sms.moosavi
Registered User
آقا میلاد این که بلیند سایه می زنه که ربطی به دفاع وسط بودنش نداره! بلیند از اولش هم که اومد و تو سیستم 3 دفاعه ی اوایل فصل قبل هافبک دفاعی بود در بهترین حالت یه بازیکن معمولی بود در حد فلینی. ولی با لطف و عنایات جناب فن خال هر روز بدتر هم شد. الان دیگه واقعا به نقطه ای رسیده که من تو خیابون هم ببینمش با یه پاره اجر دنبالش می دوم.
خوب خدارو شکر که عشق به منچستر نگذاشت زیاد ازش دور بمونی...:general601:
ببین علی جان من بلیند رو بعنوان دفاع میانی قبول ندارم، ولی راستش خیلی امید دارم که هافبک چپ بازی کنه، چون هوش بازیسازی رو داره و پاسهای خوبی میده و راحت میتونم بگم که بهتر از هر کس دیگه ای که داریم، میتونه تو این پست بازی کنه(اگه بخوایم که 2-4-4 کلاسیک بازی کنیم)، رسما هافبک چپ نداریم تو این تیم که اومدن متوئیدی یه آرزو بود!!
کلا هم موقع خرید بازیکنهای جدید، من مشکلی نداشتم باهاشون، ولی با شیوه ای که بازی ازشون گرفته شد و به ... رفتنشون، مشکل دارشتم...
مربی درسته حسابی بیاد بالا سر تیم، بازیکنها هم به اون حدی که باید باشن، میرسن...
عکس های تمرین امروز تیم رو دیدم خیلی شاد به نظر می رسیدن ببین طفلکیا زیر دست این پیرمرد عبوس چی می کشیدن واقعا
شاو هم تو تمرین حضور داشت امیدوارم زودتر به شرایط قبلش برسه و بتونه همون پیشرفت رو ادامه بده اگرچه بعد از این مصدومیت وحشتناک نمی شه خیلی خوش بین بود به تبدیل شدنش به یه ستاره