آقا من اومدم از نوشتهء حسین آقا تشکر کنم اما گمان کنم (مطمئن نیستم) انگار "گزارش تخلف" رو زدم!! چقدر جای این تکمه، احمقانه است. اگر این کار رو کرده باشم، عذرخواهی میکنم. به همین خاطر کار و زندگی رو ول کردم و اومدم سراغ رفیقم که از کیبوردش استفاده کنم و بگم احیانا چی شده!
حالا که خدمت رسیدیم، جوابکی هم به دوستانم بدم. شاید مخاطبشون من هم باشم.
برخلاف دوستان که بیشتر از اینکه طرفدار منچستر باشن، طرفدار فن خنگ خال هستن، موقعی که حرف اخراج فن خال دربین بود، کلا تیم رو ول کرده بودن
افشین عزیز هم چنین مضمونی را نوشته. یادمه که نوشته بود :
"آخه از چی این آدم دفاع میکنی"؟ از طرف خودم حرف میزنم، بقیه رو نمیدونم چه نظری دارند. من به زبان شیرین فارسی و به دقت نوشتم که من طرفدار فنخال نیستم و ازش خوشم هم نمیاد و از کارهاش (شخصا) دفاع نمیکنم. دیگه فارسی از این سادهتر نمیتونم بنویسم.
اما تا زمانی که مجموعهء مدیریتی (که شامل بزرگان و استخوان خردکردههای این باشگاه میشن) به این نتیجه نرسیده، ترجیح میدم از کادرفنی حمایت کنم. بجای اینکه پیش از بازی، یا در حین مسابقه شروع به هو کردن بکنم و عملا بحران تیم را تشدید کنم.
اسم این مربی هر کس میتونه باشد. فنخال یا هر نام دیگر. تا وقتی اسمش مورینیو نباشد، مشکلی نیست. اگر این مردک بیاید، من هم با تیمم خداحافظی میکنم.
کسانی که از فن خنگ خال دفاع میکنن دوتا دسته بیشتر نیستن:
۱.گلوری هانترهایی که فقط بخاطر گرفتن جام، طرفدار منچستر شدن...
۲.کسانی که از فوتبال هیچ چیزی بارشون نیست...
سر الکس یا سر بابی جزو کدوم دسته هستند؟ این که نمیشه هر مسئلهای رو به این شکل ساده کنیم. یا با مایی، یا نیستی.
اگر با ما نیستی یا اینی یا اونی.
فکر میکنید سرالکس از نتایج راضیه؟ یا اونی که شما میبینید، به فکرش نرسیده؟ پسر خوب، این چه حرفیه؟ روشها برای حل یک مشکل به همین سادگی که شما میخواهید نیست. یک وودی هم گیر آوردید که انگار مسئول توطئه علیه تیمه. اینجوری ساده کردن، راحته. اما در عالم واقع، موضوع خیلی ساده نیست.
مثلا حسین آقا گفته بودن که منچستر دوست نداره باشگاهی ارزیابی بشه که راحت مربیش رو بیرون میندازه. خوب این یک تئوری قابل تامل هست. در اینصورت پیروان چنین نظریهای نه جزو گروه اول هستند و نه دوم.
اگر قرار باشه باشگاه بین نگه داشتن فنخال یا گزینش مورینیو یکی رو انتخاب کنه، من حتما موندن فنخال رو ترجیح میدم. میدونید چرا؟ چون لااقل باشگاهم به یک اصل خودش وفادار میمونه. چیزی که برای من ارزشه، اصول باشگاهم هست. چیزی که اصلا به همون خاطر طرفدارش شدم. وگرنه کنار سایر دوستانم میموندم و برای قهرمانیهای متعدد لیورپول هورا میکشیدم. نگرفتن جام هم چیزی نیست که باهاش بیگانه باشم. قبلا چندین سال تجربه کردمش. اینم روش. دوران عوض شده؟ خوب پول و بازیکن و مربی موفق همه یکجا تو چلسی بود که. چی شد؟
دنیا هر چقدر هم عوض بشه، فوتبال همینه. توپ گرده.
من شخصا فکر میکنم کار فنخال تمومه. اما متاسفانه مربی منتخبم کارلتو، قرارداد بست. حیف شد. هر چند اگر انتخاب هم میشد، بازم کلی با میلاد چالش داشتم
این چیزهایی که آقا یاسین نوشت، بدجور من رو کله پا کرد. برادر من، فوتبال دیدن برای لذت بردنه، اگر قرار باشه کار به این چیزهایی که شما نوشتی بکشه، گور بابای فوتبال. در درجه اول زندگی ارزش داره نه یک گل بیشتر یا کمتر،
زندگی بالا و پایین داره. الان ما بدجوری اون پایینها هستیم. اما اینم میگذره. مخلص دوستان. غصه نخورید.