این داستان اختلاف پوگبا و مورینیو چیه؟
حتی ایجنتش می خواد دو بهم زنی کنه و از یه انتقال دیگه کلی پول بگیره
بحث زمان انتقال سانچز بود، رایولاست دیگه، چه انتظاری داری؟؟
تازه تو این چند بازی که پوگبا تعویض شد و بازی با سویا که فیکس نبود، یه جوری پریدن روش این روزنامه ها که ...
مورینیو چند بار مصاحبه کرد و گفت که پوگبا مریضه و شرایط بازی نداره، البته بازی با سویا اونقدر مریض به نظر نمیرسید، پوگبا بدون شک بهترین هافبک این نسل فوتبال هستش، ولی قضیه اینجاست که این سبک هافبکها، اونقدر دیگه طرفدار ندارن و جایی تو فوتبال امروزی نخواهند داشت، پوگبا خیلی فانتزی بازی میکنه، باز یه دوندگی و کار دفاعی میکرد ابتدای اومدنش به منچستر و وقتی تو یووه بود، الان رسما فقط راه میره تو زمین تا توپ بهش برسه، با سبک فوتبالی که تیمهای انگلیسی و کلا اکثر باشگاه های موفق دارن ارائه میدن، پوگبا همیشه تو بازی های بزرگ محو هستش، چون درگیر بازی نمیکنه و خیلی راحت تحت فشار، بازیش نابود میشه و میشه پاشنه آشیل تیم، ولی قضیه اینه که در بازی هایی که مقابل تیمهای ضعیف تر انجام میدیم، همین پوگبا هستش که با بازی فانتزیش و خلاقیتش بازی رو واسمون در میاره!!! خوب اینجاست که باید ببینیم که مربی چه فکری داره؟؟ چه سبک از فوتبال رو دنبال میکنه؟؟؟ و آیا قصد نگه داشتنش رو داره؟؟؟؟ اینجوری که بوش میاد، انگار مورینیو هم ازش دلسرد شده ولی مطمئنا هنوز هم بهش نیاز داره...
در حال حاضر هم به اندازه کافی کوسه هست که دندونهاشون رو واسش تیز کرده باشن، مخصوصا همون چیزی که گفتم، دو تیم اسپانیایی و PSG بدون شک به دنبالش هستن و رایولا هم حتما میخواد که همچین اتفاقی بیوفته، خوب با رفتن زلاتان و مخیتاریان و (اگه عملی بشه) پوگبا، رسما میشه گفت از دست رایولا هم راحت میشیم، البته لوکاکو هم هست که فکر نمیکنم اونقدر واسش مشکل داشته باشیم...
اینجوری که شایعه هست، انگار واقعا به دنبال سری هستیم، احتمال خیلی زیاد یک هافبک دیگه هم از بین وایگل، ساویچ، جورجینیو، اریکسن و حتی اسم کواچیچ هم میاد که تابستون به دنبال خریدشون باشیم، رسما میشه گفت که جانشین های پوگبا و ماتیچ(وقتی بازنشسته میشه) و هررا خواهند بود، فکر میکنم که پوگبا و رایولا هم این متوجه شدن که پوگبا در خط هافبک منچستر جای ثابتی نخواهد داشت، پس فکر میکنم که فروشش هم ایده بدی نباشه، البته با یه قیمت درسته حسابی، مثل 200 میلیون، من یکی که مشکلی ندارم باهاش...