• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
منظورت ضربه آزاده یا کرنر؟؟؟
اگه کرنر منظورته که بلیند تنها کرنر زنی هستش که تیم داره، بقیشون تف نمیارزن، کارش رو هم تو بازی با لستر نشون داد، اما کاشته؟ آخرین کاشته ای که تیم ما گل کرد، فکر کنم دو فصل پیش بود که ماتا زد...
هر دو
پارسال ماتا نسبتا زیاد گل زد
کرنر هم که کلا سه فصله تیم توش ریده!
من نمیدونم تو تمرینات یعنی رو این موضوع کار نمیکنن!؟ پس چرا اون پوگبا دلقک دقیقه یک بار دنبال اینه پشت محوطه خطا بگیره!

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
انقدري كه سر اين پنالتي از اون گوسفند حرص خوردم يادم نمياد هيچوقت سر فوتبال خورده باشم[emoji35][emoji35][emoji35]

Sent from my iPhone using Tapatalk
اخراج الکی نانی جلو رئال
هیچوقت یادم نمیره اون داور عوضی رو

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
هر دو
پارسال ماتا نسبتا زیاد گل زد
کرنر هم که کلا سه فصله تیم توش ریده!
من نمیدونم تو تمرینات یعنی رو این موضوع کار نمیکنن!؟ پس چرا اون پوگبا دلقک دقیقه یک بار دنبال اینه پشت محوطه خطا بگیره!
فکر نمیکنم پارسال بود، چون ماتا فصل پیش کلا 10 گل زده که کاشته نبود هیچکدوم...
کلا تیم کاشته زن نداره، واسه همین زلاتان میزنه، یه زمانی رونی میزد که اون هم شاید 5-4 فصله که نتونسته یه ضربه بزنه که بره سمت دروازه...
کلا بازی امروز اصلا جالب نبود، ولی اصلان اورتون هم اونقدر که میگی بحران زده نیستا!!

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
این فلینی که گوسفند هست به کنار! انصافا پنالتی نبود!
درسته اما کمتر داوری بود که این رو پنالتی نگیره.
بازیکن قبل از برخورد با فلاینی تعادلش رو از دست داده بود اما این تو حرکت آهسته اینقدر مشخص و واضحه.
بطور عادی داور و اغلب ما اینجوری دیدیم که فلاینی رفت سمتش، با بی احتیاطی پاش رو انداخت جلو و اون هم خورد بهش و افتاد. حالا داور از اولش هم متعادل سوت نزده بود. کلی هم بد و بیراه از تماشاچی شنیده بود. تو زمین اورتون، یکی بازیکن رو زده. معلومه که حتما خطا رو میگیره.
اشتباه از فلاینی بود که چنین اجازه ای داد. اصلا پا انداخت که چی بشه؟

وای هنوز نمیتونم باور کنم که نبردیم.

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
دقیقا لعنت به اون مویسی که این درخت رو اورد یونایتد .. واقعا نمی دونم چرا نمی اندازنش بیرون .. از اول فصل این همه نظرم رو در موردش گفتم و حرص خوردن فایده ندارد .
مقصر این تساوی مورینیو بود که هنوز به این درخت اعتماد می کنه .. هیچ توجیهی قبول نیست اقای سرمربی ....

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
فکر نمیکنم پارسال بود، چون ماتا فصل پیش کلا 10 گل زده که کاشته نبود هیچکدوم...
کلا تیم کاشته زدن نداره، واسه همین زلاتان میزنه، یه زمانی رونی میزد که اون هم شاید 5-4 فصله که نتونسته یه ضربه بزنه که بره سمت دروازه...
کلا بازی امروز اصلا جالب نبود، ولی اصلان اورتون هم اونقدر که میگی بحران زده نیستا!!
میلاد باور کن اگه چلسی الان جلو این اورتون بازی میکرد 4 تا میزد
یادته میگفتی تیم کونته هم چندان تعریفی نداره؟ حالا تحویل بگیر! اونا که وضعشون از ما بدتر بود کجان ما کجاییم!
به نظرت شواینی گزینه بهتری نسبت به اون بزغاله برای نیمکت نیست؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
میلاد باور کن اگه چلسی الان جلو این اورتون بازی میکرد 4 تا میزد
یادته میگفتی تیم کونته هم چندان تعریفی نداره؟ حالا تحویل بگیر! اونا که وضعشون از ما بدتر بود کجان ما کجاییم!
به نظرت شواینی گزینه بهتری نسبت به اون بزغاله برای نیمکت نیست؟
راستش من میگم که نه شواینی(به درد تیم پیشکسوتان شاید بخوره) و نه درخت و نه اشنیدرلین، دارم میگم که ترکیب هررا و کریک و پوگبا، خیلی خوب بوده و جواب داده، ولی وقتی میخوای دفاع بیاری تو زمین، چرا نمیای یه کسی مثل بایی یا حتی بلیند رو بیاری تو؟؟؟؟؟؟ بخدا اگه کسی رو هم نمیاورد تو، ما این بازی رو برده بودیم...
اورتون عرضه گل زدن نداشت، یا حداقل دخیا رو فرم بود...
چلسی هم پیشرفت کرد، ما هم خیلی پیشرفت کردیم، ولی نتیجه نگرفتیم، این بازی رو هم اونقدر بد نبودیم که بخوایم کسی رو بکوبیم بخاطرش، موقعیت خوب داشتیم، بازی دستمون بود، ولی با حماقت یک گوسفند و حماقت بدتر از اون مربی که اوردش تو، برد رو از دست دادیم...
مربی هنوز انگار متوجه نشده که دفاع هاش یکی از یکی آشغال تر هستن که با اولین حرکت حریف به سمت دروازمون، به گل میرسن، بعد تو فکر اینه که با اختلاف 1 گل بازی رو 20 دقیقه کنترل کنه و برنده بیرون بیاد...:mad:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خیلی خوبیم. خیلی خوبیم بخدا. حیف فقط یک گل.
کل بازی تو دستمون بود. و موثر بودیم در حملات. اورتون خوب دفاع میکرد اما با اینهمه میتونستیم لااقل یک گل دیگه هم میزدیم.

داور هم خیلی خطاهای ما رو سختگیرانه تنبیه میکنه. کارت روخو اصلا کارت نداشت. هر دو به سمت توپ تکل رفتند تازه اورتونیه تعادل کمتری داشت.
امیدوارم همین روند رو تو نیمه دوم حفظ کنیم.

علي جان اون تكل جفت پاي روخو خيلي راحت قرمز داشت!
اون يه صحنه استثنائا شانس اورديم! واقعا تكل وحشتناكي رفت

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اخراج الکی نانی جلو رئال
هیچوقت یادم نمیره اون داور عوضی رو

دقيقا اومد تو ذهنم قبل ينكه پست بدم، ولي باور ميكني حتي اون لحظه هم انقدي كه الان بود حرص نحوردم؟!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
همچین دوستان فقط گیر دادن به فلینی انگار خودش سرشو انداخته پایین رفته تو زمین

من كه گفتم مقصر اصلي مورينيو بود[emoji849]
هيچ توجيهي نداره، هيچي!

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
اگر فکر کنیم چون اورتون بازی قبل رو باخته و تو بحرانه اشتباه کردیم. تیم خیلی خوبیه و تو زمین خودشون هر تیمی رو میتونن اذیت کنن. ما تو همین شرایط نگذاشتیم از زمین خودشون بیان بیرون. اونهمه شوت زدیم سمت دروازه. اون همه تو محوطه جریمه شون زهردار ظاهر شدیم. من به این میگم خوب.
البته آمار بازی، شاید نشوندهندهء همه چیز نباشه. اما حتی همون رو هم نگاه کنید میبینید که ما چطور بازی خودمون رو به اورتون تحمیل کردیم و تو همون نیمه اول میبایست چند تا دیگه میزدیم. کافی بود هماهنگی زلاتان با بقیه بیشتر میبود.

میختاریان هر روز بهتر داره میشه. و بنظر من ترکیب ثابت (در جلو) همینی خواهد شد که امروز باهاش وارد زمین شدیم. به این ترتیب راشفور، رونی، دیپای (!) بعنوان جانشین موقعیت بازی خواهند داشت. چه بسا ماتا رو با تغییر پست بگذاره تو زمین. وگرنه اون هم بعنوان یار جانشین بازی خواهد کرد.

بازیکنی که بخواد کنار کریگ بازی کنه باید قدرت دفاعی و دوندگی بالایی داشته باشه و از این لحاظ مورینیو هررا رو بهش ترجیح میده.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
نیمه دوم بازی اصلا اورتون توپ رو نمیبرد سمت چپ خودش و همش دارمین رو دریبل دوطرفه میزدن، موو اومد مثلا با اوردن رشفورد به جای مارسیال(بریده بود)، فشار رو کم کنه روی دارمین، ولی رسما رشفورد هیچ کاری نکرد تو زمین...
مخیتاریان هم 10 دقیقه آخر بریده بود، ولی ...
آقا تا وقتی که چندتا بازیکن درسته حسابی دیگه تو دفاع و وینگر و یه بازیکن میانی تو مایه های کانته، نخریم، این تیم نمیتونه به جایی برسه، دفاع های کناری ما که رسما فقط اتوبان باز میکنن، حرکت از کنار هم فقط والنسیا، اون هم وقتی که تیم بخواد حمله کنه و گرنه که تعطیله، سمت چپ تیم هم که اسمش رو نیار، شاو که انگار فوتبالش تمام شده دیگه، همش مصدومه و بازی قبلی رو هم وسط نیمه بخاطر درد با بلیند عوض شد، میگن که تا همین الان هم که بازی میکرده، با درد بوده(دوستان انگشت پای خود من شکست، الان نزدیک سه سال هستش، ولی هنوز درد بدی داره، اون شکستگی، رسما فوتبال این بچه رو تمام کرد)
دفاع های میانی هم اونقدر عالی هستن که با اولین توپی که از نیمه رد میشه، گل میخوریم، البته موقعیتهایی که دخیا در میاره رو فاکتور بگیریم...
واقعا اینقدر ضعف دفاعی اصلا جالب نمیتونه باشه واسه یه تیم که میخواد دنبال گرفتن جام باشه...

Last edited:

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471

به قول سيانكي ( برادر فليني ! ) بازيكن اورتون ممكن بود كليه خودشو از دست بده !!

بعضي وقتا يه كارايي ميكنن در حد ليگ ايرانم نيست ( نمونش تكل بد روخو اونم توو اون تايم ! )
پنالتي دادن هاي اسمالينگ !
و .....

ولي من كلا جز فحش در مورد فليني چيزي نميتونم بگم
بازيكني كه از پس يه پاس ساده بر نمياد چرا بايد توو منچستر باشه !
اصلا آوردن اين فاجعه اونم توو اون تايم چه معنايي داشت
خدايي تعويض نميكرديم خيلي بهتر بود
فقط خواست ب... روو اعصابمون
اي خدا ... جان مادرتون بندازين بيرون اينو

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
به نظر من هر دو تاشون سمت توپ رفتن. توپ در اختیار بازیکن مقابل هم نبود. امیدوارم محروم نشه.

اما بیشتر نگرانم که زلاتان رو محروم کنند. اگر اون ضربه ای که با پشت پا به صورت بازیکن اورتون زد رو عمدی فرض کنند (که تو حرکت آهسته اینطور به نظر میاد اما در حرکت عادی، عمدی توش نمی‌بینم)، در این صورت میتونن چند جلسه محرومش کنند.
فعلا که از همه جا داریم میاریم. خدا بخیر بگذرونه.

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
اینم صرفا برای در آوردن حرص بگذارم:

روی کین گفته یک شواینشتایگر آسیب دیده از فلاینی سالم و سرحال بهتره!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
به نظر من هر دو تاشون سمت توپ رفتن. توپ در اختیار بازیکن مقابل هم نبود. امیدوارم محروم نشه.

اما بیشتر نگرانم که زلاتان رو محروم کنند. اگر اون ضربه ای که با پشت پا به صورت بازیکن اورتون زد رو عمدی فرض کنند (که تو حرکت آهسته اینطور به نظر میاد اما در حرکت عادی، عمدی توش نمی‌بینم)، در این صورت میتونن چند جلسه محرومش کنند.
فعلا که از همه جا داریم میاریم. خدا بخیر بگذرونه.

ايبرا از قصد زد به نظرم،
البته اون صحنه اولم همچين محكم با اون هيبت افتاد رو كولمن كه فك كنم امحا و احشائش كلا يكي شد با هم[emoji85][emoji23]
احتمالش هم زياده محروم شه، به خاطر ضربه بعدش البته
روخو بعيده محروم شه ولي بيا و جان من قبول كن روخو بايد اخراج ميشد[emoji23]

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
کلا همه جا طرفدارها به خون فلینی تشنن، همه میخوان که از تیم بیرون انداخته بشه!!!
از کامنتها تو لاین باشگاه گرفته تا هرجای دیگه که فکر کنید...
البته چیز جدیدی نیست، تابستون قرار بود از دستش خلاص بشیم، حیف رم گول نخورد...:D
الان فکر میکنم که حدودا دو فصل از قراردادش مونده، قیمت آنچنانی نباید داشته باشه، مویس نمیخوادش؟؟؟ هنوز مربی ساندرلنده؟؟ بره همون فوتبال ایتالیا به نفعشه، اونجا خیلی زود بازنشست میشه...:general304: دوستان بیایم پول جمع کنیم که یه داعشی یه قاتلی استخدام کنیم، بخدا صواب(ثواب) داره!!!! حداقل 200 میلیون آدم رو خوشحال میکنیم...:rolleyes:
اگه پیش فصل منچستر درست انجام میشد، موو هم به فجاعت بعضی از این نخاله ها بیشتر پی میبرد و خیلی زودتر ردشون میکرد برن، یادتون باشه، اول فصل فیکس تیم بود:general509:، هر هفته که گذشت، وضعش بدتر شد تا اینکه ...
ایراد نداره، ولی فکر میکنم دیگه باید بیخیال قهرمانی شد، با این وضعیتی که چلسی به ثبات رسیده، امکان رسیدن بهش خیلی خیلی خیلی کم هستش...
حداقل باید بتونیم سهمیه رو بگیریم امسال، وگرنه که یه ضرر وحشتناک دیگه تو راه هستش...:general208:
یه آمار هم از تیم بیرون اومده که تو 10 دقیقه آخر بازی، بدترین عملکرد ممکن در EPL رو داریم!!!!:general509: از فرگی تایم رسیدیم به ...

Last edited:
بالا