ضمن این که تو اون مقطع منچستر به فکر تغییر مربی نبود.
علی جان، یه مربی که به زور نمیتونه بیاد بگه که بزمجه رو بندازید بیرون و من رو بزارید جاش که؟؟؟ یا بخواد التماس مدیران یه باشگاه بکنه؟؟
تازه ببینیم که در مورد چه مربی های موفقی هم داریم، صحبت میکنیم که 90 درصد باشگاه های جهان دارن دست و پا میشکونن واسشون، گرچه موو الان به هر نحوی غیر مستقیم داره این کار رو میکنه، دیگه به اونجایی رسیده که باید به زور این اتفاق بیوفته...
نه علی جان، تخیلی در کار نیست، این قوه تخیل من چقدر قوی بوده که 2 فصل گذشته این تیم رو قبل از اومدن فن بز، کاملا پیش بینی کرده...
کلوپ، پیشنهاد بایرن، رئال و حتی بارسارو رد کرد، آیا به نظرت میخواسته مربی لیورپول بشه که این پیشنهادهارو رد کرده؟؟؟لطفا من رو نخوندون...
پپ رو از زمان مویس تمام دنیا داشتن به منچستر لینک میکردن، ولی حتی طبق گفته MoneyWard، اصلا بحثی در موردش انجام نشده، چه برسه به مذاکره...
موو هم که قبل از بازنشستگی رئیس، خودش رو آماده میکرد برای گرفتن سرمربیگری، پس این حرفها که خودشون حرکتی نکردن، واقعا بی معنی هستش علی جان...
اگه فن بز فصل بعد هم موند، این روندش که ادامه پیدا میکنه، یعنی 4 فصل فلاکت بار برای منچستر، واقعا؟؟؟
مربی بعدی هم باید بیاد از اول همه چیز رو بسازه، چند فصل طول میکشه که مربی بعدی بخواد از این باشگاه، چیزی در بیاره؟ تازه اگه مربی درسته حسابی باشه که فعلا موجود نیست...
منچستریونایتد، 7-6 فصل بدون افتخار!!!!!! یه چیزی اونور فاجعه، البته این شکلی که مدیریت داره ادامه میده، رکورد لیورپول رو نزنیم، هنر کردیم...
اما در مورد اتوبیوگرافی هم باید اینجوری بگیم که هر کسی میتونه هر چیزی که دلش میخواد بنویسه توش، مثلا اتوبیوگرافی کین رو بخون؟!!!
اما من نمیگم که دروغ گفته رئیس، من میگم که رئیس نوشته رفتن باهاش صحبت کردم، آیا این یک شیوه مذاکره جدید هستش برای بستن قرارداد؟؟ این باشگاه مدیر نداره؟؟ میخوام این رو بگم که تو چند سال گذشته، فرگوسن میرفته برای مذاکرات و قرارداد بستن دیگه؟؟
این حرفها شبیه بهونه هستش برای تایید کردن کارهایی که انجام دادن در این چند فصل، ولی میخوام بدونم که این فن بز چرا این فصل اخراج نشد که مثلا کلوپ به جاش بیاد؟؟ نه علی جان اینها همش بهونه هستش،
هیچ چیزی عملکرد این مدیریت رو توجیح نمیکنه در چند سال گذشته...