plsboy
Registered User
- نوشتهها
- 6,376
- لایکها
- 21,502
نه، البته مطمئن نیستم!!!والا این کادر پزشکی تیم رو آیا مورینیو آورده؟
Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk
یادمه که یه زمانی فنخال باهاشون مشکل پیدا کرده بود...
نه، البته مطمئن نیستم!!!والا این کادر پزشکی تیم رو آیا مورینیو آورده؟
همین اعتماد به نفسش بود، بازی قبلی تیم رو به ... داد.لیندلوف سه بار سوتی داده
امیدوارم اعتماد به نفس خویش رو بدست بیاره
والله اصلان با هم فرقی ندارن از نظر من، هردوتاشون یه بازیکن خیلی نرمال هستن، با این تفاوت که ماتا باهوش تره و لینگارد سرعت و دریبل بهتری داره، ولی هیچکدومشون در حد منچستر نیستن...بازی ک اصلا جای حرف نداشت نیمه اول
من فقط امیدوارم لیندلوف هم مث ویدا و اورا بشه داستانش، با یکی دو تا بازی نباید به کل کسیو خط زد،
چ گلی زد لینگارد ))
هی این افشین میگه ماتا بهتره
همینو میگم من هم،والله اصلان با هم فرقی ندارن از نظر من، هردوتاشون یه بازیکن خیلی نرمال هستن، با این تفاوت که ماتا باهوش تره و لینگارد سرعت و دریبل بهتری داره، ولی هیچکدومشون در حد منچستر نیستن...
این لیندولف از بازی های پیش فصل همینجوری بوده اصلان، از همون موقع بازیکن خیلی فرطی بود، قشنگ یادمه که جلوی سیتی چه فرطهایی داد، بحث یک بازی نیست، بازی با رئال رو هم بخاطر بیار، اگه این اسمال نبود که فاجعه رخ میداد...
خیلی خیلی ضعیف بازی میکنه، به قول دوستان، 100 رحمت به زوج اوانز و بلکت...
استعدادش خوبه، ولی قبول دارم خودشو بهتر از چیزی که هست میدونه به نظرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چه گلی زد لینگارد!!!!!!
اصلان حرفم رو پس میگیرم، خیلی خیلی بهتر از ماتا هستش، ولی خوب باز هم خیلی شله!!!
به قول دوستان، فقط تو لیگ کاپ مسی میشه واسه خودش، تو لیگ ...استعدادش خوبه، ولی قبول دارم خودشو بهتر از چیزی که هست میدونه به نظرم
با یکم تلاش بیشتر میتونه همیشه مثل امروز خوب باشه،
چون هم واقعا خوب شوت میزنه (تقریبا از همه بازیکنامون بهتر) هم سرعتش خوبه، هم انرژی زیادی داره
روزنامه های انگلیسی رو فقط برای فان باید خوند...واقعا هیچی نشده دارن شایعه دور و بر تیم ایجاد می کنن. اول که بحث طلب مالی بالای مورینیو و احتمال عدم تمدید قراردادش شد با این که فعلا تا آخر فصل بعد قرارداد داره. بعدش هم نارضایتی و احتمال رفتن بازیکن هایی مثل مارسیال و هررا. بعد هم اختلاف مورینیو با مدیریت باشگاه و یکی دو تا از بازیکن ها. واقعا نمی دونم شواهدش هم چیه! فقط چون مو بعد یه بازی ضعیف مقابل هادرزفیلد اومد از ذهنیت بازیکناش انتقاد کرد. بازیکن هایی که با فن خال کار کرده باشن که هر هفته دو سه تا بازیکن گیر می اورد مسئولیت شکستو می انداخت گردنشون دیگه از این جهت به قول معروف آبدیده شدن. :دی