیمی روبروی ما اینجوری بازی نکرده تو تاریخ؟؟؟
راستی دوستان عملکرد 1 بازی برد 1 بازی مساوی و 1 بازی باخت ادامه داره!!!!
این سری 2تا 2تا اتفاق افتاد، دوستان شاید بگن که بازی با وستهم رو که نباختیم، من میگم که تساوی با وستهم تو خونه خودت از باخت هم بدتر هستش...
عملکرد فنری فن هال ادامه داره، نمیدونم تا کی میخواد این شکل عملکرد ادامه پیدا کنه، مایلی کهن هم بود تا الان به یه ثبات رسیده بود، حداقل با دوتا زیارت رفتن، نتیجه رو میگرفت برای تیم...
خوب باز هم خوبه که بقیه تیمهای انگلیسی آبروی EPL رو خریدن با صعودشون، هرچند بسیار سخت و میلیمتری...
راستی افشین جان کلی خندیدم!!!!:D:D:D:general304::general304::general304:
فکر نمیکنم خود علی خان هم اینجوری بتونه بگه!!!!!!:D:D:D
موو هم دورانش تمام شده تو PL و باید به فکر سبک جدید بازی یا ادامه مربیگری تو لیگ دیگه ای باشه، جای تعجب داره واسم که مربی ها هرچی از سنشون میگذره، ترسو تر و محتاط(محتات) تر بازی میکنن، برخلاف رئیس!!!
 
Last edited:

Old_snake1995

Registered User
تاریخ عضویت
16 اکتبر 2015
نوشته‌ها
362
لایک‌ها
124
فن خال واقعا دیگه تفکراتش خیلیییی قدیمی شده... شاید اگه الان توی سال 2000 بودیم میتونستیم نتیجه بگیریم باهاش!
 

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
15,874
لایک‌ها
17,805
محل سکونت
ایران
به نظر من هم امسال باید عذر فان خال رو بخوان
تفکراتش با یونایتد جور در نمیاد. اخلاق جالبی هم نداره. حرص و طمع جام گرفتن هم نداره. باید بره استراحت و بازنشستگی

باید گواردیولا رو بیارن. اخیرا بکمبایر هم گفته برای پپ یونایتد بهترین گزینه است.

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
 

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2007
نوشته‌ها
874
لایک‌ها
3,530
محل سکونت
Tehran
ترجمه میکنم
انصافا بعضی دوستان دارن کم لطفی میکنن. خوب بازی کردیم دیگه.این همه موقعیت داشتیم. فن خال دستش خالی بود دیگه چیکار میتونست بکنه؟ من که راضیم و تا اخر از فن خال حمایت میکنم. اتفاقا تعویض نیک پاول با ماتا خیلی هم منطقی و خوب بود ! افشین و میلاد هم که الان خوش خوشانشونه !
:D:Do_Oo_O
 

Old_snake1995

Registered User
تاریخ عضویت
16 اکتبر 2015
نوشته‌ها
362
لایک‌ها
124
ب نظرم توی نیم فصل هم بجز یه مهاجم زیاد نباید خرج کنیم ک فصل دیگه با مربی جدید بتونیم خریدهای بهتری داشته باشیم
 

plsboy

Registered User
تاریخ عضویت
29 آگوست 2011
نوشته‌ها
6,376
لایک‌ها
21,502
دوستان کسی خبری از معین جان نداره؟؟؟ چند روزی هستش که خبری ازش نیست؟؟
این هم مقایسه مویس با فن هال در بازی های گروهی که مربی تیم بودن:
untitled.jpg
تازه به نظر من گروه ما زمان مویس تیمهای قویتری داشت...
اما اگه فکر کنیم که فن هال 1.5 سال تیم رو در اختیار داشته و این همه هم خرج کرده، واقعا نتایجش رو میشه با علف هم مقایسه کرد...
نتایج فلاکت باری گرفته...
 
Last edited:

rms

Registered User
تاریخ عضویت
26 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
4,759
لایک‌ها
7,919
محل سکونت
اهواز
ما در دو نوبت دست به دعا شدیم تا از شر ونگال خلاص بشیم، در دو مرحله حضورش دو فوق ستاره تیممون رو برباد داد، یکیش رفت رئال یکیش رو هم اونقدر عصبی کرد که در اوج فوتبالش بصورت بازیکن آزاد از تیم جدا شد(ریوالدو)
نمیدونم یادتون هست، مردک میومد ریوالدو رو میزاشت مدافع چپ یا دفاع آخر. لجبازی تا این حد.. انسانیست بسیار خود رای، خود شیفته و سرتق. خداوندگار صبرتان دهد!!
پست قریب به یکسال پیش. 400 صفحه قبل، بله به برکت ونگال تاپیکتون در یکسال 400 صفحه جلو رفته :D
صبر کردن تا آخر فصل برای ونگال یه اشتباهه، همینک ردش کنید تا رستگار شوید
 

plsboy

Registered User
تاریخ عضویت
29 آگوست 2011
نوشته‌ها
6,376
لایک‌ها
21,502
چند وقتی هستش که شایعه درخواست سوانسی از گیگز برای سرمربیگریش شده، فن هال که که این قضیه رو نمیخواد قبول کنه، چون مطمئنا حمایت خیلی از طرفدارای ساده لوح رو هم از دست میده...
ولی من یکی که خیلی دلم میخواد هم بخاطر خود گیگز و هم برای اینکه بتونه خودش رو نشون بده و به تیم مورد علاقش برگرده و یه اسطوره دیگه برای باشگاه بشه، سرمربیگری سوانسی رو قبول کنه و از دست فن هال هم راحت بشه تا بتونه پیشرفت کنه...
 

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
25 جولای 2013
نوشته‌ها
7,283
لایک‌ها
22,271
محل سکونت
تهران
تو آخرین مصاحبه آقای ون حال فرمودن باید توی لیگ اروپا قهرمان شیم ولی اونم سخته[emoji24] [emoji23]
بکنبائر هم گفته احتمالا مقصد بعدی پپ یونایتد باشه[emoji7]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
 
بالا