• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
چندتا از این کامنتها و توییتها خیلی با حال بودن، سایت طرفداری گذاشته، واستون میزارم:
آمار بازی فلینی مقابل اورتون:
0 تکل موفق در نیمه زمین خودی
1 خطا
1 کارت زرد
1 خطای پنالتی به سود تیم حریف

اگه حاضرین یه دلار بدین تا پول جمع کنیم فلینی رو بخریم بعدم بندازیم توی چاهِ توالت اینو ریتوییت کنین

گری لینه کر (مجری برنامه Match Of The Day)| این یکی از بهترین بازی های فلینی بود... برای اورتون.

ClassyWazza| چیزی که بیشتر از همه آدم رو می سوزونه اینه که بعد از 3 سال فلینی هنوز فکر می کنه.​

یکی از کامنتها خیلی باحال و درست گفته که یه حرکت درست بزنیم و فلینی رو بفروشیم به این تیم کوئنسه، هم اسم باشگاه خوب در میره و هم هر دو طرف که هیچ، هر سه طرف سود میکنن!!!!!!(طرفدارهای منچستر، باشگاه منچستر و باشگاه کوئنسه):D:general304:
این هم دلیل به بازی اومدن فلینی از زبان موو:
منظورتان از این سوال چیست؟ فکر می کردم بیشتر از این ها از فوتبال سرتان بشود، چون پاسخ این سوال واضح است. اورتون دیگر آن تیم پاس-پاس-پاس سابق نیست. اورتون تیمی است که مستقیم بازی می کند. همه چیزشان مستقیم است. دروازه بان مستقیم بازی می کند. اشلی ویلیامز مستقیم بازی می کند، فونس موری مستقیم بازی می کند. همه چیز در تیم آن ها مستقیم است و وقتی یک تیم در حال بازنده شدن رو به بازی مستقیم می آورد، و شما یک بازیکن دو متری را روی نیمکت دارید، آن بازیکن را در مقابل خط دفاعتان بازی می دهید تا به تیم کمک کند و پیروز میدان بشوید.
راستش من هم کاملا قبول دارم، ولی قضیه این هستش که این جای جریان رو دقت نکرده موو که درخت جز سرویس کردن منچستر، کاری نکرده تو زندگیش...

Last edited:

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
ايبرا از قصد زد به نظرم،
البته اون صحنه اولم همچين محكم با اون هيبت افتاد رو كولمن كه فك كنم امحا و احشائش كلا يكي شد با هم[emoji85][emoji23]
احتمالش هم زياده محروم شه، به خاطر ضربه بعدش البته
روخو بعيده محروم شه ولي بيا و جان من قبول كن روخو بايد اخراج ميشد[emoji23]
کار زلاتان مثل پهن کردن خمیر بود. قشنگ یارو رو گذاشتش اون زیر و یک دور روش مالوند. بعد هم یک تقه زد. مثل خمیرگیرها که وقتی چونه میگیرن، آخرش تق، گوله خمیر رو میکوبن رو میز :D

حالا یک بار داور یک اشتباه به نفع ما کرد، تو ول‌کن نیستی؟ ببینم تو طرف مایی یا طرف خرس ;)

پی‌نوشت: همه دوستان دارن میگن باید اخراج میشد. قبول منم تسلیم میشم :)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
واقعا یه سری بنجل تو این تیم هستند که باید برن.
دارمیان
فلاینی
بلیند
روخو
و یه چند نفر دیگه
سطح تیم رو به شدت میارن پایین
یه سری هم هستند که بهتره برن نه به این دلیل که بد هستند بلکه به این دلیل که هم سنشون رفته بالا و هم بهتره در شرایط بهتری خداحافظی کنند
مثل زلاتان
شواین اشتایگر (دوسش دارم ولی خب اگه قراره بازی بهش نرسه بره یه تیم دیگه برای خودش هم بهتره)

روخو اون خطای بد رو کرد که میتونست اخراج بشه و کمر تیم رو بشکونه
دارمیان که اتوبان بود
زلاتان خب سنی ازش گذشته و نمیتونه فول تایم دوندگی داشته باشه. زلاتان رو مقایسه کنید با دیگو کاستا.
بلیند که سر تیم رو چند بار بریده
و سر اخر فلاینی که هم سرعت بازی رو میگیره. هم مغز نداره

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
چندتا از این کامنتها و توییتها خیلی با حال بودن، سایت طرفداری گذاشته، واستون میزارم:
آمار بازی فلینی مقابل اورتون:
0 تکل موفق در نیمه زمین خودی
1 خطا
1 کارت زرد
1 خطای پنالتی به سود تیم حریف

اگه حاضرین یه دلار بدین تا پول جمع کنیم فلینی رو بخریم بعدم بندازیم توی چاهِ توالت اینو ریتوییت کنین

گری لینه کر (مجری برنامه Match Of The Day)| این یکی از بهترین بازی های فلینی بود... برای اورتون.

ClassyWazza| چیزی که بیشتر از همه آدم رو می سوزونه اینه که بعد از 3 سال فلینی هنوز فکر می کنه.​

یکی از کامنتها خیلی باحال و درست گفته که یه حرکت درست بزنیم و فلینی رو بفروشیم به این تیم کوئنسه، هم اسم باشگاه خوب در میره و هم هر دو طرف که هیچ، هر سه طرف سود میکنن!!!!!!(طرفدارهای منچستر، باشگاه منچستر و باشگاه کوئنسه):D:general304:
این هم دلیل به بازی اومدن فلینی از زبان موو:
منظورتان از این سوال چیست؟ فکر می کردم بیشتر از این ها از فوتبال سرتان بشود، چون پاسخ این سوال واضح است. اورتون دیگر آن تیم پاس-پاس-پاس سابق نیست. اورتون تیمی است که مستقیم بازی می کند. همه چیزشان مستقیم است. دروازه بان مستقیم بازی می کند. اشلی ویلیامز مستقیم بازی می کند، فونس موری مستقیم بازی می کند. همه چیز در تیم آن ها مستقیم است و وقتی یک تیم در حال بازنده شدن رو به بازی مستقیم می آورد، و شما یک بازیکن دو متری را روی نیمکت دارید، آن بازیکن را در مقابل خط دفاعتان بازی می دهید تا به تیم کمک کند و پیروز میدان بشوید.
راستش من هم کاملا قبول دارم، ولی قضیه این هستش که این جای جریان رو دقت نکرده موو که درخت جز سرویس کردن منچستر، کاری نکرده تو زندگیش...

اين توييتاي فلييني و فلييني درون عالي بودن[emoji23]
حيف حوصله نداشتم بذارمشون☹️
توجيه مورينيو منطقيه، ولي به اين فك كن ما اشنايدرلين، بايي رو داشتيم كه هم خيلي بهتر دفاع ميكردن هم بهتر سر ميزدن!

Sent from my iPhone using Tapatalk

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
69039f1a04fe8314bf0ef91df60e1fc4.jpg
923ed68486d0a8191067d25a282ef1d9.jpg
e6acd8a6b496918531295ef20398038d.jpg
cb2749f6ec231976aef4a7575974cfb3.jpg
a31bc943533b87bb80a99d9e413aa088.jpg
372ca1384fa4f8465dc6b1cc60335f20.jpg

اين هم يه سري از مكالمات فلييني با فلييني درون[emoji23]
اون مورينيوي درون ها هم عالين[emoji23]

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
این فلئینی درون منو یاد بالوتلی و قضیه اخراج یک دقیقه ایش زمان اینتر مورینیو می ندازه که قبل از اوردنش به زمین کلی بهش توصیه می کنه تیم عقبه و ... بعد ماریو اخراج میشه و تیم 9 نفره میشه :)))

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
اول این اشاره رو بکنم که دیشب وقتی دیدم فلاینی داره گرم میکنه تعجب کردم. می‌دونستم تو فکر مورینیو چی می‌گذره ولی به نظرم انتخاب درستی نکرده بود.

اما فارغ از این، من اصلا با این هجومی که به فلاینی میشه موافق نیستم. اصولا این‌همه توهین و تحقیر، چی رو ثابت می‌کنه؟ هیچی. بیشتر شخصیت پرخاش‌کننده رو نشون میده تا اثبات چیزی در فلاینی.
فکر کنم هر کدوم از ماها لااقل یک بار (بعضی‌ها سیصد بار) این جمله رو بدون یک واو پس و پیش تکرار کردیم که چرا هر کی میاد این رو نگه میداره و بازیش میده؟ اتفاقا سوال خوبیه و بد نیست به این فکر کنیم که واقعا چرا؟

بجز مویس (که خریدش و ازش بهترین استفاده رو تو اورتون می‌برد)، فن‌خال و مورینیو هم کنار نگذاشتنش. پس بجای سوال تکراری آخه این چی داره ... فکر کنیم که لابد چیزی داره که ما تو صفحه کوچیک تلویزیون نمی‌بینیم. یا دلایل دیگه‌ای که من هم نمی‌دونم.
چیزی که واضح و مسلمه اینه که ما از فلاینی بیش‌تر لطمه خوردیم تا منفعت. چه مستقیما که خطای پنالتی داد یا در جای نامناسب ضربه آزاد داد یا جا موند و یا اخراج شد ...
و چه غیرمستقیم که با کند کردن روند حرکت تیم، شانس موفقیت‌مون رو کم کرد.
اما توهین به بازیکنی که مربی میخوادش، کار درستی نیست. یاد علی دایی میفتم که اون‌همه بهش فحش می‌دادند که چرا بازی می‌کنه؟ آخه این هم شد سوال؟ دلش می‌خواست بازی کنه؛ به کسی چه مربوط؟
موضوع اینه که اگر بدرد نمی‌خورد (دایی) یا نمی‌خوره (فلاینی) خوب این مربیه که باید تصمیم بگیره و دعوتش نکنه یا نگذارتش تو زمین. وقتی مربی چنین تصمیمی نمی‌گیره بازیکن باید بره بگه، جناب سرمربی گمان می‌کنم در انتخاب من اشتباه کردید، لطفا بنده رو اخراج بفرمائید؟
این جناب مستطاب (که بنده باشم) اگر الان بهم بگن برو تو ترکیب اصلی منچستر بازی کن، میرم بازی می‌کنم. ترسی هم از افشین ندارم. چون اون خودش قبل از من زنبیلش رو گذاشته تو نوبت!

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
توجيه مورينيو منطقيه، ولي به اين فك كن ما اشنايدرلين، بايي رو داشتيم كه هم خيلي بهتر دفاع ميكردن هم بهتر سر ميزدن!Sent from my iPhone using Tapatalk
البته بایی که هنوز مصدومیتش خوب نشده بود و بخاطر همین ریسک نکرد، ولی اشنیدرلین رو حتی اسمش رو هم نیار، هررا هم بهتر از اشنیدرلین تو زمین وظایف دفاعی رو انجام میده، فقط نگاه کن که هیچ کس دیگه اشنیدرلین رو نمیخواد!!!
فلینی هم که تا آخر قراردادش میمونه رو دستمون و هیچ خریداری نداره، مثل نخاله های دیگه ای که در چند فصل گذشته رد کردیم، اندرسون، کلورلی، اوانز ... کلا خریدهای دو سه فصل گذشته فقط تیم رو به ... کشیدن...
علی جان پستت رو کوت نمیکنم، ولی فکر میکنم که قبلا هم بهت این رو گفتم، با این روحیه ای که تو داری، باید مسابقات منچ یا شطرنج رو نگاه کنی!!!
تا حالا طرفدارهای فوتبال رو دیدی، اون هایی که میرن ورزشگاه؟؟؟ مخصوصا طرفدارای فوتبال در انگلیس، آب جو دستشون، اگه جزوشون نباشی، فاتحت خوندست!!!!
نمیگم که توهین چیز خوبیه، ولی این چیزا، جزئی از فوتبال جهان هستش، فقط ایران در وضعیتی بسیار خنده دار، کمیته اخلاق و ... از این جور جوک ها داره...:general304::general304::general304:
اما در مورد فلینی و موندنش تو تیم برای این فصل، فقط دو چیز به ذهنم میرسه: اگه یادت باشه، اول فصل فیکس بود و موو خیلی ازش تعریف کرده بود و حتی یادم میاد که گفت امسال طرفدارای یونایتد نظرشون در موردش عوض میشه!!!!!!!!!!!!!!!! خوب خدا لعنت کنه کسی رو که باعث شد، تور پیش فصل ما اینقدر بد برگزار بشه، اگه موو شناخته بود بازیکنهاش رو که فلینی از بازیکن فیکس به یه نیمکت نشین تبدیل نمیشد، نمونش خیلی زیاده که بخوایم بگیم موو چقدر تغییر ایجاد کرده تو ترکیبش از اول فصل، پس مشخصه که بازیکنهاش رو نشناخته بود، تازه داره میفهمه که چه آشغالهایی داره...
اما در مورد دوتا احمق قبلی، در صورتی میشه در موردشون اظهار نظر کرد که مربی حداقل شکست خورده ای نبوده باشن، اگه مربی بودن که این رو نگه نمیداشتن...
و دلیل دوم هم همونطور که گفتم، قیمت این گوسفند هستش، 25 میلیون پوند اون احمق اوردش منچستر، الان 5 میلیون هم نمیخرنش، تازه بحث دستمزدش هم هست، وقتی دستمزد خیلی پایینتری از منچستر میخوان بهش بدن در تیم جدیدش، خود گوسفندش هم گفته که نمیخواد از منچستر بره!!!!!!! خوب مگه وودوارد چقدر میتونه این ضررهارو تحمل کنه؟؟؟ اخراج حرومزاده، رد کردن 15-10 تا نخاله دیگه با حداکثر ضرر، دقیقا بهمین شکل در 2 فصل گذشته!!!!!!!
مطمئن باش که هیچ باشگاهی هم تو اروپا، اگه مربیش عقل داشته باشه، این رو نمیخواد دیگه، چه برسه که حاضر باشن حقوق هفتگیش رو بپردازن!!!!
رم داشت خر میشد، که آخرین لحظه گول نخورد!!!!:( ناینگولان رو ازشون میخریدیم بجاش!!!!!!:D:p

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اول این اشاره رو بکنم که دیشب وقتی دیدم فلاینی داره گرم میکنه تعجب کردم. می‌دونستم تو فکر مورینیو چی می‌گذره ولی به نظرم انتخاب درستی نکرده بود.

اما فارغ از این، من اصلا با این هجومی که به فلاینی میشه موافق نیستم. اصولا این‌همه توهین و تحقیر، چی رو ثابت می‌کنه؟ هیچی. بیشتر شخصیت پرخاش‌کننده رو نشون میده تا اثبات چیزی در فلاینی.
فکر کنم هر کدوم از ماها لااقل یک بار (بعضی‌ها سیصد بار) این جمله رو بدون یک واو پس و پیش تکرار کردیم که چرا هر کی میاد این رو نگه میداره و بازیش میده؟ اتفاقا سوال خوبیه و بد نیست به این فکر کنیم که واقعا چرا؟

بجز مویس (که خریدش و ازش بهترین استفاده رو تو اورتون می‌برد)، فن‌خال و مورینیو هم کنار نگذاشتنش. پس بجای سوال تکراری آخه این چی داره ... فکر کنیم که لابد چیزی داره که ما تو صفحه کوچیک تلویزیون نمی‌بینیم. یا دلایل دیگه‌ای که من هم نمی‌دونم.
چیزی که واضح و مسلمه اینه که ما از فلاینی بیش‌تر لطمه خوردیم تا منفعت. چه مستقیما که خطای پنالتی داد یا در جای نامناسب ضربه آزاد داد یا جا موند و یا اخراج شد ...
و چه غیرمستقیم که با کند کردن روند حرکت تیم، شانس موفقیت‌مون رو کم کرد.
اما توهین به بازیکنی که مربی میخوادش، کار درستی نیست. یاد علی دایی میفتم که اون‌همه بهش فحش می‌دادند که چرا بازی می‌کنه؟ آخه این هم شد سوال؟ دلش می‌خواست بازی کنه؛ به کسی چه مربوط؟
موضوع اینه که اگر بدرد نمی‌خورد (دایی) یا نمی‌خوره (فلاینی) خوب این مربیه که باید تصمیم بگیره و دعوتش نکنه یا نگذارتش تو زمین. وقتی مربی چنین تصمیمی نمی‌گیره بازیکن باید بره بگه، جناب سرمربی گمان می‌کنم در انتخاب من اشتباه کردید، لطفا بنده رو اخراج بفرمائید؟
این جناب مستطاب (که بنده باشم) اگر الان بهم بگن برو تو ترکیب اصلی منچستر بازی کن، میرم بازی می‌کنم. ترسی هم از افشین ندارم. چون اون خودش قبل از من زنبیلش رو گذاشته تو نوبت!

بابا اين كه جوابش واضحه از هر سه تا مربي و شايد هم از برادراي گليزر و وودي فيلما و عكساي خاك بر سري داره نميتونن بيرونش كنن[emoji12][emoji23]

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
البته بایی که هنوز مصدومیتش خوب نشده بود و بخاطر همین ریسک نکرد، ولی اشنیدرلین رو حتی اسمش رو هم نیار، هررا هم بهتر از اشنیدرلین تو زمین وظایف دفاعی رو انجام میده، فقط نگاه کن که هیچ کس دیگه اشنیدرلین رو نمیخواد!!!
فلینی هم که تا آخر قراردادش میمونه رو دستمون و هیچ خریداری نداره، مثل نخاله های دیگه ای که در چند فصل گذشته رد کردیم، اندرسون، کلورلی، اوانز ... کلا خریدهای دو سه فصل گذشته فقط تیم رو به ... کشیدن...
علی جان پستت رو کوت نمیکنم، ولی فکر میکنم که قبلا هم بهت این رو گفتم، با این روحیه ای که تو داری، باید مسابقات منچ یا شطرنج رو نگاه کنی!!!
تا حالا طرفدارهای فوتبال رو دیدی، اون هایی که میرن ورزشگاه؟؟؟ مخصوصا طرفدارای فوتبال در انگلیس، آب جو دستشون، اگه جزوشون نباشی، فاتحت خوندست!!!!
نمیگم که توهین چیز خوبیه، ولی این چیزا، جزئی از فوتبال جهان هستش، فقط ایران در وضعیتی بسیار خنده دار، کمیته اخلاق و ... از این جور جوک ها داره...:general304::general304::general304:
اما در مورد فلینی و موندنش تو تیم برای این فصل، فقط دو چیز به ذهنم میرسه: اگه یادت باشه، اول فصل فیکس بود و موو خیلی ازش تعریف کرده بود و حتی یادم میاد که گفت امسال طرفدارای یونایتد نظرشون در موردش عوض میشه!!!!!!!!!!!!!!!! خوب خدا لعنت کنه کسی رو که باعث شد، تور پیش فصل ما اینقدر بد برگزار بشه، اگه موو شناخته بود بازیکنهاش رو که فلینی از بازیکن فیکس به یه نیمکت نشین تبدیل نمیشد، نمونش خیلی زیاده که بخوایم بگیم موو چقدر تغییر ایجاد کرده تو ترکیبش از اول فصل، پس مشخصه که بازیکنهاش رو نشناخته بود، تازه داره میفهمه که چه آشغالهایی داره...
اما در مورد دوتا احمق قبلی، در صورتی میشه در موردشون اظهار نظر کرد که مربی حداقل شکست خورده ای نبوده باشن، اگه مربی بودن که این رو نگه نمیداشتن...
و دلیل دوم هم همونطور که گفتم، قیمت این گوسفند هستش، 25 میلیون پوند اون احمق اوردش منچستر، الان 5 میلیون هم نمیخرنش، تازه بحث دستمزدش هم هست، وقتی دستمزد خیلی پایینتری از منچستر میخوان بهش بدن در تیم جدیدش، خود گوسفندش هم گفته که نمیخواد از منچستر بره!!!!!!! خوب مگه وودوارد چقدر میتونه این ضررهارو تحمل کنه؟؟؟ اخراج حرومزاده، رد کردن 15-10 تا نخاله دیگه با حداکثر ضرر، دقیقا بهمین شکل در 2 فصل گذشته!!!!!!!
مطمئن باش که هیچ باشگاهی هم تو اروپا، اگه مربیش عقل داشته باشه، این رو نمیخواد دیگه، چه برسه که حاضر باشن حقوق هفتگیش رو بپردازن!!!!
رم داشت خر میشد، که آخرین لحظه گول نخورد!!!!:( ناینگولان رو ازشون میخریدیم بجاش!!!!!!:D:p

بابا اشنايدرلين جزو بهترين هافبك دفاعياي ليگ بود وقتي اومد يونايتد!
فرم افت ميكنه ولي كلاس هميشگيه[emoji57]
......................
يه نكته هم بگم از زندگي ببريد رسما[emoji23]
هر وقت احساس كرديد شغل خوبي داريد و زندگيتون روبه راهه به اين فك كنيد فلييني هفته اي ٨٠ هزار پوند ميگيره براي اين كه بياد اينجوري به فاك بده تيمو[emoji23]
نكته مثبتش البته اينه اگه فلييني ميتونه ١٠٠ تا بازي براي يكي از بزرگترين باشگاهاي جهان بكنه پس علنا هيچ رويايي غير ممكن نيست[emoji12]

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
با این روحیه ای که تو داری، باید مسابقات منچ یا شطرنج رو نگاه کنی!!!
راستش چهل ساله دارم با همین روحیه فوتبال می‌بینم. از این خبرها هم نیست که نسبت فوتبال امروز و من، مثل مادربزگم و آیفون هفت باشه!
نمی‌خوام به موارد عمیق اختلاف نظرم باهات بپردازم. بحث بی‌حاصلیه. فقط چند تا اشتباه بنیادین داری که چون برای جونت نگران شدم بهت یادآوری کنم.
سال‌هاست که تو استادیوم‌ها ورود مشروب ممنوع شده (لااقل در انگلستان در دهه 80 مصوب شد). حتی طرحی بود که کلیه دکه‌ها یا مغازه‌هایی که (در حوالی استادیوم) مشروب می‌فروختند، در زمان مسابقه، از فروش منع بشن. خیلی هم بحث شد و نمیدونم الان چطوریه.
برخی کشورها (انگلستان سختگیرتره) تا مشروب 5 درجه رو اجازه میدن. اما در هر حال هر گونه تظاهرات مستانه، نه تنها موجب جلوگیری از ورد به استادیوم میشه بلکه می‌تونه منجر به محکومیت از ورود به هر استادیومی (تا اثبات تصحیح رفتار) بشه. بنابراین میلادجان اگر خواستی دمی به خمره بزنی، تو خونه خودت رو بساز. اونم محدود که گیر نیفتی.

اما چیزی که باید مراقبش باشی اینه که اگر یکدونه از این حرفایی که در مورد فلاینی (حتی فنخال) میزنی رو تو الدترافورد به زبون بیاری چنان کتکی خواهی خورد که تا آخر عمر به سمت آنفیلد سجده کنی. تمام فحاشی‌هایی که میشنوی خطاب به تیم مقابله. در هیچ شرایطی توی هوادار حق نداری به هیچ یک از ارکان باشگاه توهین کنی. تک تک اعضای باشگاه، ناموس باشگاه محسوب میشن و توهین کردن بهشون، کاملا برخورد جدی رو بدنبال خواهد داشت. بهت اطمنان میدم که این اصول در ابتدایی‌ترین باشگاه‌های اروپا رعایت میشه.

اعتراض به مدیریت و بازیکن و تصمیمات فنی، اصولی داره که طی صد سال کار باشگاهی، به نتیجه رسیده. اتحادیه هواداران قدرت قابل توجه و در عین حال محدود ولی با اصول اساسی و محکمی داره. دیمی نیست و لیدرهای باشگاه، اوباش بیکاری نیستند که تو ایران میبینی. اصلا لیدر به این مفهوم وجود نداره.
خلاصه مراقب باش. اگر اینشالله رفتی به استادیوم، آسه برو آسه بیا. ضمنا تو جایگاه رقیب هم نشین. زود شناساییت میکنن و از نوازشهای کلامی بهره‌ها خواهی برد.
بقیه صحبت ها رو هم بیخیال. درسته اونا کمیته‌ای به اسم "اخلاق" ندارن. اما اتحادیه‌شون از عزیز محمدی خیلی سخت‌گیرتره.

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
بابا اين كه جوابش واضحه از هر سه تا مربي و شايد هم از برادراي گليزر و وودي فيلما و عكساي خاك بر سري داره نميتونن بيرونش كنن[emoji12][emoji23]
اصلا یاد بگم بگم نبودم. خودشه :general601:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
راستش چهل ساله دارم با همین روحیه فوتبال می‌بینم. از این خبرها هم نیست که نسبت فوتبال امروز و من، مثل مادربزگم و آیفون هفت باشه!
نه مظورم همچین چیزی نبود... هیجان و پرخاشگری یه طرفدار فوتبال رو نداری، چه برسه به طرفدار منچستر!!!:general111::general111::general111:
فقط چند تا اشتباه بنیادین داری که چون برای جونت نگران شدم بهت یادآوری کنم.
:D:D:D:D
سال‌هاست که تو استادیوم‌ها ورود مشروب ممنوع شده (لااقل در انگلستان در دهه 80 مصوب شد). حتی طرحی بود که کلیه دکه‌ها یا مغازه‌هایی که (در حوالی استادیوم) مشروب می‌فروختند، در زمان مسابقه، از فروش منع بشن. خیلی هم بحث شد و نمیدونم الان چطوریه.
دستت درد نکنه، شدیم دائم الخمر دیگه؟:p:D
به نظرت قبل از ورود به ورزشگاه از هر کسی که وارد میشه یه تست Breathalyzer میگیرن؟؟:general210: آخه زیر 14 درصد هم که تاثیر عقلانی نمیزاره!!!:general307: تا حالا دیدی که دائم الخمر به قانونی اهمیت بده؟؟؟ در این مورد هم هیچوقت رعایت نمیشه، بهتره که بگردی و ببینی که طرفدارهای فوتبال در انگلیس چجوری هستن، حالا باز انگلیس خوبه، اگه ایرلندی یا اسکاتلندی باشی چی میشه!!!!!؟؟؟؟:D:D:D:D:D
اما چیزی که باید مراقبش باشی اینه که اگر یکدونه از این حرفایی که در مورد فلاینی (حتی فنخال) میزنی رو تو الدترافورد به زبون بیاری چنان کتکی خواهی خورد که تا آخر عمر به سمت آنفیلد سجده کنی.
در مورد قسمت آخر این جمله که اگه مردم هم اتفاق نمیوفته، ولی در مورد قسمت اولش، باید بگم که این یکیش رو با عرض معذرت که رک صحبت میکنم، انگار اصلا تو باغ نیستی!!!!! فکر میکنم این قسمت رو از طرف اون رفقای LVG Lover گفتی و نه طرفدارای منچستر، که خیلی هاشون چند وقتی هستش که دیگه سر نمیزنن، مشخصا عشق اون بودن و کاری به منچستر نداشتن، اونقدر از این طرفدارهای پلاستیکی(کاشکی پلاستیکی بودن) متنفرم که باورت نمیشه، چون با این حساب که طرفدارهای منچستر چیزی ازشون نباید مونده باشه تو منچستر و همشون زیر خاک باید باشن(یا در حال سجده به سوی آنفیلد باشن)
این همه ویدیو و عکس گذاشتم و گذاشتن دوستان از حمله هایی که به اون حرومزاده میشده بعداز بازی و حتی قبل از شروع بازی که به خونش تشنه بودن تو ورزشگاه، مویس هم یه مدت دیگه میموند دیگه کارش از پلاکارد و بنر روی هواپیما و داد و هوار تو ورزشگاه هم رد میشد...
احتمالا اینها دارن با حرومزاده، خوش و بش میکنن و ازش تشکر میکنن بابت نابود کردن 30 سال زحمات SAF و 150 سال سابقه این باشگاه و بعد توهین کردن بهش...:mad:
از دوستان عذرخواهی میکنم بابت گذاشتن این قیافه:(میدونم که کراهت داره)
3081969B00000578-0-image-a-5_1453573419394.jpg van-gaal-fans-main.jpg
ویدیوهای خیلی متنوع و پرتعدادی هم گذاشته شده...
دیگه نمیخوام اسمش رو هم بشنوم، مویس واسم خیلی خیلی قابل تحمل تر بوده...
یه آمار هم از تیم این موجودات بزاریم:
2977-14554867211268677334.png
نمیخوام دفاعی بکنم از موو، ولی یه چیزی رو هم در نظر بگیریم، 3-2 فصل گذشته EPL رو با این فصلش مقایسه کنید و خودتون بگید که چه فرقی کرده...
تمام حرفم کلا این بود که ما الان داریم چوب اون 3 فصل گذشته رو میخوریم، معلوم نیست که چقدر طول بکشه که بتونیم از دست این همه آشغالی که تو تیم جمع شده، راحت بشیم، بعداز اون تازه میرسیم به این قضیه که رونی، ماتا، زلاتان، والنسیا، کریک، شواینی، یانگ و ... سن پیشکسوت رو دارن و دیگه نمیتونن فوتبال بازی کنن، یعنی اینکه موو اگه بخواد تابستون امسال هم 4-3تا بازیکن درجه یک دیگه به تیم اضافه کنه(که امکانش خیلی ضعیفه با این وضعیت ضررهای پشت سر همی که باشگاه داره میده)، نیمکتش پر میشه از تیم پیشکسوتان!!!!!!
یه باشگاه بزرگ که بطور عادی باید روال حداکثر 3-2 بازیکن جدید در سال رو داشته باشه تا افت نکنه، مجبور هستش که با هزینه های گزاف در این وضعیت بازار، بازیکن با این قیمتهای عجیب بخره و بخواد با این همه تغییر در یک فصل فوتبال به نتیجه هم برسه، یه مقایسه کنیم با باشگاه های موفق دیگه در اروپا، خودتون متوجه میشید که چقدر تغییر داشتن در چند فصل گذشته...
بزرگترین مشکل طرفدارهای یونایتد، وجود SAF بوده که باعث شده، به همه چیز به شکل سنتی(حتی مدیریت باشگاه) و خیلی قدیمی نگاه کنن و از تغییرات و پیشرفت در دنیای فوتبال به دور باشن...
ما هنوز خیلی مشکلات مدیریتی و پایه ای داریم تو باشگاه که اگه اینها حل نشه، موو هم بیاد بعداز 3-2 فصل یکی دوتا جام بگیره، بعداز اون چی میشه؟؟؟ دوباره همین جریانات میخواد تکرار بشه؟؟؟:general208::general208::general208:
امیدوار بودم که با اومدن موو، واسه باشگاه مدیر فوتبالی انتخاب بشه، بخش پایه و آکادمی باشگاه پیشرفت امکانات و مدیریتی داشته باشه، ولی فعلا جز اینکه بشنویم، مربی عوض شده، چیزی دیگه ای نشنیدیم...:general507:

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
موو واسه بازی امشب، کریک و والنسیا و دارمین رو به اوکراین نبرده، ظاهرا از وضعیتی که بازی در اون برگزار میشه هم ایراد گرفته از یوفا، بخاطر دمای هوا که میگن به منفی 7 درجه میرسه، واسه همین گفته که ریسک نمیکنه سلامت بازیکنهاش رو...
شایعه شده که فلینی رو میخوان با قیمت 20 میلیون پوند بفروشن!!!!!!!!!!!!!! مگه اینکه خودمون 30 میلیون پوند قبلش به خریدار داده باشیم...:mad:
ولی ظاهرا خبر خوب این هستش که به دنبال هافبک میانی هستیم که بخواد کنار پوگبا بازی کنه، هررا که خیلی خوب بود تا قبل از محرومیت و مصدومیتش، ولی هافبک فیزیکی نیست و یه جورایی کم میاورده تو 90 دقیقه...
شایعه در مورد این آندره سیلوا هم خیلی شدید شده، با توجه به اینکه آمار خیلی خوبی هم داشته این فصل، ویدیوهای بازیش رو که نگاه میکردم، سبک بازیش خیلی خیلی شبیه به زلاتان بود که سرعت نداشت ولی مهاجم خوش استیلی هستش، اما در مورد بازیکن پا به توپی هم نیست...
خبرها و شایعه ها زیاد هستن، ولی تا ژانویه باید صبر کرد و دید که موو و وودوارد چه کاری میکنه...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خاک بر سرت رونی...
واقعا نشون داد که باید باز نشسته بشه همین الان...

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فلاینی داشت گرم میکرد

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
و از طرفدارها، داشت فحش میخورد...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بازی یه گله هستش، ولی موقعیت نتونستیم درست کنیم...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
این هم از عوارض هم تیمی شدن با جونزه...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ماتا هم که بازی تمرینی داره میکنه...