• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

ALIALID

Registered User
لایک‌ها
248
انصافا جو ورزشگاه سویا فوق العاده است تو همین ورزشگاه زدن اتلتیک بردن و بازی باخته با لیورپول رو کامبک زدن ولیییییی این سبک از بازی اونم با این نفراتی که داریم جدا خیلی بده!!یا نمی دونم مشکل از بازیکناست از مورینیو هست یا از ترکیب تیم!رسما توپ که دست ما میاد کل زمین قفل میشه حلومون و یجوری پرسس می کنند راحت توپ می گیرن یا بکش زیرش می کنیم از اونور سویا که توپ می گیره انگار هیچ بازیکنی جلشون نیست راحت تو نیمه ای زمین ما خیمه می زنند!بعد بازیکن های ما که میرن توپ بگیرن با چنتا پاس ساده از جریان بازی گم میشن!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
لیندلوف!!!!!!!!!!!!!! رسما گو...ز شد.
الان تقریبا 3-2 ماه هستش که یه بازی قابل تعریف از ماتیچ ندیدم، اونقدر کند هستش و پاس هایی که میده، ساده و بی ارزش هستن که نمیدونم هدف داشتن همچین هافبکی چی هست وسط زمین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تیم هم از نظر جسمی کند هست هم ذهنی
والا گتوزو بالا سر اینها بود همون فلینی هم عالی بازی میکرد
رسما نابود کرده بازیکن ها رو

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
افتضاح افتضاح افتضاح...
این تفکر احمقانه موران که باید مساوی بگیریم تو خونه حریف، دقیقا همون حرفی که زدی اصلان، تیم رو کیسه بوکس میکنه تو همه بازی های خارج از خونه...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بازی افتضاح و آشغالی انجام دادیم، ولی از حق نگذریم که نتیجه ای رو که میخواستیم، بدست اوردیم...
امیدوارم که بازی برگشت اینجوری بازی نکنیم و از همین الان بپرسم که بازی با چلسی چه برنامه و بازی خواهیم کرد؟؟؟
تیم انگار با رشفورد و مارسیال، بهتر بازی میکرد تا ماتا و سانچز...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من این مساوی چیزی از باخت کم نداره
شک نکنید ما در بازی برگشت گل خواهیم خورد و حذف خواهیم شد

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
دوستانی که می گن سانچس فلانه و بهمانه انصافا یادم نمیاد یه حرکت مفید ازش تو این بازی. این سانچس اصلا اون سانچس دو سه فصل اخیر ارسنال نیست. البته قطعا سبک بازی افتضاحمون هم تو محو شدنش موثر بود ولی توپ که دستش میومد دو حالت داشت یا می دوید تو دل دفاع و توپ رو لو می داد یا دو دور دور خودش می زد و پاس رو به عقب می داد.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دوستانی که می گن سانچس فلانه و بهمانه انصافا یادم نمیاد یه حرکت مفید ازش تو این بازی. این سانچس اصلا اون سانچس دو سه فصل اخیر ارسنال نیست. البته قطعا سبک بازی افتضاحمون هم تو محو شدنش موثر بود ولی توپ که دستش میومد دو حالت داشت یا می دوید تو دل دفاع و توپ رو لو می داد یا دو دور دور خودش می زد و پاس رو به عقب می داد.
محمد جان، شما بگو کدوم بازیکنمون بهتر بازی کرده؟؟
درضمن این بازی رو دلیل کردی، سانچز در این چند بازی که کرده، بهترین بازیکنمون بوده، ولی تیم رسما تو همه بازی هایی که کرده تو این چند هفته، آشغال بوده...
فقط یک برد تو خونه داشتیم، از وقتی که سانچز به تیممون اومده و البته بازی یووییییللللل...
اصلا نمیدونم چه مشکلی داری با سانچز، تازه خودتم گفتی که این چند بازی رو اکثرشون رو ندیدی و خلاصه رو دیدی، نمیشه اینجوری در مورد بازی یه بازیکن نظر داد...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سلا بازی مشکل داره وگرنه این سانچز تو آرسنال ستاره بود
پوگبا بد شده
لوکاکو بد شده
ماتا بد شده
مارسیال بد شده
یعنی مورینیو ردیفه همه بد شدن؟؟؟

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
محمد جان، شما بگو کدوم بازیکنمون بهتر بازی کرده؟؟
درضمن این بازی رو دلیل کردی، سانچز در این چند بازی که کرده، بهترین بازیکنمون بوده، ولی تیم رسما تو همه بازی هایی که کرده تو این چند هفته، آشغال بوده...
فقط یک برد تو خونه داشتیم، از وقتی که سانچز به تیممون اومده و البته بازی یووییییللللل...
اصلا نمیدونم چه مشکلی داری با سانچز، تازه خودتم گفتی که این چند بازی رو اکثرشون رو ندیدی و خلاصه رو دیدی، نمیشه اینجوری در مورد بازی یه بازیکن نظر داد...
نه عزیز کجا گفتم ندیدم اتفاقا من بین این بازی ها به جز بازی نیوکسل بقیه رو حداقل 60 دقیقه دیدم. در این که سانچز یکی از بهترین مهاجم های لیگ بوده و هست شکی نیست ولی واقعا به نظر من تو این بازی هایی که برای ما انجام داده چیزی بیشتر از مارسیال نداشته. فکر کنم نتایجمون در فاز تهاجمی هم حداقل خلاف این حرفم رو نشون نمی ده. کار مهاجم هم گل زدن و گل ساختنه. این کار رو انجام نده به درد نمی خوره هر قدر هم قشنگ دریبل بزنه و سرعتی باشه.
بازی ساده مون جلوی یئوویل رو بذار کنار تو 5 بازی اخیر 3 بازی گل نزدیم! افتضاحه این آمار. واقعا می شه گفت اگر رشفورد و مارسیال بودن نتیجه ای بد تر از این حاصل می شد؟ تاکتیک برای حمله نداریم قبول ولی به هر حال با همین وضعیت میانگین دو گل تو هر بازی داشتیم دیگه.
قصدم کوبیدن سانچس نبوده و امیدوارم تو ترکیب جا بیفته و به اوجش برگرده بیشتر می خواستم بگم جوگیر نشیم. تا دیروز به مارسیال و رشفورد فحش می دادیم یهو سانچس اومد الکی الکی ازش تعریف کردیم.

بازی افتضاح و آشغالی انجام دادیم، ولی از حق نگذریم که نتیجه ای رو که میخواستیم، بدست اوردیم...
امیدوارم که بازی برگشت اینجوری بازی نکنیم و از همین الان بپرسم که بازی با چلسی چه برنامه و بازی خواهیم کرد؟؟؟
تیم انگار با رشفورد و مارسیال، بهتر بازی میکرد تا ماتا و سانچز...

خب می بینم که خودت هم یه ذره به این نتیجه رسیدی ;)

Last edited:

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
سلا بازی مشکل داره وگرنه این سانچز تو آرسنال ستاره بود
پوگبا بد شده
لوکاکو بد شده
ماتا بد شده
مارسیال بد شده
یعنی مورینیو ردیفه همه بد شدن؟؟؟
البته یه ضرب المثلی هم هست می گن تو شهر کورها یه چشم پادشاهه :general106:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من که دیگه بازیهای این تیم رو اگه ببینم اینطوریه نگاه نمیکنم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
نه عزیز کجا گفتم ندیدم اتفاقا من بین این بازی ها به جز بازی نیوکسل بقیه رو حداقل 60 دقیقه دیدم. در این که سانچز یکی از بهترین مهاجم های لیگ بوده و هست شکی نیست ولی واقعا به نظر من تو این بازی هایی که برای ما انجام داده چیزی بیشتر از مارسیال نداشته. فکر کنم نتایجمون در فاز تهاجمی هم حداقل خلاف این حرفم رو نشون نمی ده. کار مهاجم هم گل زدن و گل ساختنه. این کار رو انجام نده به درد نمی خوره هر قدر هم قشنگ دریبل بزنه و سرعتی باشه.
بازی ساده مون جلوی یئوویل رو بذار کنار تو 5 بازی اخیر 3 بازی گل نزدیم! افتضاحه این آمار. واقعا می شه گفت اگر رشفورد و مارسیال بودن نتیجه ای بد تر از این حاصل می شد؟ تاکتیک برای حمله نداریم قبول ولی به هر حال با همین وضعیت میانگین دو گل تو هر بازی داشتیم دیگه.
قصدم کوبیدن سانچس نبوده و امیدوارم تو ترکیب جا بیفته و به اوجش برگرده بیشتر می خواستم بگم جوگیر نشیم. تا دیروز به مارسیال و رشفورد فحش می دادیم یهو سانچس اومد الکی الکی ازش تعریف کردیم.

خب می بینم که خودت هم یه ذره به این نتیجه رسیدی ;)
محمد جان، مشخصا دقت نکردی، سانچز تو این 5-4 بازی که واسه منچستر کرده، فقط در این بازی مقابل سویا و بازی نیوکاسل، کمی ضعیف بوده و گرنه که تو همه بازی های دیگه، (به غیر از بازی قبلی که لوکاکو بهترین بازیکن زمین شد)، بهترین بازیکن زمین شده بوده...
از نظر من مارسیال و رشفورد، انگشت کوچیکه سانچز هم نمیشن، اصلا عرضه بازی کردن تو پست وینگر رو ندارن، الان مارسیال و رشفورد خودشون رو کشتن تو بازی دیشب تا خودشون رو نشون بدن، چرا؟؟ چون الان متوجه شدن که با اومدن سانچز، گزینه فیکس نیستن!!!!!!!!!!
اینکه بخوای این چند بازی رو به سانچز ربط بدی، مسخره هستش، سبک بازی تیم کاملا مشخص بوده...
اگه منچستر دیشب با اومدن مارسیال و رشفورد بهتر بازی کرد، دلیلش فقط بیرون اومدن ماتا بوده که در بازی دیشب و همچنین بازی قبلی، پوگبا حتی یک پاس نصفه و نیمه واسه سانچز ننداخت، دلیل تعویضش هم همین بوده، انگار که پوگبا مشکل داره با سانچز و بهش پاس درستی نمیده...
در بازی که لوکاکو و سانچز بخوان به تنهایی بزنن به خط دفاع سویا، خوب مشخصه که به جایی نمیرسن، با بیرون اومدن ماتا، حداقل نفرات اون جلو بیشتر شد و کمی تیم جلو کشید، درسته سانچز دیشب تو حرکت هاش اصلا موفق نبود، ولی آیا مارسیال و رشفورد تو 90 درصد بازی هایی که انجام میدن، همینطور نیستن؟؟؟
نه محمد جان، سانچز خیلی خیلی بهتر از مارسیال و رشفورد هستش...
درضمن شما داری بازیکنی که کمتر از یک ماه هستش که به تیممون اومده رو با بازیکنهایی که حداقل 3 فصل هستش دارن تو این ترکیب بازی میکنن رو مقایسه میکنی...
راستش من که از نتیجه بازی دیشب راضی هستم، وقتی فکر میکنم که باید الان با چلسی بازی کنیم، بازی که حداقل برای مورینیو خیلی خیلی مهم هستش...
بگذریم که تیممون هم خیلی مصدوم داره، ولی به قول اصلان این کیسه بوکس کردن تیم، فقط مقصرش مورینیو هستش، ولی حداقلش اینه که با یک برد در اولدترافورد، میتونیم از این مرحله صعود کنیم...

ALIALID

Registered User
لایک‌ها
248
نیمه دوم دیشب بد بازی نکردیم!از طرفی هم الا چند بازی تو خونه نبودیم همش از این شهر به اون شهر اونم بازی مقابل تیم های که تو خونه به تیم دیگه هستن!
همین بازی دیشب تو زمین سویا برید بازی رئال یا بارسا ببینید وضعشون مثل ما بودن!قرار نیست که تو هر بازی تیکی تاکا همه تیم هارو 4 تا 4تا بزنیم!
همین سیتی چند به ویگان دسته دومی باخت!اونم با ترکیب اصلی!
افت بازیکنان هم طبیعی هست الا خیلی هاشون زیاد دیگه به لیگ اهمیت نمی دن چون سیتی مغلومه قهرمان میشن و زیاد فشاری روشون نیست!اگه سیتی سیتی فصل پیش بود الا ما تو صدر بودیم چه بسا تو این بازی های هم که باختیم یا مساوی کردیم رو شاید هم می بردیم بخاطر اول شدن و قهرمانی ولی الا دیگه معلومه سیتی قهرمان بازیکنا خیلی هاشون انگیزه ندارن شل می گیرن!
الا با اضافه شدن سانچز دیدید که راشفورد بعد این که اومد داخل چطوری داشت می دوید و... یا همین مارسیال سر ضد حمله با سرعت داشت....رسما الا فهمیدن که دیگه جاشون امن نیست و قرار نیست همیشه فیکس باشن با این شل کردن هاشون!!
درمورد پوگبا هم دیگه زیادی داره شل بازی میکنه اگه اینطوری اخره فصل بره رسما انگار بعد اومدن سانچز کینه ازش داره درست حسابی پاس نمیده توپ لو میده و.....اگه مشکل قرار داد سانچز هست و داره اینطوری بازی میکنه باید از تیم شوتش کنند بیرون!
همین دیبروین تو سیتی یه دندگی داره یه پرسی میکنه..ولی اینجا اقا داره ناز میکنه منو یه خط ببر جلو یا پول بیشتر بده و...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من فکر کنم آخر فصل دخه آ بره از منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
حال و روز این روزای باشگاه!
مشاهده پیوست 1058272
یاد دوران بزخال افتادم، البته دوران بزخال، در بازی های عادی، همچین وضعیتی داشتیم و تجربه بازی دور حذفی UCL نداشتیم...
بماند، تا بازی برگشت و بعداز بازی چلسی، صبر کنیم، ببینیم که موران جای Redemption (شرمنده معادل فارسیش رو نمیتونم پیدا کنم) میزاره واسه خودش یا نه...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
یاد دوران بزخال افتادم، البته دوران بزخال، در بازی های عادی، همچین وضعیتی داشتیم و تجربه بازی دور حذفی UCL نداشتیم...
بماند، تا بازی برگشت و بعداز بازی چلسی، صبر کنیم، ببینیم که موران جای Redemption (شرمنده معادل فارسیش رو نمیتونم پیدا کنم) میزاره واسه خودش یا نه...
رستگاری :p
من که دیگه امیدی ندارم بهش، عوض بشو نیست این آدم.
موندم پی اس جی برا چی میخوادش :/

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
رستگاری :p
من که دیگه امیدی ندارم بهش، عوض بشو نیست این آدم.
موندم پی اس جی برا چی میخوادش :/
باورت نمیشه که چقدر دوست دارم این شایعه حقیقت داشته باشه، میخوام هر چه زودتر PSG از رئال بخوره و حذف بشه، اونوقت هستش که 100 درصد امری رو اخراج میکنن و شاید این شایعه حقیقت پیدا کنه، تازه خوبیش اینه که حتی ممکنه یه سودی هم بکنیم سر رفتنش!!!!!!:D
ولی مشکل بدی داریم که اگه بره، جایگزین درسته حسابی نداریم، رسما گیگز رو هم از دست دادیم، اگه ناپولی امسال قهرمان نشه، احتمال جدا شدن ساری هم هست، پوچتینو هم بعید میدونم که از تاتنهام جدا بشه...
درضمن رستگاری فکر نمیکنم جواب بده اینجا، وقتی مثلا صحبت میکنیم، میگیم که مورینیو با برد روبروی چلسی و سویا، Redeem Himself مثلا، معنی رستگاری نمیده، معادل فارسی رسما پیدا نمیشه واسش...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اگه همت کنند میتونند پوچتینو رو بیارن

بالا