خب سیتی هم چلسی رو برد و از سه نظر به نفع ما شد
امیدوارم بازی با کریستال رو ببرند
امیدوارم بازی با کریستال رو ببرند
والله من نمیدونم چه انتظاری داری از سانچز؟اقا من عذرخواهی می کنم ولی باز هم نیمه اول که گذشت و من 20 25 دقیقه دیدم. تو این بازی حرکت مثبتی از سانچز دیدید لطفا به ما هم بگید. البته امیدوارم نیمه دوم حسابی ضایع شم!
دفعه های قبل هم که من اعتراض کردم اقا میلاد گفت کلا سه تا بازی خوب نبوده دیگه. مهاجمی که کلا 6 تا بازی کرده سه تا بازی هم ضعیف بوده و یه بازی هم با تیم خشتک دوزی دورغوزآباد بوده عملکردش جای دفاع داره؟
همه افتضاح بودن تو این نیمه حرفی توش نیست. ولی سانچزو نخریدیم که بخواد با رشفورد و لینگارد و ... مقایسه بشه که. قراره خیر سرش بازی رو در بیاره برامون. کاری که تو ارسنال بار ها کرده و دیدیموالله من نمیدونم چه انتظاری داری از سانچز؟
تیم آشغال بازی کرده، 10تا(جلوی زمین) پاس درست بهم نمیتونن بدن، فکر میکنم لیگ ایران دارم نگاه میکنم...
سانچز هم کاری نتونسته بکنه، تو اصلا لینگارد رو دیدی تو بازی؟ غیر از شوتی که زد؟؟ لوکاکو رو دیدی؟؟؟؟ من که اصلا ندیدم لوکاکو جز ریدن تو توپ کاری کرده باشه تو این نیمه...
من که به هیچ عنوان هیچ بازی تاکتیکی از منچستر ندیدم، یعنی موران بازیکن خریده که واسش بازی رو دربیاره؟؟؟ منظورم سانچز هستش، به گور پدرش خندیده اگه همچین فکری میکنه، یعنی تیمش هیچ برنامه ای نداره تو زمین!!!!!!!!!
تا کی پوگبا بیاد خلاقیت به خرج بده؟ سانچز مگه چکار میتونه بکنه؟
دفاع ها که فاجعه هستن، وینگ بک ها هم جوک!!!!! رسما جوک!!!!!!!دریغ از یک حرکت از وینگ بکهامون در 10 بازی گذشته به خدا...
حالا فرض کن که دفاع ها افتضاح باشن، هافبک ها هم بیان بهشون ملحق بشن، ماتیچ که شاید آخرین بازی خوبش، به 20 بازی پیش برگرده...
واقعا تیم فقط سیر نزولی داره، رتبه دوم رو که داره از دست میده، احتمالا اینجوری به رده چهارم هم میرسه...