متاسفانه نتونستم این برنامه رو ببینم. جایی میشه پیداش کرد؟امروز صبح شبکه ب ب 30 یه برنامه در مورد سر الکس داشت. خیلی برنامه قشنگی بود. در مورد ***** توسط سر الکس صحبت میشد. خیلی از بازیکنا مثل گیگز و فردیناند و رونالدو هم تو برنامه صحبت کرده بودند.
حتی مورینیو هم بود. (البته با گرمکن چلسی) یعنی فصل بعد مورینیو رو در منچستر خواهیم دید ؟
من کاری به این اخلاقش ندارم مهرداد عزیز...ولی بزرگترین حسن دیگو سیمئونه اینه که تا دقیقه اخر عین شیر میجنگه...همون روحیه ای که از سرالکس سراغ داشتیم...و جناب مستر فلسفه خرابکاری کرد توش...فوتبال و کلا زندگی یعنی تا دقیقه اخر جنگیدن...خوبی سیمئونه اینه که تیمش اصلا وا نمیده و ناامید نمیشه...سیمئونه بعضی وقتها تیمش به شدت ضد فوتبال بازی میکنه و من اصلا دوست ندارم
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
صددرصد مهرداد عزیز...ولی چیزی از وجهه باشگاه مونده با شاهکارهای مستر فلسفه؟؟ولی سید جان اون مدل ضد فوتبالش وافعا به وجهه باشگاه صدمه میزنه.
اصلا نچسب تر از این فن خال خودشه. قهرمانی جام حذفی هم نه دردی رو دوا میکنه نه عظمت من یو رو بهش برمیگردونه. شخصیت تیم واقعا زیر سووال رفته. مربی هم اومده میگه برد برای تیم و مدیریت مهم بوده و برای من مهم نیست. برو بمیر تو یکی با این اخلاق و هنرتدیگه رفته تو ناخودآگاهمون که نمیشه و نباید به تک برد های ناپلئونی فن خال خوش بود چون بازی و بازیهای بعدش بدجور می زنه تو ذوقت! ولی با این حال امیدوار جام حذفی رو بتونیم ببریم تقریبا تمام رقبای اصلی حذف شدن
جام حذفی یکی از سه جام معتبریه که یه تیم در طول فصل می تونه بگیره