• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
حالا علی جان و معین خان :p تا لحظه آخر حمایت میکنن، اینا تو منچسترم باشن موقعی که دارن مربی رو با تیپا میندازن بیرون دم در وای میسن امضا بگیرن :D:p
پ.ن: چون میدونم بزرگای ما هستن و بسیار با جنبه شوخی میکنم، وگرنه قصد جسارت نیست اساتید
کیبورد ندارم. افشین بجام مینویسه. نیمه دوم خیلی خوب بودیم.
بتازونید تا برگردم :D:D:D

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
جالبه نه فقط در این مورد بلکه تمام اطرافیانم هر موقع من یه حرفی رو میزنم قبول نمیکنن و همیشه چوبشو میخورن . همیشه هم تو هر موردی حق با منه!
در مورد مویس اولین نفر من انتقاد کردم بچه ها گفتن نه فلان و ... بعد دیدیم چی شد
در مورد این یارو هم بازم اولین نفر من شروع کردم به انتقاد و بعدا میلاد عزیز خیلی سریع واقعیت رو دید و به من پیوست. حالا اینو هم داریم میبینم

مردونه یادته خود تو چقدر از این طرف دفاع می کردی؟ دیدی اقا؟:D

الان نظر عاشقان فن خال اینه: حریف تیم خوبی بود . اتوبوسی دفاع می کردن. ما تیممون داره شکل میگیره . من به فن خال ایمان دارم .خوب بودیم .چمن سبزه . دفاعمون عالی بود اصلا یه لحظه هم فکر نکنید تیر دروازه ما رو از باخت نجات داد

تقدیم به دو دوست عزیزم معین جان و علی اقا . دیگه لازم نیست شما انگشتانتون رو خسته کنید من نظرتونو نوشتم:D

میلاد هانیبال رو دیدی؟ من میگم اول یه دستشو قطع کنیم بپزیم بدیم بخوره همینطوری بریم سراغ قسمت های دیگه بدنش . سوسیس هم ازش درست کنیم بفرستیم برای خانوادش:D
Silence Of The Lambs رو دیدم، هانیبال رو نه...:p
ولی ترجیه میدم که زجرکش بشه، اون هانیبال هم که طرف رو Paralyze میکرد، واسه همین کیف نمیده!!!:D:D:D
اما در ادامه اعضا خانوادش رو هم پایه هستم!!!!!!!:general711::general304::D
ولی خداییش افشین جان، پستهام رو نگاه کنی قبل از اومدنش با فن هال مشکل داشتم، بعداز اومدنش که دوستان داشتن با من مشکل پیدا میکردن، بخاطر تاختن بهش... ولی فرقی نداره، بحث این هستش که همه دیگه میدونن که فن هال هیچی نمیشه برای این باشگاه و انتخابش از ابتدا اشتباه بود...

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
اولاً که نخیرم اولین اون حامد بارسائیه بود :D
بعدشم بعد اون دوران فضاحت بار مویس (هرچند که تقریباً تا آخرم حمایت کردم ازش) بودن ون حال نمیتونست انقد باشه (که شد :D)
بعدترشم، تا یه جایی حمایت کردن اجباریه، حتی آلگیری هم با این که ازش بدم میاد بشه مربی تا وقتی مطمئن شم نتیجه نمیگیره حمایت میکنم ازش.
حالا علی جان و معین خان :p تا لحظه آخر حمایت میکنن، اینا تو منچسترم باشن موقعی که دارن مربی رو با تیپا میندازن بیرون دم در وای میسن امضا بگیرن :D:p
پ.ن: چون میدونم بزرگای ما هستن و بسیار با جنبه شوخی میکنم، وگرنه قصد جسارت نیست اساتید

بین یونایتدیا منظورم بود . :D:p رو چشم بصیرتت کار کن خوبه ها منتها دیر باز میشه:D الگری بیاد که میرم فرودگاه منچستر همونجا دم گیت وایمیسم تا اومد با شاتگان میزنمش :D:D یه سیگار برگ کوبایی هم میذارم گوشه لبم میگم : Don Ferguson sends his regards
و بوم:D
Silence Of The Lambs رو دیدم، هانیبال رو نه...:p
ولی ترجیه میدم که زجرکش بشه، اون هانیبال هم که طرف رو Paralyze میکرد، واسه همین کیف نمیده!!!:D:D:D
اما در ادامه اعضا خانوادش رو هم پایه هستم!!!!!!!:general711::general304::D
ولی خداییش افشین جان، پستهام رو نگاه کنی قبل از اومدنش با فن هال مشکل داشتم، بعداز اومدنش که دوستان داشتن با من مشکل پیدا میکردن، بخاطر تاختن بهش... ولی فرقی نداره، بحث این هستش که همه دیگه میدونن که فن هال هیچی نمیشه برای این باشگاه و انتخابش از ابتدا اشتباه بود...
اونطوری هم زجرکش میشه:D
اولش هممون سر بازی هلند - اسپانیا گول خوردیم :D

همه؟ نه برادر هنوز دوستان خودمون اینجا هستن که دوستش دارن :D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تو هفته ای که سیتی باخت. چلسی باخت. منچستر باید میبرد که نبرد. ارسنال نهایت استفاده رو کرد. لیورپول هم مطمئن باشید با این روند منچستر رو خواهد گرفت در هفته های پیش رو.

9 تا بازی اخیر 5 تاش 0 0 بوده. اینو اگه فاجعه اسمشو نذاریم چی بذاریم ؟

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
جونم خودم که فریب این دلقک سادیسمی رو نخوردم:D فقط برید تو پیج باشگاه کامنت های همونایی که دم از حمایت میزدن رو ببینید . منتظر بودن جناب ال وی جی یه سطل رنگ قهوه ای بریزه روشون تا نظرشون تغییر کنه :D:D حتی خود طرفدارای انگلیسی تیم!:p:p:D:D

من و میلاد و اسکولز : :cool: :cool: :cool:

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من عمیقا از اوضاعی که تیم در اون گرفتاره ناراحتم ون گال از یونایتد جدا خواهد شد حتی شاید همین آخر هفته این اتفاق بیفته ولی مجموعه اتفاقاتی که بعد از دوران سرالکس رخ داده تا به اینجا همش بد بوده وقایع تاریخی رو هیچ فردی با عقل سلیم نمیتونه انکار کنه و ما با گذشت دوسال و نیم چیز خوبی که عینیت داشته باشه ندیدیم یعنی حداقل منتهی به افتخاری نشده ..
من یادم نیست اون زمان که ونگال اومد کیا خوشحال بودن و کیا ناراحت ولی خودم همین جا گفتم که من با این آقا خیلی حال نمیکنم که یکی از دوستان گفتند ما حال میکنیم بسه تو حال نکن!!! یا وقتی حتی توی فروم های خارجی چیزی میگفتم میومدن زیرش فحش و بد و بیراه میدادن که این آقا هوادار یونایتد نیست کلاً همیشه خوبه که آدم حتی شده یک درصد بنا رو بر اشتباه بودن نظرات خودش قرار بده من حتی الان هم درصدی رو برای موفقیت ونگال قایل هستم هر چقدر هم که این احتمال کم باشه اما بالاخره وجود داره ..
فراموش نکنیم که هیچ چیز در حوزه تفکر مطلق نیست البته دوستانی مثل علی آقا هیچوقت سعی نکردن با توهین و انگ زدن راه حرف زدن بقیه رو ببندن و فقط حرف خودشون رو زدن....

ولی کسانی هم بودند که بهانه حمایت هر حرف خارج از شکل فکری خودشون رو محکوم میکردند و میخواستند به هر طریقی شده راه تفکر رو ببندند....

اینکه حرف ما در هر زمینه ای درست در بیاد یا نیاد باید در پس اون یک تفکر باشه تا بشه بهش اتکا کرد اگر حرف ما در مورد چیزی درست دربیاد باید بهش فکر کنیم که چی شده که حرف ما درست در اومده و چی شده که درست در نیومده به شخصه مطالعه آنچنانی روی کارهای ونگال نداشتم و اگر به عینه هم اثبات بشه که ونگال برای ما خوب نبوده به اون افتخار نمیکنم چون بیشتر حس میکردم فاکتورهای که یک مربی در یونایتد باید داشته باشه رو ونگال نداره ولی هیچوقت به کارهای گذشته ونگال به شکل فنی عمیق نشده بودم و این حس من وجود هیچ استعداد ویژه ای رو در من نمیرسونه
پیش بینی من از عدم نتیجه گیری ونگال نشون دهنده هیچ چیز ریشه داری در من نیست نه اینکه من انسانی هستم با تفکرات پیچیده و عمیق در زمینه فوتبال نه اینکه حامیان ونگال افراد ساده دلی هستند..

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
من فقط 10 دقیقه اخر بازی رو دیدم. دوتا موقعیت خیلی خوب داشتیم که لینگارد و اسمالینگ از دست دادن. راجع به بقیه بازی نمیتونم چیزی بگم. گفتنیها رو که دوستان گفتن و استفاده هم کردیم.
اینو فقط بگم که علت تعویض مک نیر و اشنایدرلین مصدومیتشون بوده.
پ.ن: اون 10 دقیقه آخر رو از طریق لینک طرفداری توی اپلیکیشن خودش و با موبایل دیدم که بدون هیچگونه قطعی در پخش بازی رو نشون داد. گفتم به دوستان بگم که از این روش هم میتونن برای دیدن بازیها استفاده کنن.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
اینکه بعد سر الکس نتونستیم خودمونو جمع و جور کنیم بر می گرده به مدیریت تیم. حالا رئیس میخواست 26 سال تو تیم باشه یا یکسال اصلا تفاوتی ایجاد نمیکنه. بهانه های بی معنی بعضی دوستان برای نتیجه نگرفتن تیم این بود که خب رئیس این همه مدت تو تیم بوده زمان میبره بازیکنا خودشونو با شرایط جدید هماهنگ کنن. خب این چه دلیل بی معنی هست انصافا؟ در مورد جوجه اردک که حرف نمیزنیم.بازیکن مثلا حرفه ای با حقوق هفته ای فوق العاده بالا این مشکلات نباید براش بوجود بیاد! مدیریت اگر از اول با جدیت بالای سر تیم میبود و یه مربی کار بلد رو جایگزین فرگی می کرد الان وضعمون این نبود. یه عده فکر کردن فیلم هندیه رئیس بیاد بگه از مربی بعدی حمایت کنین همه اشک بریزن و تا ابد به حرفش پایبند باشند!

بایرن مدیریت داره ما هم مدیریت داریم!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دوستان توجه کردید که EPL چقدر ضعیف شده؟؟
به شکلی که احتمال قهرمانی لستر وجود داره!!!
تیم های انگلیسی عملا تو اروپا ر..دن... چلسی که به فکر سقوط نکردن هستش، سیتی که از یه فنر هم بیشتر نوسان داره و البته آرسنال همون آرسنال همیشگی هستش...:D
دقت کردید که همه اینها بعداز رفتن رئیس اتفاق افتاده؟؟:general210:
دیشب نویل هم، با اینکه نمیشه گفت تاثیر آنچنانی روی والنسیا داشته تو هفته گذشته، ولی از بارسا مساوی گرفته تو بازی اولش...
فن هال هم که چرت و پرت هاش ادامه داره:
2.JPG 1.JPG
من یکی چیزی برای گفتن ندارم...
این بزمجه میخواد یه 200 میلیون آشغال دیگه خرج بزاره رو دست باشگاه و دوباره همین حرفارو فصل دیگه تکرار کنه...
میخوام بدونم این بزمجه چه جور مربی هستش که نمیدونه چی احتیاج داره و وسط فصل که میشه شروع میکنه از اینجور داستان ها گفتن، ولی آخر فصل که میرسه حتی یه مهاجم هم نمیخره؟؟؟ فصل پیش هم همین حرفارو نمیزد؟؟؟ و تو تابستون حتی یه مهاجم هم نخرید؟؟

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تو هفته ای که سیتی باخت. چلسی باخت. منچستر باید میبرد که نبرد. ارسنال نهایت استفاده رو کرد. لیورپول هم مطمئن باشید با این روند منچستر رو خواهد گرفت در هفته های پیش رو.

9 تا بازی اخیر 5 تاش 0 0 بوده. اینو اگه فاجعه اسمشو نذاریم چی بذاریم ؟
9تا بازی اخیر، 5تاش 0-0 بوده و دوتای دیگه 1-1 بوده و فقط دو بازی رو بردیم در مقابل وست بروم و واتفورد که اونهارو هم خودتون دیدید چجوری بردیم...

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
دوستان توجه کردید که EPL چقدر ضعیف شده؟؟
به شکلی که احتمال قهرمانی لستر وجود داره!!!
تیم های انگلیسی عملا تو اروپا ر..دن... چلسی که به فکر سقوط نکردن هستش، سیتی که از یه فنر هم بیشتر نوسان داره و البته آرسنال همون آرسنال همیشگی هستش...:D
دقت کردید که همه اینها بعداز رفتن رئیس اتفاق افتاده؟؟:general210:
دیشب نویل هم، با اینکه نمیشه گفت تاثیر آنچنانی روی والنسیا داشته تو هفته گذشته، ولی از بارسا مساوی گرفته تو بازی اولش...
فن هال هم که چرت و پرت هاش ادامه داره:
مشاهده پیوست 887332 مشاهده پیوست 887333
من یکی چیزی برای گفتن ندارم...
این بزمجه میخواد یه 200 میلیون آشغال دیگه خرج بزاره رو دست باشگاه و دوباره همین حرفارو فصل دیگه تکرار کنه...
میخوام بدونم این بزمجه چه جور مربی هستش که نمیدونه چی احتیاج داره و وسط فصل که میشه شروع میکنه از اینجور داستان ها گفتن، ولی آخر فصل که میرسه حتی یه مهاجم هم نمیخره؟؟؟ فصل پیش هم همین حرفارو نمیزد؟؟؟ و تو تابستون حتی یه مهاجم هم نخرید؟؟
آره قشنگ افت کرده از سطح پایین بازیهای لیگ و نتایج ضعیف نماینده هاش تو اروپا مشخصه رتبه ی دومی هفته ی پیش و چهارمی فعلی ما هم فقط بخاطر افتضاحات رقبای اصلیمونه وگر نه با این نوع بازی لیاقت این جایگاه رو نداریم
دیگه اگه فن خال نتونه توی این لیگ و با این همه هزینه منچسترو جزو 3 تا بیاره که بهتره مربیگری رو ببوسه بزاره کنار بره گوشه ی خیابون کفش واکس بزنه:D
یه زمانی منچستر توی لیگی قهرمان می شد که نماینده هاش 3 تا 3 تا باهم می رسیدن به نیمه نهایی لیگ قهرمانان ، از عرش به فرش رسیدن فلاکته پذیرش فرش هم فلاکت بارتر:general602:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آره قشنگ افت کرده از سطح پایین بازیهای لیگ و نتایج ضعیف نماینده هاش تو اروپا مشخصه رتبه ی دومی هفته ی پیش و چهارمی فعلی ما هم فقط بخاطر افتضاحات رقبای اصلیمونه وگر نه با این نوع بازی لیاقت این جایگاه رو نداریم
دیگه اگه فن خال نتونه توی این لیگ و با این همه هزینه منچسترو جزو 3 تا بیاره که بهتره مربیگری رو ببوسه بزاره کنار بره گوشه ی خیابون کفش واکس بزنه:D
یه زمانی منچستر توی لیگی قهرمان می شد که نماینده هاش 3 تا 3 تا باهم می رسیدن به نیمه نهایی لیگ قهرمانان ، از عرش به فرش رسیدن فلاکته پذیرش فرش هم فلاکت بارتر:general602:
واقعا...
EPL در مقایسه با 7-6 سال پیش، خیلی خیلی افت کرده...
نمیشه دلیل خاصی واسش گفت ولی فکر میکنم که نبود مربی های درسته حسابی(موو هم افت کرده با این سبک بازیش) و وارد شدن پول های مختلف از جمله از جنس عربیش، باعث نابودی این لیگ شده...
این هم BOOO شدن فن هال بعداز بازی دیشب(البته دفعه اول نیست):
http://www.101greatgoals.com/101ggv...e-man-united-crowd-after-west-ham-draw-video/
http://www.heraldscotland.com/sport...ted_tactics_after_stalemate_against_West_Ham/
ویدیو:

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
گواردیولا یا مورینیو رو بیارن این بودجه رو خرج اونا کنن
۲۰۰ میلیون پوند هزینه برای این مربی با این سبک خیلی ریسکه

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
اینور اونور از طرف‌منابع‌نزدیک به مدیربت باشگاه گفته‌شده که در‌صورت اینکه ونگال سه شنبه نتیجه نگیره هیچ اتفاقی نخواهد افتاد و قراره دویست میلیون در کریسمس و تابستان‌ سال‌ بعد در‌ اختیارش قرار بدن و قراردادش هم از سه سال به چهارسال تمدید کنند اما من بعید میدونم در صورت ادامه این روند تماشاچی ها ساکت بشینن و حذف از اروپا و قهرمان نشدن در لیگ رو تحمل کنند...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اینور اونور از طرف‌منابع‌نزدیک به مدیربت باشگاه گفته‌شده که در‌صورت اینکه ونگال سه شنبه نتیجه نگیره هیچ اتفاقی نخواهد افتاد و قراره دویست میلیون در کریسمس و تابستان‌ سال‌ بعد در‌ اختیارش قرار بدن و قراردادش هم از سه سال به چهارسال تمدید کنند اما من بعید میدونم در صورت ادامه این روند تماشاچی ها ساکت بشینن و حذف از اروپا و قهرمان نشدن در لیگ رو تحمل کنند...
خوب معمولا مدیرها حمایت میکنن تا آخرین لحظه، ولی حذف از cl نمیتونه برای کسی قابل تحمل باشه و هم تماشاچی ها و هم مدیریت قاط میزنن...
همین الان هم درصد خیلی زیادی با فن هال مشکل پیدا کردن و مهمترینها همونطور که قبلا هم گفتم، تماشاچی های توی ورزشگاه هستن و این هو شدن توسط تمام تماشاچی ها تو ورزشگاه، چند هفته بیشتر ادامه پیدا کنه، قضایایی مثل مویس تکرار میشه و با اطمینان میتونم بگم که اگه تا آخر هفته شاهد اخراجش نباشیم، تا ماه اول سال جدید(آخر ژانویه) اخراجش حتمی هستش...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
مویس اولین بار در فوریه هو شد در ورزشگاه‌حالا ون گال در دسامبر این فصل هو شده یعنی اینکه حتی به بعد نیم فصل هم‌ قضیه نکشیده مالکین یونایتد هم پول بی حساب ندارن اگر هوادارها حمایت نکنند قطعا ونگال اخراج خواهد شد هر چند خودش اینجوری فکر نمیکنه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب امروز هم بیشتر اخبار در مورد منچستر و بازی های فلاکت بارش هستش، گل هم یه مطلب جالبی زده به کل در مورد سبک بازی و آمارهای منچستر در حین مربیگری فن هال که فوق العاده هستش و خیلی چیزارو میگه واسه دوستانی که خودشون رو گول میزنن و حاضر به قبول کردن حقیقت ها نیستن:
http://www.goal.com/en/news/1862/pr...ly-destroying-man-utds-attacking?ICID=HP_HN_1
2358242.jpg 2358212.jpg 2358202.jpg 2358232.jpg
شایعات زیادی هم در مورد پپ و فن هال و مربیگری منچستر وجود داره، مثل هر وقتی که یه مربی به آخرای کارش تو یه تیم نزدیک میشه...
بازیکنها و اشخاص خیلی زیادی هم مصاحبه کردن، اکثرا بازیکنهایی که عشق فن هال هستن و خیلی واسه موندنش زور میزنن مثل بلیند و اسمالینگ مشکل منچستر رو نداشتن مهاجم درسته حسابی میدونن، خوب عملا دوباره همه چیز رو سر مهاجم ها خراب میخوان بکنن، چندتا مهاجم عوض کردیم تو این دو سال؟؟؟
البته یادم رفت که بگم یه نظر سنجی هم در انتهای این مطلب زده:
222.JPG

Last edited:

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
گویا گواردیولا حاضره یک فصل دیگه قراردادشو با بایرن تمدید کنه تا این یارو از یونایتد بره
کلا از اول هم شایعاتش بود که تنها جایی که بجز بارسا ارزوشه مربیگری کنه یونایتده

حالا اون دلقک اد وودوارد میره با عباسعلی ماستبند مذاکره میکنه حقوق سالانه 30 میلیون پوند بهش میده تا جایگزین فن خال بشه!

چقدر هم اقای فیلسوف محبوبه تو نظرسنجی ها!!!!

http://www.manchestereveningnews.co...united-should-club-sack-10559517#rlabs=19 p$1

بالا