• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب سیتی هم چلسی رو برد و از سه نظر به نفع ما شد
امیدوارم بازی با کریستال رو ببرند

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
و دفاع هایی که نقش بز رو به خوبی میتونن ایفا کنند...
بازی تیم که تا اینجا، تعریفی نداشته، مثل همیشه، تا وقتی که موران نفهمیده پوگبا هافبک دفاعی نیست، وضعیت تیم همینجوری میمونه...
مارسیال و رشفورد هم که انگار نیست شدن...
خود پوگبا هم که ترشی خورده انگار...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
عجیبه واسم که اینقدر پاس اشتباه میدیم...
مک تامینی خودش رو گم کرده، هنوز متوجه نشده که هافبک دفاعی، دریبل نباید بزنه اونجا، ماتیچ که دچار ... شده.
پوگبا و سانچز هم که اصلا موفق نیستن تو دریبل هاشون...
هنوز نفهمیدم که برنامه حمله ما تو زمین، چی هست؟؟؟ سانچز دریبل بزنه و یه پاس بندازه واسه لوکاکو؟؟؟
لوکاکویی که هیچ وقت پاس تو عمق رو نتونسته تو زندگیش حتی کنترل کنه؟؟؟؟ سمت راست تیم هم که ...

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نیمه اول افتضاح

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
کسی میدونه که در 45 دقیقه گذشته مهاجم ما کی بوده؟؟؟؟
لوکاکو شاید 20تا توپ به سمتش رفته، ولی ریده تو همشون و توپ هارو ازش یا گرفتن یا دست به ... مونده و نگاه کرده:mad::mad::mad::mad: جثه بزرگ کرده، فقط نگاه میکنه بازیکنهارو تو زمین؟؟؟؟

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
اقا من عذرخواهی می کنم ولی باز هم نیمه اول که گذشت و من 20 25 دقیقه دیدم. تو این بازی حرکت مثبتی از سانچز دیدید لطفا به ما هم بگید. البته امیدوارم نیمه دوم حسابی ضایع شم!
دفعه های قبل هم که من اعتراض کردم اقا میلاد گفت کلا سه تا بازی خوب نبوده دیگه. مهاجمی که کلا 6 تا بازی کرده سه تا بازی هم ضعیف بوده و یه بازی هم با تیم خشتک دوزی دورغوزآباد بوده عملکردش جای دفاع داره؟

ALIALID

Registered User
لایک‌ها
248
پالاس خیلی بسته بازی میکنه + این که اشتباهات فردی تیم زیاده!!رسما یانگ متنفرم ازش صحنه اخر خدا خدا کردم مصدوم بشه بجاش شاو بیاد حداقل تحرک و سرعت داره اون!از اون طرف هم والنسیا توپ مبینه داره سمتش میاد 2 ساعت فکر میکنه که برم نرم یدفعه مقل بی مغزها استارت میزنه میره سمت توپ!لامصب نه پرس بلده بکنه نه قطع توپ و.....خدایش جاین این 2تا دفاع چپ راستمون 2تا بازیکن معمولی ولی دونده بودن گل رو نمی خوردیم!
پوگبا و سانچز با این که اشتباه دارن ولی مشکل اصلی نداشتن یه شماره 10 تخصصی اون وسط هست که این 2تا توپ بهش بسپارن!یبار سانچز توپ میده به پوگبا خراب میکنه برعکس!لینگارد هم اون گوشه موشه ها خودشو گم میکنه که توپ بهش نرسه!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اقا من عذرخواهی می کنم ولی باز هم نیمه اول که گذشت و من 20 25 دقیقه دیدم. تو این بازی حرکت مثبتی از سانچز دیدید لطفا به ما هم بگید. البته امیدوارم نیمه دوم حسابی ضایع شم!
دفعه های قبل هم که من اعتراض کردم اقا میلاد گفت کلا سه تا بازی خوب نبوده دیگه. مهاجمی که کلا 6 تا بازی کرده سه تا بازی هم ضعیف بوده و یه بازی هم با تیم خشتک دوزی دورغوزآباد بوده عملکردش جای دفاع داره؟
والله من نمیدونم چه انتظاری داری از سانچز؟
تیم آشغال بازی کرده، 10تا(جلوی زمین) پاس درست بهم نمیتونن بدن، فکر میکنم لیگ ایران دارم نگاه میکنم...
سانچز هم کاری نتونسته بکنه، تو اصلا لینگارد رو دیدی تو بازی؟ غیر از شوتی که زد؟؟ لوکاکو رو دیدی؟؟؟؟ من که اصلا ندیدم لوکاکو جز ریدن تو توپ کاری کرده باشه تو این نیمه...
من که به هیچ عنوان هیچ بازی تاکتیکی از منچستر ندیدم، یعنی موران بازیکن خریده که واسش بازی رو دربیاره؟؟؟ منظورم سانچز هستش، به گور پدرش خندیده اگه همچین فکری میکنه، یعنی تیمش هیچ برنامه ای نداره تو زمین!!!!!!!!!
تا کی پوگبا بیاد خلاقیت به خرج بده؟ سانچز مگه چکار میتونه بکنه؟
دفاع ها که فاجعه هستن، وینگ بک ها هم جوک!!!!! رسما جوک!!!!!!!دریغ از یک حرکت از وینگ بکهامون در 10 بازی گذشته به خدا...
حالا فرض کن که دفاع ها افتضاح باشن، هافبک ها هم بیان بهشون ملحق بشن، ماتیچ که شاید آخرین بازی خوبش، به 20 بازی پیش برگرده...
واقعا تیم فقط سیر نزولی داره، رتبه دوم رو که داره از دست میده، احتمالا اینجوری به رده چهارم هم میرسه...

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
والله من نمیدونم چه انتظاری داری از سانچز؟
تیم آشغال بازی کرده، 10تا(جلوی زمین) پاس درست بهم نمیتونن بدن، فکر میکنم لیگ ایران دارم نگاه میکنم...
سانچز هم کاری نتونسته بکنه، تو اصلا لینگارد رو دیدی تو بازی؟ غیر از شوتی که زد؟؟ لوکاکو رو دیدی؟؟؟؟ من که اصلا ندیدم لوکاکو جز ریدن تو توپ کاری کرده باشه تو این نیمه...
من که به هیچ عنوان هیچ بازی تاکتیکی از منچستر ندیدم، یعنی موران بازیکن خریده که واسش بازی رو دربیاره؟؟؟ منظورم سانچز هستش، به گور پدرش خندیده اگه همچین فکری میکنه، یعنی تیمش هیچ برنامه ای نداره تو زمین!!!!!!!!!
تا کی پوگبا بیاد خلاقیت به خرج بده؟ سانچز مگه چکار میتونه بکنه؟
دفاع ها که فاجعه هستن، وینگ بک ها هم جوک!!!!! رسما جوک!!!!!!!دریغ از یک حرکت از وینگ بکهامون در 10 بازی گذشته به خدا...
حالا فرض کن که دفاع ها افتضاح باشن، هافبک ها هم بیان بهشون ملحق بشن، ماتیچ که شاید آخرین بازی خوبش، به 20 بازی پیش برگرده...
واقعا تیم فقط سیر نزولی داره، رتبه دوم رو که داره از دست میده، احتمالا اینجوری به رده چهارم هم میرسه...
همه افتضاح بودن تو این نیمه حرفی توش نیست. ولی سانچزو نخریدیم که بخواد با رشفورد و لینگارد و ... مقایسه بشه که. قراره خیر سرش بازی رو در بیاره برامون. کاری که تو ارسنال بار ها کرده و دیدیم
از سانچز هم انتظار دارم پاس هاش لا اقل برسه اکثر پاس هاش با این که عرضی بود به مقصد نمی رسید!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
و دفاع و هافبکها، گ...ز تشریف دارن و تماشا میکنن بازی رو...
گزارشگر هم فهمید، استاد اسمالینگ...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
والله، واللللله یانگ خیلی بهتر از شاو بود...
این شاو، به نظر من 10 کیلو حداقل اضافه وزن داره...
حتی لینگارد هم بهتر از والنسیا میتونه سانتر کنه!!!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
گل!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ماتیچ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوشم اومد، خیلی هم خوشم اومد!!!!!!!!!!!!
تیم وقتی میخواد، میتونه حمله کنه و به برد برسه...
ولی خوب، کاشکی جلوی همه تیمها، اینجوری بتونه بازی کنه!!!!!!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عجب بازی دراماتیکی شد
مورینیو جوون مادرت ترکیب هجومی بچین
واقعا تیم بخواد حمله کنه توانش رو داره

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ولی بدجوری حال لوزرها، گرفته شده الان!!!!!!!:D:D:D:D:D
تبریک بابت برد و بازی که در نیمه دوم، بازی شد...
محمد جان، یه نگاه کن که سانچز چکار کرد تو نیمه دوم، تقریبا تو 90 درصد بازی رو به جلوی تیم، سانچز، تاثیر مستقیم داشت، جالبه که برمیگشت عقب و کار دفاعی هم میکرد...
یعنی وضعیت تیم طوری شده که با دفاع های فاجعه، خط حمله، باید دو برابر روال عادی، کار کنه تا بتونه تیم برنده از بازی بیرون بیاد...
با اینکه نمیخوام در موردش صحبت کنم، ولی شایعه اومتیتی هم خیلی زیاد شده، خانوادش هم ظاهرا بهش فشار دارن میارن که بیاد منچستر...
اگه این اتفاق بیوفته، باید بلافاصله، اسمالونگ رو بفروشیم، حتی اگه دفاع نداشته باشیم که بزاریم تو زمین و از کسایی مثل مک تامینی تو دفاع استفاده کنیم...

Last edited:

ALIALID

Registered User
لایک‌ها
248
تبریک بخاطر کامبک!!
یه چیزی چشم من داره اشتباهی اضافه وزن شاو رو میبینه یا هم......
رسمه شده گلوله گوشت!!از چند متری معلومه که چقدر اضافه وزن داره اینo_O دیگه با این وضع اینو باید تابستان رد کنن بره از این بازیکن در نمیاد تو پست تخصصی نتونی با کاپتن یانگ مبارزه کنی حقشه بره از تیم!!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
آقا حساااابی تبریک!
چقدر چسبید آخه
نیمه اول همه افتضاح بودنُ ازدم
ولی تعویضای مورینیو انصافا جواب دادُ رشفورد سمت چپ رو قشنگ راه انداخت. سانچز هم فارق از جنگندگی و پرس خوبش پاس تو عمقایی میده که هیچ کی تو تیم ما نمیتونه بدهُ همین بازی ۴.۵ تا پاس چیپ خوشگل پشت دفاع انداخت که من خودم به شخصه حال کردم.
از همه اینا مهمتر روحیه تیمی بود که تونستن و برگشتن به بازی. تا جایی که یادمه هر وقت عقب میفتادیم و گل میخوریدم کلا خودشونو میباختن. ولی بازی ۲-۰ باخته رو ۳-۲ کردن اونم جلوی پالاسی که رسما اتوبوس بود کار بزرگیه
بعد از اون چندتا بازی خارج خونه و افتضاحاتش این چندتا بازی رو بردیم
هرچند امیدوارم مورینیو یاد بگیره از اول یه ترکیب درست بفرسته تو زمین انقد نیمه اولا حرص نخوریم :|
تبریک به همه دوستان باز هم.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یعنی از هر کسی بد صحبت کردم، تو نیمه جو گیر شد و یه خودی نشون داد!!!!!!:D:D:D
از این به بعد، ماتیچ و اسمالونگ رو قبل از شروع بازی به فحش میبندم...
و البته لوکاکو...

بالا