نه عزیز کجا گفتم ندیدم اتفاقا من بین این بازی ها به جز بازی نیوکسل بقیه رو حداقل 60 دقیقه دیدم. در این که سانچز یکی از بهترین مهاجم های لیگ بوده و هست شکی نیست ولی واقعا به نظر من تو این بازی هایی که برای ما انجام داده چیزی بیشتر از مارسیال نداشته. فکر کنم نتایجمون در فاز تهاجمی هم حداقل خلاف این حرفم رو نشون نمی ده. کار مهاجم هم گل زدن و گل ساختنه. این کار رو انجام نده به درد نمی خوره هر قدر هم قشنگ دریبل بزنه و سرعتی باشه.
بازی ساده مون جلوی یئوویل رو بذار کنار تو 5 بازی اخیر 3 بازی گل نزدیم! افتضاحه این آمار. واقعا می شه گفت اگر رشفورد و مارسیال بودن نتیجه ای بد تر از این حاصل می شد؟ تاکتیک برای حمله نداریم قبول ولی به هر حال با همین وضعیت میانگین دو گل تو هر بازی داشتیم دیگه.
قصدم کوبیدن سانچس نبوده و امیدوارم تو ترکیب جا بیفته و به اوجش برگرده بیشتر می خواستم بگم جوگیر نشیم. تا دیروز به مارسیال و رشفورد فحش می دادیم یهو سانچس اومد الکی الکی ازش تعریف کردیم.
خب می بینم که خودت هم یه ذره به این نتیجه رسیدی
محمد جان، مشخصا دقت نکردی، سانچز تو این 5-4 بازی که واسه منچستر کرده، فقط در این بازی مقابل سویا و بازی نیوکاسل، کمی ضعیف بوده و گرنه که تو همه بازی های دیگه، (به غیر از بازی قبلی که لوکاکو بهترین بازیکن زمین شد)، بهترین بازیکن زمین شده بوده...
از نظر من مارسیال و رشفورد، انگشت کوچیکه سانچز هم نمیشن، اصلا عرضه بازی کردن تو پست وینگر رو ندارن، الان مارسیال و رشفورد خودشون رو کشتن تو بازی دیشب تا خودشون رو نشون بدن، چرا؟؟ چون الان متوجه شدن که با اومدن سانچز، گزینه فیکس نیستن!!!!!!!!!!
اینکه بخوای این چند بازی رو به سانچز ربط بدی، مسخره هستش، سبک بازی تیم کاملا مشخص بوده...
اگه منچستر دیشب با اومدن مارسیال و رشفورد بهتر بازی کرد، دلیلش فقط بیرون اومدن ماتا بوده که در بازی دیشب و همچنین بازی قبلی، پوگبا حتی یک پاس نصفه و نیمه واسه سانچز ننداخت، دلیل تعویضش هم همین بوده، انگار که پوگبا مشکل داره با سانچز و بهش پاس درستی نمیده...
در بازی که لوکاکو و سانچز بخوان به تنهایی بزنن به خط دفاع سویا، خوب مشخصه که به جایی نمیرسن، با بیرون اومدن ماتا، حداقل نفرات اون جلو بیشتر شد و کمی تیم جلو کشید، درسته سانچز دیشب تو حرکت هاش اصلا موفق نبود، ولی آیا مارسیال و رشفورد تو 90 درصد بازی هایی که انجام میدن، همینطور نیستن؟؟؟
نه محمد جان، سانچز خیلی خیلی بهتر از مارسیال و رشفورد هستش...
درضمن شما داری بازیکنی که کمتر از یک ماه هستش که به تیممون اومده رو با بازیکنهایی که حداقل 3 فصل هستش دارن تو این ترکیب بازی میکنن رو مقایسه میکنی...
راستش من که از نتیجه بازی دیشب راضی هستم، وقتی فکر میکنم که باید الان با چلسی بازی کنیم، بازی که حداقل برای مورینیو خیلی خیلی مهم هستش...
بگذریم که تیممون هم خیلی مصدوم داره، ولی به قول اصلان این کیسه بوکس کردن تیم، فقط مقصرش مورینیو هستش، ولی حداقلش اینه که با یک برد در اولدترافورد، میتونیم از این مرحله صعود کنیم...