• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
mw2l_006.jpg
به هیچ وجه افساید نبود ودست و کتف جز قوانین افساید نیست جاگیری داور هم در نوع خودش جالب هست مبارکتون باشه ویدئو چک برای این نمیزارن جزیره که دست اتحادیه رو نشه و گاوبندیها یاحق
عزیز بالا تنه جلوتر از خط آفسایده، تازه لحظه ضربه زدن به توپ برای پاس دادن، اصلا مشخص نیست تو این تصویر، مگه با دست و کتف گل نمیزنن؟؟؟ بگذریم که همه بعداز اعلام آفساید، ایستادن و نگاه کردن...
درضمن اگه به این حرفا باشه که گلتون 100 درصد خطا و هند بوده؟؟؟
ویدیو چک؟؟؟
photo_2018-02-26_11-52-48.jpg
این هم از ویدیو چک، مال همین بازی هفته پیش تو FA Cup بود، گل به این سالمی با این ویدیو چک، مردود شد...
خطهارو با دست هم بکشی، اینجوری نمیشه، هم انحنا دارن و هم زاویشون خنده داره...

Last edited:

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
دوستان، کسی خبری نداره از بچه های قدیمی کلوب، مثل مهدی جان @Mehdiwol ، آرش خان @Micahel Certu ، معین جان @dreamypixy ، اباث جان @Abbath و ... اصلا دیگه سر نمیزنن، یه سری از دوستان هم که خیلی خیلی به ندرت سر میزنن، مثل علی خان @Old Ali و افشین جان و حتی حسین خان، واقعا دلیلش اومدن مورینیو هستش؟ یا چیز دیگه ای، حداقل بخاطر منچستر هم که شده بیان یه رنگ و نمایی به کلوب بدن...
سلام به همهء دوستان به ویژه میلاد عزیز
متاسفانه گرفتاریم زیاده و اغلب بازی ها رو نتونستم ببینم. بعد از انجام بازی مینشینم بازی رو میبینم و تازه بیشتر هایلایت رو.
امیدوارم با این برد، حاشیهء اطمینان بیشتری برای موقعیت مون در جدول ایجاد بشه.
من روند تیم رو مثبت، قابل اعتماد و رو به جلو میبینم. اما بی شک بازی ارائه شده توسط تیم نه چشم نوازه و نه ایدآل.
ما چند تا از بهترین بازیکنان دنیا رو داریم. اغلب شون انتخاب خود خوزه هستند و حسرت بسیاری تیم های دیگه. این که چرا با وجود این مهره ها ما زیبا بازی نمی کنیم، برمیگرده به تیم جدیدی که داره سر از خاکستر بیرون میاره. و نه تنها این تیم جدیده، بلکه مورینیو هم جدیده. اون نمیخواد (یا شاید نمیتونه) مورینیوی چلسی باشه. میخواد مورینیوی منچستر باشه. و خودش هم این کار رو خوب بلد نیست. نهایتا این دو، به یک نقطهء مشترکی میرسند.

تا اینجا روی کاغذ، ما تیم خوبی بودیم. ردهء دوم رو داریم و دغدغهء سهمیه نخواهیم داشت. تا یک هشتم اروپا هم رفتیم. و این خوبه. مطمئنم که تیم با مورینیو فصل بعدی رو بهتر بازی خواهد کرد.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
سلام علی خان @Old Ali عزیز، منور فرمودید...;)
شما هر جوری سر بزنی، واسه دوستان ارزش داره...
امیدوارم که همینجوری که میگی، باشه، البته مشکل اکثر دوستان، انتظار بالا هستش...

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
رستگاری :p
من که دیگه امیدی ندارم بهش، عوض بشو نیست این آدم.
موندم پی اس جی برا چی میخوادش :/
واقعا فکر میکنید رفتن مورینیو به نفع باشگاهه؟
در حال حاضر تیم با همین سبک و با همین مربی باید و مجبوره که ادامه بده. تغییر مورینیو تیر خلاصی خواهد بود به آیندهء منچستر.
دقیق همون کاری که لیورپول با خودش کرد.

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
اگه همت کنند میتونند پوچتینو رو بیارن
من با این نگاه مشکل دارم. مگه مویس در اورتون بد نتیجه میگرفت؟ اصلا. مویس نگینی بود در اورتون.
اما موضوع این بود که انتظار از اورتون چی بود؟ ما نمیتونیم همون تصویر رو بیاریم توی یونایتد و با زدن تکمهء "زوم" اون تصویر رو بزرگتر کنیم.
مائوریسیو پوچتینو چیکار کرده؟ تیمی ساخته زیبا، روان، و خیلی چیزهای مثبت دیگه.
آیا جامی برده؟
خیر.
این میشه دقیقا همون چیزی که بعد از ناکامی مویس در موردش گفتند. مویس مربی تیم های درجه دومی هست که جام نمیبرند.

نمیگم مائوریسیو پوچتینو همین طوره. اما جامی هم نبرده. چیزی که بگیم نشون میده قوارهء مربی قهرمانه، ازش دیده نشده. حتی در سالهایی که ما به قهقرا رفتیم و سیتی هم خودش رو پیدا نکرده بود و آرسنال داشت با تاریخچه اش با آرسن، حال میکرده و لیور...(بیخیال!!) و سایرین. باز هم پوچتینو همون موقعیت و مقامی رو کسب کرد که همیشه. پوچتینو هندونهء بسته است. تاتنهام، یونایتد نیست. و لاجرم نمیتونیم بگیم دستاورد پوچتینودر یونایتد تکرار شدنیه.

Last edited:

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ای باو، مهرداد جان، مگه شک داری که الصیطی، چیزی به اسم طرفدار نداره؟؟؟
99 درصد طرفدارهاش، همون پپ فن ها هستن که چند ماهی بیشتر نیست فوتبال دارن میبینن...
ولی واسم خیلی سوال جالبی هستش که میگن میخوان به گنجایش 55000تایی اتحاد، 10 هزارتا اضافه کنن!!! همینجوری ورزشگاهشون پر نمیشه؟ دلیل اضافه کردن گنجایش نمیدونم، البته احتمال اینکه تماشاچی هم بخرن، کم نیست...
بله تبریک بگو :)
گفتم دیگه...;)
گل یه لیست از ستاره های آینده دار فوتبال آمریکای جنوبی زده(برزیل و آرژانتین) راستش، هیچکدوم چشمام رو نگرفتن، فوتبال آمریکای جنوبی هم افت خیلی زیادی کرده...
http://www.goal.com/en/lists/lautar...ih6in1imp5h8wb5l6w#1sl35zf86ezlp1vre1dqwq9ikk
خبر خوب واسه ما اینه که یه کمی استراحت داریم تا بازی با پالاس، ولی بالافاصله باید با لیورپول و 3 روز بعدش با سویا، بازی برگشت رو انجام بدیم که اصلا جالب نیست و فشار بدی هستش، تازه باید بگیم که مورینیو دلیل داره تو اون بازی یه ترکیب دفاعی بچینه و ایرادی هم بهش وارد نیست...:mad:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
این عکس رو ببینیم و گریه کنیم که این نمرات چقدر بی معنی و بی ارزش هستن:
photo_2018-02-27_23-45-12.jpg
اسمال کجاست؟؟؟؟؟؟ تا نیم فصل هم همینجا بود...

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
این داستان اختلاف پوگبا و مورینیو چیه؟
حتی ایجنتش می خواد دو بهم زنی کنه و از یه انتقال دیگه کلی پول بگیره

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
من همش یاد درگیری های مورینیو با کاسیاس و هازارد می افتم. امیدوارم چیز جدی ای نباشه و همین روز ها پوگبا هم یه مصاحبه بکنه و از مورینیو حمایت کنه در غیر این صورت واقعا حاشیه بی خودی درست می شه برای باشگاه. پوگبا هم بازیکن فوق العاده ای هست ولی هر بازیکنی نبودنش بهتر از بودن با حاشیه اش هست.
احتمالا کار رایولا بی پدر و مادره یا برای یه انتقال و یه کارمزد چند ده میلیونی دیگه یا یه کارمزد حسابی برای یه تمدید قرارداد با افزایش حقوق پوگبا. لعنت به این ایجنت ها که واقعا دارن گند می زنن به این فوتبال.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بحث زمان انتقال سانچز بود، رایولاست دیگه، چه انتظاری داری؟؟
تازه تو این چند بازی که پوگبا تعویض شد و بازی با سویا که فیکس نبود، یه جوری پریدن روش این روزنامه ها که ...
مورینیو چند بار مصاحبه کرد و گفت که پوگبا مریضه و شرایط بازی نداره، البته بازی با سویا اونقدر مریض به نظر نمیرسید، پوگبا بدون شک بهترین هافبک این نسل فوتبال هستش، ولی قضیه اینجاست که این سبک هافبکها، اونقدر دیگه طرفدار ندارن و جایی تو فوتبال امروزی نخواهند داشت، پوگبا خیلی فانتزی بازی میکنه، باز یه دوندگی و کار دفاعی میکرد ابتدای اومدنش به منچستر و وقتی تو یووه بود، الان رسما فقط راه میره تو زمین تا توپ بهش برسه، با سبک فوتبالی که تیمهای انگلیسی و کلا اکثر باشگاه های موفق دارن ارائه میدن، پوگبا همیشه تو بازی های بزرگ محو هستش، چون درگیر بازی نمیکنه و خیلی راحت تحت فشار، بازیش نابود میشه و میشه پاشنه آشیل تیم، ولی قضیه اینه که در بازی هایی که مقابل تیمهای ضعیف تر انجام میدیم، همین پوگبا هستش که با بازی فانتزیش و خلاقیتش بازی رو واسمون در میاره!!! خوب اینجاست که باید ببینیم که مربی چه فکری داره؟؟ چه سبک از فوتبال رو دنبال میکنه؟؟؟ و آیا قصد نگه داشتنش رو داره؟؟؟؟ اینجوری که بوش میاد، انگار مورینیو هم ازش دلسرد شده ولی مطمئنا هنوز هم بهش نیاز داره...
در حال حاضر هم به اندازه کافی کوسه هست که دندونهاشون رو واسش تیز کرده باشن، مخصوصا همون چیزی که گفتم، دو تیم اسپانیایی و PSG بدون شک به دنبالش هستن و رایولا هم حتما میخواد که همچین اتفاقی بیوفته، خوب با رفتن زلاتان و مخیتاریان و (اگه عملی بشه) پوگبا، رسما میشه گفت از دست رایولا هم راحت میشیم، البته لوکاکو هم هست که فکر نمیکنم اونقدر واسش مشکل داشته باشیم...
اینجوری که شایعه هست، انگار واقعا به دنبال سری هستیم، احتمال خیلی زیاد یک هافبک دیگه هم از بین وایگل، ساویچ، جورجینیو، اریکسن و حتی اسم کواچیچ هم میاد که تابستون به دنبال خریدشون باشیم، رسما میشه گفت که جانشین های پوگبا و ماتیچ(وقتی بازنشسته میشه) و هررا خواهند بود، فکر میکنم که پوگبا و رایولا هم این متوجه شدن که پوگبا در خط هافبک منچستر جای ثابتی نخواهد داشت، پس فکر میکنم که فروشش هم ایده بدی نباشه، البته با یه قیمت درسته حسابی، مثل 200 میلیون، من یکی که مشکلی ندارم باهاش...:D:D:D

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
نشستم به خیالم، بازی لاتزیو و میلان رو تماشا میکنم که شاید ببینم ساویچ، ارزشش چقدر هستش، باورتون نمیشه که تازه فهمیدم که چرا هیچ بازی از ایتالیا پخش نمیشه، واقعا لیگ ایران دارم نگاه میکنم، هر بازیکنی توپ میوفته دستش، استارت میزنه تا توپ رو ازش بگیرن، هیچ بازی تیمی در زمین وجود نداره، 100 رحمت به لیگ دسته یک ایران، اینا در حد دسته پایینتر ایران هم نیستن، واقعا فوتبال ایتالیا، ضعیف و زشت شده، یکی از زشت ترین فوتبال هایی که به عمرم دیدم، الان متوجه میشم که چرا یووه 7-6 سال هستش که داره قهرمان ایتالیا میشه، اگه به جای اینکه توپ رو با پا از اینور به اونور میبردن، با دست هم اینکار رو میکردن، فکر نمیکنم در جذابیت بازی، تغییری ایجاد میشد، 90 دقیقه وقت بی زبون رو هدر دادم رسما...:general710:
هیچ چیز خاصی هم از ساویچ ندیدم، الان دقیقه 91 هستش و حتی یه موقعیت گل درسته حسابی ندیدم تو این 90 دقیقه بازی(شاید یه توپی به در و دیوار خورده باشه و افتاده باشه جلوی پای یکی و اون هم یا نتونسته اصلا ضربه بزنه یا ضربش به دروازه نزدیک نشده)، ساویچ بیشتر از هر بازیکن دیگه لاتزیو شاید صاحب توپ شده باشه، ولی من ازش چیز خاصی ندیدم، به نظرم هافبک دفاعی یا میانی هم نبود تو زمین و بیشتر مثل یک هافبک هجومی بود تو زمین که با توجه به اینکه بازیسازی و بازی تیمی ندیدم تو این بازی، حرفی برای گفتن نمیمونه...
همه اینها از این شروع شد که روزنامه های انگلیسی از خرید 80 میلیونی ساویچ، توسط منچستر گفته بودن امروز، همچنین خبر دیگه در مورد اریکسن بوده که ایجنتش گفته که پیشنهادهایی از طرف منچستر و رئال و بارسا، باعث افتخار هستش و تا آخر فصل مشخص میشه همه چیز...
درضمن شانس ما، گریزمن هم داره همش 3تا 3تا گل میزنه!!!!!
انگار دوباره برگشته روی فرم به شکل عجیبی...
ویرایش: چهارمی رو هم زد!!!!!! (البته خوش شانسی بود)

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به هر حال شکی نیست تابستون خرید داریم

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
این رو هم در نظر بگیرید شاید اینکه مو گفته خرید در خط حمله نداریم رد گم کنی باشه :) گریزمان واقعا 100 میلیون می ارزه و توی بارسا هم جا براش نیست با توجه به علاقه والورده به 4 4 2 و حضور دمبله مسی سوارز کوتینیو خیلی بعیده بتونه فیکس باشه. من که هنوز امیدوارم. سمت راست ما هم که خدا رو شکر هنوز فلجه. سانچز و مارسیال و رشفورد نشون دادن نمی تونن اون طرف بازی کنن. ماتا هم به نظرم تا خیلی نخورده تو سر قیمتش همین تابستون ردش کنن بره سنگین ترن :)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اگه گریزمان رو بگیرن چه خط حمله ای بشه با حضور گریزمان الکسیس لوکاکو و مارسیال و رشفورد
منتها برای هافبک و دفاع کناری هم باید فکر بشه
فاز تهاجمی دفاع های کناری ما فاجعه است

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
چند روزی هستش که میخوام این خبر رو به دوستان بدم، ولی یادم میره، طبق اعلام رسمی باشگاه، فلینی با باشگاه به توافق نرسیده و در پایان فصل، قصد ترک باشگاه به عنوان بازیکن آزاد رو داره...
خوب اینجوری که فلینی و کریک دارن میرن، حداقل باید دوتا گزینه جایگزینی داشته باشیم، اگه از قبل هم قصد تقویت این قسمت رو نداشتیم، که مشخصا داشتیم، مشخصا مک تامینی یکی از گزینه هامون هستش، ولی حداقل باید 2تا هافبک برای جایگزین کردن اینا، بگیریم...
ونگر هم که دیگه ...
نرن تو 6-5تا، خیلی خوشحال باید باشن آرسنالی ها، ورزشگاهشون هم که رسما خالیه...

Last edited:

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
چند روزی هستش که میخوام این خبر رو به دوستان بدم، ولی یادم میره، طبق اعلام رسمی باشگاه، فلینی با باشگاه به توافق نرسیده و در پایان فصل، قصد ترک باشگاه به عنوان بازیکن آزاد رو داره...
حیف شد
تازه داشت دوست داشتنی می شد
ببعی من :(

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
حیف شد
تازه داشت دوست داشتنی می شد
ببعی من :(
:D
حالا خیلی ناراحتی؟؟؟
امروز موران مصاحبه کرده که باید قراردادش تمدید بشه!!!!!!
زلاتان آخر فصل از منچستر میره و احتمالا مقصدش LA Galaxy باشه و روخو و جونز و هررا و بلیند و زلاتان و فلینی به بازی نمیرسن!!!!
رسما این بلیند، این فصل اصلا بازی نکرده، کرده؟؟؟ پس مصدوم بوده این همه مدت؟؟؟
هررا هم که اکثرا مصدوم بوده، روخو و زلاتان و بایی هم همینطور، مثل شاو و چند نفر دیگه، رسما بیمارستانمون اصلا خالی نمیخواد بشه، تیمی وجود داره تو اروپا که در کل تاریخش به اندازه این 3-2 فصل ما مصدوم داشته؟؟؟:general710:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
امروز خبر اومده بود که فلینی بعنوان بازیکن آزاد آخر فصل به رم میره!!!!! چه خوب، اگه اتفاق بیوفته، حداقلش اینه که وقتی تیم نتیجه نمیگیره، فحش نمیخوره و مستقیم میریم سراغ موران...
درضمن وکیل(!!!!) پوگبا امروز اعلام کرده بود که جر و بحث بین پوگبا و موران، در حسی که پوگبا نسبت به منچستر داره، تاثیری نداره و از اینجا بودنش، خیلی خوشحاله...خوب اول اینکه چقدر این خبر موثقه، به کنار، ولی وکیل پوگبا؟؟؟ وکیل این حرف رو زده؟؟؟؟
خبر آخر هم در مورد دخیا و تمدید قراردادش هستش، که به زودی انجام خواهد شد...

بالا