• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
گفتم گل میخوریم
لعنت به فلاینی و اون احمقی که اینو اورد منچستر

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اصلا ورق بازی برگشت

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
هر موقع این بیشعور فلاینی بازی کرد ما نتیجه نگرفتیم تو این فصل
امشب هم اومد تو گندش رو زد بی پدر

امیدوارم امشب دیگه اخرین باری باشه که تو لباس منچستر میبینمش و ژانویه ردش کنن بره

الاغ یه پاس ساده بلد نیست

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خدایا این فلاینی رو از ما بگیر

نخواستیمش

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
اقا درخت درست ولی انصافا این 1-0 بردن ها معلومه کار دستمون میده . تیم تو بازی های لیگ اصلا تشنه گل زدن نیست. موو دنبال اینه مثل علی دایی!!!! 1-0 همه بازیا رو ببره همش هم ترمال میشه

بعد یه مورد دیگه که هست اینه که ما تو ضربات کاشته به معنای واقعی کلمه این فصل ریدیم!!!! یعنی یه بار نشد این همه ضربه کاشته به نتیجه برسه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
من که گل خوردیم خاموش کردم! هر وقت فلینی باشه نگاه نکنیم بهتره ، بر پدر و مادر مویس لعنت
بر پدر و مادر فلینی هم لعنت، کاندوم قحطی شده بود موقع ... ؟؟؟؟
مویس بی شرفی که این حیوون رو اورد به منچستر...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خوش شانسي يا بدشانسي تپاتاكم قاطي كرد نشد پست بدم!
مقصر اصلي اين باختمون هيچ كس جز مورينيو نيست[emoji19]
جاي اينكه جلوي يه تيم بحران زده داغون بيشتر حمله كنه بيشتر گل بزنه كل تيمو ميبره تو دفاع!
نيمه دوم به جز ٨-٩ دقيقه كه خوب بوديم احمقانه تو دفاع بوديم، اونم جلو چه تيمي...
اوج شاهكارشم كه اوردن اون گوسفند بي مغز كه نشون داد ٥ ديقه هم براش كافيه براي گند زدن به كل تيم
هيچ توجيهي نداشت اين مساوي كاملا هم حقمون بود

Sent from my iPhone using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اقا درخت درست ولی انصافا این 1-0 بردن ها معلومه کار دستمون میده . تیم تو بازی های لیگ اصلا تشنه گل زدن نیست. موو دنبال اینه مثل علی دایی!!!! 1-0 همه بازیا رو ببره همش هم ترمال میشه

بعد یه مورد دیگه که هست اینه که ما تو ضربات کاشته به معنای واقعی کلمه این فصل ریدیم!!!! یعنی یه بار نشد این همه ضربه کاشته به نتیجه برسه
منظورت ضربه آزاده یا کرنر؟؟؟
اگه کرنر منظورته که بلیند تنها کرنر زنی هستش که تیم داره، بقیشون تف نمیارزن، کارش رو هم تو بازی با لستر نشون داد، اما کاشته؟ آخرین کاشته ای که تیم ما گل کرد، فکر کنم دو فصل پیش بود که ماتا زد...
تیم کلا امروز خوب نبود، حالا شاید دوستان نظرشون متفاوت باشه، از نظر من خیلی با اون بازی های دیگه فصلمون فاصله داشت، تنها نکته خوب امروزمون، مخیتاریان و زلاتان بودن، دلیلش هم بازی خیلی فشرده و پرس اورتون بود، کلا چپ و راست هم بازیکنهای مارو میزدن، به هر شکلی با دندون و جفتک انداختن توپ رو میگرفتن، ولی تیم خیلی کند بود امروز...
موو به جای اینکه تعویض هاش رو زودتر انجام بده تا بخواد به تیم جون بده، گذاشت دقایق آخر تعویض دفاعی کرد!!!!!
رسما تیم رو نابود کرد با این حیوون...

بالا