اون ایرلندی کله خر یه دونه بود یادش بخیر بعد دیوید و نیستلروی عشقای من کین و اسکولزی بودنبه مناسبت تولد روی کین متن زیبایی خوندم. به غیر کانتونا هیچکس رو در تیم به اندازه این دوست نداشتم تا الان حتی اسکولز و گیگز رو اصلا برای من چیز دیگه ای بود حتی مصاحبه هاش بر علیه باشگاه و فرگوسن هنوز بوی تعصب به باشگاه میده و همین هست که بیشتر طرفدارای یونایتد از هیچ مصاحبه اون ناراحت نشدن خیلیا عاشق مسی و رونالدو و نیمار و ... من واقعا عاشق تعصب جنگندگی و حتی خشونت روی کین بودم داغ میکرد دیگه تموم بود کاش میشد یک روی کین جوان دیگه داشت.
میلاد با یه بازی پیش فصل تا تهش نرو[emoji1]خوب مثل اینکه اولین باخت موو هم تو بازیهای پیش فصل رقم خورد، تیم رو که خیلی بهم ریخته بود نسبت به بازی اول، بلیند رو هافبک بازی داده بود که رسما ر زده بود به کل تیم، انگار که هررا جاش تثبیت شده!!! دیپای مهاجم بازی کرد و مثل بازی اول، هیچ ... نخورد باز لینگارد یه کاری میکرد تو زمین...
جانستون که چند عکس العمل خوب داشت، بگذریم که روی گل اول مقصر بود، در عوض رومرو که با علف فرقی نداشت...
دفاع ها روی هم رفته تف نمیارزیدن، روخو رو که همین الان باید ردش کنن با این بازی هاش، از دفاعهای کناریمون که اشتباه آنچنانی ندیدم غیر از سهل انگاری های شاو، ولی رفتن وارلا به آینتراخت اصلا خوشحالم نکرد، نمیدونم که با این والنسیا که فقط بلده استارت بزنه و دارمین که حتی استارت رو هم نمیتونه بزنه، چکار میخوایم بکنیم؟؟؟
هافبکهامون هم کلا تعطیل بودن تا اومدن ماتا و میخی، فکر میکنم که اگه کریک نباشه، دیگه هیچ هافبکی نداریم بزاریم وسط زمین، حتما یه هافبک میانی مثل کروز میخوایم...
فکر میکنم که مشکلاتش این تیم خیلی بیشتر از این حرفا باشه که فقط با خرید پوگبا واسه هافبک میانی، حل بشه...
اصلان جان، من بعید میدونم که این تیم بخواد به فهرمانی فکر کنه و انتظار قهرمانی هم ازش ندارم، خرید آنچنانی هم نکرده که اینقدر انتظار داری، فراموش نکن که این تیم به چه فلاکتی افتاده بود، خیلی بیشتر از اینها فکر میکنم که طول بکشه که بخواد به قهرمانی فکر کنه، شاید جزو مدعی ها باشیم، ولی خیلی بعید میدونم که قهرمان بشیم...
چلسی و کونته، شرایط مثل ما دارن، با این تفاوت که چلسی فصل پیش رو بابت لجبازی با موو از دست داد، =س مشکل بازیکن ندارن، آرسنال رو مدعی هیچ وقت نمیدونم، ولی تاتنهام و لیورپول با کلوب هستن، سیتی هم که هیچ مشکلی نداره، ولی اینکه آیا پپ میتونه موفق بشه، یه سوال هستش!!!
آخرین شایعات میگه که افتادیم تو کار گابریل خسوس... والله ندیدم که برزیلی تو EPL جواب بده...مثل اینکه امروز تو پرواز با مشکلی مواجه شدن.
راستی از جذب بازیکن چه خبر ؟
اصلان جان، راستش رو بخوای در طول 2 فصل گذشته، هر چی قبل از شروع فصل پیش بینی کردم، همون اتفاق افتاده، حالا نمیگم خیلی خوبه این قضیه، چون میشه نتایج نه چندان خوب برای تیم، ولی امیدوارم که بتونیم امسال یورولیگ رو برای اولین بار بگیریم با موو!!!میلاد با یه بازی پیش فصل تا تهش نرو[emoji1]
بد نیستیم امسال،
Sent from my MI 5 using Tapatalk
راستش من هم چلسی رو بزرگترین رقیب برای گرفتن EPL میبینم، چون هم بازیکنهاش رو دارن و هم انگیزه و هم اینکه تو هیچ رقابت اروپایی نیستن...تصور میکنم خطرناکترین تیم در فصل پیشرو، چلسیه. کونته مربی بینهایت باهوش و تاکتیکیه. دیدید تو یورو با هیچی، چه تیمی ساخته بود؟
ابزارش رو هم داره. خودش هم خیلی باهوشه. وای چه وحشتناک میشه دیدن خندهء آبراموویچ
اصلان جان من که اولش اصلا نفهمیدم چی گفتی؟ بعد فهمیدم که این مارک ساعته. آخه وواشه ساعت سواد من از سیکو و سیتیزن بالاتر نرفته! بعد هم که دیجیتالی شد، خودم دانشم رو ارتقا دادم به کاسیو!یه خبر خفن!
Tag huer شد اسپانسر تایم و ساعتمون
[emoji7] [emoji7] [emoji7] یعنی اندِ کلاس و پرستیژه این[emoji7] [emoji7]
اسپانسر ساعت بقیه تیما رو ببینید متوجه ذوق من میشید[emoji2]اصلان جان من که اولش اصلا نفهمیدم چی گفتی؟ بعد فهمیدم که این مارک ساعته. آخه وواشه ساعت سواد من از سیکو و سیتیزن بالاتر نرفته! بعد هم که دیجیتالی شد، خودم دانشم رو ارتقا دادم به کاسیو!
خلاصه گشتم ببینم اصلان جانم چی گفته؟ اسم مارک TAG Heuer هست و احتمالا معناش به آلمانی میشه "ساعت روز"
قبلا هم همین بود فک کنم!یه خبر خفن!
Tag huer شد اسپانسر تایم و ساعتمون
[emoji7] [emoji7] [emoji7] یعنی اندِ کلاس و پرستیژه این[emoji7] [emoji7]
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
نه بابا یه برند بنج دیگه بود[emoji12]قبلا هم همین بود فک کنم!
---------
این زلاتانو دیگه خیلی دارن گندش میکنن. این عنتر بازیا چیه که شماره یه بازیکن جوون اینده دار رو بگیرن بدن به این یا تو تور تیم شرکت نکنه
فکر کرده کیه این یارو؟
فک کنم همین بودنه بابا یه برند بنج دیگه بود[emoji12]
بابا ناراحت نشو بالاخره یه بازیکن در حد زلاتانو که نمیشه شماره ۱۸ بهش بدن[emoji2]
از بعد چین هم به تمرینات اضافه میشه، هر چند که تا الانم بازیکنایی که تو یورو بودنو بازی نداده بهشون
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk