خبرهای خوشی به گوش میرسه
پوگبا و بایی دارن برمیگردن
Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk
پوگبا و بایی دارن برمیگردن
Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk
به قول افشین مارسیال این فصل سولسشر شده :دیولی جواب داد مارسیال گل خوبی زد من نمیفهمم چرا از اول نمیزاره مارسیال رو هرچند الانم کاری که باید میکرد رو کرد کاش این ده دقیقه نتیجه حفظ بشه
واقعا قحطی وینگر راسته! اگر بخوایم گزینه های مطمئن و جوون رو اسم ببریم چند تا بازیکن بیشتر نیستن که اکثرا هم انتقالشون خیلی بعیده. دمبله، سانه، دیبالا و... . نمی دونم مثلا لمار در دسترس هست یا نه.اگر کسانی رو با معنی کلاسیکتر وینگر داشتیم شاید مارسیال میتونست ۹۰ دقیقه هم آنقدر خطرناک باشه به این معنی که کسی اگر بتونه از کناره ها حرکت کنه مارسیال برای انتقال توپ از یک سوم دفاعی حریف به محوطه جریمه با حرکات انفجاری عالیه ولی بازیکنی نیست که بتونه لب خط حرکت کنه و توپ رو از کناره ها به سمت دروازه نزدیک کنه راشفورد هم این خصوصیت رو نداره من فکر میکنم از مارسیال و راشفور در نقش چیزی شبیه به مهاجم سایه میشه استفاده کرد به طور هم زمان ولی این نیاز به دو تا وینگر خیلی خوب در چپ و راست داره که بتونن توپ رو به حرکت در بیارن تا فضای حرکت باز بشه برای مهاجم سایه ولی ما چنین بازیکنانی رو نداریم نمیدونم چه کسانی به عنوان وینگر الان در بازار نقل و انتقالات قابل خریداری بودند یا هستن؟
اصلان ناقص نیست؟مشاهده پیوست 1040729
:general307::general307::general307:
چرا بد کراپ شدهاصلان ناقص نیست؟
واقعا عجیبه که این هفته میخواد شبکه ورزش بازی منچستر بنفیکارو پخش کنه...:general210:
مطئنا تا وقتی که منچستر بیاد صدر جدول...چرا بد کراپ شده
البته اصلش همونه دیگه این میمو هر سری یه تیم میبره چندتا بازی میذارن ولی این تهش خیلی خوب بود مارسیال با تیپا زد پرتش کرد بیرون:general304:
کلا مثل این که گوش شیطون کر آدم شدن میخوان نشون بدن بازیای تیمهای انگلیسیو،
۱۰ روزه درست شده ببینیم تا کی ادامه داره