• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اگه همت کنند میتونند پوچتینو رو بیارن
امکانش زیر صفره مهرداد جان...
الان چند ساله که اسم از بازیکنهای تاتنهام میارین، عمرا هیچ کدوم رو اجازه اومدن ندادن، حالا به نظرت پوچتینویی که رئیس هم رفته باهاش صحبت کرده و نیومده رو چطور میخوان بیارن؟؟؟
حتی رئال هم هیچ امیدی به اوردنش نداره، البته از نظر من پوچتینو مربی نیست که به درد رئال بخوره، پوچتینو ستاره نمیتونه داشته باشه تو تیمش...
حتی واسه رئال، اسم کلوب رو هم میارن که دقیقا همین وضعیت هستش که عمرا نمیتونه تو رئال کاری بکنه...
این سبک مربی ها، باید از همون اول مربی منچستر میشدن، چون دقیقا سبک رئیس رو دنبال میکنن، ولی خوب با 2 انتخاب احمقانه و یک انتخاب از روی ناچاری، به اینجا رسیدیم...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خدا رحم کنه، بازی رو از کجا میشه دید؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی گزارشگر بیابانی بشه، چکار باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
لیندلوف و اسمال با همکاری همدیگه...
حالا دیگه چلسی احتیاج به جلو کشیدن هم نداره و مورانی که نشسته بود منتظر ضدحمله، آیا عرضه حمله کردن داره؟؟؟؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
کاشکی به گل نمیرسیدیم اصلا...
گل رو زدن و دوباره کشیدن تو دفاع ...:general208::general208::general208::general208::general208:
واقعا آشغالی موران، یه آشغال به تمام معنا هستی...:mad::mad::mad::mad:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اگه اون تفکر دفاعی رو بذارن کنار دیدید که میتونن گل بزنند
مشکل اینه که ۵ دقیقه تهاجمی بازی کردند و گل زدند
دوباره برگشتن دفاع

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خدارو شکر مارسیال رو کشید بیرون...
چند ماهه که فقط رو اعصابه...
یعنی رسما تیم موران هیچ برنامه ای واسه حمله کردن نداره، واسم خیلی عجیبه که این تیم تمرین تاکتیک داره اصلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا فقط یه توپ میندازن وسط زمین و میگن بدوید سمت دروازه حریف؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:mad::mad::mad::mad:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
!!!!!!!
لینگارد و لوکاکو، و گرنه که هیچ کار تیمی نداشت این تیم، واقعا آشغال بازی میکرد...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آفساید نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لیندلوف که بازیکن چلسی هستش نه منچستر...
بایی رو میخواد بیاره تو؟؟؟ از الان؟؟؟؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تبریک بگیم برد رو، از بازی که اصلا راضی نیستم، ولی خوب حداقلش اینه که رتبه دوم تو جدول رو از دست ندادیم...

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
تبریک بگیم برد رو، از بازی که اصلا راضی نیستم، ولی خوب حداقلش اینه که رتبه دوم تو جدول رو از دست ندادیم...

چه بازی استرس زایی بود. واقعا شانسی بردیما.
از مک تومینی خوشم میاد. خیلی شبیه کریک و فلچر بازی می کنه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
چه بازی استرس زایی بود. واقعا شانسی بردیما.
از مک تومینی خوشم میاد. خیلی شبیه کریک و فلچر بازی می کنه
واقعا شبیه فلچر داره میشه...
فقط متاسفانه مورینیو مربی نیست که از کسایی مثل فلچر بتونه بازی بگیره، ما همیلتون رو هم داریم که کاپیتان رده های سنیمون بوده و به قولی میگن که روی کین جدید منچستر هستش، با خط هافبک دونده و درگیر، میتونیم به سبک دلخواهمون بازی کنیم، ولی ...
کلا تو بازی های اینجوری، شاید بشه گفت که سبک بازی مهم نیست و نتیجه هستش که مهمه، که نتیجه رو گرفتیم، حالا باید ببینیم بازی با سویا چطور هستیم...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
گل موراتا به نظر من افساید بود.
اولین بار که بدون خط کشی تصویر رو نشون داد من خودم گفتم حرکت افساید نبود

اما بار دوم که با خط کشی نشون داد تصویر رو به نظر یک چند سانتی متری جلوتر بود.
بماند که بعد از سوت داور مدافعا به طور جدی به حرکت ادامه ندادن

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تبریک جا داره یه تبریک هم به داور بگیم گل اول که لکاکو جوری ضربه زد کریستین سرگیجه گرفته گل سالم لرد موراتا هم که......
عزیز اون که خطا نبود، ولی در مورد آفساید، اگه میخوای به حرفای بیابانی استناد کنی که حرفی ندارم، اما اگه به چشمهات میخوای استناد کنی، کل بالا تنه موراتا تو آفساید بود...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
احسان جان نیمه اول چلسی بهتر از منچستر بود. اما نیمه دوم چلسی به خوبی نیمه اولش نبود.
گل هم نظر شخصی خودم رو عرض کردم.

و اینکه من خودم از این نوع بازی دفاعی خوشم نمیاد راستش. حالا چه چلسی باشه چه منچستر باشه. اعصاب هوادار خورد میشه.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
من هم تبریک میگم برد رو.
حقیقتش اوایل بازی رو دیدمُ گل رو که خوردیم تلویزیون رو خاموش کردم و رفتم بیرون . قشنگ حس میکردم از اون بازیهاییه که باز باید حرص بخوریم :\
نظرات دوستان رو میخوندم ظاهرا بازم بد بودیم و خوب کردم ندیدم. هر چند که میخوندم نیمه دوم رو خوب بودیم :D
۴ تا بازی مهم داشتیم شکر اودین اولیش با برد شروع شد.
لوکاکو هم بالاخره تو یه بازی جلو تیمای بزرگ کم نشد و علاوه بر مفید بودن تو گل هم نقش داشت که خیلی خوبه.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
من هم تبریک میگم برد رو.
حقیقتش اوایل بازی رو دیدمُ گل رو که خوردیم تلویزیون رو خاموش کردم و رفتم بیرون . قشنگ حس میکردم از اون بازیهاییه که باز باید حرص بخوریم :\
نظرات دوستان رو میخوندم ظاهرا بازم بد بودیم و خوب کردم ندیدم. هر چند که میخوندم نیمه دوم رو خوب بودیم :D
۴ تا بازی مهم داشتیم شکر اودین اولیش با برد شروع شد.
لوکاکو هم بالاخره تو یه بازی جلو تیمای بزرگ کم نشد و علاوه بر مفید بودن تو گل هم نقش داشت که خیلی خوبه.
تنها نکته مهم ما این بود، وقتی تیم جلو کشید، تونست به گل برسه و نتیجه هم گرفت!!!!!
و لوکاکو تو بازی مهم یه خودی نشون داد...
نیمه اول، مخصوصا 30-20 دقیقه اولش که افتضاح بود بازی، مثل اکثر بازی های دیگمون، ولی نیمه دوم بهتر شدیم، دلیلش هم واضح بود، فشار تماشاچی ها و عقب کشیدن چلسی بود(ظاهرا کشتی کونته جواب نداد)
بعید میدونم که موران رویه خودش رو عوض کنه، ولی فکر میکنم که این آخرین فرصتش هستش برای اینکه خودش رو عوض کنه و گرنه دیگه هیچ جایی مربیگری نخواهد کرد...

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
mw2l_006.jpg
به هیچ وجه افساید نبود ودست و کتف جز قوانین افساید نیست جاگیری داور هم در نوع خودش جالب هست مبارکتون باشه ویدئو چک برای این نمیزارن جزیره که دست اتحادیه رو نشه و گاوبندیها یاحق

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
mw2l_006.jpg
به هیچ وجه افساید نبود ودست و کتف جز قوانین افساید نیست جاگیری داور هم در نوع خودش جالب هست مبارکتون باشه ویدئو چک برای این نمیزارن جزیره که دست اتحادیه رو نشه و گاوبندیها یاحق
انقدر توهم توطئه خوب نیست احسان جان
همین فصل تعداد دفعاتی که به ضرر ما سوت زدن رو بری ببینی خندت میگیره
به هر حال بازی تموم شده و نتیجه هم مشخص.

بالا