Mehdiwol
Registered User
ترکمنستان اسپورت داره بازی رو با کیفیت HD نشون میده
من نمیرسم ببینم بازیو، طبق روند سینوسی خوبیم این بازی عایا؟![emoji23]ترکمنستان اسپورت داره بازی رو با کیفیت HD نشون میده
اصلان جان یه نگاه به وضعیت و آمار استون ویلا تو جدول انداختی؟! این تیم امسال کارش کیسه ی گل شدن بوده!من نمیرسم ببینم بازیو، طبق روند سینوسی خوبیم این بازی عایا؟![emoji23]
Sent from my MI 5 using Tapatalk
واقعا مهرداد خان فکر میکردی که این تیم سهمیه میگیره؟مساله اینجا بود که اینطور تصور میشد سیتی بازیهای اخر فصلش سخت تره ولی خب با برد 3 0 که امروز سیتی از چلسی گرفت (اونم تو استمفورد بریج) فاتحه سهمیه و چهارم شدن خونده است و بعید میدونم یونایتد به لیگ قهرمانان بره
http://forum.persiantools.com/threads/کلوب-هواداران-منچستر-یونایتد.62514/page-1747#post-11182476فقط امیدمون باید به این باشه که بقیه هم بهتر نشن و حتی بدتر هم بشن و گرنه که جام که هیچ، من سهمیه CL رو هم بعید میدونم بگیریم...
اگه ابر و باد و مه و خورشید و فلک دست به کار بشن و این روانی بتونه سهمیه رو بگیره
بازی برگشت با PSV...از نظر من اگه قرار هستش که از گروه بالا نیایم، همون بهتر که سهمیه CL رو هم نگیریم، اینطور که بوش میاد، باید به فکر یوفا باشیم...
پوچتینو که به نحوی گفته تاتنهام میمونهاقا بیلد هم ادعا کرده مورینیو فصل بعد تو یونایتده
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
نمی مونه مهرداد جان نمی مونهاگه این بابا بمونه من که فصل بعد قید تماشای بازیهای تیم رو میزنم.
آقا با عکس اواتارت کلی حال کردم. واقعا فیلم دوس داشتنی بود. اما از اون هایی که شناخته نشد. حس می کنم هر از چند گاهی این فیلم رو باید دید.براد پیت واقعا تو بازیگری همه چی تمام هست تو این فیلم.نمی مونه مهرداد جان نمی مونه
اگه موند شما رخصت بده من و میلاد بریم سر وقتش به فجیع ترین شکل ممکن سر به نیستش کنیم