میلاد میلاد خودتی؟؟
یعنی میزان فحشی که خواهر و مادر و زن و مادرزن بلیند از تو شنیدن، چنان انبانشون پر شده که دیگه نوبت به دختر عمه و زن پسرخاله رسیده.
دیدن این اسم در فهرستت، بسی موجب فرحمندی گشت.
خوب خدارو شکر که عشق به منچستر نگذاشت زیاد ازش دور بمونی...:general601:
ببین علی جان من بلیند رو بعنوان دفاع میانی قبول ندارم، ولی راستش خیلی امید دارم که هافبک چپ بازی کنه، چون هوش بازیسازی رو داره و پاسهای خوبی میده و راحت میتونم بگم که بهتر از هر کس دیگه ای که داریم، میتونه تو این پست بازی کنه(اگه بخوایم که 2-4-4 کلاسیک بازی کنیم)، رسما هافبک چپ نداریم تو این تیم که اومدن متوئیدی یه آرزو بود!!
کلا هم موقع خرید بازیکنهای جدید، من مشکلی نداشتم باهاشون، ولی با شیوه ای که بازی ازشون گرفته شد و به ... رفتنشون، مشکل دارشتم...
مربی درسته حسابی بیاد بالا سر تیم، بازیکنها هم به اون حدی که باید باشن، میرسن...
افشین جان یه خبر بد برات دارم، گریزمن هم داره میره PSG ، الان که PSG مطمئن شده که نیمار رو نمیتونه بخره، مطئنا گریزمن رو میخره...
کلا باشگاه هم خیلی ساکت هستش، شواینی هم ازدواج کرد، دیگه فوتبال نمیتونه بازی کنه!!!!
شایعه شده که موو فابرگاس رو میخواد، زیاد جدی نگیرید، ظاهرا خوشبختانه از خرید گومش و پوگبا پشیمون شدن!!!!:general707::general707::general707::general707:
با این بازی که گومش در یورو کرد، فکر نمیکنم که باشگاهی اونقدر ابلح باشه که بخواد بخردش با قیمت 80 میلیون یورو!...