• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب ترکیب که جوون هستش و تقریبا خواسته استراحت بده، ولی شاو چه بلایی سرش اومده که هنوز هم نتونسته بازی کنه؟؟؟؟؟؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
هررا هم هست
امیدوارم سو تفاهمش با مورینیو برطرف شده باشه

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بازی که تعریفی نداشته، داریم 3 دفاعه بازی میکنیم و رسما تیم فلجه...
من که دارم بازی مک تامینی رو نگاه میکنم، انگار که یه فلینی دیگه هستش واسه خودش...
درسته جوونه، ولی خیلی خنگ و بی تحرک بازی میکنه...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
این سوانسی هم خیلی ضعیفتر از این به نظر میرسه که مارو حذف بتونه بکنه...
شانس هم که نداریم...
این چرا آفساید نگرفت؟؟
فاصله تیم اول و تیم دوممون، یه زمین تا آسمونه، تازه اگه تیم دوم حساب کنیم، اکثرشون فیکس تیم هستن الان...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
لیندلوف سه بار سوتی داده
امیدوارم اعتماد به نفس خویش رو بدست بیاره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
لیندلوف همه دوئل ها رو شکست خورد تو نیمه اول

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
لیندلوف سه بار سوتی داده
امیدوارم اعتماد به نفس خویش رو بدست بیاره

همین اعتماد به نفسش بود، بازی قبلی تیم رو به ... داد.:D
فایده نداره این از اون خریدهای افتضاح موو بوده، باید زودتر یه مدافع میانی درسته حسابی بگیریم که حداقل تیم رو به ... نده.
احتمالا باید به فکر خرید مدافع تو زمستون باشیم(اگه دوباره موو رو دنده لج نیوفتاده باشه)، هافبک بازیساز که تعطیله تیم، وینگر و وینگ بک هم که ...
نمیدونم چجوری میخوایم جام بگیریم با این ترکیب...

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
بازی ک اصلا جای حرف نداشت نیمه اول
من فقط امیدوارم لیندلوف هم مث ویدا و اورا بشه داستانش، با یکی دو تا بازی نباید به کل کسیو خط زد،
چ گلی زد لینگارد :)))
هی این افشین میگه ماتا بهتره

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بازی ک اصلا جای حرف نداشت نیمه اول
من فقط امیدوارم لیندلوف هم مث ویدا و اورا بشه داستانش، با یکی دو تا بازی نباید به کل کسیو خط زد،
چ گلی زد لینگارد :)))
هی این افشین میگه ماتا بهتره
والله اصلان با هم فرقی ندارن از نظر من، هردوتاشون یه بازیکن خیلی نرمال هستن، با این تفاوت که ماتا باهوش تره و لینگارد سرعت و دریبل بهتری داره، ولی هیچکدومشون در حد منچستر نیستن...
این لیندولف از بازی های پیش فصل همینجوری بوده اصلان، از همون موقع بازیکن خیلی فرطی بود، قشنگ یادمه که جلوی سیتی چه فرطهایی داد، بحث یک بازی نیست، بازی با رئال رو هم بخاطر بیار، اگه این اسمال نبود که فاجعه رخ میداد...
خیلی خیلی ضعیف بازی میکنه، به قول دوستان، 100 رحمت به زوج اوانز و بلکت...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:eek::eek::eek::eek::eek:
چه گلی زد لینگارد!!!!!!
اصلان حرفم رو پس میگیرم، خیلی خیلی بهتر از ماتا هستش، ولی خوب باز هم خیلی شله!!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
لوکاکو و ماتیچ اومدن تو زمین، ولی واسم جالبه که هررا بیرون اومد و مک تامینی موند تو زمین، یعنی میخواد استراحت بده بهشون؟؟؟
واقعا امشب لینگارد خیلی بهتر از رشفورد و مارسیال بازی کرد...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
لیندلوف نیمه دوم بهتر بود
مشخص بود استرس داره

شاو هم بالاخره ظاهر شد
رومرو خوب بود
توانزبه خیلی خوب بود
مک تامینی هم خوب بود

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
والله اصلان با هم فرقی ندارن از نظر من، هردوتاشون یه بازیکن خیلی نرمال هستن، با این تفاوت که ماتا باهوش تره و لینگارد سرعت و دریبل بهتری داره، ولی هیچکدومشون در حد منچستر نیستن...
این لیندولف از بازی های پیش فصل همینجوری بوده اصلان، از همون موقع بازیکن خیلی فرطی بود، قشنگ یادمه که جلوی سیتی چه فرطهایی داد، بحث یک بازی نیست، بازی با رئال رو هم بخاطر بیار، اگه این اسمال نبود که فاجعه رخ میداد...
خیلی خیلی ضعیف بازی میکنه، به قول دوستان، 100 رحمت به زوج اوانز و بلکت...
همینو میگم من هم،
ویدیچ و اورا هم اگه یادت باشه فصل اولشون واقغا بد بود، ولی بعدش جا افتادن توی تیم و شدن جزو بهترین هامون...
............
تبریک میگم برد رو،
چیزایی که من به چشمم اومد:
رومرو واقعا بهترین شماره ۲ دنیاست و با اینکه خیلی کم بازی میکنه همیشه آمادگیشو حفظ کرده این به نظرم عالیه، شاید تو خیلی تیمای دیگه راحت میتونست شماره ۱ باشه با این فرم این چند سال
توانزبه خیلی خوب بازی کرد تو دفاع، قلدر و در عین حال خنگ بازی هم در نمیورد به نسبت سنش
مک تامینی اصلا خلاق به نظر نمیاد، واقعا چیز خاصی تو بازیش ندیدم،
وقتی ماتیچ اومد تو قشنگ نشون داد یه کلاس بالاتره از بقیه بازیکنامون، دید و تسلط و خونسردی عالی
تو نیمه دوم راحت تر بازی کردیم، از جلو پرس میکردیم و کاملا کنترل داشتیم رو بازی
رشفورد و ئررا رو هم زودت. اورد بیرون که احتمالا جلوی تاتنهام فیکس باشن
بازی چلسی و تاتنهام تو این هفته های بعد خیلی مهمن، بتونیم ببریم قشنگ یه انرژی خوب میگیریم
مخصوصا که مصدومامون هم کم کم دارن میرسن

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:eek::eek::eek::eek::eek:
چه گلی زد لینگارد!!!!!!
اصلان حرفم رو پس میگیرم، خیلی خیلی بهتر از ماتا هستش، ولی خوب باز هم خیلی شله!!!
استعدادش خوبه، ولی قبول دارم خودشو بهتر از چیزی که هست میدونه به نظرم
با یکم تلاش بیشتر میتونه همیشه مثل امروز خوب باشه،
چون هم واقعا خوب شوت میزنه (تقریبا از همه بازیکنامون بهتر) هم سرعتش خوبه، هم انرژی زیادی داره

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
واقعا هیچی نشده دارن شایعه دور و بر تیم ایجاد می کنن. اول که بحث طلب مالی بالای مورینیو و احتمال عدم تمدید قراردادش شد با این که فعلا تا آخر فصل بعد قرارداد داره. بعدش هم نارضایتی و احتمال رفتن بازیکن هایی مثل مارسیال و هررا. بعد هم اختلاف مورینیو با مدیریت باشگاه و یکی دو تا از بازیکن ها. واقعا نمی دونم شواهدش هم چیه! فقط چون مو بعد یه بازی ضعیف مقابل هادرزفیلد اومد از ذهنیت بازیکناش انتقاد کرد. بازیکن هایی که با فن خال کار کرده باشن که هر هفته دو سه تا بازیکن گیر می اورد مسئولیت شکستو می انداخت گردنشون دیگه از این جهت به قول معروف آبدیده شدن. :دی

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
استعدادش خوبه، ولی قبول دارم خودشو بهتر از چیزی که هست میدونه به نظرم
با یکم تلاش بیشتر میتونه همیشه مثل امروز خوب باشه،
چون هم واقعا خوب شوت میزنه (تقریبا از همه بازیکنامون بهتر) هم سرعتش خوبه، هم انرژی زیادی داره
به قول دوستان، فقط تو لیگ کاپ مسی میشه واسه خودش، تو لیگ ...
از نظر من، مشکل اصلیش این شل بودنش هستش، چجوری بگم، این سیاه پوستهای شل و ول که بقیه رو هم شل میکنن تو زمین، زمانی که فوتبال بازی میکردیم، همیشه از اوردن همچین بازیکنهایی توی تیم، خودداری میکردم، یادت میاد که بزخال تو بازی های ابتدایی، گذاشته بودش، وینگ بک چپ!!!!!...:general710:
در مورد مک تامینی هم دقیقا باهات موافقم، یکی دوتا صحنه چندتا دریبل زد که یکمی خوشحالم کرد، ولی بعدش توپ رو از دست داد یا خطا کردن روش، در صورتیکه باید قبلش پاس میداد و تیم رو صاحب موقعیت میکرد، مشخص میکنه که اصلا هوش فوتبال نداره، همچین هافبکهایی که نه درگیر بازی میکنن و نه میدونن کی باید پاس بدن یا بخوان دفاع حریف رو باز کنن، هیچ چی نمیشن تو فوتبال، ولی اینکه من از موو میبینم که فلینی رو فیکس تیم میکنه که نه میتونه پاس بده و نه دریبل بزنه و نه میتونه بدوه دنبال بازیکن حریف(البته این فصل، یکمی بهتر شده)، احتمالا این هم فلینی بعدی ماست...:general710:
رومرو رو که گفته بودم، اگه دخیا بره، بدون شک به راحتی میتونه جاش رو پر کنه...
واقعا هیچی نشده دارن شایعه دور و بر تیم ایجاد می کنن. اول که بحث طلب مالی بالای مورینیو و احتمال عدم تمدید قراردادش شد با این که فعلا تا آخر فصل بعد قرارداد داره. بعدش هم نارضایتی و احتمال رفتن بازیکن هایی مثل مارسیال و هررا. بعد هم اختلاف مورینیو با مدیریت باشگاه و یکی دو تا از بازیکن ها. واقعا نمی دونم شواهدش هم چیه! فقط چون مو بعد یه بازی ضعیف مقابل هادرزفیلد اومد از ذهنیت بازیکناش انتقاد کرد. بازیکن هایی که با فن خال کار کرده باشن که هر هفته دو سه تا بازیکن گیر می اورد مسئولیت شکستو می انداخت گردنشون دیگه از این جهت به قول معروف آبدیده شدن. :دی
روزنامه های انگلیسی رو فقط برای فان باید خوند...:D

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
راستی دوستان، کومن هم اخراج شد؟؟؟ دومین بارسایی اخراجی لیگ انگلیس؟
میگن که مویس میخواد جاش بیاد!!!!!
گواردیولا هم از اون حرفای خنده دار زده، بعداز اینکه بازی تیمش با ولورهمپتون به 120 دقیقه و ضربات پنالتی کشیده، از توپ بازی ایراد گرفته!!!!!! و گفته نمیشه با این توپ گل زد!!!!!!!!!!:eek::eek::eek::eek::D:D:D:D:D:D:D:D
خوب دیشب شاو بازی کرد واسه چند دقیقه، یعنی میتونه فوتبال بازی کنه دیگه؟؟:general710:

بالا