خدارو شکر بچه های اینجا قدیمی هستن همینجا افشین یا میلاد یادم نیست دقیق به فرگی گفت پیرمرد خرفت ولی زمان که گذشت مشخص شد اشکال همه اش از پیری و خرفتی فرگی نبوده همونطورکه الانم همه مشکلات از مورون و تصمیماتش نیست!
حسین جان، بنده از این جراتها نمیکنم!!!!
اینکه ماجرای فرگی رو گفتم قصدم رنجوندن دوستان نبود، میخواستم بگم مدیریت بیشترین تقصیر رو داره با توجه به سرمایه گزاری گسترده بقیه تیمها ما فصل پیش نتایج بدی نگرفتیم ولی ضعف هامون رو پوشش ندادیم با تزریق نیروی جدید که این عدم جذب نیروی جدید شاید مورون توش جز چند متهم اول هم نبوده. خوب برایتون دیگه خیلی تیم کوچکیه حداقل به اسم و با این نقرات هم نباید حریف تمرینی برایتون بشیم اینجا جایی که به مورون نقد وارده
همه میدنیم که باشگاه به شدت کم کاری کرده و وودبیشرف و گلیزرها، فقط دنبال سود خودشون هستن، به هیچ شکلی ضعفهای تیم رو برطرف نکردن، براشون مهم نیست که باشگاه دوم بشه یا سوم یا چهارم!!!!! فقط سهمیه رو بگیره و در UCL به دور حذفی برسه!!!!
این واسشون بیشترین سود رو داره، پس بهمین کاملا راضی هستن، این وسط طرفدارها هستن که فشار زیادی بهشون وارد میشه، ببین که ما دلمون به حال آرسنالی ها چند فصل سوخت که داشتن ونگر و عملکرد مدیریت باشگاهشون رو تحمل میکردن، اما وضعیت ما هم فرقی نداره از این نظر با اونا...
اما تمام بحث بنده همینه، مورینیو 3 فصله مربی این تیم هستش، ولی تیمش هیچ برنامه ای تو زمین فوتبال نداره، جز پارک کردن اتوبوس و ضدحمله زدن...
قبل از اینکه بیاد همه این رو میدونستیم، ولی با این تفکر که میاد و تیم خوبی رو تحویل مربی بعدی میده و میتونه افتخاراتی رو با تیم بدست بیاره و یه جوری بالاخره با سیلی هم که شده، گونه های باشگاه رو سرخ کنه، ولی رسما الان داریم میبینیم که هیچکدوم اتفاق نیوفتاده!!! شاید فصل اولش با قهرمانی یورولیگ و لیگ کاپ، بهترین فصلش بود، ولی بعداز اون فقط سیر نزولی رو داشته، تیمش که هر بازی بدتر از بازی قبل میشه، بازیکنهاش هم فقط و فقط دارن افت میکنن!!!!
فصل اول بایی کجا و الان کجا!!؟؟؟ لیندلوف لیگ پرتقال و تیم ملی سوئد کجا و لیندلوف منچستر کجا؟؟
مخیتاریان، لوکاکو، مارسیال، رشفورد حتی پوگبا و سانچز هم افت شدیدی کردن، از فرد هم نگذریم که تا الان تف نمیارزیده، عملکرد مربی رو از کجا دیگه باید بسنجیم؟؟؟
به نظر من جلوی ضرر رو از هر جایی بگیری، سود کردی، ولی خوب من هم کسی رو نمیتونم ببینم که بخواد جایگزینش بشه، هیچ گزینه ای وجود نداره، زیدان هم خنده دارترین(از نوع تلخ) گزینه ممکن هستش!!!!!
حتی با بلان هم راضی میشم، سال پیش دلم میخواست که ساری رو بیاریم، ولی ...:general507::general507::general507: گیگز و اسکولز هم که وجود ندارن، کریک هم که میگن هنوز مدرک مربیگری نداره؟(درسته؟؟؟)
تیم خیلی ضعف داره، وحشتناک هستن ضعفهاش، ولی یه مربی حداقل باید تاکتیک و سبک بازی به درد بخوری داشته باشه، این منچستریونایتد هستش، نه فولام و نه بریستول سیتی، تیمی که با انگیزه پارک کردن اتوبوس و شاید زدن ضدحمله میاد تو زمین، باید همشون رو از دم تیغ بگذرونن...
این هفته با تاتنهام بازی داریم، احتمال هر چیزی هست، اینکه مورینیو تونسته تاتنهام رو با بازی دفاعیش تو این چند فصل، مات کنه، شاید بشه گفت که این بار هم شاید بتونه این کار رو تکرار کنه، ولی این وضعیتی که باشگاه و بازیش داره، احتمال باخت خفت باری هم وجود داره...
من یکی که هنوز نفهمیدم که چرا پریرا داره هافبک دفاعی بازی میکنه و فرد که بازیکن فیزیکی تری هستش، جلوی اون بازی میکنه؟؟؟
فکر نمیکنم که این باشگاه تا 10 سال آینده به جایی برسه، جز دست و پا زدن واسه سهمیه و حداکثر رسیدن به دور حذفی UCL، مگه اینکه مدیریتش و سبک ادارش عوض بشه و از این حالت سنتی خارج بشه، مدیر ورزشی و چند پست دیگه بیاد تو باشگاه و از دست وودبیشرف هم خلاص بشیم...