AslanSalarkia
همکار بازنشسته
انقدري كه سر اين پنالتي از اون گوسفند حرص خوردم يادم نمياد هيچوقت سر فوتبال خورده باشم[emoji35][emoji35][emoji35]
Sent from my iPhone using Tapatalk
هر دومنظورت ضربه آزاده یا کرنر؟؟؟
اگه کرنر منظورته که بلیند تنها کرنر زنی هستش که تیم داره، بقیشون تف نمیارزن، کارش رو هم تو بازی با لستر نشون داد، اما کاشته؟ آخرین کاشته ای که تیم ما گل کرد، فکر کنم دو فصل پیش بود که ماتا زد...
اخراج الکی نانی جلو رئالانقدري كه سر اين پنالتي از اون گوسفند حرص خوردم يادم نمياد هيچوقت سر فوتبال خورده باشم[emoji35][emoji35][emoji35]
فکر نمیکنم پارسال بود، چون ماتا فصل پیش کلا 10 گل زده که کاشته نبود هیچکدوم...هر دو
پارسال ماتا نسبتا زیاد گل زد
کرنر هم که کلا سه فصله تیم توش ریده!
من نمیدونم تو تمرینات یعنی رو این موضوع کار نمیکنن!؟ پس چرا اون پوگبا دلقک دقیقه یک بار دنبال اینه پشت محوطه خطا بگیره!
درسته اما کمتر داوری بود که این رو پنالتی نگیره.این فلینی که گوسفند هست به کنار! انصافا پنالتی نبود!
میلاد باور کن اگه چلسی الان جلو این اورتون بازی میکرد 4 تا میزدفکر نمیکنم پارسال بود، چون ماتا فصل پیش کلا 10 گل زده که کاشته نبود هیچکدوم...
کلا تیم کاشته زدن نداره، واسه همین زلاتان میزنه، یه زمانی رونی میزد که اون هم شاید 5-4 فصله که نتونسته یه ضربه بزنه که بره سمت دروازه...
کلا بازی امروز اصلا جالب نبود، ولی اصلان اورتون هم اونقدر که میگی بحران زده نیستا!!
راستش من میگم که نه شواینی(به درد تیم پیشکسوتان شاید بخوره) و نه درخت و نه اشنیدرلین، دارم میگم که ترکیب هررا و کریک و پوگبا، خیلی خوب بوده و جواب داده، ولی وقتی میخوای دفاع بیاری تو زمین، چرا نمیای یه کسی مثل بایی یا حتی بلیند رو بیاری تو؟؟؟؟؟؟ بخدا اگه کسی رو هم نمیاورد تو، ما این بازی رو برده بودیم...میلاد باور کن اگه چلسی الان جلو این اورتون بازی میکرد 4 تا میزد
یادته میگفتی تیم کونته هم چندان تعریفی نداره؟ حالا تحویل بگیر! اونا که وضعشون از ما بدتر بود کجان ما کجاییم!
به نظرت شواینی گزینه بهتری نسبت به اون بزغاله برای نیمکت نیست؟
خیلی خوبیم. خیلی خوبیم بخدا. حیف فقط یک گل.
کل بازی تو دستمون بود. و موثر بودیم در حملات. اورتون خوب دفاع میکرد اما با اینهمه میتونستیم لااقل یک گل دیگه هم میزدیم.
داور هم خیلی خطاهای ما رو سختگیرانه تنبیه میکنه. کارت روخو اصلا کارت نداشت. هر دو به سمت توپ تکل رفتند تازه اورتونیه تعادل کمتری داشت.
امیدوارم همین روند رو تو نیمه دوم حفظ کنیم.
اخراج الکی نانی جلو رئال
هیچوقت یادم نمیره اون داور عوضی رو
همچین دوستان فقط گیر دادن به فلینی انگار خودش سرشو انداخته پایین رفته تو زمین
علي جان اون تكل جفت پاي روخو خيلي راحت قرمز داشت!
اون يه صحنه استثنائا شانس اورديم! واقعا تكل وحشتناكي رفت
به نظر من هر دو تاشون سمت توپ رفتن. توپ در اختیار بازیکن مقابل هم نبود. امیدوارم محروم نشه.علي جان اون تكل جفت پاي روخو خيلي راحت قرمز داشت!
اون يه صحنه استثنائا شانس اورديم! واقعا تكل وحشتناكي رفت
به نظر من هر دو تاشون سمت توپ رفتن. توپ در اختیار بازیکن مقابل هم نبود. امیدوارم محروم نشه.
اما بیشتر نگرانم که زلاتان رو محروم کنند. اگر اون ضربه ای که با پشت پا به صورت بازیکن اورتون زد رو عمدی فرض کنند (که تو حرکت آهسته اینطور به نظر میاد اما در حرکت عادی، عمدی توش نمیبینم)، در این صورت میتونن چند جلسه محرومش کنند.
فعلا که از همه جا داریم میاریم. خدا بخیر بگذرونه.